Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Sizce Yeni Hocamız Kim Olmalı?

Daraltma
Bu konu kapanmıştır.
X
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• Yok mu Simone gibi bir hoca koca dünyada???
    NEDEN ŞENOL GÜNEŞ OLMAZ?
    https://forum.bordomavi.net/showthre...post1921874035
    Olursa yardımcısı eskiden olduğu gibi Emre Belözoğlu olmalıdır.

Yorum

• Juande Ramos:"Mustafa Pektemek bence çok iyi bir oyuncu. Tam benim anlayışıma göre bir forvet. Onu, Dnipro'ya transfer etmeyi çok istedik. Beşiktaş'la görüştük; fakat Türk kulübü Mustafa'yla görüşme yapmamıza izin vermedi. Bence müthiş yetenekleri olan, tam bir forvet. Umarım gelecekte daha iyi olur" şeklinde cevap verdi.
      Sırf şu yüzden bu adam alınmaz

KATIKSIZ SEVGİ VE SAMİMİYET

Yorum

• Juande Ramos 1 sene önce gelseydi kesinlikle basarisiz olurdu ama....Usta ile beraber basarili olabilir. Usta su ana kadar tipik bir türk baskanina benzemiyor, proje yürütüyor, mantigini kullaniyor, kibri yok, egitimi iyi. Kisacasi avrupa capinda bir baskan görünümü veriyor, masallah.

Yani Ramos gelse sahsen basariya inanirim. Ama elbetteki baskanin aklina nihayet Kurban Berdiyev girerse, Ramos Mamos dinlemesin Kurban hoca'yi getirsin. Tadindan yenmez.

Yorum

• Fatih Tekke'nin 1461'in başına geçmesine sevindim. Gitsinler, şanslarını denesinler, bir şeyler öğrenip tecrübe edinsinler. Ondan sonra bizim takıma uygun olup olmadıklarını görelim. Tekke'nin bunu deneyecek olması bile ilerisi için büyük düşündüğünün göstergesi olabilir. Hami gibi direk takıma geleyim yoksa işim olmaz dememiş.

Yorum

• İlk olarak Mert Oğuzlu61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
            Ramos un profil bu kadar zayıf mıydı ? Şaşırdım açıkçası. Fm ye göre Vahid bile Ramos tan iyi hoca. Mesut Bakkal muamelesi yapmışlar Ramos beye

FM yi şiddetle kınıyorum.

Bide Ersun Yanal profili görsek aslında ? Merak ediyorum oyunu oynadığım yok, Ersun bey fm 2016 da ne durumda ? Ramos vs Ersun yapar mısınız ? )))
            Bunlar Fm 2015 profilleri.
            Trabzonspor'un yaptığı transferlerin kampa yetiştiği, tarihte ilk defa görüldü.

Yorum

• Luce olmuyorsa Ersun Yanal olsun isterim.
              Hamiş

Yorum

• kim gelirse gelsin, sözleşmesinin sonuna kadar kalsın
                çünkü güzel sadece başlangıcıdır dehşetlinin böyle dayanılmaz olduğuna göre
                RİLKE

Yorum

• Valla bence de kim gelirse gelsin ama o sözleşmesini tamamlasın..
                  www.x.com/zykmda

Yorum

• İlk olarak S.Seymen tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                    kim gelirse gelsin, sözleşmesinin sonuna kadar kalsın
                    İlk olarak Adem Akyüz' tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                    Valla bence de kim gelirse gelsin ama o sözleşmesini tamamlasın..
                    Aynen
                    Trabzonspor'un yaptığı transferlerin kampa yetiştiği, tarihte ilk defa görüldü.

Yorum

• İlk olarak Expansea tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                      Juande Ramos:"Mustafa Pektemek bence çok iyi bir oyuncu. Tam benim anlayışıma göre bir forvet. Onu, Dnipro'ya transfer etmeyi çok istedik. Beşiktaş'la görüştük; fakat Türk kulübü Mustafa'yla görüşme yapmamıza izin vermedi. Bence müthiş yetenekleri olan, tam bir forvet. Umarım gelecekte daha iyi olur" şeklinde cevap verdi.
                      Sırf şu yüzden bu adam alınmaz

Bu gerçek mi ?
                      Oscar CARDOZO
                      İlk olarak Manu61 tarafından gönderildi
                      Gerçek değeri gittikten sonra anlaşılacak olan bir sanatçı. Ortaçağ döneminde ''farklı'' olduğu için idam edilen insanlar gibi.

