Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Sizce Yeni Hocamız Kim Olmalı?

Daraltma
Bu konu kapanmıştır.
X
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• Lucescu dışındaki hiçbir yabancı yerli oyuncularda saygı uyandırmayacaktır. Türkiye'de teknik direktörün sahip olması gereken en önemli özellik oyuncularla iletişim, taktisyenlik her zaman ikinci planda olmuştur. Ben zannetmiyorum ki hiçbir yerli oyuncumuz Juande Ramos'u tanısın, ilk geldiğinde alacağı 5-6 haftalık kötü sonuçlardan sonra oyuncular arasında tartışılır hale getirecektir. Macera aramakla çağ atlamak arasındaki ince çizgideyiz şu an..

Yorum

• Luce = Ersun + Ramos

Bu adamın gelip biz bu fb'yi yenemeyiz dediğini düşünsenize..
      Uğurcan 'Dünyanın En İyisi' Çakır

Yorum

• Ispanyol hoca olsun. Göze hos gelen ve efektif futbol oynatiyorlar.
        TRABZONSPOR 1967

Yorum

• Julen Lopetegui

Andre Villas Boas
          En son Arda' tarafından düzenlendi; 12.01.2016, 10:13.
          İlk olarak nakzo tarafından gönderildi
          Hami bir kupa maçına çıktı maç trabzonda o maçta elenmiştik akhisardı rakip heralde muhammet forvet oynuyordu ve hamının saha kenarından verdi taktik kulaklarımla duydum muhammet hadi daaaaaaaa ....

Yorum

• Luce bize niye gelsin?
            Siz olsa idiniz bu kadar problemli kulübe sırf para için gelir miydiniz?
            Luce Trabzon için kariyerini riske atar mı?

Aklımda deli sorular.
            Diğer yandan gelirse takım çağ atlar o ayrı konu.
            Ersun hocayı severim ama yerel Trabzon'un en kolay kellesini alacağı isim gibi görünüyor.
            Camianın yeni bir heyecana ihtiyacı var. Bu Şenollarla, Ersunlarlar, Reşit Akçaylarla olacak gibi durmuyor.
            Avrupa'dan yeni yapılanmayı becerebilecek, modern futbol oynatabilecek, aynı zamanda 1461 potansiyelini iyi kullanabilecek ve en az 2 sabredebileceğimiz bir hoca lazım. Kim olur pek fikrim yok...
            NEDEN ŞENOL GÜNEŞ OLMAZ?
            https://forum.bordomavi.net/showthre...post1921874035
            Olursa yardımcısı eskiden olduğu gibi Emre Belözoğlu olmalıdır.

Yorum

• Juande Ramos'la anlaştılar da taraftarı mı yokluyor acaba bizim yönetim?

En son Heisenberg tarafından düzenlendi; 12.01.2016, 10:33.

Yorum

• İlk olarak halilaziz61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                Luce bize niye gelsin?
                Siz olsa idiniz bu kadar problemli kulübe sırf para için gelir miydiniz?
                Luce Trabzon için kariyerini riske atar mı?

Aklımda deli sorular.
                Diğer yandan gelirse takım çağ atlar o ayrı konu.
                Ersun hocayı severim ama yerel Trabzon'un en kolay kellesini alacağı isim gibi görünüyor.
                Camianın yeni bir heyecana ihtiyacı var. Bu Şenollarla, Ersunlarlar, Reşit Akçaylarla olacak gibi durmuyor.
                Avrupa'dan yeni yapılanmayı becerebilecek, modern futbol oynatabilecek, aynı zamanda 1461 potansiyelini iyi kullanabilecek ve en az 2 sabredebileceğimiz bir hoca lazım. Kim olur pek fikrim yok...
                Ben Lucescu olsam ilk geleceğim takım Trabzonspor olurdu. Hatta Shakhtar' da bu kadar uzun süre kalmazdım. Shakhtar bir projeydi ve gerçekleşti. Bo*unu çıkarmaya gerek yoktu. Proje adamıysam 39 yıldır ligde KUPA alamayan, 50. yılda şampiyonluk hedefleyen, yeni ve güzel bir stadı olacak olan bir takıma gözüm kapalı gelirdim.

Bence şuan Trabzonspor' a genç Brezilya' lı oyuncu almak, 2004' deki Shakhtar' a almaktan çok daha kolay. Dandik bir ligimiz olduğu algısı var ama futbolun para ettiği sayılı ülkelerdeniz. Her ne kadar kulüpler borç içinde batsa da Dünyada en pahalı transfer yapacak ilk 70 takım içerisine rahat gireriz. Ispanyada 8 takım, İtalya da 7 takım, İngilterede 25 takım, Fransa da 6 takım, Almanya da 8 takım, diğer önemli liglerin de şampiyon ve ikincilerini sayarsak ilk 70' e gireriz.

Trabzonspor ile benzer başarılara sahip hiçbir kulüp 30 Milyon €' dan fazla para vermez transfere.

Taraftar bir kahraman arıyor. Türk medyası Trabzonspor' u unutmuş durumda. Ben Lucescu olsam Trabzonspor' a gelmenin tam sırası olurdu benim için.
                Şahıslardan önce kafalar değişmeli.

