Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Sizce Yeni Hocamız Kim Olmalı?

Daraltma
Bu konu kapanmıştır.
X
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• İlk olarak Faik Yılmaz tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
    Misal Hamza Hoca'yı Başkan Muharrem Usta takımın başına getirmeye çalışsa idi ;

Özevlatçılar tarafından çoktan aforoz edilmişti.....

( Gsnin hocası bize olurmu , Ondan Yavuz selimde çok var gibi filan ) .....
    Ersun Yanal gibi tahsislli, tecrübeli, ülke furbolunu çok iyi bilen, kadro mühendisi bir hoca bile Yavuz Selim emeklisi antrenörlerle kıyaslanıyor bunlar tarafından. Hey gidi.

Gesendet von meinem LG-D855 mit Tapatalk
    Milli Takımım TRABZONSPOR
    Al aşaa, vur yukari, Dik Oyna!!!
    Helalin adı kaldı, onu gören yok.
    Haram kapışıldı, hâlâ doyan yok. Yusuf Has Hacip

Yorum

• İlk olarak Fatih Öztürk tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
      Ben kimseyi aklamıyorum,Kimsede aklıyorsun deyipte önüme böyle şeyler getiremez.
      Ben yönetime sabır göstermeyelim minvalinde yorumlar yapmıyorum aksine sonuna kadar desteği hakediyorlar diyorum lakin kısa zamanda atılacak adımlarda var ve bu adımlar atılmazsa Önümüzdeki sezonlarıda etkiler diye düşünüyorum.
      Aklamak derken her yaptıkları doğrudur demedin tabii ki, ama biraz yumuşattın bazı şeyleri diyelim. Bu konuda eleştiri aldığına göre o zaman hatayı biraz da kendinde aramalısın. Belki de kendini yanlış ifade ettin bazı konularda, olabilir böyle şeyler.

Anlaşmazlık çıksın diye söylemiyorum, güzel güzel konuşuyoruz

Kısa vadeli olarak yapılması gerekenler konusunda sana katıldığımı söyledim zaten. Bu konuda eleştiri getirmek de sabırsızlık veya plansızlık değil.

Aksine kısa vadeli hızlı planlar bazen uzun vadeli adımları kolaylaştırır. Şu an beklemek bize zarar veriyor.

Oysa ucuz maliyetle tecrübeli bir yerli hoca ile sene sonuna kadar anlaşılsa şu an kafamız çok daha rahattı.
      En son Çağatay_ tarafından düzenlendi; 18.01.2016, 15:47.
      "Büyüklük haksızca kazanılanı hak görmek değil, haksızlıklara rağmen kazanabilmektir."

Özkan Sümer

Yorum

• Kongre mayıs ayında olsa durum asla böyle olmazdı. İstediğin hocayı getirebilirdin. Şimdi önümüzde hem avantaj hem de dezavantajı olan kocaman bir 6 ay var. En doğru karar hemen Ersunu getirmekti. Luce tamam beklenir ama 6 ay için hoca bulmakta zor. Sadi ile olmadı keşke olsaydı. Yani sene sonunda kadar gidebilseydik. Sürekli hoca değiştiren bir takım olduk. İho mahfetti herşeyi toplamak yeni yönetime düştü. Allah yardımcıları olsun. İşleri çok zor hele memnun olmayı bilmeyen sabırsız taraftar karşısında.

Yorum

• ben bugün ersun yanal ile başkanın görüştüğünü düşünmüyorum
          hala daha ısra ediyorum.başkan sezon sonuna kadar daha düne kadar geçici hoca aramıyordu.fakat bugunden sonra gecici hoca aramaya başladı....

yine söylüyorum.sezon sonu luce gelecek...yoksa çoktan ersunu almıştık...
          Ne Olmuş Şampiyon Olamadıysak,,,
          Hayallerimizi Satmadık'ya,,,

Yorum

• İlk olarak Çağatay_ tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
            Aklamak derken her yaptıkları doğrudur demedin tabii ki, ama biraz yumuşattın bazı şeyleri diyelim. Bu konuda eleştiri aldığına göre o zaman hatayı biraz da kendinde aramalısın.

Anlaşmazlık çıksın diye söylemiyorum, güzel güzel konuşuyoruz

Kısa vadeli olarak yapılması gerekenler konusunda sana katıldığımı söyledim zaten. Bu konuda eleştiri getirmek de sabırsızlık veya plansızlık değil.

Aksine kısa vadeli hızlı planlar bazen uzun vadeli adımları kolaylaştırır. Şu an beklemek bize zarar veriyor.

Oysa ucuz maliyetle tecrübeli bir yerli hoca ile sene sonuna kadar anlaşılsa şu an kafamız çok daha rahattı.
            Şimdi geçmişte İHO'yu savunduk diye yeni yönetime teknik direktörün geç kalması konusunda serzenişte bulunduk birileri hemen fırsat bu fırsat demiş uğraşıyor işte.Önemli değil gönüller bir olsun

Yorum

• Küçük bir ayar değişikliği nedeniyle foruma 10 dakika erişim sağlanamadı. Tekrar açılmıştır.
              “Her kim kendini kıymetli bilirse, onun tevazudan nasibi yoktur.”
              Malik bin Dinar

Yorum

• luce konusunda tedirginim ben. yas konusuna cok takiyorum nedense.hemen 5 tane genc brezilyali ile gelirse isler degisebilir tabi.

Yorum

• İlk olarak Serdar Atasoy tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                  Başkan sadece söz kestiği hoca ile protokol yapsın ve isim açıklamadan ' hoca işini hallettik taraftarımız tasalanmasın çok iyi bir proje inşaa ediyoruz gelecek yıl için ' dese , taraftarın içine düştüğü belirsizlik büyük oranda dağılır . Taraftarın tutunacağı bir dayanak ihtiyacı var.

