İlk olarak Fatih Çelik tarafından gönderildi
Gönderiyi görüntüle
Duyuru
Daraltma
Henüz duyuru yok.
Olağanüstü Seçimli Genel Kurul | Yeni Başkanımız Ahmet Ağaoğlu
Daraltma
Bu konu kapanmıştır.
X
X
-
[MENTION=347]selcuk[/MENTION] Onur'a bir şey dediğim yok ama o dediğin kaptan adaletli olduğu sürece geçerlidirTürkiye'nin zencileri Trabzon'dan çıkar----------------------------------BUGÜN
Trabzonspor şükretmedikçe şampiyon olamaz---------------------------TRABZONSPOR
Tüketirsen azalır, üretirsen çoğalır--------------------------------------İÇİN
Arslanın sırtlanı çok olur-----------------------------------------------NE YAPTIN?
Yorum
-
Onur'a bu öneri yapılsın emin olun hemen indirim yapacaktır.İlk olarak must61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleOnur'un birsey yapmasina gerek yok. 2 milyon euro maaş aliyor.
Volkan Babacan'dan cok daha iyi bir performans mi sergiliyor Onur?
400 bin euro kazanan Volkan Babacan'dan 5 kat fazla maaş almasi normal mi?
Hangimizin vefasi 1.5 milyon euro ediyor?
Eger takimda kalmak istiyorsa maaşı aşağı çekilmeli.
Ben iki uc sezondur kalede 2 milyon euroluk bir performans goremiyorum.
Onurun en az senin benim kadar TS li olduğuna şüphe yokNEDEN ŞENOL GÜNEŞ OLMAZ?
https://forum.bordomavi.net/showthre...post1921874035
Olursa yardımcısı eskiden olduğu gibi Emre Belözoğlu olmalıdır.
Yorum
-
takimda birinden yada eskilerden vs...İlk olarak Travelair tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle@selcuk Onur'a bir şey dediğim yok ama o dediğin kaptan adaletli olduğu sürece geçerlidir
kimden onur adaletsiz diye bir laf duydunuz
herkesin ardindan konusulda, onurun ardindan konusan bir kisi yazin
tam tersi, quiz gibi programlarda hep övülen kisi onur"Şairin dediği gibi, ben artık şarkı dinlemek değil, şarkı söylemek istiyorum."
Ünal Karaman
ONUR KALACAK ONURSUZLAR GIDECEK
Yorum
-
Onur'a bir şey dediğim yok demiştim. Ama araştırılabilir, sorun nerdeyse bulunsunTürkiye'nin zencileri Trabzon'dan çıkar----------------------------------BUGÜN
Arslanın sırtlanı çok olur-----------------------------------------------NE YAPTIN?
Yorum
-
İho nun karşısına Usta tek aday çıksa bile İhO alır diyorlar, var mı bu işin astarı gerçekten böyle mi olur?NEDEN ŞENOL GÜNEŞ OLMAZ?
https://forum.bordomavi.net/showthre...post1921874035
Olursa yardımcısı eskiden olduğu gibi Emre Belözoğlu olmalıdır.
Yorum
-
Tabiki Onur'a kimse bir şey demez,diyemez hükümranlığını,tek adamlığını ilan etmiş,Onur'a ses çıkarmadıktan sonra da,onun hoşuna giden hareketler yaptıktan sonra da herkes cukkasının peşinde,Trabzonspor futbol oynamıyormuş,takımda lakaytlık varmış,disiplin yok olmuş kimin umurunda?İlk olarak selcuk tarafından gönderildi Gönderiyi görüntületakimda birinden yada eskilerden vs...
kimden onur adaletsiz diye bir laf duydunuz
herkesin ardindan konusulda, onurun ardindan konusan bir kisi yazin
tam tersi, quiz gibi programlarda hep övülen kisi onur
Söylesene Onur ile Servet Çetin ne sebeple tartıştı,Servet'e söylediği laflar üzerinden Rıza Çalımbay'ı nasıl adam yerine konmadığını vurguladı?
Burak,babası yaşındaki adama nasıl gider yaptı,Rıza Çalımbay gibi idareten gelmiş adamı bile nasıl yiyorlar?
