Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Olağanüstü Seçimli Genel Kurul | Yeni Başkanımız Ahmet Ağaoğlu

Daraltma
Bu konu kapanmıştır.
X
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• Oy kullanacak kaç kişi var umarım doğru karar verirler yoksa kulüp elden gidecek ortada kulüp kalmayacak

Yönetim istifa.
    bu sene SAMPİYONUZ.

Yorum

• Screenshot_2018-03-09-10-00-31-050.jpg
      Hekimoğlu'nun Ekim ayında yaptığı açıklama

Yorum

• İlk olarak Faik Yılmaz tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
        Kongrede oy kullanabilecek üyelerin listesini isteyen arkadaşlar var ise özel mesajla bana ulaşsınlar göndereyim.....

Yazıkki 25-26 bin civarı üyenin sadece 7500 civarı aidatını yatırdı ve bu kongrede oy kullanma hakkını elde etti....

Ve maalesef büyük blok oylar var... Toplu olarak aidatlarının yatırıldığı çok belli olan yüzlerce kişi var......
        Bu derneklerle ilgili bir yönetmelikten mi yoksa direk bizim tüzükten kaynaklı bir durum mu. Şu aidatı yatırmayınca oy kullanamama. Bunun da değişmesi lazım. Ne bileyim 3 kere yatırmayan atılsın kongre üyeliğinden ama oy kullanamamak nedir ya. Suistimale açık, böyle baskın gibi seçim yapılırsa hele çok açık.
        Ey Türk Gençliği!
        Birinci vazifen, Türk istiklalini, Türk Cumhuriyetini, ilelebet, muhafaza ve müdafa etmektir.

Yorum

• Karar sevindirici ancak önemli olan bundan sonrası
          Kim/ler gelecek ve neler yapacak?
          2010-2011 SEZONU SÜPER LİG ŞAMPİYONU
          82 HELAL PUANLA
          TRABZONSPOR

Yorum

• Bakalım bize başkan olarak kimi uygun görecekler. Yakında piyasaya çıkar bir tipini sevdiğim.
            Trabzonspor'un yaptığı transferlerin kampa yetiştiği, tarihte ilk defa görüldü.

Yorum

• İbrahim Ethem Hacıosmanoğlu bir kez daha başkan seçilemeyecek. Böyle şeyler düşünüp kendinizi heba etmeyin. O sadece tek aday olarak girerse kazanır aksi halde mümkün değil.
              ...6 Aralık 2015...

Takvim yapraklarında "Trabzonspor'un Hacıosmanoğlu İşgalinden Kurtuluş Günü" olarak not edilecek kadar önemli ve müjde dolu bir gündür.

Yorum

• Hekimoğlu geçen seçime girerken ekonomik durum çok mu iyiydi? Bıraksın bu işleri

Trabzonspor'u batıranlardan, çökertenlerden hesap sorulmayacak mı önce burdan başlayalım. Sorulmayacak mı? Yoksa bilmem kim bilmem kaç milyon getiriyor diye kalplerimize, kendimize ihanet edip, yanlışa doğru demeye devam mı edelim?
                Türkiye'nin zencileri Trabzon'dan çıkar----------------------------------BUGÜN
                Trabzonspor şükretmedikçe şampiyon olamaz---------------------------TRABZONSPOR
                Tüketirsen azalır, üretirsen çoğalır--------------------------------------İÇİN
                Arslanın sırtlanı çok olur-----------------------------------------------NE YAPTIN?

Yorum

• Faydalanamadığımız,maliyetli oyuncuları(Kucka,Hugo,Onazzi,Ndoye,Olcay,Castillo,Akbaş,Uğur,Durica,Esteban,) elden çıkararak giderlerde hafifleme,ödemeler için kaynak oluşturabilirsek

Alt yapıdan 11'e monte edecek 1-2 isim bile çıkartabilirsek,mevcut yapı düzenli bir planlamayla devam eder. 3-4 seneden önce zaten toparlanamayız.

