Andre Villas>Lucescu
Duyuru
Daraltma
Henüz duyuru yok.
Sizce Yeni Hocamız Kim Olmalı?
Daraltma
Bu konu kapanmıştır.
X
X
-
-
İlk olarak UNiVeRSeLoRD tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleBaşkan'da Şenol sevici çıktı geçmiş olsun beyler ...
Yorum
-
İlk olarak AYYILDIZ tarafından gönderildieditİlk olarak UNiVeRSeLoRD tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleBaşkan'da Şenol sevici çıktı geçmiş olsun beyler ...
"Sen olmadan olmaz" o video şenol ile alakası yok rahat olun
Yorum
-
İlk olarak Expansea tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleJuande Ramos:"Mustafa Pektemek bence çok iyi bir oyuncu. Tam benim anlayışıma göre bir forvet. Onu, Dnipro'ya transfer etmeyi çok istedik. Beşiktaş'la görüştük; fakat Türk kulübü Mustafa'yla görüşme yapmamıza izin vermedi. Bence müthiş yetenekleri olan, tam bir forvet. Umarım gelecekte daha iyi olur" şeklinde cevap verdi.
Sırf şu yüzden bu adam alınmaz
yusuf'u
zamaninda umut'u
begenmeyenlerin aynisi
pektemek'in TEK sorunu hayatinin sakatliklarla gecmesi...ülke'nin en komple forveti aslinda
ama saclari sari degil, topuk pasi vermiyor, twitter'dan ciplak kadinlarla poz vermedikleri icin, yaranamiyor bu kategorideki arkadaslarForvete: Tencere Hill
Sidober: Bud Spencer
Yorum
-
İlk olarak Adem Akyüz' tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleNerede öyle bir video paylaşmış, bulamadım ben. #SenOlmadanOlmaz etiketiyle taraftara seslenen bir video var sadece..
Yorum
-
İlk olarak AYYILDIZ tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleİlk etapta ben de yanlış anladım. Sen olmadan olmazmış. Bitişik yazınca yanlış anlaşılıyor.İlk olarak onur-ts tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleŞenol ne alaka iyi okuyun orayı.
"Sen olmadan olmaz" o video şenol ile alakası yok rahat olun
Çok tırstım valla öyle böyle değil
Yorum
-
-
İlk olarak Adem Akyüz' tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleAnladım
Yorum
-
İlk olarak AYYILDIZ tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleBilinçaltıma Nasıl işlemişse
Şenol Güneş konusunda Muharrem Usta'nın görüşü belli yani. Şu an boşta olsaydı gideceği ilk isimdi
Yorum
-
İlk olarak Adem Akyüz' tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleMuharrem Usta, kongre sürecinde BMN ile görüşmesinde "Elimde olsa, Şenol Güneş'i hemen takımın başına getiririm." demişti. Yine başkan olduktan sonra Ntv'de çıktığı programda da buna benzer bir şey söylemişti.
Şenol Güneş konusunda Muharrem Usta'nın görüşü belli yani. Şu an boşta olsaydı gideceği ilk isimdi
adı herzaman şampiyonluklarla anılan bir takımdan bizim gibi basit bir anadolu takımına neden gelsin şenol güneş klimamız bile yokBaşkan bu sevdadan vazgeçsin ersuna razı olurumda şenola olmam
Yorum
-
İlk olarak BERBATOV61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleadı herzaman şampiyonluklarla anılan bir takımdan bizim gibi basit bir anadolu takımına neden gelsin şenol güneş klimamız bile yokBaşkan bu sevdadan vazgeçsin ersuna razı olurumda şenola olmam
Yorum
En Aktif Kullanıcılar
Daraltma
En aktif kullanıcı yok.
Yorum