Neden bu gerçekleri söylemiyorsun,Onur Trabzonspor için çok önemli iki kritik maçta ortadan nasıl toz oldu?Sivas ve MİY maçlarında takım yenilse küme düşme hattına ineceği maçlarda korkak tavuk gibi nere kaçıp,kaleyi Esteban'a bıraktı?
Neden onunla rekabete girecek kaleci istemiyor?Esteban herkesin güvenini kazanıyor gibi olunca nasıl adamın ayağını kaydırdılar?Alanya maçı devre arasında ne oluyor?
Onur'u koruyorsun da olan Trabzonspor'a oluyor,farkında mısın?- Memento mori
Yorum
-
Trabzonspor’un başarısını biz Onur’dan daha çok isteriz lakin gelgör ki biz Onur’u eleştirdiğimiz zaman düşman ilan ediliyoruz.Onur benim gözümde avrupa eleme maçında takımı makedonyada yanlız bırakıp geldiği anda bitmiştir o çapsız başkan iho adam olaydı onun kontratını yırtar suratına fırlatırdı birde utanmadan ayağına özel uçak yolladılar.Ben Trabzonsporda taraftardan başka kimsenin iyi niyetli olduğuna inanmıyorum.Bu takımda temizliğe başlanacak 2 oyuncu var biri Onur diğeri Burak.Adamlar Trabzonsporun antrenörleriyle tartışıyor bizde burda ne has etti diye omuzlara alacağız nerdeyse.Volkan aykut kocamanla tartışsın bakalım noluyor ama bizim gibi futboldan anlamayan cahiller sürüsü ve küçük camialar bu şekilde futbolcuya bağımlı düzende ilerlediği için düzen değişmiyor.İlk olarak selcuk tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleBir takimin kaptani gruplasma yapamaz, bu imkansiz biseydir
kaptanin oldugu ortam o takimdir, kaptanin ortamindan ayri grup kuran varsa odur gruplamanin neden
bu bütün dünyada böyledir, sadece sizin gibi onuru diskredite yapmaya calisanlarda degil
fantazilere bak
Yorum
-
takimdakiler diyelim agzini acamiyor, eskilerden kimse niye bisey demiyorİlk olarak sasone tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleTabiki Onur'a kimse bir şey demez,diyemez hükümranlığını,tek adamlığını ilan etmiş,Onur'a ses çıkarmadıktan sonra da,onun hoşuna giden hareketler yaptıktan sonra da herkes cukkasının peşinde,Trabzonspor futbol oynamıyormuş,takımda lakaytlık varmış,disiplin yok olmuş kimin umurunda?
Söylesene Onur ile Servet Çetin ne sebeple tartıştı,Servet'e söylediği laflar üzerinden Rıza Çalımbay'ı nasıl adam yerine konmadığını vurguladı?
Burak,babası yaşındaki adama nasıl gider yaptı,Rıza Çalımbay gibi idareten gelmiş adamı bile nasıl yiyorlar?
Neden bu gerçekleri söylemiyorsun,Onur Trabzonspor için çok önemli iki kritik maçta ortadan nasıl toz oldu?Sivas ve MİY maçlarında takım yenilse küme düşme hattına ineceği maçlarda korkak tavuk gibi nere kaçıp,kaleyi Esteban'a bıraktı?
Neden onunla rekabete girecek kaleci istemiyor?Esteban herkesin güvenini kazanıyor gibi olunca nasıl adamın ayağını kaydırdılar?Alanya maçı devre arasında ne oluyor?
Onur'u koruyorsun da olan Trabzonspor'a oluyor,farkında mısın?
hikaye anlatmayin
servetlen kavga eden burak, uydurmayada basladiniz
calimbay zaten hoca degil, bunu kimsenin demesine ihtiyac yok
İlk olarak ÖmürKaradeniz61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleTrabzonspor’un başarısını biz Onur’dan daha çok isteriz lakin gelgör ki biz Onur’u eleştirdiğimiz zaman düşman ilan ediliyoruz.Onur benim gözümde avrupa eleme maçında takımı makedonyada yanlız bırakıp geldiği anda bitmiştir o çapsız başkan iho adam olaydı onun kontratını yırtar suratına fırlatırdı birde utanmadan ayağına özel uçak yolladılar.Ben Trabzonsporda taraftardan başka kimsenin iyi niyetli olduğuna inanmıyorum.Bu takımda temizliğe başlanacak 2 oyuncu var biri Onur diğeri Burak.Adamlar Trabzonsporun antrenörleriyle tartışıyor bizde burda ne has etti diye omuzlara alacağız nerdeyse.Volkan aykut kocamanla tartışsın bakalım noluyor ama bizim gibi futboldan anlamayan cahiller sürüsü ve küçük camialar bu şekilde futbolcuya bağımlı düzende ilerlediği için düzen değişmiyor.