Ancak diğer tehlikeli belirsizlik alanı takım futbolcuları üzerinde. Sadi hocanın etkinliği bu nedenle çok zayıf. Bunu azaltmak için yönetimin yarım sezonluk olarak takım üzerine daha derinlemesine eğilmesi gerekir.

Örneğin takım içinde yerli yabancı eşit sayıda 6 futbolcu ile ihtiyar heyeti kurulmalı ve bu futbolcu heyeti yönetimin A takımı ile periyodik olarak oturup görüş alışverişinde bulunmalı. Bu yolla hazırlanan projeye mevcut kadronun değerli oyuncuları da dahil edilebilir ve bu sezonun kalanında takımın kalan hedeflere daha sıkı sarıl ası sonucunu oluşturabilir.
                  Kesinlikle duymak istediğimiz cümle bu.

Bizim kimseyi zorladığımız yok, sadece belirsizlikten şikayet ediyoruz. Başkan, taraftarı projesine ortak edebilmeli, edemezse bu tarz eleştiriler gelecektir, yapacak bişey yok.

Taraftarın şikayeti hocanın bugün gelip gelmemesi değil, ortada bir belirsizliğin olmasıdır. Belirsizlik ortadan kalkarsa, başkan taraftara seçim öncesi verdiği güveni tekrar verirse bu taraftar, takım küme düşmediği sürece hiçbir tepki göstermez, sezon sonunu bekler.

Çok şey istemiyoruz...

Yorum

Şimdi geçmişte İHO'yu savunduk diye yeni yönetime teknik direktörün geç kalması konusunda serzenişte bulunduk birileri hemen fırsat bu fırsat demiş uğraşıyor işte.Önemli değil gönüller bir olsun
                    O gene iyi. Her şey Trabzonspor için, yeni yönetime sahip çıkacağız diyip de içten içe yönetimi kemiren sinsi bir güruh var. İlk olarak işe Ersun transferine engel olmayla başladılar. Şimdi de Lucescuyu getirmediniz, sizden de bi yol olmaz demeye başladılar. Bu kesim yönetim süreleri boyunca musallat olacak başkan ve arkadaşlarına.

Milli Takımım TRABZONSPOR
                    Al aşaa, vur yukari, Dik Oyna!!!
                    Helalin adı kaldı, onu gören yok.
                    Haram kapışıldı, hâlâ doyan yok. Yusuf Has Hacip

Yorum

• Luçesku hariç hiç bir yabancı hoca başarılı olamaz diye düşünüyorum ben,
                      Klopp gelse olmaz,o derece,
                      Luçeskunun Türkiye deneyimi olmasa,Türk topçusunun cağşaklığını bilmiyor olsa,kulüp yönetenlerin futbolun f sinden haberdar olmadığından haberi olmasa Luçesku da olmaz,
                      o sebeple inşallah olacaksa Luçesku olsun başkası olmasın diyeceğim ama sezon sonuna kadar Sadi hoca ile hallerimiz ne olacak
                      tüm bu belirsizlikler insanı geriyor,
                      en iyisi Ersun hoca bir an önce olsun da önümüze bakalım diyor.
                      En son Ertan 51 tarafından düzenlendi; 18.01.2016, 17:02.
                      Şike yapanın,şikecileri kollayanın,şikeye şike diyemeyenlerin Allah bin türlü belasını versin inşallah.

Yorum

• yazık ya valla bizi bu hale düşünenler utansın

Yorum

• İlk olarak ibrahim tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                          O gene iyi. Her şey Trabzonspor için, yeni yönetime sahip çıkacağız diyip de içten içe yönetimi kemiren sinsi bir güruh var. İlk olarak işe Ersun transferine engel olmayla başladılar. Şimdi de Lucescuyu getirmediniz, sizden de bi yol olmaz demeye başladılar. Bu kesim yönetim süreleri boyunca musallat olacak başkan ve arkadaşlarına.

Allah kahrede yerel kafaları

Yorum

• İlk olarak Ertan 51 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                            Luçesku hariç hiç bir yabancı hoca başarılı olamaz diye düşünüyorum ben,
                            Klopp gelse olmaz,o derece,
                            Luçeskunun Türkiye deneyimi olmasa,Türk topçusunun cağşaklığını bilmiyor olsa,kulüp yönetenlerin futbolun f sinden haberdar olmadığından haberi olmasa Luçesku da olmaz,
                            o sebeple inşallah olacaksa Luçesku olsun başkası olmasın diyeceğim ama sezon sonuna kadar Sadi hoca ile hallerimiz ne olacak
                            tüm bu belirsizlikler insanı geriyor,
                            en iyisi Ersun hoca bir an önce olsun da önümüze bakalım diyor.
                            Vay vay vay kimler gelmiş kimler kimler
                            Yaz kurban olduğum yazda şenlensin buralar

Yorum

Vay vay vay kimler gelmiş kimler kimler
                              Yaz kurban olduğum yazda şenlensin buralar
                              ))
                              “Her kim kendini kıymetli bilirse, onun tevazudan nasibi yoktur.”
                              Malik bin Dinar

Yorum

• Muharrem Usta ve ekibinin , Trabzonspor un düştüğü durumundan çoktta haberi yokmuş gibi cümleler kurması artık hoş durmuyor,

Yani yönetime, bunların köfte borcu varmış demek için gelmediler,

Uefa bize ceza verecek demek içinde,

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                Yükleniyor...
                                X