Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Sizce Yeni Hocamız Kim Olmalı?

Daraltma
Bu konu kapanmıştır.
X
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• İlk olarak HOPA'LI TS'Lİ tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
    Lucescu,

"TS Başkanı seçim zamanı ismimi kullandı, şu anda takımım lider ve UEFA liginde devam ediyor.

TS konusu sezon konusu konuşulabilecek bir konu" diyor.

Hani 11 Ocak'a kadar kararını verecekti.

Lucescu konusu canımı sıkmaya başladı.

Kim doğru kim yanlış konuşuyor Allah aşkına?
    Abi belki de kararını verdi işte, hatta önsözleşme bile imzalandı. Bütün bu olanlar üzerine sezon sonu Lucescu bize gelmezse Usta'nın işi biter. Bence Luce ile kesin olarak anlaşıldı.

Yorum

• İlk olarak f1bekir tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
      Abi belki de kararını verdi işte, hatta önsözleşme bile imzalandı. Bütün bu olanlar üzerine sezon sonu Lucescu bize gelmezse Usta'nın işi biter. Bence Luce ile kesin olarak anlaşıldı.
      Hayırlısı kimse o olsun.

Bekleyeceğiz artık.
      2010-2011 SEZONU SÜPER LİG ŞAMPİYONU
      82 HELAL PUANLA
      TRABZONSPOR

Yorum

• Facebook'ta birkaç taraftar sayfası var. Gerçekten cehalet kaynıyor. Girmemle ayrılmam bir oldu. Cehalet okları orada resmen. Allah korusun. Hacıosmanoğlu'nu yaşayan bir beynin savunduğunu gördüm.
        Dozer Cemil sezonunda bize düşen başka takım kaptanlarının kupa kaldırmamasıdır.
        Dozer Cemil'e sevgilerle.

Yorum

• Lucescu'nun 10 yıllık parası Shaktar'ın Ukrayna'daki bankasında ve bu parayı Trabzonspor nedeniyle riske atacak durumu yok. Başkanımız Lucescu konusunda samimiyetiyle hareket ediyor, ama durum budur. Lucescu bu açıklamaları yapmak zorundaydı, bu yadsınamaz bir gerçek. Lucescu ihtimali hala en yüksek ihtimal, ama bu sezon bitimiyle birlikte gerçekleşebilecek.
          İlk olarak HOPA'LI TS'Lİ tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
          Lucescu,

"TS Başkanı seçim zamanı ismimi kullandı, şu anda takımım lider ve UEFA liginde devam ediyor.

TS konusu sezon konusu konuşulabilecek bir konu" diyor.

Hani 11 Ocak'a kadar kararını verecekti.

Lucescu konusu canımı sıkmaya başladı.

Kim doğru kim yanlış konuşuyor Allah aşkına?

Yorum

• İlk olarak yazıkoldu tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
            Lucescu'nun 10 yıllık parası Shaktar'ın Ukrayna'daki bankasında ve bu parayı Trabzonspor nedeniyle riske atacak durumu yok. Başkanımız Lucescu konusunda samimiyetiyle hareket ediyor, ama durum budur. Lucescu bu açıklamaları yapmak zorundaydı, bu yadsınamaz bir gerçek. Lucescu ihtimali hala en yüksek ihtimal, ama bu sezon bitimiyle birlikte gerçekleşebilecek.
            Sanki Lucescu'nun çocuğunu rehin almışlar gibi konuşuyorsun. Alıntı yapmayacaktım ama bunu nasıl uydurdun sen
            Dozer Cemil sezonunda bize düşen başka takım kaptanlarının kupa kaldırmamasıdır.

Yorum

• İlk olarak HOPA'LI TS'Lİ tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
              Hayırlısı kimse o olsun.

Bekleyeceğiz artık.
              Aynen, bekleyeceğiz. Sezon sonu Luce gelmezse Usta ağır aptal demektir, kulübe verecek birşeyi de yoktur, başa gelmesi için boşuna uğraştık, boşuna bu forumda zaman öldürdük demektir.

Ama ben Usta'nın bu kadar aptal olabileceğini düşünmüyorum, bu yüzden sezon sonu Luce bizde diyorum.

Yorum

Aynen, bekleyeceğiz. Sezon sonu Luce gelmezse Usta ağır aptal demektir, kulübe verecek birşeyi de yoktur, başa gelmesi için boşuna uğraştık, boşuna bu forumda zaman öldürdük demektir.

Ama ben Usta'nın bu kadar aptal olabileceğini düşünmüyorum, bu yüzden sezon sonu Luce bizde diyorum.
                Bence yanlış düşünüyorsun abi.

Usta Lucescu'yu beklemiyordur sezon sonuna kadar belki. Şuan hali hazırda Trabzonspor'a teknik direktör olacak kimse yoktur. Acele hamle yapmak istemiyordur Usta belki. Sezon sonu Lucescu vari bir teknik direktör getirirse de güvenilmez mi olacak ?

Yorum

• Yalancı demiyor, bunlar şehir efsanesi. Adamın 10 yıllık birikimi risk altında diyorum, Ukrayna çok karışık adam 10 yıllık birikimini orada bırakarak gelemez. Beri taraftan biraz olsun başkanımıza destek olsanız ne kaybedersiniz. Bu kadar sıkıntı varken tam destek hep destek lazım. Tabii ki ben taraftar olanlara konuşuyorum, taraf olanlara yapacak bir şey yok.
                  İlk olarak f1bekir tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                  Bu ot konusu değil ki Sercan. Görüştüğünü iddia ettiğin adam sana sonuç olarak yalancı diyor ve sen bir açıklama yapmıyorsun.