Yorum

• Ramos Vicente Del Bosque işine dönebilir. Bilmiyorum İspanyol teknik adamlar ligimizde ne kadar başarılı? Ben Berdiyev'den yanayım bizim bulunduğumuz duruma tam olarak uyan bir teknik adam.
                        "...Gelen Karadeniz'den Dalga Dalga Fırtına..."

Yorum

• Ramos Dnipro'da lig sıralaması olarak pek bir şeyi değiştirmedi doğru.Fakat takımın oyununa net katkısı var çalıştığı yıllarda.Uefa'da çok sağlam bir takım yarattı.Özellikle iç sahada çekinilen takım oldu Dnipro.Sonucundada bu sistemle finale kadar yürüdüler zaten.Ayrıca hep 3,4 oluyordu ligde ama iddiaseverler bilir içerde Kiev,Shaktar ayarına geldi takım.Oran tamamlamak için koyuyorduk Ukrayna'da şampiyon olmak çok zor bir iş.Shaktar gibi bir yatırım,Kiev gibi maddi yönden ve tarih bakımından çok büyük bir ekol var.Buna rağmen Dnipro çok sağlam bir takım oldu.Ülkemizde inanın daha kolay şampiyon olmak.Özelliklede İstanbul takımlarının bu sistemsizliğinde.Ben başarılı olacağını düşünmüyordum özellikle Tottenham macerasından sonra ama planlı bir işle iyi işler yapacağını gösterdi bence.Gelirse ve 3 yıllık sözleşmeye o ve biz sadık kalırsak gittiğinde iyi hocaydı diyeceğimize eminim.

Yorum

• Bizi şampiyon yapmasını beklemiyorum, en azından bize heyecan yaşatsın bir süre idare eder. Lafta sabırlı olursak başarı gelir diyoruz ama ben de dahil sabredemiyoruz. O yüzden uzun vade düşünmüyorum bu konuda, düşünemiyorum.
                            BordoMavi.Net - Erzurum - Ankara - Çanakkale - Trabzon

Yorum

• İlk olarak Bera B. tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                              Fatih Tekke'nin 1461'in başına geçmesine sevindim. Gitsinler, şanslarını denesinler, bir şeyler öğrenip tecrübe edinsinler. Ondan sonra bizim takıma uygun olup olmadıklarını görelim. Tekke'nin bunu deneyecek olması bile ilerisi için büyük düşündüğünün göstergesi olabilir. Hami gibi direk takıma geleyim yoksa işim olmaz dememiş.
                              Çok doğru. Hami ve Ünal için en eleştirdiğim konu da buydu zaten direk Trabzonspor'un başına geçmek istiyorlar, önce bir kendini geliştir değil mi ?

M.Usta'nın 3 yıllık istikrar vizyonu umarım 1461 için de geçerli olur. Başarısız dahi olsa (küme düşse bile) F.Tekke ile üç yıl devam edilmeli, amaç Trabzonspor'a futbolcu yetiştirmek ve Fatih Tekke'nin teknik direktör gelişimini sağlamak olmalı. Her şartta 3 yıl görevde kalmalı. 6 ay sonra ismi Trabzonspor için geçmemeli, bu çok önemli.
                              İnadına Trabzonspor !

Yorum

• En çok üzüldüğüm veya korktuğum konu yıllardan sonra 3 yıl istikrar vaadi olan başkanın hoca tercihini yanlış kullaması. Ersun Yanal böyle bir desteği arkasına alsa yapabileceklerini düşününce bile heyecanlanıyor insan. Bizde çalıştığı bir yılda şampiyon kadronunun iskeletini kurdu takıma kimlik kazandırdı. Fener'i Emenike'lerle Selçuk'larla Mehmet Topuz'larla Nisan'da şampiyon yaptı. Yaşı küçük olanlar hatırlamaz belki ama Ankaragücüne ve Gençlerbirliğine tarihlerinin en iyi futbollarını oynattı sanırım ikisiyle de lig üçüncüsü oldu. Keşke Ersun gelse ve üç yıllık bir projeye başlasak...

Ersun olmazsa Ertuğrul veya Yılmaz Vural gibi isimleri isterim, keşke bu 3 yıllık destek bu isimlere verilse. Şenol da olur ama beşiktaş bırakmaz tabi..

Ama korktuğum şey fantazi denemesi. Lucescu'ya bile şüpheyle bakarken, hem de çok pahalı olan, Ramos gibi hoca adayları tamamen risk. Bu hocaların ligi tanıması, futbolcuyu tanıması, şehri tanıması felan başlı başına dert. Trabzonspor'un risk alacak lüksü yok artık... Umarım doğru hocada karar kılarlar, takımı başka fantazilere sürüklemezler...
                                İnadına Trabzonspor !

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                Yükleniyor...
                                X