Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Olağanüstü Seçimli Genel Kurul | Yeni Başkanımız Ahmet Ağaoğlu

Daraltma
Bu konu kapanmıştır.
X
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• Ne demişti büyük seattle şef:
    • Son ırmak kuruduğunda, son ağaç yok olduğunda, son balık tutulduğunda; beyaz adam paranın yenmeyen bir şey olduğunu anlayacak.

Ebesinin bilmem nesini tersten görmeyinceye kadar devam edeceksiniz, ta ki o güne kadar.

Yorum

• Ne mehmet i de ne sadri sener i Allah askina bu takimi bir tek taraftar kjrtarir su dk dan sonra baska kimse kurtaramaz maddiyat gozetmeyen taraftarla bir olabilecek taraftarin elini cebine atmasink sagmayabilecek bir baskan lazim usta nin hadi hep beraber kapatalim Trabzonspor un borcunu o zaman bilmem ne hikayeleri de tamamen haciosmanoglundan daha kotu yonetim gostermis olmasi ve bu durumdan bu damgadan bir sekilde siyrilma cabasidir Trabzonspor 'u cok seviyorsan yaptigin zarari hibe edersin taraftar da bunu gorur beceremesede zarar vermedi gitti der ayip digerlerine kalir . Hikaye yani hep beraber hadi gelin kapatalim falan bos laf . Nevzat ayaz in kulup satilirsa biz aliriz laflarida hikaye 2 milyar tl den assagi satilacak deil heralde bu kulup e o zaman cok seviyorsun madem ver 2 deil 1 milyar ver hibe gec baskanligink yap kapat borcu efsane ol. Maval okumasin su baskan adaylari yada baskan olsun diye beklenen insanlar gecin bu ayaklari . Siz anasini aglattiniz bu kulubun zaten .

Yorum

• İlk olarak Cemzirih tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
        Ne mehmet i de ne sadri sener i Allah askina bu takimi bir tek taraftar kjrtarir su dk dan sonra baska kimse kurtaramaz maddiyat gozetmeyen taraftarla bir olabilecek taraftarin elini cebine atmasink sagmayabilecek bir baskan lazim usta nin hadi hep beraber kapatalim Trabzonspor un borcunu o zaman bilmem ne hikayeleri de tamamen haciosmanoglundan daha kotu yonetim gostermis olmasi ve bu durumdan bu damgadan bir sekilde siyrilma cabasidir Trabzonspor 'u cok seviyorsan yaptigin zarari hibe edersin taraftar da bunu gorur beceremesede zarar vermedi gitti der ayip digerlerine kalir . Hikaye yani hep beraber hadi gelin kapatalim falan bos laf . Nevzat ayaz in kulup satilirsa biz aliriz laflarida hikaye 2 milyar tl den assagi satilacak deil heralde bu kulup e o zaman cok seviyorsun madem ver 2 deil 1 milyar ver hibe gec baskanligink yap kapat borcu efsane ol. Maval okumasin su baskan adaylari yada baskan olsun diye beklenen insanlar gecin bu ayaklari . Siz anasini aglattiniz bu kulubun zaten .
        burada 1 milyar hibe etsin mi denmiş ben mi uyanamadım?

milan'ın 700 milyon€'ya satıldığı evrende ts 400m € etmez. en fazla 100 eder. bi de borçları düşününce ancak borçlara karşı alınır alınırsa.

Yorum

• Başkan adayı çıkmıyor diye endişelenmeyin. Bu ayın 25 inde Cumhurbaşkanı Trabzon a geliyor. 26 sında adayı öğreniriz.
          There is no spoon...

Yorum

• Aday çıkmaması sıkıntı olduğunu gösteriyor..Yine atayacaklar birini,daha da kötüye gideceğiz.
            Kazım'a da selam olsun,asi çocuklar burada..

Yorum

• IHO geliyor... kurtaracak bizi. bir iki tayyibi over bi kac ihale daha alip, diger 7 sulalesinide zengin ettimi, artik misyonunu tamamlamis olacak. ondan sonra birakir TS yi.. he TS nin durumu ne mi olur ? ))) onu kim dusunuyor, kim salliyor ki..

hersey rant.. Muharrem usta acayip uyanik biri, Hastanelerinin ve okullarinin reklamini oyle guzel yaptiki, son 2 senede.. artik doymustur.

sira KUCUK mafya IHO da.. o tam yiyemedi, biraz daha yemesi lazim
              En son only ts tarafından düzenlendi; 16.03.2018, 11:16.
              u will need justice at the end..

Yorum

• Aday çıkmaz tabi muharrem usta kafasına göre kongre kararı aldırdı 1 ay içinde kim böyle bir riski alıp aday çıkar?

