Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Trabzonspor - Beşiktaş (22. Hafta)

Daraltma
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• Naptı lann sana yattara (aptal ziyaaa)
    mustafa keçeli yakından akrabanmı..
    ziya sen kendini hoca felan mı zannediyosun?

Yorum

• İmzamda ne yazıyor Ziya?

Yorum

• yattara yok galibiyet yok,,bjk ya aylar üstüne deplasmanda galibiyet tattıracak bunlar yaa
        Ne Olmuş Şampiyon Olamadıysak,,,
        Hayallerimizi Satmadık'ya,,,

Yorum

• İlk olarak etocanislam tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
          bıktımlan her hafta sonu bu futbolu görmekten maç sonu ziya istifa eder garanti veriyorum
          Yüzü varsa etmesin...
          OnUrUnLa TaKtIğIn TeK YıLdIz OnUrSuZcA TaKıLaN YıLdIzLaRdAn DaHa BüYüKtÜr TRABZONSPOR'um...
          TSira TRABZON

Yorum

• TRafatar kötü antrenör zaten kötü futbolcular kötü hakem de herzaman ki gibi allaha selamet

Yorum

• Ya bu ne mustafa kecelı ya koy musampayı onun yerıne hıc olmazsa 2 3 tane dogru pas atar yeter artık ıstıfa et kardesım bırak gıt yaaaaa............
              tRaBz10SpOr

Yorum

• bence Stepanov ve Musampa suan oyuna girse bile oynamazlar. Hevesleri gitti, top oynama hevesi, bu benim sahsi görüsüm. Tabi Ziya gibi Hocan olursa.
                TRABZONSPOR

Yorum

• Ah keske istifa etse bu yöneticilerle bu ziya da bu yüzsüzlük varken kolay kolay istifa etmezler ziya Trabzondan sonra baska takim calistiramaz onun icin kene gibi yapisti birakmiyor
                  of of her hafta sinirli sinirli mac bakmaktan biktim
                  Yardimci Hoca dan asla Td olmaz. (Tecrübesini cök yasadik)

Asbaskan dan da Baskan olmaz ( onu da yasiyoruz)

Yorum

• Artik su yönetim Ziya yi da Alip gider eger bit kadar serefleri varsa!
                    Trabzonspor
                    FC Barcelona MSV Duisburg
                    Ganimetleri paylasanda Hirsiszdir!

Yorum

• ************************************************** *******
                      » Bu Mesaj BMN Forum Yöneticisi / Moderatörü Tarafindan Düzenlenmistir.
                      » Mesajin forum kurallarina uygun olmadigi tespit edilmistir (Genel Kurallar)
                      » Forum yöneticileri / moderatörleri kurallara uymayan mesajlari düzenleme ve silme hakkina sahiplerdir.
                      » Foruma üye olan herkes Forum Kurallarini kabul etmis sayilir.
                      » Gerekli durumlarda itirazlariniz için: uyelik@bordomavi.net
                      ************************************************** *******
                      En son pacos_bill tarafından düzenlendi; 24.02.2007, 23:48.
                      T.R.A.B.Z.O.N.S.P.O.R

Yorum

• mustafa yı al artık hoca stephanovu al diyemiycem baştan alıcaktın!!!!
                        Trabzonsporlu futbolcularin kendini çok özel hissetmesi ve insanlara bir seyler vermek zorunda olduklarini bilmeleri gerekir. Bu duygu saf bir duygu olabilir ama böyle düsünüyorum. K.Koyuncu

Yorum

• Bırak bizi ziya bırak yeter be.Bu maçı çevirsekte bırak.

Yorum

• ulan futbolcu düşmanı bu adam 1.fatih akyel 2.szymkowiak 3.musampa 4.stepanov 5.jeferson 6.cem demir 7. ersen ...

Yorum

• Beşiktaş'tan en az iki gol daha bekliyorum. Böylece bizim yapamadığımızı onlar yapmış olacak ve bu karabasandan, karabasanlardan sonsuza kadar kurtulacağız.

Yorum

• Maçı seyretmiyorum diye bilecek bişey yok....
                                38 yıldır olduğu gibi yine buradayız,
                                Küllerinden doğmanı bekliyoruz...?
                                " Gülüşümüzü astık intehar koğuşlarına,ya ölelim yada görelim artık...?.."

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                WhatsApp WhatsApp’tan Yaz
                                Yükleniyor...
                                X