Youtube yayını yapan kişi, tek yapman gereken elindeki cihazla önce başkanı sonra sunumu çekmek. Şunu yapmak ne kadar zor olabilir Allah'ın beceriksizi, slaytı da çeksene beceriksiz ! Sinir oldum.
Duyuru
Daraltma
Henüz duyuru yok.
Olağanüstü Seçimli Genel Kurul | Yeni Başkanımız Ahmet Ağaoğlu
Daraltma
Bu konu kapanmıştır.
X
X
-
Heyecan bırakmadın ki başkanım,
önceden sen konuşsan da ben dinlesem diyordum,
şükür böyle bir başkanımız var diyordum,
şimdi beni ve bizleri öyle bir hale getirdin ki,
inan hiç mi hiç merak etmiyorum ne diyeceklerini,
sadece,
pişman olmuştur,
kalırsa bundan sonra kendi hastanelerine baktığı gibi bakar Trabzonsporumuza diye içimde az bi ümit var o kadarŞike yapanın,şikecileri kollayanın,şikeye şike diyemeyenlerin Allah bin türlü belasını versin inşallah.
Yorum
-
Kulübe 200 milyon lira kaynak soktuk diyor geldiğimizden beri.
Kartal'da arazimiz yok diyor, devletin yeri kiralık diyor.
Opet'e borç vardı ya diyor, opet'e milyonlarca dolar borç var diyor, burayı 33 milyon lira'ya aldık opetle 25 milyon dolara anlaştık. Sonra fotoğraflarda gördüğünüz isimler tapuya gitti Usta bu işi nasıl yaptı yasal değil dediler diyor.En son Enaldo61 tarafından düzenlendi; 24.03.2018, 11:31.2010-2011 ŞAMPİYONU TRABZONSPOR!
O SENE BU SENE! ŞAMPİYON TRABZONSPOR!
Yorum
-
Madem ortada dolaşan rakamlar doğru değildi neden bunca zamandır açıklamadınız da şimdi borç 1.3 değil biz de hayretle izliyoruz borç aslında 750 diyorsunuz? Bu akıl alacak iş değil ortalık çalkalanıyor 1.3 diye bunlar sessiz? Niye ki?
Geri kalanı şimdiye kadar olanlar bunları zaten biliyoruz.Hakan KULAÇOĞLU: "Sabırlı, sistemli ve ekonomik, tüketen değil üreten bir Trabzonspor oluşturmak."Murat
Yorum
-
250bin avro yuzunden neden transfer yasagi aldirdi takima ondan haber versin biraksin bilinen seyleri anlatmayi..1-Önce TRABZONSPOR diyeceksin.
2-Kraldan çok kralcılara ,hadsizlere tahamülüm yoktur.
3-Saygısızlık yapanlara aynı şekilde cevap verilir.
Yorum
-
İlk olarak Fatih Özkan tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle"Kartal arazisi bizim değil. Devletin yeri, kiralık."...Allah'm Niyet Ettik 9.Şampiyonluğa...
Onur Recep Kıvrak !
Yer Bordo Gök Mavi Biz Çıkınca Sahaya
Yorum
-
İlk olarak Enaldo61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleKendisini iho'yla aynı kefeye koyanlara giydiriyor.Attan inip eşeğe bindik!
okay gudubetinin bizde oynadığı sürede bir tane bile kupa kazanamamışız!!! toplam 6 senede sıfır kupa!
Yorum
-
Kartal'da geriye kalan 12.5 dönüm yer var, bura alınıp bir proje yapılabilir diyor. Biz gelmeden önce bir expertiz var bura kaça alınır diye. Dönümü 11.5 milyon lira diye kayıtlara girmiş biz gelmeden önce. İnşaat firmalarıyla çalışma yaptık ama kimse girmedi bu işe. Çünkü dönümü 11.5'a alınacak ve ne kadar nasıl kazandırır?2010-2011 ŞAMPİYONU TRABZONSPOR!
Yorum
-
Onazi Yazıcı Okay ve Abdülkadir'i toplam 40-50 milyon euro'ya satardık diyor, istesem gitmeden imzasını atarım diyor.
Yönetim kurulumuz TS'ye hiçbir konuda maddi yük oluşturmamuştur. Hiçbir bilet harcama kulüpten karşılanmamıştır.
Eğer benim bilmediğim halde varsa ben halledicem onları da.
Kulüpte sayman adına bilmem ne adına kredi kartları vardı ben gelmeden ve limiti ne kadardı biliyor musunuz? 100 bin dolar!!!!!!!En son Enaldo61 tarafından düzenlendi; 24.03.2018, 11:40.2010-2011 ŞAMPİYONU TRABZONSPOR!
Yorum
En Aktif Kullanıcılar
Daraltma
En aktif kullanıcı yok.
Yorum