Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Sizce Yeni Hocamız Kim Olmalı?

Daraltma
Bu konu kapanmıştır.
X
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• Ersun Yanal'ın gönderilmesine karşıydım. Tekrar gelse yine isterim ama taraftarımız o konuda da ikiye bölünmüş vaziyette. Gelse takımına sırtını dönecek çok kişi var

Forum Kurallarına aykırı gördüğünüz mesajları ve üyeleri kullanıcı panelinde bulunan http://forum.bordomavi.net/images/buttons/report.gif (ikaz tuşu) tıklayarak raporlamanızı rica ediyoruz..

Yorum

• İlk olarak Faruk BERBER tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
      Bizi şampiyon yapmasını beklemiyorum, en azından bize heyecan yaşatsın bir süre idare eder. Lafta sabırlı olursak başarı gelir diyoruz ama ben de dahil sabredemiyoruz. O yüzden uzun vade düşünmüyorum bu konuda, düşünemiyorum.
      Katılmamak elde değil. Ağızlardan istikrar kelimesi düşmez ama 2 maç üst üste mağlubiyet her şeyi değiştiriyor.

Forum Kurallarına aykırı gördüğünüz mesajları ve üyeleri kullanıcı panelinde bulunan http://forum.bordomavi.net/images/buttons/report.gif (ikaz tuşu) tıklayarak raporlamanızı rica ediyoruz..

Yorum

• yönetime yönelik geldiklerinden bu yana o kadar ahlaksız bir muhalefet etme girişimi var ki, bu ortamda sözde muhalefetimize isim beğendiremeyeceğizden istikrar açısından ne kadar sağlıklı bir ortam olur bilemem.bu nedenle yönetim kendi yapısına uygun olduğunu düşünerek isim olarak kimi getirirse destek vermeliyiz düşüncesindeyim.
        ÜNALKARAMANSPORLU..

"
        Ben yarın bırakır giderim, bu gençlerle seneye neler yapacaksınız görürüm. " Ünal Karaman

Yorum

• İlk olarak Berat Akçay tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
          Ersun Yanal'ın gönderilmesine karşıydım. Tekrar gelse yine isterim ama taraftarımız o konuda da ikiye bölünmüş vaziyette. Gelse takımına sırtını dönecek çok kişi var
          Taraftarın bölünmediği konu mu var sanki Berat ?
          - you either die a hero or you live long enough to see yourself become the villain.

Yorum

• ramos bir takıma çok iyi futbol mu oynatmış? kariyerinde hangi futbolcuların yetişmesinden sorumlu? uzun süreli çalışıp seviye atlattığı bir takım var mı? 2 yıldır bu adam niye boşta? hayır, yok, yok, kimse istemedi. sadi hocaya en karşı çıkacak adam benim ama bu geleceğine sadi hoca devam etsin. bu adamın uefa kupasında oynadığı takımlara bakın arkadaşlar, sevilla ile o takımları 3-2, 2-1, 1-0 yenmek büyük bir başarı değil. o uefalar dışında kariyeri başarısızlık ve vasatlıkla dolu. nereden çıktı bu adam da görüşüldü ve el sıkışıldı anlamak mümkün değil. luce nerede bu adam nerede? üstelik o futbol ekolünden türkiye'ye gelen bütün teknik adamlar müthiş hayal kırıklıkları yarattı. sezon sonu mutlaka beklenmeli, luce kontratım bitince bakarız dedi. o olmazsa bile tüpçünün beşiktaş'ı patlatma ihtimali çok yüksek. beşiktaş ligi 3. bitirirse şenol hoca'nın aldığı para 1.5 milyon euro ve 1 sene kontratı kalıyor. doğru hamlelerle şenol hoca gelebilir. bu ikisi olmazsa ersun yanal da kendini kanıtlamış bir adam. müthiş bir ofansif futbol anlayışı var ve bu takıma hep çok iyi futbol oynatıyor. geçen sene ersun yanal'ın oynattığı ofansif ve taktik futbolun 10'da 1'ini oynatamadı şota o kadar takviyeyle. ben hatırlıyorum 3 farklı önde olduğumuz maçlarda bile tek kale oynamaya devam ediyorduk. ramos olursa çok üzüleceğim ve başkana hiç yakışmayacak. ramos'la gelen başarı da muharrem usta'nın başarısı olur yine, o adamın bir teknik direktörük kabiliyeti yok kariyeri bunu gösteriyor. eğer türkiye'yi tanımayan bir yabancı teknik direktör alınacaksa, kariyerinde başarısız bir kulübü alıp belli bir süre sonra seviye atlatmış bir adam olmalı.

