Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Sizce Yeni Hocamız Kim Olmalı?

Daraltma
Bu konu kapanmıştır.
X
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• İlk olarak Adem Akyüz' tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
    Bu konu uzar gider, yeni bir Şenol Güneş tartışması başlatmayalım bence
    haklısın ama adamın adını duyunca dayanamıyorum

Yorum

• Bence hata ankette...

Lucescu olmayacak Ersun Hami denenmiş veya olmamış... yeni hocamız bunların dışında kim olmalı onu konuşmalıyız?

Şurda adı geçen en fazla 5-6 Teknik Direktör ismi var...

Evren de bu kadar mı hoca kaldı?
      Yok, öyle umutları yitirip, karanlıklara savrulmak;
      Unutma aynı gökyüzü altında,bir direniştir yaşamak..
      Nazım Hikmet

Forum Kurallarına aykırı gördüğünüz mesajları ve üyeleri kullanıcı panelinde bulunan http://forum.bordomavi.net/images/buttons/report.gif (ikaz tuşu) tıklayarak raporlamanızı rica ediyoruz..

Yorum

• İlk olarak Emre İskender tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
        Bence hata ankette...

Lucescu olmayacak Ersun Hami denenmiş veya olmamış... yeni hocamız bunların dışında kim olmalı onu konuşmalıyız?

Şurda adı geçen en fazla 5-6 Teknik Direktör ismi var...

Evren de bu kadar mı hoca kaldı?
        kimseye hoca beğendiremiyoruzki
        "Adalet zengin bir hazinedir, günü gelince herkese lazım olur..."

Yorum

• julen lopetegui nasıl sizce portoyu falan çatır çatır oynattı q7 yeniden doğdu bize gelmezmi

Yorum

• İlk olarak halilaziz61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
            Yok mu Simone gibi bir hoca koca dünyada???
            Murat yakın

Çok iyi taktisyen geleceğin hocası
            “Bir gün birileri gelecek TRABZONSPOR’umu şampiyon yapacak.”
            HAMİ AYAZ

Yorum

• Bir kaç gün yoğundum ve geçmiş sayfalara dönünce gördüm ki çoğu kişi ceza almış yine Ersun yanal polemikleri.. Gereksiz yere uzatıyoruz bazı şeyleri..
              Sanırım biz ancak kendi kendimizi yemeyle uğraşacağız.
              ŞAMPİYON TRABZONSPOR

Yorum

• Burada ismi arkadaşlar paylaştı. Yarısaha'nın analizi paylaşıldı mı bilmiyorum. Okumakta fayda var. Sanırım milli takımdan ayrılacak yerine Pellegrini gelecek. Bizim karakterimize uygun futbol oynattığını düşünüyorum.

Ramos yerine düşünülebilir.

Dünya'da Avrupa hariç kıtalar ve başarı öyküleri var. Takip etmediğim için bilemiyorum (liglerin futbol kalitelerini de) fakat zeki adam,hırsı adam,cesur adam bence hep başkadır. Çağın gerektirdiği şekilde futbol oynayalım. Kadıköy'de TT Arena'da Vodafone Arena'da kabulüm ama ben 1-0 olsun bizim olsuncu biri değilim.

Hoca seçiminde sıkıntı yaşayacağız böyle gider ise ben Ramos'un pek bizi tercih edeceğini zannetmiyorum. Sanırım İspanya'dan talipleri var. Sampaoli'ye yazıyı okuduktan sonra (uzun sürüyor söylemesi) kanım çok kaynadı. Bu karakterde hırslı bir yabancı hoca olmuyor ise Ersun Yanal es geçilmemeli.

Maalesef Kupa maçı kadrosu sonrası Sadi ile bu işin gitmeyeceğine karar verdim. Oynat be hoca gençleri. Zaten Feda dedik insanlar ümitlerini gelecek sezona bıraktı yumuşak bir geçiş yapıyoruz aslında. Oynasın izleyelim cesaretlensinler. Avrupa'da takır takır oynatıyorlar. Maç bi de Adana'da taraftar çok olmayacak. Baskı yok.
                En son Mehmet Can Bayrak tarafından düzenlendi; 12.01.2016, 18:38.

Yorum

• İlk olarak Mehmet Can Bayrak tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                  http://www.yarisaha.com/sampaoli-de-kim/

Burada ismi arkadaşlar paylaştı. Yarısaha'nın analizi paylaşıldı mı bilmiyorum. Okumakta fayda var. Sanırım milli takımdan ayrılacak yerine Pellegrini gelecek. Bizim karakterimize uygun futbol oynattığını düşünüyorum.

Ramos yerine düşünülebilir.