Bu işin içinde başka bir halt olduğu kesin. Usta aday olmayacaksa niye bu kadar zaman içinde kongre kararı aldırdı.
                https://youtu.be/a8MJx39dfuI?si=p_VoeTY8ERg87inV

Yorum

• İlk olarak OrkHun tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                  burada 1 milyar hibe etsin mi denmiş ben mi uyanamadım?

milan'ın 700 milyon€'ya satıldığı evrende ts 400m € etmez. en fazla 100 eder. bi de borçları düşününce ancak borçlara karşı alınır alınırsa.
                  Ben demedim nevzat aydin demis biz aliriz kulubu diye ona istinaden soledim kimsenin vermeyeceginin kanaatindeyim bende zaten iyi okursan anlarsin . Kulubun ederine gelince de kuluplerin gecmisleri degil taraftari ve gelecekdeki getirileri ilgilendirir alacak kisileri milan da satildiginda cokus donemindeydi ! Kucka da 5m etmezdi ama biz verdik alicisini bulmaya bakar

Yorum

• Bilmediğimden soruyorum Hakan Kulaçoğlu nun kongre süreci ile alakalı olarak bir yerlerde açıklamalarına denk geldiniz mi?

Süre kısaldı ortada aday yok. Herkes kulis ve nabız yoklama ile meşgul anlaşılan. Bunun da en büyük sebebi baskın bir kongre kararı alınmasında. Biraz beyin jimnastiği yapacak olur isek bu baskın kongre kararı neden alınır?

1. Olağan üstü bir durum oluşmuştur ve mevcut yönetim kurulunun devam etmesi söz konusu değildir.
                    2. Mevcut başkanın tekrar seçilebilmek adına muhalefeti hazırlıksız olarak kongreye sokması için.

Birinci durumun çok geçerli olduğunu düşünmüyorum. Zaten haftalardır rüzgar her şekilde tersten esmekteydi. Eğer bu kongre kararı yönetimde toplu istifaların olduğu zaman gerçekleşseydi o zaman benim için birinci durum geçerli olurdu.

Benim gözlemlerimde ikinci durum geçerli gözüküyor. Bence kasıtlı getirilen transfer yasağı kararı ile muhtemel adaylıkların önü kesilmek istendi. Belki şu an liste çalışması yapıyor belki son anda kendi adaylığını açıklayacak. Usta aslında bir nevi Dursun Özbek taktiği uyguluyor ama gs camiası gibi ne idüğü belirsiz bir camiaya sahip olmadığımız için beklemediği bir sürpriz ile karşılaşma ihtimali de düşük gözüküyor.

Borçları ödeyelim çıkışı ile olası başkan adaylarını daha yarışa girmeden altından kalkamayacakları bir polemiğe sokup yıpratmak istedi ki bence çok akıllıca bir konu seçti. Medyaya yansıyan en olası adaylar Şener ve Hacıosmanoğlu olunca çok akıllıca bir taktik. Bu şekilde kendisini diğer adaylardan daha güçlü göstermek istedi. Ben adayım demeyen ama değilim de diyemeyen birisi için akıllıca zaman kazanma açıklamaları.

Bütün bu teoriler yanlış da olabilir ki bir kaç ay içinde ödenmesi gereken yüklü ödemelerden kaçmak istiyor da olabilir. Benim için bu ihtimali düşük kılan şey kendisinin bir önceki seçime "seçilmiş" kişi olarak girmiş olması.

Şahsi arzum isimlerin değil fikirlerin, projelerin yarıştığı bir kongre olması ama belli ki olmayacak. Her hangi bir isme kurtarıcı olarak bakmak maalesef ki sadece Trabzonspor'umuza zarar verir. Biz zamanın da ne isimlere ne ümitler bağladık ta altında ezildik. Ders almak gerekir. Geçmişe bakınca aklımda bir acaba bırakan tek isim Ahmet Ağaoğlu dur ki o günler de gelip geçmiştir.

Son olarak başkan nasıl biri olmalıdır dan daha çok nasıl birisi olmamalıdır diye 2,5 yıl önce ne düşünüyorsam hala aynı yerdeyim.

İlk olarak katre-i.matem tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                    Onceki kongrede Muharrem Usta nin baskan olmasini arzu etmis birisi olarak tamamen safiyane duygularimla soruyorum Usta o gunden bugune Trabzonspor icin ne yapmis tweet atmaktan baska? Basketboldaki basarisi basimin uzerinde ama futbol ile bunu nasil kiyaslayabilirsiniz. Usta olasi baskanliginda duzenin adami olur. Kapitalizmin hukum surdugu bir dunyada, sermayenin para oldugu bu zamanda kendisine iyi kotu bir yer edinmis olan Usta, sahip oldugu sermayenin oyuncagi olan bir kukladan oteye gidemez. Trabzonspor a bugun baskan olacak kisinin kaybetmekten korkacagi bir serveti olmamali. Cunku o servet kendisine dogrultulmus bir silah olacaktir. Biz duzene kafa tutmus bir takimiz. Baskanimizda Trabzonspor karakterini damarlarinda tasiyan biri olmali. Bence bu kisi Muharrem Usta olamaz.
                    ...6 Aralık 2015...

