Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Olağanüstü Seçimli Genel Kurul | Yeni Başkanımız Ahmet Ağaoğlu

Daraltma
Bu konu kapanmıştır.
X
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• Usta'ya herkes tüzüğü düzeltelim sen de mayısta kongreye git ki bu kadar ağır bir tablonun karşısında millete hazırlanabilsin dediğinde kabul etmemiş aralığa kadar burdayım demişti.

Adam Ankara'ya gitti geldi birden ne olduysa baskın seçim kararı aldı.

Bu kadar kısa sürede sağlıklı bir yönetim oluşturabilmek, bir plan program oluşturabilmek kolaymı.

Asıl soru şu. Usta Trabzonspor'a her türlü zararı olan böyle bir kararı neden aldı?
    Hakan KULAÇOĞLU: "Sabırlı, sistemli ve ekonomik, tüketen değil üreten bir Trabzonspor oluşturmak."
    Murat

Yorum

• İlk olarak My tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
      İHO Kendi dönemin de 2.200 civarı çakma üye yapmış.Bu üyelerin tamamının aidatları ödenmiş..İçlerin de Trabzonspor'lu olmayan bir çok fb,gs,bjk taraftarı var..Olağanüstü kongre de bu çakma delegeler oy kullanacak..Usta ve İho'nun yarışacağı olası olağanüstü kongrede Usta bayrağı İho'ya teslim eder..Tablo bu..Yerin de zamanında bu çakma üyeleri İho yaparken basın aracılığı ile,TS sahipleri biziz diyenlere,Sicil,Denetleme kuruluna gerekli uyarıları yaptık dinleyen olmadı..Usta göreve geldiğinde İho'un yaptığı bu usulsüz üyeleri düşür dedik,Dinlemediler...Trabzonspor'un sahibi yok.İki hokkabazın elinde al gülüm ver gülüm misali oyuncak olmuş..Yazık çok yazık..Ortalıkta durumdan vazife çıkartan çok da sahtekar var..

Alaattin Hatayoğlu
      Allaattin gibileri çok şey bildiğin iddia edip aslında hiç bir şey bilmez.
      Hacıosmanoğlu'nun kontenjan harici yaptığı üyeler vakti zamanında içişleri bakanlığına şikayet edildi, yaptırımda talep edildi fakat bakanlık adeta "bir daha olmasın" ikazında bulundu üyelerin iptali gerçekleşmedi.

Yorum

• 2 bin üye bence sehir efsanesi

max 300- 400 dür

ayrica ben ayligini ödetenlerin en az yarisinin buna ragmen hür iradesinlen oy verdigine inaniyorum

iho´nun tekrar baskanligina ihtimal vermiyorum...
        "Şairin dediği gibi, ben artık şarkı dinlemek değil, şarkı söylemek istiyorum."

Ünal Karaman

ONUR KALACAK ONURSUZLAR GIDECEK

Yorum

• Yanlış hatırlamıyorsam Usta bu blok oylarla ilgili tüzükte değişiklik yaparak önlem alacağını söylemişti. Hani? Hangi sözünü tuttu acaba merak ediyorum
          Türkiye'nin zencileri Trabzon'dan çıkar----------------------------------BUGÜN
          Trabzonspor şükretmedikçe şampiyon olamaz---------------------------TRABZONSPOR
          Tüketirsen azalır, üretirsen çoğalır--------------------------------------İÇİN
          Arslanın sırtlanı çok olur-----------------------------------------------NE YAPTIN?

Yorum

• 1 yıl içerisinde aynı soyaddan en fazla 10 kişi üye olabilir şartı getirsinler madem çok seviyolar TS'yi..
            2010-2011 ŞAMPİYONU TRABZONSPOR!

O SENE BU SENE! ŞAMPİYON TRABZONSPOR!

Yorum

• Tayyip efendi kimi atadı bakalım..
              I am not in danger , I am the danger..

Yorum

• Başkan kimin olacağı çok önemli değil bence,sonuçta hasan gidecek hüseyin gelecek isimler değişecek yönetme şekli aynı olacak.

