Hami 3-4 takımda çalışıp kendisini geliştirseydi bu kadar tepki almazdı. Gittiği takımlarda başarılı bile olmasına gerek yoktu bence en azından deneyim kazanırdı.
Duyuru
Daraltma
Henüz duyuru yok.
Sizce Yeni Hocamız Kim Olmalı?
Daraltma
Bu konu kapanmıştır.
X
X
-
Şaka maka 5 ay daha 4-2 fatihi Sir Sadi'yleyiz sanırım, oturup ağlasak yeridir arkadaş. Ne yorum yapsak kar etmiyor, buralarda isyan ediyoruz. Şimdi de ŞG'e de madara olmamak için mucizeler arıyoruz.En son Erkin tarafından düzenlendi; 19.01.2016, 16:44.Bu yolda asla yalnız yürümeyeceksin!
"Benim için Trabzonspor, en güçlülere karşı koyan ve herkesi yenen hayali kahramandı. Öyle bir kahramandı ki statükoyu bile devirmişti.” K.K.
Yorum
-
İlk olarak Erman Aydın tarafından gönderildi Gönderiyi görüntülekalıcı teknik adam gelene kadar sadi hocayla devam edelim , küme de düşürmez herhalde. Yönetimin işi hiç de kolay değil sabır göstermek gerek
Yorum
-
İlk olarak Erman Aydın tarafından gönderildi Gönderiyi görüntülekalıcı teknik adam gelene kadar sadi hocayla devam edelim , küme de düşürmez herhalde. Yönetimin işi hiç de kolay değil sabır göstermek gerek
Bir kere başkan Mbia problemini çözemedi, sadece idare ediyor şuan. Adam resmen bilerek takımı sattı Bursa maçında. Mbia beni göndermezseniz ben de oynamam mesajını verdi bu maçta. İHO'nun kulübü çok zor durumda bıraktığı çok açık ama Muharrem Usta da bu kısa vadeli problemlere çözüm üretmek zorunda.
Yorum
-
19.Hafta : İçerde Beşiktaş
20.Hafta : Deplasman Akhisar
21.Hafta : İçerde Kayseri
22.Hafta : Deplasman Galatasaray
23.Hafta : İçerde Osmanlıspor
24.Hafta : Deplasman Konyaspor
25.Hafta : İçerde Mersin İ.Yurdu
25.Haftaya kadar Kayseri,Osmanlı ve Mersin maçlarını kazanamazsak küme düşme potasına gireriz.Diğer maçları saymaya gerek yok bu hocayla kazanamayız.
Yorum
-
İlk olarak TSemih61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleValla Hami'nin egoist olduğu konusuna ben de katılıyorum ama o egosu onu başarılı olmaya zorlar. Fatih Terim'e benzetme sebebim de bundandır. Teknik bilgi konusunda yetersiz de olsa, tecrübesiz de olsa Hami Hoca kendini ispatlama gayesi güdeceğinden işini ciddiye alıp aynı heyecanı oyunculara da aşılayacaktır.
Ha bana kalırsa yeni hocayla 2. yarı başlamadan anlaşılmalıydı. Özellikle yabancı hoca gelecekse şehrin dinamiklerini ve ligi tanıma konusunda 5-6 aylık süreç staj dönemi olurdu. Muharrem Usta ilk geldiğinde de bunu yazmıştım, teknik direktör konusunda çuvalladı bence Usta.
Yorum
-
Hocam aynen her şey olabilir. Malesef fikstür ve durum ortada. Çerez maçları alınca yereller gazı verdi, yönetim de hakkaten işin Sadi'yle yürüyeceğine inandı sanırım (bizim açımızdan belirsizlik olan sene sonu hedefi ellerini kollarını bağladı) :-/En son Erkin tarafından düzenlendi; 19.01.2016, 16:56.Bu yolda asla yalnız yürümeyeceksin!
"Benim için Trabzonspor, en güçlülere karşı koyan ve herkesi yenen hayali kahramandı. Öyle bir kahramandı ki statükoyu bile devirmişti.” K.K.
Yorum
-
[MENTION=20716]Fatih Öztürk[/MENTION] söylediklerine ister istemez katılmak zorunda kalıyor insan. Usta'nın en büyük talihsizliği Sadi hocanın kupa maçlarının oynandığı zaman takımın başına gelmesi oldu. Alınan 1-2 galibiyet Sadi hoca bu işi sezon sonuna kadar götürür diye düşünmesine neden oldu. Şu anda mutlaka hatasının farkına varmıştır ben olsam Yılmaz Vural'ı getiririm sezon sonuna kadar.DRaZeN PeTRoViÇ....(3)ANDRea MeNeGHiN....(11)
Yorum
-
İlk olarak Manu61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle[MENTION=20716]Fatih Öztürk[/MENTION] söylediklerine ister istemez katılmak zorunda kalıyor insan. Usta'nın en büyük talihsizliği Sadi hocanın kupa maçlarının oynandığı zaman takımın başına gelmesi oldu. Alınan 1-2 galibiyet Sadi hoca bu işi sezon sonuna kadar götürür diye düşünmesine neden oldu. Şu anda mutlaka hatasının farkına varmıştır ben olsam Yılmaz Vural'ı getiririm sezon sonuna kadar.
Yorum
-
Benim Osmanlı maçından da pek ümidim yok abi MRA bizden gittikten sonra hep bize çalıştı iyi asılır o maçaİlk olarak Fatih Öztürk tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle19.Hafta : İçerde Beşiktaş
20.Hafta : Deplasman Akhisar
21.Hafta : İçerde Kayseri
22.Hafta : Deplasman Galatasaray
23.Hafta : İçerde Osmanlıspor
24.Hafta : Deplasman Konyaspor
25.Hafta : İçerde Mersin İ.Yurdu
25.Haftaya kadar Kayseri,Osmanlı ve Mersin maçlarını kazanamazsak küme düşme potasına gireriz.Diğer maçları saymaya gerek yok bu hocayla kazanamayız.
Yorum
-
Bence sadiyi futbolcular sallamiyor. Takim sistemsiz olabilir, yeteneksiz olabilir eksik olabilir ama takim cok isteksiz motivasyon 0. Gol yemisiz gol atmisiz kimsenin umrunda degil.
Tamamen hoca yetersizliği. Hamiyle bu is duzelir mi bilmiyorum ama bence hami gelirse yerliler daha istekli oynayabilir. Yabancılar profosyonel adamlar onlar takımdaki hava düzelsin duzelirler.
Yorum
-
İlk olarak Şerafettin Kara tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleBenim Osmanlı maçından da pek ümidim yok abi MRA bizden gittikten sonra hep bize çalıştı iyi asılır o maça
Yorum
-
İlk olarak Fatih Öztürk tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle25.Haftadan itibaren Sadi hocayla beraber küme düşme potasına gireceğimizi düşünüyorum.Ayşema yan göz ilen kimseler bakmayacak
O yaylaya çıkmadan çiçekler açmayacak
Atın beni ateşe cayir cayir yanayim
Koyun beni mezara ayşemla uyuyayim ......
Yorum
En Aktif Kullanıcılar
Daraltma
En aktif kullanıcı yok.
Yorum