Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Trabzonspor - Beşiktaş (22. Hafta)

Daraltma
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• Tolgayı kim panter yaptı?Bu çocuk kalede titriyor be kaç haftadır diyoruz ama anlayana.Adam tarlaya konan korkuluk gibi.Bu ölmüş Bjk ya farklı yeniliyoz ya ziya ulan buakşam sana ettiğim küfürün vebali boynuna (hala daha senle akraba olmaya devam ediyorum)

Yorum

• silinmiştir.
      En son Gürkan tarafından düzenlendi; 24.02.2007, 20:12.

Yorum

• eğer 2. yarıya aynı kadroyla çıkarsa
        yeter ulan yeter ya
        En son Gürkan tarafından düzenlendi; 24.02.2007, 20:14.
        T.R.A.B.Z.O.N.S.P.O.R

Yorum

• Mustafanin posizyonda penalti yok. Bundan emimim. Mustafa gibi oyunucu becerip topu kontrol etse gol olur. Ama bana göre Mustafa Futbolcu degil. Risp ve Erdinci oynatmak icin Stepanov yedek. Harika gidiyor mac, en rahat macimizi oynuyoruz mubarek.
          TRABZONSPOR

Yorum

• Mustafa ya nasıl sabrediyor anlamıyorum yaa bi adam istese böyle oynayamaz
            -1461 TRABZON-

Yorum

• ziya 0
              jk 2
              defol ziyaaaaaaaaaaaa defol
              Ne Olmuş Şampiyon Olamadıysak,,,
              Hayallerimizi Satmadık'ya,,,

Yorum

• bıktımlan her hafta sonu bu futbolu görmekten maç sonu ziya istifa eder garanti veriyorum

Yorum

• ziyanın kral transferi risp i görüyoruz defansta süper (!) işler yapıor. sanki forvet oyuncusu ( rakip için )

Yorum

• Stepanov yerine Erdinçi, Musampa yerine Mustafa Keçeliyi oynatmak her zekanın işi değildir.Adam içip içip kadro mu kuruyo ne.

Yorum

• İlk olarak etocanislam tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                      bıktımlan her hafta sonu bu futbolu görmekten maç sonu ziya istifa eder garanti veriyorum
                      insallah dua ediyorum.
                      TRABZONSPOR

Yorum

• ya elim titriyo yazamiyorum yaa, su besiktasa yeniliyoz ziya...bi kerede adam gibi bi kadro kur..stepanovun ve musampanin tuttugu senin olsun..kimse kusura bakmasin..elinde 1.sinif topcu var sen gidip 5.sinif adam oynatiyosun/..
                        En son Gürkan tarafından düzenlendi; 24.02.2007, 20:15.

Yorum

• ziya defoool artikkk ya. mustafa keceliyidi al gitttt al mustafa keceli de git...
                          hakeeemin hic biiir sucu yok. ne penalti var, ne de erdincinki faul
                          PARANIN ESIRI OLMAYALIM

Yorum

• Bıktık artık bıktık!

Bitsin şu sezon artık ve bıraksınlar TS'un yakasını!.. Ziyankar da Nursuz da!..

Yorum

• silinmiştir.
                              En son Gürkan tarafından düzenlendi; 24.02.2007, 20:16.

Yorum

• İlk olarak A.C.ERSEVER tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                                ziyayı savunan arkadşlar, konuşsanıza, hoşunuza mı gidiyor takımımızın bu hali, lanet olsun böyle adama, trabzon hiç bu kadar küçük düşmedi, kına yakın, lanet olsun gözlerim doluyor...
                                Aynen katılıyorum sana, antep ile denizliyi yıktı diye bazı futbol cahili taraftarlar hemen hortlamıştı alın işte size,
                                Mustafa Keçeli çoğu maçta oynadı ve hiçbir zaman bir halt edemedi, ama Musampa oynadığı o daracık sürelerde hep kalitesini gösterdi, ama bu korkak gümüşhaneli hala daha oynatmıyor tercihini keçeliden yana kullanıyor, Stepanovu kesti ve müthiş derecede adam kayırıyor çünkü sahada tam 7 (Yedi) tane manevi evladı var,
                                Helal olsun Tiganaya bizimkinin yapamadığını yapıyor çift forvet oynatır arkasında da 2 tane oyun kurucu oynatır
                                o zaman ziya için denecek laflar
                                1- Korkak
                                2- Afrika kökenlilere her platformda kin kustuğu için "IRKÇI" olabilir ama o tabiri kullanmak istemiyorum
                                3- Adam kayırmacı
                                4- Futboldan zerre kadar anlamıyor (sahada hiçbir sistem yok, tek sistem geri çekilip kontraatak)
                                5- Yalancı (Habire taraftarı ve futbol cahili yönetim kurulunu kandırıyor)

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                WhatsApp WhatsApp’tan Yaz
                                Yükleniyor...
                                X