Dünya'da Avrupa hariç kıtalar ve başarı öyküleri var. Takip etmediğim için bilemiyorum (liglerin futbol kalitelerini de) fakat zeki adam,hırsı adam,cesur adam bence hep başkadır. Çağın gerektirdiği şekilde futbol oynayalım. Kadıköy'de TT Arena'da Vodafone Arena'da kabulüm ama ben 1-0 olsun bizim olsuncu biri değilim.

Hoca seçiminde sıkıntı yaşayacağız böyle gider ise ben Ramos'un pek bizi tercih edeceğini zannetmiyorum. Sanırım İspanya'dan talipleri var. Sampaoli'ye yazıyı okuduktan sonra (uzun sürüyor söylemesi) kanım çok kaynadı. Bu karakterde genç,hırslı bir yabancı hoca olmuyor ise Ersun Yanal es geçilmemeli.

Maalesef Kupa maçı kadrosu sonrası Sadi ile bu işin gitmeyeceğine karar verdim. Oynat be hoca gençleri. Zaten Feda dedik insanlar ümitlerini gelecek sezona bıraktı yumuşak bir geçiş yapıyoruz aslında. Oynasın izleyelim cesaretlensinler. Avrupa'da takır takır oynatıyorlar. Maç bi de Adana'da taraftar çok olmayacak. Baskı yok.
                  Burada adını çok yazdık ama işte pek gündeme getiremedik. Milli takımdan yazın ayrılacak Copa America'nın 100. yıl kupasından sonra büyük ihtimalle İspanya liginden bir takımla anlaşacak. Aynı şekilde Marcelo Gallardo çok iyi bir hoca ve benim 1 numaralı adayım kendisini yeni Simeone olarak görüyorum. Bir tarafta Bielsa'nın taktiğini kusursuzlaştıran Sampaoli diğer tarafta genç yaşında büyük başarılara uzanan ve Simeone'nin yolundan giden Gallardo. Gözümüzü Güney Amerika'ya çevirmemiz lazım hem futbolcu hem teknik adam konusunda.
                  DRaZeN PeTRoViÇ....(3)
                  ANDRea MeNeGHiN....(11)

Yorum

• Yonetimin bu hafta artık kararını verip açıklama yapması lazim. Ya cikip biz sadi hocayla devam ediyoruz desinler ya da yeni hocayi açıklasınlar. Taraftar yine iyi sabretti bukadar.

Yorum

• Sefer Asan kardeşim Kurban Berdiyev i güzel özetlemiş.

Tanımam bilmem ama iyi bir analiz olmuş. Bu açıdan bakınca tabi kiiii Kurban olayım Bediyeve.

Ayrıca Ersun Bey in hırsının az oluşundan bahsetmiş. Bu konuda da +1967 diyorum. Ersun eski Ersun değil. Bırakın yok onla bunla bizi Avrupaya sokmuş istatistiklerini. Valla toplasan 5 maç iyi top oynayamadık Ersun Bey döneminde. Sistem kurdu mu peki. Bence bir sistemde kuramadı. Saldım çayıra mevlam kayıra.

Uzun lafın kısası denenmişlerle işimiz olmasın. Ya Güney Amerika dan Brezilya Arjantin ligi hariç, Şili Kolombiya Uruguay lı bir TD. yada Kurban olduğumun Bediyevi gelsin. Ersun dan başka TD mi kalmadı Dünyada.
                      En son Şahin Yılmaz tarafından düzenlendi; 12.01.2016, 19:17.
                      TRABZONSPOR.

Yorum

• Yine birsuru isim donuyor. Bende yeniden gundeme getiriyorum. Bert van Marwijk.
                        "Gençliğimizi büyük bir savaş beklemektedir. Bozgunculuğa, tembelliğe, ahlaksızlığa, cehalete, yalancılığa karşı büyük bir savaş." Alparslan Turkeş

Yorum

• Hadi aslanlarım çıkın onlara gününü gösterin diyen bir hoca istemiyorum.

Taktik verecek taktik. Gazla olmaz bu işler.
                          Dozer Cemil sezonunda bize düşen başka takım kaptanlarının kupa kaldırmamasıdır.
                          Dozer Cemil'e sevgilerle.

Yorum

• Kime HO diyoruz?
                            TRABZONSPOR

@yvzbkts61

Yorum

• Twitter'de yazılanlara göre, sezon sonuna kadar Sadi hoca ile devam kararı almış yönetim.
                              "Adalet zengin bir hazinedir, günü gelince herkese lazım olur..."

Yorum

• Twittera göre yönetim 10 günde en az 1 kez Sadi hoca ile devam kararı alıyo

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                Yükleniyor...
                                X