Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Trabzonspor - Beşiktaş (22. Hafta)

Daraltma
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• İlk olarak Fanatik Ozi tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
    arkadaşlar yattara sakat olduğu için oynamıyor diye biliyorum ben . onun dışında bilgisi olan varsa söylesin burda iyileştidemi oynamıyor ???
    yattara kadroda yok sakat
    Ne Olmuş Şampiyon Olamadıysak,,,
    Hayallerimizi Satmadık'ya,,,

Yorum

• İlk olarak etocanislam tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
      kardeşim adam tabi oynamaz girse işin düşünce al sahaya oh kebap adamı 10 maç oynatma baqtın maç gidio oynat ne ala memleket
      zaten Ziyayi taniyan bilir iki sezon öncesi. Örnekleri var

Derbilerde GS macinda iyi hatirliyorum, 1:0 yenilmistik Avni Akerde, bakti is zora gidiyor Yattara gir beni kurtar, sonra vah bee Ziya gercekten anliyor.
      TRABZONSPOR

Yorum

• İlk olarak jaguar19 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
        taraftar ziyayı paketlerse süper olur bence
        Kenidilerini de bir güzel paketleseler ne güzel olur.

Yorum

• Defans oyuncularınin önlerine top gelmeye gör hemen topu havaya dikiyolar.. Böyle futbolcu olur mu yaa.. İlk gol rispin hatası arkası dönük koşmaya çalışıyo manyak yaa..
          "İnandığı gibi yaşamayan, yaşadığı gibi inanmaya başlar"

Yorum

• kaçan gol (çizgiden çevrilen)
            [ille d' 7]

Yorum

• İlk olarak Emre Can tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
              Yattara sakatlanınca nasıl sevinmiştir.
              Maçtan önce Ergun Ata Ziya Doğan ın işine yarıdı böyle bişey bekliyordu Yattara yı seyirci baskısından oynatıyordu zaten dedi
              -1461 TRABZON-

Yorum

• Ah birdaha parali yonetici istersem ne olayim fakir olsun ama adam gibi olsun gerekdiginde yumrugu masaya vursun. Futboldan anlamiyan ne baskan ne de teknik direktor istemiyorum artik.
                Yardimci Hoca dan asla Td olmaz. (Tecrübesini cök yasadik)

Asbaskan dan da Baskan olmaz ( onu da yasiyoruz)

Yorum

• İlk olarak özge tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                  Maçtan önce Ergun Ata Ziya Doğan ın işine yarıdı böyle bişey bekliyordu Yattara yı seyirci baskısından oynatıyordu zaten dedi
                  cok dogru demis
                  TRABZONSPOR

Yorum

• İlk olarak OKTAY YILMAZ tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                    Aynen katılıyorum sana, antep ile denizliyi yıktı diye bazı futbol cahili taraftarlar hemen hortlamıştı alın işte size,
                    Mustafa Keçeli çoğu maçta oynadı ve hiçbir zaman bir halt edemedi, ama Musampa oynadığı o daracık sürelerde hep kalitesini gösterdi, ama bu korkak gümüşhaneli hala daha oynatmıyor tercihini keçeliden yana kullanıyor, Stepanovu kesti ve müthiş derecede adam kayırıyor çünkü sahada tam 7 (Yedi) tane manevi evladı var,
                    Helal olsun Tiganaya bizimkinin yapamadığını yapıyor çift forvet oynatır arkasında da 2 tane oyun kurucu oynatır
                    o zaman ziya için denecek laflar
                    1- Korkak
                    2- Afrika kökenlilere her platformda kin kustuğu için "IRKÇI" olabilir ama o tabiri kullanmak istemiyorum
                    3- Adam kayırmacı
                    4- Futboldan zerre kadar anlamıyor (sahada hiçbir sistem yok, tek sistem geri çekilip kontraatak)
                    5- Yalancı (Habire taraftarı ve futbol cahili yönetim kurulunu kandırıyor)
                    ya lanet olsun bu takımı bu hallere düşürenlere, istanbul ezikleri beceremedi, sağolsun içimizdekiler başardı................................
                    “Mum eğer yanmırsa yaşamır demek, onun yaşamağı yanmağındadır."

Yorum

• radyospordaki ezik yorumcu bile ziyaya çok kötü bir teknik direktör dedi
                      bunu herkez biliyo ama bizim yöneticiler bilmiyo
                      yöneticileri ben allaha havale ediyorum
                      T.R.A.B.Z.O.N.S.P.O.R

Yorum

• arkadşlar üzgünüm ferhat oyunda
                        [ille d' 7]

Yorum

• Allahim birde ferhati oyuna aliyor ne günah isledik biz bu cileyi cekiyoruz
                          Yardimci Hoca dan asla Td olmaz. (Tecrübesini cök yasadik)

Asbaskan dan da Baskan olmaz ( onu da yasiyoruz)

Yorum

• ferhat ve ersen keceli ve musanin yerine giriyor
                            Inne'd-Dine indAllahi'l ISLAM

Devlet makamı, millet tarafından ehli olmayan kimseye saltanat tahtı yapılıp oturtuldu mu, o millet felaketi gözlemelidir.Ravi: Buhari

Yorum

• mustafa çıktı ersen oyunda musa çıktı
                              [ille d' 7]

Yorum

• Ferhat merak etmeyin iki gol atip iki assist de yapar maci aliriz.
                                TRABZONSPOR

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                WhatsApp WhatsApp’tan Yaz
                                Yükleniyor...
                                X