la yeminle hala izliyorum ligtvden durmadan
ne maçtı be kardeşim
karaiplerde bir trazonsporlu..
bu sehir senin le yatip kalkiyor 20 yildir senden birsey istiyor. bordoylan mavi kefenim olsun trabzonum bu sene sampiyon olsun
Beyler Tek Eksigimiz Yattaraydi Bu Aksam Onu Gormeyince Kahroldum Herseyde Bir Hayir Var Derler Ya Ersen Girdi Takimi Atesledi Biz Ersen Martini Sadece Besiktas Maclarinda Oynatalim
Yok yahuu öyle deme Gayse'yi de sever Aston Martin
O maçta da oynatalım
Ey zengin olan, bütün hamdler kendisine ait olan, ey yoktan yaratan ve tekrar iade edecek olan, ey çok acıyan ve (dostlarını) çok seven rabbim! Beni helalinle haramından ve fazl-u kereminle senden başkasına muhtaç olmamdan müstağnî kıl! (AMİN)
Macin Yildizi Butun Futbolcular Ama Ben Aymana Cok Bayildim Adamda Ne Ciger Var Cok Super Pres Yapiyor Helal Olsun Erdinc Boyle Gidirse Milli Takima Secilir
VARYA HEPSININ ALNINDAN öpmek gerekiyor işte tıpkı eski günlerdeki TRABZONSPOR gibiydiler 2. yarıda helal olsun İNŞALLAH BUNDAN SONRA DAHA İYİ OLUCAK...........
kardeş baydın ama ya. hersayfada 5 tane. anladık yeter.
Kardeş rahat brak adamı istediği gibi sevinsin .özlemiş işte ......... ))
Trabzonspor taşralı olmaktan gelen ezikliğin, merkez karşısında ikinci derecede veya gölgede bırakılmış olmaktan sıyrılmak isteyen kompleksli yaranma tutumunun değil, otantik inisiyatifin sembolüdür İsmet Özel
Yorum