Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Trabzonspor - Beşiktaş (22. Hafta)

Daraltma
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• Yattara'sız yensek bile tadı olmayacak..İbrahim Üzülmez'le ne de güzel makara edecektik yaa..
    BordoMavi.Net Forum Kurallarına aykırı bir mesaj veya kullanıcı gördüğünüzde, Kullanıcı Panelinde bulunan sekmesine tıklayarak ilgili mesajı raporlamanızı sizlerden rica ederiz.

Yorum

• İlk olarak cIlgInIm tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
      ilk macta yattara yoktu bu kargaları ezdik geçtik yine yattarasız da olsa yattaraylada olsa kargaları bu karlı havada ucurmucaz burdan kimse kafasını takmasın .. hava ayazmı ayazzzzzzzzzzz
      gene yeneriz bundan şüphem yok ama yattara olsa daha iyi olurdu bee
      Trabzonspor bizim varolma,bu dünyaya gönderilme nedenimizdir
      As Roma
      Francesco Totti "10"
      Twitter:cemtotti61

Yorum

• haydee beylerrr bodoooooooooooooooooooooooo
        İstanbul'un 3 Büyüğü varsa, Türkiyenin Tek Büyüğü Var! T R A B Z O N S P O R

Yorum

• Yattara'nın inşallah oynar, hatta bu sakatlık olayının bir yanıltma olduğunu düşünüyorum. Enazından ikinci yarı felan oynayabilse iyi olurdu. İnşallah gerçek değildir bu sakatlık olayı. Yattara mr çektirecek ve hiç bir foto muhabiri ve kamera bunu takip etmeyecek. Trabzon'da mr çektirecek bir veya 2 yer vardır. Bence sallama bu olay. Şu ana kadar Yattara'nın Mr çektirdiğine dair ne bir görüntü ne de bir foto var.
          Bazen Sevinç Bazen Keder, Trazonsporlu Olmak Yeter!
          (Hepimiz TÜRKÜZ Ulan!)

Yorum

• İlk olarak özge tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
            uff yaa Yattara sakat oynayamayacak galiba inşallah alırız maçı
            evet yattarayı arayacaz maçta. 20 dk lık oyunuyla denizli maçına damgasını vurdu. teminnine katılıyorum inşallah alacaz maçı.

Yorum

• maviiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii

Yorum

• İlk olarak Emorfo tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                Yattara'nın inşallah oynar, hatta bu sakatlık olayının bir yanıltma olduğunu düşünüyorum. Enazından ikinci yarı felan oynayabilse iyi olurdu. İnşallah gerçek değildir bu sakatlık olayı. Yattara mr çektirecek ve hiç bir foto muhabiri ve kamera bunu takip etmeyecek. Trabzon'da mr çektirecek bir veya 2 yer vardır. Bence sallama bu olay. Şu ana kadar Yattara'nın Mr çektirdiğine dair ne bir görüntü ne de bir foto var.
                evet yok olan fotolarda eskiler

Yorum

• Yattara lı yada değil .Kazanalımda nasıl kazanırsak kazanalım

Bordoooooooooooooo
                  "-Ben ALLAH'ın adaletine inanıyorum.." Onur Recep Kıvrak!

Yorum

• en buyukkkkkkk
                    İstanbul'un 3 Büyüğü varsa, Türkiyenin Tek Büyüğü Var! T R A B Z O N S P O R

Yorum

• yattaranın yerine musampa oynasın... keçeli oynarsa batarız

Yorum

• İlk olarak livera61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                        gene yeneriz bundan şüphem yok ama yattara olsa daha iyi olurdu bee
                        ondan şüphemiz yok

yattara olsaydı iyi olurdu.ama 2. yarı oynar belki
                        T.R.A.B.Z.O.N.S.P.O.R

Yorum

• heyecan basti
                          trabzonum benim biricik sevgilim söyle senden baska kimim var benim

hayde hayde vur hayde trabzon
                          hayde hayde gol hayde trabzon

runjeeeee runjeeee
                          goljeeeee goljeeee
                          Inne'd-Dine indAllahi'l ISLAM

Devlet makamı, millet tarafından ehli olmayan kimseye saltanat tahtı yapılıp oturtuldu mu, o millet felaketi gözlemelidir.Ravi: Buhari

Yorum

• trabzoonnnnnnnnnnnnnnnnnn

hayde arkadaşlar selametle ben stada doğru uzim 3 saat kaldı maça

umarım döndüğümde burda galibiyeti kutluyor oluruz..

hava ayazmı ayaz
                            şort siyah üstü beyaz
                            ...............

Yorum

• Can Karyağdı biraz önce konuştu Yattara'nın oynaması %50 ymiş. Eğer oynamazsa büyük ihtimalle Ferhat oynayacak dedi.Musampa yı oynatsa bari
                              -1461 TRABZON-

Yorum

• İlk olarak WERTHeR tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                                Yattara hangi büyük maçta oynamışta kazanmışız(1-2 tanesi hariç)
                                yorumsuz....
                                Vatan Toprağı Kutsaldır, Kaderine Terk Edilemez. M. K. ATATÜRK

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                WhatsApp WhatsApp’tan Yaz
                                Yükleniyor...
                                X