Sportif başarı olmadan sadece küçülerek işin içinden çıkamayız. O yüzden ucuz maliyetli 2-3 transfer bizi ilk 5 de tutsa yeterli olur.

Kadromuz o kadar leş değil. Uyumlu ve doğru oynatacak bir hoca lazım hepsi bu.

Gelecek yönetimin borcu harcı geliri gideri ortaya net şekilde döküp düzgün bir planlama yapacak bir yönetim olması lazım.

Cebimden şu kadar para vereceğim devri bitti. Kulubün borcuna borç katmanın manası yok .
                  En son Orkun 61 tarafından düzenlendi; 09.03.2018, 10:27.

Yorum

• Ne kadar çok aday çıkarsa Hacıosmanoğlu nun Başkan olma şansı o kadar artıyor. Malum kongre üyesi çalışmalarını gördük.

Bu hadise bizi olduğumuz yerden daha kötü bir yere götürecek. Bu kadar borç yükü varken adayların çokluğu beni kuskulandırıyor.

SM-N920C cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Yorum

• İlk olarak fatihaltun08 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                      Ne kadar çok aday çıkarsa Hacıosmanoğlu nun Başkan olma şansı o kadar artıyor. Malum kongre üyesi çalışmalarını gördük.

Bu hadise bizi olduğumuz yerden daha kötü bir yere götürecek. Bu kadar borç yükü varken adayların çokluğu beni kuskulandırıyor.

kimler adaylığını açıkladı? ben kaçırdım o kısmı

Yorum

• İlk olarak OrkHun tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                        Resmi birşey yok ama konusulan. Mehmet Yiğit Alp ve IHO

Yorum

• İlk olarak OrkHun tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                          Konuşulanların gerçekleşme ihtimali üzerine söyledim. Hacıosmanoğlu aday olacağını her seferinde dile getiriyor.

Yorum

• İlk olarak Orkun 61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                            Faydalanamadığımız,maliyetli oyuncuları(Kucka,Hugo,Onazzi,Ndoye,Olcay,Castillo,Akbaş,Uğur,Durica,Esteban,) elden çıkararak giderlerde hafifleme,ödemeler için kaynak oluşturabilirsek

Alt yapıdan 11'e monte edecek 1-2 isim bile çıkartabilirsek,mevcut yapı düzenli bir planlamayla devam eder. 3-4 seneden önce zaten toparlanamayız.

Sportif başarı olmadan sadece küçülerek işin içinden çıkamayız. O yüzden ucuz maliyetli 2-3 transfer bizi ilk 5 de tutsa yeterli olur.

Kadromuz o kadar leş değil. Uyumlu ve doğru oynatacak bir hoca lazım hepsi bu.

Gelecek yönetimin borcu harcı geliri gideri ortaya net şekilde döküp düzgün bir planlama yapacak bir yönetim olması lazım.

Cebimden şu kadar para vereceğim devri bitti. Kulubün borcuna borç katmanın manası yok .
                            2.ligden gelen sivas bile üzerimizde avrupa kupalarına gitmek için bizden avantajlı.

Ben her ne olursa olsun takımın avrupa kupalarına katılması gerektiğini düşünüyorum.

Bizim için avrupa kupalarına gidememek demek küme düşmek demek gibi olmalıdır.. Büyük başarısızlıkdır gerek mevcut kadro gerek ise böyle bir seyircisi olan takım için
                            ...Allah'm Niyet Ettik 9.Şampiyonluğa...

Onur Recep Kıvrak !
                            Yer Bordo Gök Mavi Biz Çıkınca Sahaya

Yorum

• İbrahim Hacıosmanoğlu'nun değil seçilmek tekrar aday olması dahi mide bulandırıcıdır!

Yorum

• İlk olarak fatihaltun08 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                                Konuşulanların gerçekleşme ihtimali üzerine söyledim. Hacıosmanoğlu aday olacağını her seferinde dile getiriyor.

konuşulanların çoğunun aday olacağını sanmıyorum.

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                Yükleniyor...
                                X