Yorum

• lucescu gelmiyor zannedersem son hedefimiz kim?
                  Ross Barkley

Yorum

• İlk olarak Heisenberg tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                    Juande Ramos'la anlaştılar da taraftarı mı yokluyor acaba bizim yönetim?

Geçen gün bir arkadaş bu sayfada yapılan anketleri yönetimin yaptırdığını söylemişti, ne derece doğru bilemiyorum tabi .
                    .

Yorum

• İlk olarak Tayfun tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                      Geçen gün bir arkadaş bu sayfada yapılan anketleri yönetimin yaptırdığını söylemişti, ne derece doğru bilemiyorum tabi .
                      Ben söylemiştim onu, [MENTION=50267]!olgun![/MENTION] abi de onaylamıştı..
                      www.x.com/zykmda

Yorum

• İlk olarak Tayfun tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                        İlk olarak Adem Akyüz' tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                        Ben söylemiştim onu, @!olgun! abi de onaylamıştı..
                        O zaman Juande Ramos hayırlı olsun diyebilir miyiz?

Yorum

• İlk olarak Adem Akyüz' tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                          Ben söylemiştim onu, @!olgun! abi de onaylamıştı..
                          İyi bir belirti o zaman benim adıma

Ayrıca yabancı teknik direktör bazında gördüğümüz en kariyerli adam Gordon Milne ve yine yabancı bazında teknik direktörle kazındığımız tek kupa Urban Braems ile Türkiye kupası iken Juande Ramos gibi bir teknik direktöre de burun kıvırmak niye .
                          .

Yorum

• Ramos nasıl bir insandır , kaprisli mi kırılgan mı ? Iyi hoca oldugu asikar

Yorum

• İlk olarak kyodou tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                              Ben Lucescu olsam ilk geleceğim takım Trabzonspor olurdu. Hatta Shakhtar' da bu kadar uzun süre kalmazdım. Shakhtar bir projeydi ve gerçekleşti. Bo*unu çıkarmaya gerek yoktu. Proje adamıysam 39 yıldır ligde KUPA alamayan, 50. yılda şampiyonluk hedefleyen, yeni ve güzel bir stadı olacak olan bir takıma gözüm kapalı gelirdim.

Bence şuan Trabzonspor' a genç Brezilya' lı oyuncu almak, 2004' deki Shakhtar' a almaktan çok daha kolay. Dandik bir ligimiz olduğu algısı var ama futbolun para ettiği sayılı ülkelerdeniz. Her ne kadar kulüpler borç içinde batsa da Dünyada en pahalı transfer yapacak ilk 70 takım içerisine rahat gireriz. Ispanyada 8 takım, İtalya da 7 takım, İngilterede 25 takım, Fransa da 6 takım, Almanya da 8 takım, diğer önemli liglerin de şampiyon ve ikincilerini sayarsak ilk 70' e gireriz.

Trabzonspor ile benzer başarılara sahip hiçbir kulüp 30 Milyon €' dan fazla para vermez transfere.

Taraftar bir kahraman arıyor. Türk medyası Trabzonspor' u unutmuş durumda. Ben Lucescu olsam Trabzonspor' a gelmenin tam sırası olurdu benim için.
                              Ama işte bu görüşe uyması için Trabzonspor'u senin kadar tanıması sevmesi lazım. Bütün bunları bilmediğine eminim. Neden premier lige gidip sözü geçen başarı kovalama macerasına kafasının daha rahat edeceği işine saygı duyulan, yerel medya gibi bir her an baskı oluşturmayan bir ortamı tercih etmesin de bizi tercih etsin. Kaldı ki 30 milyon avroluk transfer yapabileceğimizden de kuşkuluyum. Zira borç 400 trilyon ve Avrupa cezası kapıda. Bütün bunları alt alta koyunca Trabzon'a gelmek sanırım ki dertsiz başa dert almaktan başka bir şey değil.
                              Git Newcastle'a kafan rahat, Premier ligde havada kaparlar adamı.
                              Biz Luce'den bizim TS'ye baktığımız gibi duygusal bakmasını istiyoruz.
                              Profesyonel üst düzey bir hoca başarılı olmak için bir takıma gider, dediğiniz gibi kahraman olmak için mesela. Ama Trabzon'da kahraman olabilcek ortam ne yazık ki yok
                              NEDEN ŞENOL GÜNEŞ OLMAZ?
                              https://forum.bordomavi.net/showthre...post1921874035
                              Olursa yardımcısı eskiden olduğu gibi Emre Belözoğlu olmalıdır.

Yorum

• İlk olarak Ali Kolancı tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                                Ramos nasıl bir insandır , kaprisli mi kırılgan mı ? Iyi hoca oldugu asikar
                                Bence bunlar da çok önemli.. Halilodziç kaprisli olduğu için taraftarın çoğuna itici gelmişti.
                                Aynı şekilde Ertuğrul Sağlam'ı beğensem de o duygusallıkla bizde başarılı olacağını düşünmüyorum.

Sadece taktik/teknik bilgisine bakmamak lazım seçilecek ismin
                                www.x.com/zykmda

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                Yükleniyor...
                                X