Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Sizce Yeni Hocamız Kim Olmalı?

Daraltma
Bu konu kapanmıştır.
X
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• Hami 3-4 takımda çalışıp kendisini geliştirseydi bu kadar tepki almazdı. Gittiği takımlarda başarılı bile olmasına gerek yoktu bence en azından deneyim kazanırdı.
    DRaZeN PeTRoViÇ....(3)
    ANDRea MeNeGHiN....(11)

Yorum

• kalıcı teknik adam gelene kadar sadi hocayla devam edelim , küme de düşürmez herhalde. Yönetimin işi hiç de kolay değil sabır göstermek gerek
      Manuel Fernandes&Gustavo Colman

Yorum

• Şaka maka 5 ay daha 4-2 fatihi Sir Sadi'yleyiz sanırım, oturup ağlasak yeridir arkadaş. Ne yorum yapsak kar etmiyor, buralarda isyan ediyoruz. Şimdi de ŞG'e de madara olmamak için mucizeler arıyoruz.
        En son Erkin tarafından düzenlendi; 19.01.2016, 16:44.
        Bu yolda asla yalnız yürümeyeceksin!

"Benim için Trabzonspor, en güçlülere karşı koyan ve herkesi yenen hayali kahramandı. Öyle bir kahramandı ki statükoyu bile devirmişti.” K.K.

Yorum

• İlk olarak Erman Aydın tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
          kalıcı teknik adam gelene kadar sadi hocayla devam edelim , küme de düşürmez herhalde. Yönetimin işi hiç de kolay değil sabır göstermek gerek
          25.Haftadan itibaren Sadi hocayla beraber küme düşme potasına gireceğimizi düşünüyorum.

Yorum

• Ligin dibine demir atmış Eskişehir bile bi sistemle oynuyo adamlar en azından kapanmayı biliyor.Bizde ne taktik belli ne kimin ne oynadığı belli hadi içerde öyle böyle taraftar gazıyla puan toplarsında bu Sadi hocayla deplasmanda puan toplamak imkansız

Yorum

• İlk olarak Erman Aydın tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
              kalıcı teknik adam gelene kadar sadi hocayla devam edelim , küme de düşürmez herhalde. Yönetimin işi hiç de kolay değil sabır göstermek gerek
              Hocam Trabzonspor'un hedefi küme düşmemek mi? Bir iki oyuncu takviyesi yapıp, bir iki arızalı oyuncuyu göndermek üzerine de takıma heyecan getirip oyuncularla kaynaşacak bir hoca getirmek çok mu zor? Başarısızlığın doğuracağı maddi zarara değinmeye gerek yok zaten. Bu sene 4. 5. olmamak için hiçbir neden yok. Yönetimin işinin o kadar da zor olduğunu düşünmüyorum açıkcası.

Bir kere başkan Mbia problemini çözemedi, sadece idare ediyor şuan. Adam resmen bilerek takımı sattı Bursa maçında. Mbia beni göndermezseniz ben de oynamam mesajını verdi bu maçta. İHO'nun kulübü çok zor durumda bıraktığı çok açık ama Muharrem Usta da bu kısa vadeli problemlere çözüm üretmek zorunda.

Yorum

• 19.Hafta : İçerde Beşiktaş
                20.Hafta : Deplasman Akhisar
                21.Hafta : İçerde Kayseri
                22.Hafta : Deplasman Galatasaray
                23.Hafta : İçerde Osmanlıspor
                24.Hafta : Deplasman Konyaspor
                25.Hafta : İçerde Mersin İ.Yurdu

25.Haftaya kadar Kayseri,Osmanlı ve Mersin maçlarını kazanamazsak küme düşme potasına gireriz.Diğer maçları saymaya gerek yok bu hocayla kazanamayız.

Yorum

• İlk olarak TSemih61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                  Valla Hami'nin egoist olduğu konusuna ben de katılıyorum ama o egosu onu başarılı olmaya zorlar. Fatih Terim'e benzetme sebebim de bundandır. Teknik bilgi konusunda yetersiz de olsa, tecrübesiz de olsa Hami Hoca kendini ispatlama gayesi güdeceğinden işini ciddiye alıp aynı heyecanı oyunculara da aşılayacaktır.

Ha bana kalırsa yeni hocayla 2. yarı başlamadan anlaşılmalıydı. Özellikle yabancı hoca gelecekse şehrin dinamiklerini ve ligi tanıma konusunda 5-6 aylık süreç staj dönemi olurdu. Muharrem Usta ilk geldiğinde de bunu yazmıştım, teknik direktör konusunda çuvalladı bence Usta.
                  Ne güzel işte! Madem egosu yüksek, gitsin önce egosunu normal takımlarda denesin.

Yorum

• Hocam aynen her şey olabilir. Malesef fikstür ve durum ortada. Çerez maçları alınca yereller gazı verdi, yönetim de hakkaten işin Sadi'yle yürüyeceğine inandı sanırım (bizim açımızdan belirsizlik olan sene sonu hedefi ellerini kollarını bağladı) :-/
                    En son Erkin tarafından düzenlendi; 19.01.2016, 16:56.
                    Bu yolda asla yalnız yürümeyeceksin!

