Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Sizce Yeni Hocamız Kim Olmalı?

Daraltma
Bu konu kapanmıştır.
X
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• Andre Villas>Lucescu
    En son demirel tarafından düzenlendi; 12.01.2016, 16:46.
    2009 ---Ne zaman gülecek bu yüzüm,ahhh baba ahhh,nerden aşıladın bu sevdayı bana.....
    2010---Baba sana bişi söyliyim mi? Bu sefer olacak gibi...
    2011---'Yine mağlup olduk kirli oyunlara....Artık başka bahara...' demiştim şikeymiş meğer

Yorum

• Başkan'da Şenol sevici çıktı geçmiş olsun beyler ...

Yorum

• İlk olarak AYYILDIZ tarafından gönderildi
        Başkan Twitter'da Şenol olmadan olmaz başlıklı video paylaşmış. Ne alaka anlamadım.
        Nerede öyle bir video paylaşmış, bulamadım ben. #SenOlmadanOlmaz etiketiyle taraftara seslenen bir video var sadece..
        www.x.com/zykmda

Yorum

• İlk olarak UNiVeRSeLoRD tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
          Başkan'da Şenol sevici çıktı geçmiş olsun beyler ...
          İlk etapta ben de yanlış anladım. Sen olmadan olmazmış. Bitişik yazınca yanlış anlaşılıyor.

Yorum

• İlk olarak AYYILDIZ tarafından gönderildi
            edit
            İlk olarak UNiVeRSeLoRD tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
            Başkan'da Şenol sevici çıktı geçmiş olsun beyler ...
            Şenol ne alaka iyi okuyun orayı.
            "Sen olmadan olmaz" o video şenol ile alakası yok rahat olun

Yorum

• İlk olarak Expansea tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
              Juande Ramos:"Mustafa Pektemek bence çok iyi bir oyuncu. Tam benim anlayışıma göre bir forvet. Onu, Dnipro'ya transfer etmeyi çok istedik. Beşiktaş'la görüştük; fakat Türk kulübü Mustafa'yla görüşme yapmamıza izin vermedi. Bence müthiş yetenekleri olan, tam bir forvet. Umarım gelecekte daha iyi olur" şeklinde cevap verdi.
              Sırf şu yüzden bu adam alınmaz
              bu yaziyi begenenler
              yusuf'u
              zamaninda umut'u
              begenmeyenlerin aynisi

pektemek'in TEK sorunu hayatinin sakatliklarla gecmesi...ülke'nin en komple forveti aslinda
              ama saclari sari degil, topuk pasi vermiyor, twitter'dan ciplak kadinlarla poz vermedikleri icin, yaranamiyor bu kategorideki arkadaslar
              Forvete: Tencere Hill
              Sidober: Bud Spencer

Yorum

• İlk olarak Adem Akyüz' tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                Nerede öyle bir video paylaşmış, bulamadım ben. #SenOlmadanOlmaz etiketiyle taraftara seslenen bir video var sadece..
                Yanlış anlaşılma oldu.

Yorum

• İlk olarak AYYILDIZ tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                  İlk etapta ben de yanlış anladım. Sen olmadan olmazmış. Bitişik yazınca yanlış anlaşılıyor.
                  İlk olarak onur-ts tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                  Şenol ne alaka iyi okuyun orayı.
                  "Sen olmadan olmaz" o video şenol ile alakası yok rahat olun

Çok tırstım valla öyle böyle değil

Yorum

Yanlış anlaşılma oldu.
                    Anladım
                    www.x.com/zykmda

Yorum

Anladım
                      Bilinçaltıma Nasıl işlemişse

Yorum

• Aynen yanlış anlaşılma olmuş.

Yorum

• Şenol Güneş daha gelmesin gitsin hayatında yaşamadığı şampiyonluğu yaşasın..
                          MİROSLAW SZYMKOWİAK

Yorum

Bilinçaltıma Nasıl işlemişse
                            Muharrem Usta, kongre sürecinde BMN ile görüşmesinde "Elimde olsa, Şenol Güneş'i hemen takımın başına getiririm." demişti. Yine başkan olduktan sonra Ntv'de çıktığı programda da buna benzer bir şey söylemişti.

Şenol Güneş konusunda Muharrem Usta'nın görüşü belli yani. Şu an boşta olsaydı gideceği ilk isimdi
                            www.x.com/zykmda

Yorum

Muharrem Usta, kongre sürecinde BMN ile görüşmesinde "Elimde olsa, Şenol Güneş'i hemen takımın başına getiririm." demişti. Yine başkan olduktan sonra Ntv'de çıktığı programda da buna benzer bir şey söylemişti.

Şenol Güneş konusunda Muharrem Usta'nın görüşü belli yani. Şu an boşta olsaydı gideceği ilk isimdi

adı herzaman şampiyonluklarla anılan bir takımdan bizim gibi basit bir anadolu takımına neden gelsin şenol güneş klimamız bile yok Başkan bu sevdadan vazgeçsin ersuna razı olurumda şenola olmam

Yorum

• İlk olarak BERBATOV61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                                adı herzaman şampiyonluklarla anılan bir takımdan bizim gibi basit bir anadolu takımına neden gelsin şenol güneş klimamız bile yok Başkan bu sevdadan vazgeçsin ersuna razı olurumda şenola olmam
                                Bu konu uzar gider, yeni bir Şenol Güneş tartışması başlatmayalım bence
                                www.x.com/zykmda

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                Yükleniyor...
                                X