nereden nereye
tabi haksiz olunca...
onur kadro disi birakilsin ama yine suclu onur
tabi orada hurmanin önüne koydugu kontrati imzalayip gs ye gidecekti senin gibiler rahatca hain diyebilmesi icin
onur satilisina isyan edince böyle oluyor tabiEn son selcuk tarafından düzenlendi; 17.03.2018, 16:13."Şairin dediği gibi, ben artık şarkı dinlemek değil, şarkı söylemek istiyorum."
Ünal Karaman
ONUR KALACAK ONURSUZLAR GIDECEK
Yorum
-
Onur'un hataları olabilir, Burak'la yakın oldukları da yadsınamaz ama İho'nun anlattığı ve yalanlanmayan, feybe ile 1-1 kaldığımız maç sonrası ile Bursaspor'un şampiyon olması ve o zamanki başkan Sadri Şener'in soyunma odasında hışımla bu neyin mücadelesi mealinde Onur'a çıkışması, Onur'un da ne yapsaydım Trabzonspor'un kalesini koruyorum demesi, onun üzerine de Sadri Şener'in Trabzonspor'u düşünmek sana mı kaldı demesi, bu bile bir gösterge olmalı. Ha bir de Sadri Bey çok iyi bir başkandı da şimdi de başkan adayı öyle mi?En son Travelair tarafından düzenlendi; 17.03.2018, 16:32.Türkiye'nin zencileri Trabzon'dan çıkar----------------------------------BUGÜN
Yorum
-
İlk olarak Mert Oğuzlu61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleVolkan Başakşehir'de yıllık 400 bin euro maaşa oynuyor olamaz, kaynak nedir ? Onur'un ve diğerlerinin aldığı maaşı düşürecek olan yönetimdir, ortada maaş planlaması yapacak yönetim yok.
A Milli Takımımız'da gösterdiği başarılı performansla taraflı tarafsız herkesin takdirini toplayan Volkan Babacan, yıllık kazancıyla da şaşırtıyor.
Ben Onur 400 bin euro'ya oynasin da demiyorum.
Ama en ufak elestiride dokunulmazligi olmamali.
Muadillerine nazaran iki uc kat kazandigi ortada.
Beto daha kotu bir performans mi sergiliyor?
Harun Tekin'i kalede gormek istemez misiniz?
Volkan Babacan?
Gosterdigi performansa gore almasi gereken rakam ortalama 700-800 bin euro olmali. 2 milyon euro degil. Bunu teklif edecek olan da elbette yonetimdir.En son must61 tarafından düzenlendi; 17.03.2018, 17:02.#Dik oyna
Yorum
-
Onur dursun futbolu TS'de bıraksın ama yerine kaliteli bir kaleci alınsın.
Gerçekler ortada Onur'u hep savundum ama performansı kötüyken artık herkese hakkı teslim edilmeli. TS için doğru olan bir kaleci alınmalı.En son Enaldo61 tarafından düzenlendi; 17.03.2018, 18:39.2010-2011 ŞAMPİYONU TRABZONSPOR!
O SENE BU SENE! ŞAMPİYON TRABZONSPOR!
Yorum
-
Olay bu kadar basit ama bunu inatla anlamak istemeyen veya işlerine gelmeyen insanlar var çok garip.İlk olarak Enaldo61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleOnur dursun futbolu TS'de bıraksın ama yerine kaliteli bir kaleci alınsın.
Gerçekler ortada Onur'u hep savundum ama performansı kötüyken artık herkese hakkı teslim edilmeli. TS için doğru olan bir kaleci alınmalı.
Yorum
En Aktif Kullanıcılar
Daraltma
En aktif kullanıcı yok.

Yorum