Takvim yapraklarında "Trabzonspor'un Hacıosmanoğlu İşgalinden Kurtuluş Günü" olarak not edilecek kadar önemli ve müjde dolu bir gündür.

Yorum

• İstediği kadar akıllı olsun, istediği kadar çalışkan ve başarılı olsun, istediği kadar varlıklı olsun; bir insan istikrarlı bir şekilde yalan söylüyor ve hayal satıyorsa o kişinin temsil gücü düşer. Temsil gücü düştüğü için de itibarı olmaz. İtibarı olmayan yöneticinin saygınlığı yoktur. Saygınlığı olmayan liderin de pek ağırlığı bulunmaz.
                      M. Usta'nın bu güne kadar yaptıkları ve söyledikleri, başkanlık profilini gayet net olarak çevresindeki sanatseverlerle buluşturuyor. Bu sanattan zevk alanlara ise ben hayırlı işler, bol güneşler diyorum. Daha çok beklersiniz.
                      Fanki tonki zonki...

Yorum

• ne sadri ne iho ikiside basarılı olamaz.

Yorum

• İlk olarak Fatih Özkan tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                          Şu zor zamanımızda elini taşın altına sokmayan herkesten hesap soracağım bir gün!
                          "Kim aday olacak ?" sorusu içimi kemiriyor. Sabah uyanır uyanmaz aklıma gelen soru bu! Trabzonspor elden gidiyor. Birileri durmuş seyrediyor.
                          Yazıklar olsun!

Benim de içimi kemiren kimin aday olacağı değil, "herkesin egosunun peşinden koşması" dostum...

Camia 7'den 70'e bir olmadığı, birlik olmadığı sürece Trabzonspor yok olana kadar eriyecek!

Eğer Trabzonspor "ortak sevdamız" ise dil,din,ırk,ideoloji,sosyal sınıf,ekonomik sınıf,id, ego, süperego gözetmeksizin elele verip Trabzonspor'u düştüğü bataktan kurtaracak başka yolu yok!

Buna da önce biz taraftarlar ön ayak olmalıyız...
                          Haddini bilen merttir. Vatan bölünmez tektir. Cumhuriyet içinde cumhuriyet kuran 'Namerttir.' Ne Mutlu Türk'üm diyene!..

Yorum

• Şu iho tekrar başkan seçilirse bi yolunu bulup şu takımı bırakıcam...zor ama bi yolunu bulucaz,katlanamam,bir cümlesini daha dinleyemem...

Yorum

• İlk olarak tRaiNer tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                              Benim de içimi kemiren kimin aday olacağı değil, "herkesin egosunun peşinden koşması" dostum...

Camia 7'den 70'e bir olmadığı, birlik olmadığı sürece Trabzonspor yok olana kadar eriyecek!

Eğer Trabzonspor "ortak sevdamız" ise dil,din,ırk,ideoloji,sosyal sınıf,ekonomik sınıf,id, ego, süperego gözetmeksizin elele verip Trabzonspor'u düştüğü bataktan kurtaracak başka yolu yok!

Buna da önce biz taraftarlar ön ayak olmalıyız...
                              Sonuna kadar katılıyorum.
                              Gerekirse egosunu ayaklar altına alıp, kapı kapı dolaşacak başkan lazım bize.
                              Hamiş

Yorum

• İHO Kendi dönemin de 2.200 civarı çakma üye yapmış.Bu üyelerin tamamının aidatları ödenmiş..İçlerin de Trabzonspor'lu olmayan bir çok fb,gs,bjk taraftarı var..Olağanüstü kongre de bu çakma delegeler oy kullanacak..Usta ve İho'nun yarışacağı olası olağanüstü kongrede Usta bayrağı İho'ya teslim eder..Tablo bu..Yerin de zamanında bu çakma üyeleri İho yaparken basın aracılığı ile,TS sahipleri biziz diyenlere,Sicil,Denetleme kuruluna gerekli uyarıları yaptık dinleyen olmadı..Usta göreve geldiğinde İho'un yaptığı bu usulsüz üyeleri düşür dedik,Dinlemediler...Trabzonspor'un sahibi yok.İki hokkabazın elinde al gülüm ver gülüm misali oyuncak olmuş..Yazık çok yazık..Ortalıkta durumdan vazife çıkartan çok da sahtekar var..

Alaattin Hatayoğlu
                                Hakan KULAÇOĞLU: "Sabırlı, sistemli ve ekonomik, tüketen değil üreten bir Trabzonspor oluşturmak."
                                Murat

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                Yükleniyor...
                                X