"Benim için Trabzonspor, en güçlülere karşı koyan ve herkesi yenen hayali kahramandı. Öyle bir kahramandı ki statükoyu bile devirmişti.” K.K.

Yorum

• [MENTION=20716]Fatih Öztürk[/MENTION] söylediklerine ister istemez katılmak zorunda kalıyor insan. Usta'nın en büyük talihsizliği Sadi hocanın kupa maçlarının oynandığı zaman takımın başına gelmesi oldu. Alınan 1-2 galibiyet Sadi hoca bu işi sezon sonuna kadar götürür diye düşünmesine neden oldu. Şu anda mutlaka hatasının farkına varmıştır ben olsam Yılmaz Vural'ı getiririm sezon sonuna kadar.
                      DRaZeN PeTRoViÇ....(3)
                      ANDRea MeNeGHiN....(11)

Yorum

• İlk olarak Manu61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                        [MENTION=20716]Fatih Öztürk[/MENTION] söylediklerine ister istemez katılmak zorunda kalıyor insan. Usta'nın en büyük talihsizliği Sadi hocanın kupa maçlarının oynandığı zaman takımın başına gelmesi oldu. Alınan 1-2 galibiyet Sadi hoca bu işi sezon sonuna kadar götürür diye düşünmesine neden oldu. Şu anda mutlaka hatasının farkına varmıştır ben olsam Yılmaz Vural'ı getiririm sezon sonuna kadar.
                        Hocam,Muharrem Usta her şartta desteği hakediyor ve yaptığı icraatlar çok yerinde lakin bu hoca ile olmayacağını kestirememiş görünüyor.İnsan ister istemez korkuyor şu fikstürü görünce.

Yorum

• Benim Osmanlı maçından da pek ümidim yok abi MRA bizden gittikten sonra hep bize çalıştı iyi asılır o maça
                          İlk olarak Fatih Öztürk tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                          19.Hafta : İçerde Beşiktaş
                          20.Hafta : Deplasman Akhisar
                          21.Hafta : İçerde Kayseri
                          22.Hafta : Deplasman Galatasaray
                          23.Hafta : İçerde Osmanlıspor
                          24.Hafta : Deplasman Konyaspor
                          25.Hafta : İçerde Mersin İ.Yurdu

25.Haftaya kadar Kayseri,Osmanlı ve Mersin maçlarını kazanamazsak küme düşme potasına gireriz.Diğer maçları saymaya gerek yok bu hocayla kazanamayız.

Yorum

• Bence sadiyi futbolcular sallamiyor. Takim sistemsiz olabilir, yeteneksiz olabilir eksik olabilir ama takim cok isteksiz motivasyon 0. Gol yemisiz gol atmisiz kimsenin umrunda degil.
                            Tamamen hoca yetersizliği. Hamiyle bu is duzelir mi bilmiyorum ama bence hami gelirse yerliler daha istekli oynayabilir. Yabancılar profosyonel adamlar onlar takımdaki hava düzelsin duzelirler.

Yorum

• İlk olarak Şerafettin Kara tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                              Benim Osmanlı maçından da pek ümidim yok abi MRA bizden gittikten sonra hep bize çalıştı iyi asılır o maça
                              Bak MRA'yı unutmuşuz kardeşim eyvah eyvah

Yorum

• İlk olarak Fatih Öztürk tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                                25.Haftadan itibaren Sadi hocayla beraber küme düşme potasına gireceğimizi düşünüyorum.
                                Fatih ben futboldan anlıyorsamnki anladığımı düşünüyorum.Bu takım 34 puanı anca alır .Bizi kurtaran eskişehir ve mersinin küme düşmüş olmalarıdır.Yoksa cidi ciddi küme adayıdır bu takım.Hiçbir kimsenin UMRUNDA değil ne maçlar ne yenilmek sanki Trabzonspor da o oynamıyor yomrasporda oynuyorlar hoca mahalle takımı çalıştırıyor.Usta çok büyük hata yapıyor belki çok güzel işler yapacak ama şu hoca muhabbeti ne yaptığı yanlış herşeyi mahfedecek.Kardeşim takım günden güne yenilgiye alışıyor ,bu alışkanlık oldu bu takıma yerleşiyor bunu sonra söküp atamazsın.SEN nümüzdeki dönem şampiyonluğa oynayacam diyorsan bu sene bir başkaldırışı olacak .Bir silkeneceksin ben büyük takımım diyecek topçu kendine güveni gelecek.Ben size söylüyorum bu sene ligi 13.veya 14.bitirmiş bir camianın seneye hedefi ne olur ne beklersiniz o oyuncu gurubundan.?
                                Ayşema yan göz ilen kimseler bakmayacak
                                O yaylaya çıkmadan çiçekler açmayacak
                                Atın beni ateşe cayir cayir yanayim
                                Koyun beni mezara ayşemla uyuyayim ......

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                Yükleniyor...
                                X