Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Olağanüstü Seçimli Genel Kurul | Yeni Başkanımız Ahmet Ağaoğlu

Daraltma
Bu konu kapanmıştır.
X
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• Ne zamandır Usta dükkanı kapatıp gitti diyorum. Hem aday olsa ne olacak? Bahçıvanı değiştiremiyorum diyor, avukatı değiştiremiyorum diyor. Ne işe yarayacak başkan olması?
    Türkiye'nin zencileri Trabzon'dan çıkar----------------------------------BUGÜN
    Trabzonspor şükretmedikçe şampiyon olamaz---------------------------TRABZONSPOR
    Tüketirsen azalır, üretirsen çoğalır--------------------------------------İÇİN
    Arslanın sırtlanı çok olur-----------------------------------------------NE YAPTIN?

Yorum

• hala aday yok trabzonspor bitmiş.

Yorum

• mehmet atalay kimmis arkadas.bu veya omrunu yanciliga adamis adamlarin trabzonspor'a verebilecegi sey ne olabilir.hala malum iktidara yakin adamlardan medet umanlar gitsin cay koysun cayini icsin..zorla kotu laf ettirmeyin.malum partiden olup bu kulube fayda verebilecek yegane adam muharram usta idi,o bile baskanligi beceremedi kongre karari aldi..

ya sunu anlamiyoruz, birilerinin destegiyle goreve gelenler er yada gec yok olup gitmeye mahkum olur..bize tam bagimsiz belli bir egitimi olan kendi becerilerine guvenen baskan gerekiyor..yoksa bu kadar parayla geliyorum, bu kadar tanidigim var,siyasilerle soyle iyiyim boyle iyiyim diyen adamlardan fayda gelmez..kisa vadede gelir gibi gozukur uzun vadede tekrar bugunleri yasariz.hatta iddia ediyorum malum parti sempatizani bir baskan daha gelirse bugunlerimizi arariz.

cunku bu adamlar kumanda ile yonetilen adamlar, hayatlari boyunca bulunduklari makamlara hep birileri tarafindan atanmislar.bu kulube malum biyikli adamlari sokmamak icin trabzonspor'un kapanmasimi gerekiyor..
        gecen gun divan baskani ali surmen'in berat albayrak hakkindaki aciklamalarina denk geldim.yahu arkadas bu adam hangi sifatla divan baskani oluyor.tek vasfi cumhurbaskaninin damadi olmak olan berat albayrak'a yaptigi yalakaliklari okudunuz mu?bu adamlar hic utanmiyor mu?ona agam buna pasam diye diye kulubu ahira cevirdiler.bir bakkal bile bizden daha kurumsal yonetiliyor.hayir yarin hukumet degisirse bu sefer kime yalakalik yapacagiz?bu nasil sacma sapan bir dusuncedir..
        koymusum sampiyonluga basarilara,bu adamlar gidecekse bu kulube siyaset sokulmayacaksa ben altinordu gibi bir kulup olmaya raziyim.en azindan bir sayginligimiz olur.alt yapidan cikacak olanlarla mucadele edelim..aralarina 1-2 tane kaliteli yabanci serpistirsek yeterli.her donem bu yalakaliklara maruz kalacagimiza hedefimiz ilk 10 olsun ne olacak?ekranlarda bu adamlari gorunce midesi bulanan bir tek ben mi varim..

yahu kendisini samimi bulmuyorum,beceriksiz oldugunu dusunuyorum ama adi gecen kisilerdense muharrem usta'nin kalmasi hayrimiza olacak..dogru duzgun anlasabilecegi bir yonetim kurup devam etsin..

ayrica biliyorum secilemeyecegi secime girmez ama digerlerine nazaran daha temiz oldugunu dusundugum nevzat aydin neden bu donemlerde hic ortaya cikmaz?kendisine yoneltilen onca suclamadan sonra bile hala sempatim var,digerlerine nazaran daha samimi oldugunu dusunurum..sifirdan bir marka olusturup o seviyeye gelen adamin kafasida zehir gibi calisiyordur onada suphemiz yok ama eyy nevzat aydin neredesin?sahte okey gibi takilmaktan sikilmadin mi?
        bu donemlerde ortaya cikmayip sonra trabzonspor'luyum demeyin..koca trabzonspor baskan adayini belirlemek icin bir partinin kongresini bekledi otesi var mi?koca koca adamlar trabzonspor'un dustugu bu durumdan dolayi hic utanmiyor musunuz?bu tabloda kendinizi hic sorumlu bulmuyor musunuz?

Yorum

• Bir tahminde daha bulunayım, duyum değil tahmin, yeni yönetim seçilmeden önce FIFA kararını bildirecek (olumsuz karar). Usta seçim tarihini bu yüzden kısa tuttu. Şike mücâdelesinden sorumlu tutamayacağımız yepisyeni bir yönetimimiz olacak. Gelen yönetim de eski yönetimleri suçlayacak, şike olayı; eski yönetimler kendi dönemlerindeki borcunu öderlerse ben de dönemimdeki borcu öderim benzeri bir aldatmaca ile (biz ne yapabiliriz, eski yönetimlerin hatâları ile mücâdeleyi kaybettik) kapatılacak. Bundan iyisi Şam’da kayısı.
          En son TekfurÇayır 61 tarafından düzenlendi; 26.03.2018, 13:28.
          7

"Her fikri savunma hakkın yoktur. Bilgi temelli fikri savunma hakkın vardır. Hiçkimse câhil kalma hakkına sâhip değildir." Harlan Ellison

Yorum

• Trabzon'un ağır topları Albayrak'ı ikna etmeye çalışıyor ama aday olmayacak gibi. Usta son hamleleriyle Trabzon kanadını baya etkisiz hale getirdi.

