Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Olağanüstü Seçimli Genel Kurul | Yeni Başkanımız Ahmet Ağaoğlu

Daraltma
Bu konu kapanmıştır.
X
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• İlk olarak DeAgLeMaNyAq tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
    İyi de bir önceki seçim değil bir önceki olağan genel kurul o da 4 ay önceydi. Eğer olası bir erken seçimi hesap edip, aidatları 30 Eylül'den önce yatırmışlarsa kullanabilirler...
    ben hakan orhan'ın paylaştığı bilgiye istinaden paylaştım.. ama tüzükte seçimli olağan genel kurul dememiş.. yani sen de haklı olabilirsin
    Attan inip eşeğe bindik!

okay gudubetinin
    bizde oynadığı sürede bir tane bile kupa kazanamamışız!!! toplam 6 senede sıfır kupa!

Yorum

• İlk olarak Samet Berber tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
      Arkadaşlar konuyla alakasız biliyorum ama şu anda asporda canlı yayınlanan programda Haldun Domaç denen bunak Trabzonspor un alt kültürü Gs dir diyerek onlar aslında Gs yi tutar alttan diye ithamda bulunmuştur lütfen gerekli tepkimizi gösterelim böyle saçmalık duymadım.

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
      Kendi ağzınla söylüyorsun bunak işte...
      "...Gelen Karadeniz'den Dalga Dalga Fırtına..."

Yorum

• İlk olarak Samet Berber tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
        Arkadaşlar konuyla alakasız biliyorum ama şu anda asporda canlı yayınlanan programda Haldun Domaç denen bunak Trabzonspor un alt kültürü Gs dir diyerek onlar aslında Gs yi tutar alttan diye ithamda bulunmuştur lütfen gerekli tepkimizi gösterelim böyle saçmalık duymadım.

Bu algıyı yaratan da Sadri Şener'dir.

Yorum

• İlk olarak odyseuys tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
          Şimdiden yazayım da, sonradan galeyana gelip yazdı demesinler.

İbrahim Hacıosmanoğlu bu kulübe yönetmeye tekrar layık görülürse onun başkanlığı dönemince hayatımdaki yerini başka hiç birşeyle dolduramayacağım tutkum olan Trabzonsporluğuma o adamın başkanlık yaptığı süre boyunca ara veririm.

Bir kez daha başkalarının hak ettiği gibi yönetilme eziyetine katlanamam.

Trabzonspor kongresinin aynı hatayı ikinci kez yapacağına inanmıyorum.
          İmzamı atarım.
          Kazım'a da selam olsun,asi çocuklar burada..

Yorum

• İho gelir diyenlere basit bir soru?
            Parayı nerden bulacak? Zeytinyağı da pek karlı değil daha doğrusu ne kadar yağlarsa yağlasın para yok artık o kanallardan. Kulübten alacağı olan 500 bin lirasını almaya gelebilir onu bilmem.

Yorum

• İlk olarak memozcan tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
              ben hakan orhan'ın paylaştığı bilgiye istinaden paylaştım.. ama tüzükte seçimli olağan genel kurul dememiş.. yani sen de haklı olabilirsin
              Hakan Orhan'ın paylaştığı doğru zaten. O da 4 ay önceki olağan genel kurulda yani senin tabirinle mali genel kurulda oy kullanma hakkı olan kişilerin oy kullanabileceğini söylemiş. Burada kilit nokta Hacıosmanoğlu seçim nasıl olsa 2018 Aralık'ta diyerek kendi üyelerinin aidatlarını 2018 Eylül ayında yatırırız mı demiştir yoksa her an bir erken seçim olabilir diyerek Eylül 2017'de yatırmış mıdır...
              Trabzon bir sevda,
              Trabzonspor bir destan...