adam 2 yıl üst üste şampiyon olmuş real madrid'i almış, 38 maçın 10'unu kaybetmiş, 80 gol atıp 50 gol yemiş. üstüne üstlük "biz bu barcelona'yı yenemeyiz" diye açıklama yapıp camiayı çıldırtmış. tottenham'ı neredeyse küme düşürmüş, sevilla'da 1 5.lik 1 3.lük. zaten 4. olan dnipro'da 3 sene üst üste 4.'lük. lütfen gündemden düşsün bu adam.

Yorum

• İlk olarak Oruç tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
              Taraftarın bölünmediği konu mu var sanki Berat ?
              Haklısın. Birlik olduğumuz konu var mı diye düşündüm de bulamadım

Yorum

Haklısın. Birlik olduğumuz konu var mı diye düşündüm de bulamadım
                2010-2011 birlik olduğumuz konu

Yorum

• İlk olarak Karmam tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                  2010-2011 birlik olduğumuz konu
                  Onda da kimileri bırakın artık süreci, kimileri de sonuna kadar gidelim diyor

Yorum

• Ramos gibi akdenizli yada batı avrupalıların ülkemizde maalesef başarılı olma ihtimalleri çok düşük.Son yıllarda bunun birçok örneğini gördük.

Yorum

Onda da kimileri bırakın artık süreci, kimileri de sonuna kadar gidelim diyor
                      hahaha doğrusun

Yorum

• İlk olarak S.ÖZKAN tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                        Ramos gibi akdenizli yada batı avrupalıların ülkemizde maalesef başarılı olma ihtimalleri çok düşük.Son yıllarda bunun birçok örneğini gördük.
                        Bizim hakkımızdan Latin hocalar gelir. Brezilya'lı olanları bir kenara bırakırsak çok kaliteli isimler var.
                        DRaZeN PeTRoViÇ....(3)
                        ANDRea MeNeGHiN....(11)

Yorum

Ersun Yanal'ın gönderilmesine karşıydım. Tekrar gelse yine isterim ama taraftarımız o konuda da ikiye bölünmüş vaziyette. Gelse takımına sırtını dönecek çok kişi var
                          Öyle biz cümle yazmışsınız ki, çok düşündürüyor insanı.

Sonuç olarak bana yüklediği düşünce; Keşke ''şu gelirse şöyle olur, bu gelirse böyle olur'' diyeceğimize, ''kim gelirse gelsin bize destek olmak düşer'' diyebilsek..
                          Sadece Trabzonspor..

Yorum

• Peki sizce gelecek hocanın taktik tercihi önemli midir? Yani defansif bir futbol oynatan başarılı bir hocayı da kabul eder misiniz?
                            Ben Trabzonspor kaptanıyım . Başka bir kaptanın ardından sahaya cıkmam.
                            (Dozer) Cemil Usta
                            Trabzonspor amatör ruhtur... Trabzonlu değil Trabzonsporlu olabilecek topçular istiyorum..

Yorum

• İlk olarak Gökhan Uzun tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                              Peki sizce gelecek hocanın taktik tercihi önemli midir? Yani defansif bir futbol oynatan başarılı bir hocayı da kabul eder misiniz?
                              lucescu defansif futbolun ağababası. 1-0 olsun bizim olsun dememişler boşuna, maç kazandığı sürece kimsenin umrunda olmaz defansif veya ofansif.

Yorum

• MRA > Ramos

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                Yükleniyor...
                                X