Dediğim gibi ya görüşmemişsindir bu yüzden konuşamıyorsundur ya da kesin olarak anlaşmışsındır, olay kapansın istiyorsundur.

Ben ikinci ihtimali daha kuvvetli görüyorum. Yani illa açıklama yapılsın demiyorum, açıklama yapılmamasının nedeni budur diyorum. Aksi olsa kesin açıklama yapılırdı. Sıradan bir durum değil bu çünkü...

Yorum

• İlk olarak Sercan Keleş tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                    Bence yanlış düşünüyorsun abi.

Usta Lucescu'yu beklemiyordur sezon sonuna kadar belki. Şuan hali hazırda Trabzonspor'a teknik direktör olacak kimse yoktur. Acele hamle yapmak istemiyordur Usta belki. Sezon sonu Lucescu vari bir teknik direktör getirirse de güvenilmez mi olacak ?
                    O zaman bugün çıkıp açıklama yapması gerekirdi Sercan, adam resmen yalancı dedi Usta'ya. Aralarında bir anlaşma olmasa bu laflara cevap vermez miydi Usta sence? Lucescu defteri kapanmıştır dersin, dediğin gibi başka teknik direktör bakarsın. Bu lafları yutmak için ortada ciddi bir anlaşma olması lazım.

Öyle sezon sonu görüşürüz olayı da değil yani, önsözleşme imzalandıysa Usta'ya helal olsun derim, aksi her durumda desteğimi, sevgimi, saygımı kaybeder. Bu kadar önemli bir konu bu benim için.

Yorum

• Uydurmak mı.....Çocuğunu rehin almışlar mı dedim ben. Bütün parası Shaktar'ın başkanının bankasında olduğu için anlaşarak ayrılmak istiyor. Bu nedenle bizim kulüpten de yapıcı açıklama yapıldı.
                      İlk olarak Sercan Keleş tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                      Sanki Lucescu'nun çocuğunu rehin almışlar gibi konuşuyorsun. Alıntı yapmayacaktım ama bunu nasıl uydurdun sen

Yorum

• Büyük başkan Muharrem Usta'ya güvenin, gerisini merak etmeyin. Biz oturduğumuz yerden ondan daha iyi bilemeyiz.
                        En son yazıkoldu tarafından düzenlendi; 10.01.2016, 21:52.

Yorum

• İlk olarak yazıkoldu tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                          Yalancı demiyor, bunlar şehir efsanesi. Adamın 10 yıllık birikimi risk altında diyorum, Ukrayna çok karışık adam 10 yıllık birikimini orada bırakarak gelemez. Beri taraftan biraz olsun başkanımıza destek olsanız ne kaybedersiniz. Bu kadar sıkıntı varken tam destek hep destek lazım. Tabii ki ben taraftar olanlara konuşuyorum, taraf olanlara yapacak bir şey yok.
                          Ben de aynı şeyi farklı cümlelerle söylüyorum kardeşim, sıkıntı yok

Bu açıklamaların yapılması gerekiyordu ve yönetimin de bundan haberi vardı, başka açıklaması yok bu işin. Luce ile anlaşıldı ama ukrayna macerasını sağsalim atlatması için bu tür lafları söylemesi gerekiyordu. Bunlar benim yorumum tabi, yanlarında değildim sonuçta. %99 böyle olduğunu düşünüyorum ama %1'lik kısım için sezon sonunu bekleyeceğiz mecburen. Sezon sonuna kadar tam destek tabii ki...

Yorum

Bu ot konusu değil ki Sercan. Görüştüğünü iddia ettiğin adam sana sonuç olarak yalancı diyor ve sen bir açıklama yapmıyorsun.

Dediğim gibi ya görüşmemişsindir bu yüzden konuşamıyorsundur ya da kesin olarak anlaşmışsındır, olay kapansın istiyorsundur.

Ben ikinci ihtimali daha kuvvetli görüyorum. Yani illa açıklama yapılsın demiyorum, açıklama yapılmamasının nedeni budur diyorum. Aksi olsa kesin açıklama yapılırdı. Sıradan bir durum değil bu çünkü...
                            Yahu iho bizi öyle bir komaya sokmuş ki okuduğumuzu veya dinlediğimizide anlamdıramaz hale gelmişiz.Hiçbir insan oğlu seneye anlaşmış olduğu takım ve başkanı hakında böyle bir açıklama yapmaz.Lucescu gelmeyecek bunu yönetimdeki herkeste çok iyi biliyor bence suskunlukları ona alternatif kimi bulabiliriz suskunluğu.
                            Ayşema yan göz ilen kimseler bakmayacak
                            O yaylaya çıkmadan çiçekler açmayacak
                            Atın beni ateşe cayir cayir yanayim
                            Koyun beni mezara ayşemla uyuyayim ......

Yorum

• İlk olarak nakzo tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                              Yahu iho bizi öyle bir komaya sokmuş ki okuduğumuzu veya dinlediğimizide anlamdıramaz hale gelmişiz.Hiçbir insan oğlu seneye anlaşmış olduğu takım ve başkanı hakında böyle bir açıklama yapmaz.Lucescu gelmeyecek bunu yönetimdeki herkeste çok iyi biliyor bence suskunlukları ona alternatif kimi bulabiliriz suskunluğu.
                              Bu senin yorumun, benim yorumum da böyle hocam, sonuçta hiçbirimiz başkanın yanında değildik.

Sezon sonu ne olup bittiğini göreceğiz.

Yorum

• Yok bu doğru değil. Ben 10 yıllık birikim risk altında diyorum, Ukrayna'da tehdit var. Adam mecburen böyle konuşuyor ve yönetim onun durumunu daha da zorlaştırmamak için konuyu sezon sonuna kadar kapattı.
                                İlk olarak nakzo tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                Yükleniyor...
                                X