Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Trabzonspor - Beşiktaş (22. Hafta)

Daraltma
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• Trabzonspor - Beşiktaş (22. Hafta)

Yeni galibiyet bekliyoruz
    Paul Pierce,Kevin Garnett, Ray Allen
    Efsane Boston Celtics geri dönüyor.

inşallah önce şu deniliyi yenelim

Yorum

alırız inşallah biraz zor ama
      ''...En neşeli, en hüzünlü, en duyarlı, en vurdumduymaz, en hızlı, en ağır, en çabuk, en acelesiz yanımızdır Trabzonspor. Bu sene olmadı bir dahaki sene kesin şampiyonuz. Ben göremem ama...''
      Kazım Koyuncu

Yorum

valla hiç umudum yok , hücüm gücü yüksek bir beşiktaş bizi Avni Aker'de hüsrana uğratabilir açıkçası

Ama çıkmadık candan umut kesilmez misali bi umut diyoruz

Denizlinin 3 yiyen takım mazallah bu maçta neler yapabilir .
        " Biz dalkavuk bir aydınlığın yerine onurlu bir karanlığı seçtik "

Yorum

Denizliden 3 yiyorsak BJKden 10 yeriz galiba.

Yorum

İlk olarak TSKara61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
            Denizliden 3 yiyorsak BJKden 10 yeriz galiba.
            bence de...

Yorum

Bu tür maçlar her zaman üç ihtimallidir.Biraz iyimser davranacağım;kazanacağız diyorum...

Yorum

İlk olarak GaMZe61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                Bu tür maçlar her zaman üç ihtimallidir.Biraz iyimser davranacağım;kazanacağız diyorum...
                evet arkadaşımıza katılıyorum böyle önemli maçların sonuçu belli olmaz inşallah kazanırız

Yorum

gökhan zan gibi iyi bir defansları sakat bizim kadro tam ve 2 üstüste galibiyet aldık bjk bu haftayenildi .. yani maçı alacaz gibi görünüyor umarım öyle olur

Yorum

BJK forumlarına adamın birisi yazmış "İstanbulda 3 attılar, Trabzonda 5 atarlar" diye,

Yorum

Ama bizim teknik direktor Ziya Dogan. Onu unutmussun.

Yorum

İlk olarak OKTAY YILMAZ tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                        BJK forumlarına adamın birisi yazmış "İstanbulda 3 attılar, Trabzonda 5 atarlar" diye,
                        ziya ile 5 atacaz haaa hemde derbi maçın da anadolu takımı olsa neyse de...

Yorum

Eğer Ziya stepiyi oynatırsa ve bugünkü kadar pozisyon vermezsek maçı alırız diye düşünüyorum..
                          Bir Gün Mutlaka!!

Yorum

denizliden 3 gol yersek bjk dan 10 yeriz mantığı çok komik olmuyor mu? bjk öyle çok üst düzey bir takım değil. hem kaleleri hemde defansları inanılmaz kötü. baki mercimek saatli bomba! runje'nin kaleciliğinden şüpheleniyorum... korkulcak tek yöneleri nobre ve bobonun formu! eğer bunları kilitlersek maçı kazanacağımıza inanıyorum. hatta denizli maçından daha rahat bile olabilir bu. ayrıca maça daha çok var ne olacağı belli olmaz ama sanırım ricardinho sakatlanmış...
                            Ben Kuzeyin Oğlu, sen Bizans Torunu! Ben Asaletin Rengi, Sen Entrikanın Başkenti! Ben TRABZONUM, BİZ TRABZONSPORUZ!!!

Yorum

İlk olarak Sinan Akyıldız tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                              valla hiç umudum yok , hücüm gücü yüksek bir beşiktaş bizi Avni Aker'de hüsrana uğratabilir açıkçası

Ama çıkmadık candan umut kesilmez misali bi umut diyoruz

Denizlinin 3 yiyen takım mazallah bu maçta neler yapabilir .

bu yazdıgının gerçek olmadıgını sende biliyorsun dimi ?

besiktas maçına gelirsek o maçı denizli maçına göre çok daha rahat alacağız

unutmamak gerekir BİZ TRABZONSPORUZ

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                              WhatsApp WhatsApp’tan Yaz
                              Yükleniyor...
                              X