Yorum

• ugurun menajeri kontrat uzatmak icin Trabzona gelmis

burda isyanci tayfayi simdi davet ediyorum

sasoneler, faik abiler, travelair, vs

hep is isden gectikten sonra burda yaziyorsunuz

bugün hata yapilmadan tepki verme sansiniz var

secim öncesi kontrat uzatmak ihanettir, yeni yönetim kendi planlarinin önünü tikamaktir bu

bugün tepki vermeyenler yarin öbür gün burda cok bilmis yazmasin, sonradan 3 yasindaki bebede aglar

Ünal Karaman

Yorum

• İlk olarak selcuk tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                    ugurun menajeri kontrat uzatmak icin Trabzona gelmis

secim öncesi kontrat uzatmak ihanettir, yeni yönetim kendi planlarinin önünü tikamaktir bu

bugün tepki vermeyenler yarin öbür gün burda cok bilmis yazmasin, sonradan 3 yasindaki bebede aglar
                    Adım geçtiği için cevaplayayım kardeşim,şimdi Uğur gibi yetersiz bir arkadaşın Milli Takım'a seçilmesi,senin çok değer verdiğin Onur'un ve Onur'un kankisi Burak'ın bu işte etkisi nedir?
                    Tesadüf değildir her halde uzun bir süre sonra,hem de Trabzonspor'da yedek oyuncu pozisyonuna düşmüşken Milli Takım'a seçilmesi ve bunun kontrat yenilemesine denk gelmesi.
                    Milli Futbolcu'nun istediği parayı vermiyorlar diye yaygara koparacak yerel medya bile hazırdır.
                    Düzen kurulmuş,çarklar dönüyor.
                    Biz burada kendimizi yaksak ne olacak?Bu düzenin kafasını koparacak bir Sportif Direktör getirebildin mi sen kardeşim?
                    En son sasone tarafından düzenlendi; 16.03.2018, 23:35.
                    • Memento mori

Yorum

• İlk olarak sasone tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                      Adım geçtiği için cevaplayayım kardeşim,şimdi Uğur gibi yetersiz bir arkadaşın Milli Takım'a seçilmesi,senin çok değer verdiğin Onur'un ve Onur'un kankisi Burak'ın bu işte etkisi nedir?

Milli Futbolcu'nun istediği parayı vermiyorlar diye yaygara koparacak yerel medya bile hazırdır.
                      Düzen kurulmuş,çarklar dönüyor.
                      Biz burada kendimizi yaksak ne olacak?Bu düzenin kafasını koparacak bir Sportif Direktör getirebildin mi sen kardeşim?
                      onur böyle islere karismaz

ayrica ugur son kezde milli takima cagrilmisdi, yeni degil bu

demekki sen sonradan sayip soyusturmacisin...
                      bosuna olsa bile insan takimi icin tepki verir, bosuna olsa bile

Ünal Karaman

Yorum

İHO'ya oy vermeyin,takımı öyle bir yerde bırakır gider ki sonradan gelen ne kadar iyi niyetli ve becerikli olursa olsun en küçük hatada bile altında kalır dedik,kim dinledi?
                        Transfer başlıklarında olsun Burak başlığında olsun bu kadar yüksek paralar bizi batırır,transfer başlığını kapatın,gerçeğimizle yüzleşin dedik kimin umrunda oldu?
                        Alt yapıdan çıkan çocuklara kendi çocuğunuz,abiniz kardeşiniz gibi davranın,koruyun ama şımartmayın dedik ne oldu?

Burada yazıyoruz belki kulüpte hükmü geçen biri okur en azından farklı bir açıdan baktırabilir miyiz diye?
                        Ben vicdanen rahatım.Sesimi de çıkarıyorum ama dediğim gibi kendimi yaksam kimin umrunda?
                        • Memento mori

Yorum

• seçim öncesini geçtim, Ugur ile sözlesme uzatmak bile aptalliktir, ha uzatilacaksa da zerre zam yapilmamali..
                          Pereira ile zamli uzatilan sözlesme de rezilliktir
                          Trabzon futbolunun kralı, Ahmet Suat Özyazıcı

Yorum

ugurun menajeri kontrat uzatmak icin Trabzona gelmis

Hep iş işten geçtikten sonra değil, tehlikeyi görüp önceden yazıyorum ve tepki gösteriyorum. Demek dikkate alınmıyorum ki bunun suçu da benim olamaz.
                            Türkiye'nin zencileri Trabzon'dan çıkar----------------------------------BUGÜN
                            Trabzonspor şükretmedikçe şampiyon olamaz---------------------------TRABZONSPOR
                            Tüketirsen azalır, üretirsen çoğalır--------------------------------------İÇİN
                            Arslanın sırtlanı çok olur-----------------------------------------------NE YAPTIN?

Yorum

• Uğur'la sözleşme uzatan haindir.
                              2010-2011 ŞAMPİYONU TRABZONSPOR!

O SENE BU SENE! ŞAMPİYON TRABZONSPOR!

Yorum

Onur mu bu işlere karışmaz,güldürmeyin beni Allah aşkına.Bu takımda gruplaşmaların,başkaldırmaların bir numaralı sebebi Onur ve Burak gibi adamlardır.Trabzonsporun kurtuluşu bu ve bunun gibi çıbanbaşlarını takımdan göndermekle başlamalıdır.

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                Yükleniyor...
                                X