Yorum

• İlk olarak DeAgLeMaNyAq tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                Hakan Orhan'ın paylaştığı doğru zaten. O da 4 ay önceki olağan genel kurulda yani senin tabirinle mali genel kurulda oy kullanma hakkı olan kişilerin oy kullanabileceğini söylemiş. Burada kilit nokta Hacıosmanoğlu seçim nasıl olsa 2018 Aralık'ta diyerek kendi üyelerinin aidatlarını 2018 Eylül ayında yatırırız mı demiştir yoksa her an bir erken seçim olabilir diyerek Eylül 2017'de yatırmış mıdır...
                Listeye baktım yatırmış

Yorum

• Seçim!?

Bakalım kulübü bu sefer kimlere vermişler?
                  Trabzonspor Başkanı Nasıl Olmalıdır?
                  -Birilerinin adamı değil,Trabzonspor'un adamı olmalıdır!
                  Trabzonspor Teknik Direktörü Nasıl Olmalıdır?
                  -Hiçbir şey olmasa da korkak olmamalıdır!

Yorum

• İlk olarak 7can61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                    İho gelir diyenlere basit bir soru?
                    Parayı nerden bulacak? Zeytinyağı da pek karlı değil daha doğrusu ne kadar yağlarsa yağlasın para yok artık o kanallardan. Kulübten alacağı olan 500 bin lirasını almaya gelebilir onu bilmem.
                    Paraya ihtiyacı yok ki ki adamın. Ödeme yapmıyor zaten. Usta'nın yeniden kurduğu itibar üzerinden 2 yıl geçinir.

Yorum

• Trabzonspor'da değişen birşey olmayacak.. Kulüp zaten battı kurtulması imkansız kim gelecekse de kulübü yok edecek..
                      I am not in danger , I am the danger..

Yorum

• Kulübün başına Nevzat Aydın gibi kültürlü akıllı adamları getirmezler. Böyle mafyatik abudik gubudik adamlara hazır olun. Yerli topçuların paralrını ödemezler çökerler olur biter. Yalnız yabancı 14 adama ne diyecekler orası muamma. Fifadan uefadan life time cezalara da hazır olalım.

Yorum

• İlk olarak Karmam tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                          Paraya ihtiyacı yok ki ki adamın. Ödeme yapmıyor zaten. Usta'nın yeniden kurduğu itibar üzerinden 2 yıl geçinir.
                          Hangi itibar ? Fifadan gelen itibar mı?

Yorum

• önce klübün katarlılara satılacağı haberi sonra erken kongreye gidilmesi , bu işin sonucunda satış gerçekleşir. Sonrasında %51 e sahip olan firma atar bir genel müdür olur biter. İholarla onlarla bunlarla uğrasılmaz. son 3 senedir avrupaya gidemiyoruz en azından 3. olurduk ilk 3 bile hayal oldu.
                            Köklü değişiklikler lazım.

Yorum

• Eğer Nevzat Aydın, Sadri Şener yönetiminde adaylığını koymazsa ve bu yüzden İHO seçilirse verecek hesabı var. Son zamanlarda Sadri Şenerle fotoğraflar paylaşıp yönetime aday olacakları algısını yarattı Twitter'da.

Yorum

• İlk olarak yorumsuz6117 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                                Trabzonspor'da değişen birşey olmayacak.. Kulüp zaten battı kurtulması imkansız kim gelecekse de kulübü yok edecek..
                                Zannetmiyorum. Çünkü Trabzonspor'un iflas etmesi ve neticesinde küme düşmesi vs gibi şeylerin hem siyasi hem de ekonomik pek çok sorunlar yaratacağı öngörülebilirdir.
                                Gerek ülke siyasileri gerekse de Beinsports vs gibi spor ekonomisi hele hele seçim sürecine girilirken buna göz yummazlar gibime geliyor.
                                Trabzonspor Başkanı Nasıl Olmalıdır?
                                -Birilerinin adamı değil,Trabzonspor'un adamı olmalıdır!
                                Trabzonspor Teknik Direktörü Nasıl Olmalıdır?
                                -Hiçbir şey olmasa da korkak olmamalıdır!

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                Yükleniyor...
                                X