İlk olarak Fatih Öztürk tarafından gönderildi
Gönderiyi görüntüle
Duyuru
Daraltma
Henüz duyuru yok.
Olağanüstü Seçimli Genel Kurul | Yeni Başkanımız Ahmet Ağaoğlu
Daraltma
Bu konu kapanmıştır.
X
X
-
İlk olarak Cagdas Topal tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleYorum mu yaptın şimdi? Euro 6 olsa borç nasıl düşecek
Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildiAttan inip eşeğe bindik!
okay gudubetinin bizde oynadığı sürede bir tane bile kupa kazanamamışız!!! toplam 6 senede sıfır kupa!
Yorum
-
İlk olarak serdaracıl tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleBen ve benim kafamdaki iho, nuri gibi adamları seçmeyin demiş işte fena mı.
Yorum
-
Kulubun borcu konusunda nasil bu kadar farkli spekulasyonlar olabiliyor?
Bu kadar muallak bir konu mudur kulup borcu?
150 milyon euro mu 250 milyon euro mu?
Her hafta bir rakam atiliyor ortaya onun pesinden gidiyoruz.
Hangi aciklamaya hangi rakama inanmamiz gerekiyor. Bu rakamlari somut olarak sorgulayabilecegimiz bir mecra yok mudurEn son must61 tarafından düzenlendi; 24.03.2018, 13:20.#Dik oyna
Yorum
-
İlk olarak Enaldo61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleŞike konusuna geldi Usta. Avukatlar dağılmıştı ben geldiğimde. Hepsini toplayalım dedim meğerse onlar da bir araya gelmiyor. Avukat görevlendirdik dedi. Hemen CAS'a başvurduk dedi. FIFA gerekti FIFA'ya.
Müzeye haciz gidene kadar sabrettim. Anıl avukat müzeye haciz gitmiş dedim haberi yok. Kirli ilişkiler varmış. O Anıl'ı ben gönderdim sonra iade davası açtı geri döndü. Nevzat ve Mehmet Yiğit git dese giderdi.
Doğru ise Nevzat Aydın ve Mehmet yiğit Alp bunun hesabını vermeliNEDEN ŞENOL GÜNEŞ OLMAZ?
https://forum.bordomavi.net/showthre...post1921874035
Olursa yardımcısı eskiden olduğu gibi Emre Belözoğlu olmalıdır.
Yorum
-
İlk olarak sakosako tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle24.03.2018 bu tarihten sonra bu kulübe Muharrem Usta’dan daha iyi bir başkan geleceğini düşünen var mı? Varsa diyecek başka birşeyim yok.
Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildiEn son serdaracıl tarafından düzenlendi; 24.03.2018, 13:21.
Yorum
-
Usta gene isine geldi gibi algiyi lehine yönetmeye calisiyor.Borctan basla soru almadan söyliyecegini söyliyerek.Senin döneminde yanlislar olduysa ve sen baskansan o yalislari düzeltme veya engeleme sana düser.Her iyi yalan gercekler ile süslenir ve isine geldigi kisim yalanla garnütür edilir.her iyi yalanin ve yalancinin kurali bu.çalışmadan, yorulmadan ve üretmeden, rahat yaşamak isteyen toplumlar; evvela haysiyetlerini, sonra hürriyetlerini daha sonra da istiklal ve istikballerini kaybetmeye mahkumdurlar." Gazi Mustafa Kemal Atatürk
Yorum
-
İlk olarak sakosako tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle24.03.2018 bu tarihten sonra bu kulübe Muharrem Usta’dan daha iyi bir başkan geleceğini düşünen var mı? Varsa diyecek başka birşeyim yok.
Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
korkmayin sahipsiz kalmaz böyle bir makam"Şairin dediği gibi, ben artık şarkı dinlemek değil, şarkı söylemek istiyorum."
Ünal Karaman
ONUR KALACAK ONURSUZLAR GIDECEK
Yorum
-
Valla herkes kulübü yemeye gelmiş
Usta bununla baş etmeye çalışırken saha sonuçları berbat gitmiş
TS iho gelirse batar
Benim konuşmada en çok hoşuma giden devletin kulüplerin borcunu ödememesi gerektiğini söylemesi idi.
Aynen öyle borcu kim yapmışsa o ödeyecek.
Yetimin hakkını devlet, kulüplerin borcunu ödemek için kullanamaz.
Ben usta nin bir dönem daha başkanlık yapmasından yanayım
Olur olmaz
Ama şu acik ki bu kulüpte tuz bile kokmuşNEDEN ŞENOL GÜNEŞ OLMAZ?
Yorum
-
Bizim milleti kandırması kolaydır. istersen toplu katliam yap milli, manevi, dini duygulardan girdin mi seni kahraman yapar omuzlarda taşırlar. Kimsede yaptığın katliamın hesabını sormaz. Aynı tablonun farklı bir versiyonunu da burada görüyoruz. (Milli,dini, manevi kandırma yapıyor demiyorum. Örnek teşkil etmesi için yazdım.)Adam takımın içine miçtı hala taraf toplama peşinde. Bu adama inanan çıkar mı? Evet çıkacak maalesef."Her şeye doğru demek ahmaklıktır. Fakat her şeye yanlış diyen de zorbadır." Mevlana
Yorum
-
Bir de istifa Eden den yöneticilerin yönetim düşsün diye çalışması ne kadar ahlaksız ayıp bir şeyNEDEN ŞENOL GÜNEŞ OLMAZ?
Yorum
En Aktif Kullanıcılar
Daraltma
En aktif kullanıcı yok.
Yorum