Yorum

• İlk olarak Fatih Öztürk tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
              Trabzon'un ağır topları Albayrak'ı ikna etmeye çalışıyor ama aday olmayacak gibi. Usta son hamleleriyle Trabzon kanadını baya etkisiz hale getirdi.
              Abdurrahim Albayrak Trabzonspor başkanlığına aday olur, Nuri Albayrak olmaz artık

Adamın sütten ağzı çok kötü yandı, bir yandan da "hak etti" diyebiliriz.
              BİLMEM ANLATABİLDİM Mİ?

Yorum

• bari mahmut koto da aday olsun.

Yorum

• Şu kadar para ile gelecek vs. söylentilerine inanan var mı Allah aşkına. Ne bu taraftar ne bu millet kandırılmaktan bıkmadı, akıllanmadı da. Babasının hayrına kimse Trabzonspor'a 1 kuruş vermez. Yöneticinin cebinden para çıksa bile kulübe borç olarak yazılıyor, daha sonra geri alıyor.

Yorum

• Bence klübü battı gösterelim. Sıfırdan yeni bir adla klüp kuralım. Ne şirketler battı gösterilip ne paralar aklandı, kaldırıldı bu ülkede. Kanun açıkları ararsan dolu. Gerçi cb istesin yeni kanun çıkartır ya neyse.
                    En son CaptanBarbosa tarafından düzenlendi; 26.03.2018, 14:01.

Yorum

• Bu düzende pek umutlu değilim fakat camiaya bakıldığında en uygun isim Ahmet Agaoglu duruyor.Onu da zaten küstürdüler,uzaklaştırdılar.
                      İkna edilebiliyorsa kendi çalışabileceği bir ekip kurup aday olmalı.
                      Tabii zamanında aday oldu diye kurşunlanan başkan olursa kim bilir ne tür oyunlara maruz kalır.Camia truvalardan temizlenmeli,sağlıklı bir çalışma ortamı sağlanmalı öncelikle.
                      Kazım'a da selam olsun,asi çocuklar burada..

Yorum

• İlk olarak İlker Yazıcıoğlu tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                        Şimdi tepki alabilirim bu görüşümden dolayı ama kendisi de sütten çıkma ak kaşık olmasa da Usta'nın devam etmesinin daha uygun olacağını düşünüyorum İÇİNDE BULUNDUĞUMUZ ŞARTLARDA.
                        Aksi halde çok daha sinir bozucu ve birilerinin maşası adamlara katlanmak zorunda kalacağız...

Bu süreç beni biraz korkutuyor açıkçası...

Usta'nın hataları olmuştur ama kötü niyetli bir adam değildir...

Artık başkanlık konusunda acemi de değil. Aynı hataları tekrar yapmadan yoluna devam etsin...

Bence tabi...

Gelinen noktada ben de aynı fikirdeyim.
                        Trabzonspor Camiasında çok laf az iş mantığı hakim. Herkes konuşur fakat iş icraata gelince kimse topa girmez.

Yorum

• Hani Nasreddin Hoca'nın bir fıkrası vardır, kazanın doğurduğuna inanıyorsun da öldüğüne neden inanmıyorsun diye.
                          Atletico Madrid'in yaklaşık %20 hissesinin 50 milyon €'ya satıldığı bir ortamda Trabzonspor'un %49 hissesinin 250 milyon dolara satılacağına inanıyorsunuz da bu adamların 180 milyon $ ile geldiğine mi inanmıyorsunuz?
                          Türkiye'nin zencileri Trabzon'dan çıkar----------------------------------BUGÜN
                          Trabzonspor şükretmedikçe şampiyon olamaz---------------------------TRABZONSPOR
                          Tüketirsen azalır, üretirsen çoğalır--------------------------------------İÇİN
                          Arslanın sırtlanı çok olur-----------------------------------------------NE YAPTIN?

Yorum

• İlk olarak Ozan Yılmaz tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                            ?
                            gelin gelin sizde gelin borcu 250 yapar gidersiniz.. 180 milyon dolar he yönetim 1500 kişiden mi oluşacak acaba?

Yorum

• İlk olarak oflubektas tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                              Abdurrahim Albayrak Trabzonspor başkanlığına aday olur, Nuri Albayrak olmaz artık

Adamın sütten ağzı çok kötü yandı, bir yandan da "hak etti" diyebiliriz.
                              Büyük abisi fena halde haşahoflis etti, çok istiyor ama vize çıkmıyor

Yorum

• İlk olarak Fatih Öztürk tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                                Trabzon'un ağır topları Albayrak'ı ikna etmeye çalışıyor ama aday olmayacak gibi. Usta son hamleleriyle Trabzon kanadını baya etkisiz hale getirdi.
                                Zorla, iknayla başkan olacak adamdan ne hayır gelir
                                Ne güzel balıktın sen KOFANA

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                Yükleniyor...
                                X