İlk olarak zafer6161 tarafından gönderildi
Gönderiyi görüntüle
Duyuru
Daraltma
Henüz duyuru yok.
Trabzonspor - Beşiktaş (22. Hafta)
Daraltma
X
-
» Bu Mesaj BMN Forum Yöneticisi / Moderatörü Tarafindan Düzenlenmistir.
» Mesajin forum kurallarina uygun olmadigi tespit edilmistir (Genel Kurallar)
» Forum yöneticileri / moderatörleri kurallara uymayan mesajlari düzenleme ve silme hakkina sahiplerdir.
» Foruma üye olan herkes Forum Kurallarini kabul etmis sayilir.
» Gerekli durumlarda itirazlariniz için: uyelik@bordomavi.net
************************************************** *******En son pacos_bill tarafından düzenlendi; 24.02.2007, 23:48.
Yorum
-
Maçtan geliyorum bu mustafa keçeli var ya öldürdü beni yaa öldürdü valla billa olmaz olsun bööle topçu yaa.. İzlemiyorum yaa.. Ama şunu söyliyim beşiktaşın iyi oynağını filan düşünüyosanız yanılıyosunuz bizden daha kötü oynadılar ilk yarı ama adamların golcüleri var işte tak tak atıyolar.. İkinci yarı yattara kadrodaysa onunla birlikte ersen martinin girmesi lazım Böyle devam ederse 2 tane daha atarlar bize.."İnandığı gibi yaşamayan, yaşadığı gibi inanmaya başlar"
Yorum
-
kardeşim adam tabi oynamaz girse işin düşünce al sahaya oh kebap adamı 10 maç oynatma baqtın maç gidio oynat ne ala memleketİlk olarak canim TS tarafından gönderildi Gönderiyi görüntülebence Stepanov ve Musampa suan oyuna girse bile oynamazlar. Hevesleri gitti, top oynama hevesi, bu benim sahsi görüsüm. Tabi Ziya gibi Hocan olursa.
Yorum
-
İlk 11'e bişey kalmamış... Gülelim bari, aylardır ağlıyoruz da ne olduİlk olarak etocanislam tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleulan futbolcu düşmanı bu adam 1.fatih akyel 2.szymkowiak 3.musampa 4.stepanov 5.jeferson 6.cem demir 7. ersen ...
Yorum
-
Yattara 18 kişilik kadroda yok.İlk olarak Fanatik Ozi tarafından gönderildi Gönderiyi görüntülearkadaşlar yattara sakat olduğu için oynamıyor diye biliyorum ben . onun dışında bilgisi olan varsa söylesin burda iyileştidemi oynamıyor ???
Yorum
En Aktif Kullanıcılar
Daraltma
En aktif kullanıcı yok.

Yorum