Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Sizce Yeni Hocamız Kim Olmalı?

Daraltma
Bu konu kapanmıştır.
X
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• İlk olarak !olgun! tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
    herşey güzel olacakfotonu değiştirme haberi çıkmasını istediğin bi hoca varmı bişe denicem
    Güzel olacakda ortada ben planlama falan göremiyorum
    Bırak trabzonspor u şuan 1461 bile hala muamma
    Bu dediklerim sadece hoca için değil
    yönetimin trabzonspor için planı nedir ?
    “Bir gün birileri gelecek TRABZONSPOR’umu şampiyon yapacak.”
    HAMİ AYAZ

Yorum

• Tonya55 lik yapmak istemiyorum ama ön sözlesme imzaladigin adam senin icin programa bant yollayip bagira bagira sövmez.

Lucescu nun bizimle ilgili planlari oldugunu sanmiyorum ve eger bantta soylediklerinin %10 unda bile ciddiyse emin olun bizimle uzaktan yakindan ilgisi olamaz.

Trt ye yaptigi aciklamalardan sonra hala daha Lucescu konusunda senaryolar uretmek bana gercekci gelmiyor. İnanan arkadaslar ya aciklamalari dinlemedi yada Lucescu nun trt yi trolledigini, soyledigi her seyin senaryo icabi oldugunu dusunuyorlar.
      "Dağlardan yağmur gibi geçtiler, çayırlardan yel gibi estiler. Günler batıdan battı bile, tepelerin ardından gölgeler içine. Nasıl bu hale geldik?"

Yorum

• Lucescu ile sene sonuna bel bağlamak hiç mantıklı değil açıkçası , adam seneye yaşar mı onu bile bilmiyoruz.

Yorum

• İlk olarak Mert Oğuzlu61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
          Tonya55 lik yapmak istemiyorum ama ön sözlesme imzaladigin adam senin icin programa bant yollayip bagira bagira sövmez.

Lucescu nun bizimle ilgili planlari oldugunu sanmiyorum ve eger bantta soylediklerinin %10 unda bile ciddiyse emin olun bizimle uzaktan yakindan ilgisi olamaz.

Trt ye yaptigi aciklamalardan sonra hala daha Lucescu konusunda senaryolar uretmek bana gercekci gelmiyor. İnanan arkadaslar ya aciklamalari dinlemedi yada Lucescu nun trt yi trolledigini, soyledigi her seyin senaryo icabi oldugunu dusunuyorlar.
          Açıkçası senaryo olma ihtimalini düşünenlerdenim. Tabi Lucescu biraz abarttı ama hâlâ danışıklı dövüş olduğunu düşünüyorum. Farklı zamanlarda kulüp ve
          Lucescu açıklama yapsa böyle düşünmezdim belki ama iki taraf da aynı gün içinde konuyu kapatmak için açıklama yaptı.

Bilmiyorum, belki de çok iyimserimdir
          www.x.com/zykmda

Yorum

• İlk olarak 7can61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
            Lucescu ile sene sonuna bel bağlamak hiç mantıklı değil açıkçası , adam seneye yaşar mı onu bile bilmiyoruz.
            Hangimizin yarına çıkma garantisi var ki
            www.x.com/zykmda

Yorum

• İlk olarak Adem Akyüz' tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
              Açıkçası senaryo olma ihtimalini düşünenlerdenim. Tabi Lucescu biraz abarttı ama hâlâ danışıklı dövüş olduğunu düşünüyorum. Farklı zamanlarda kulüp ve
              Lucescu açıklama yapsa böyle düşünmezdim belki ama iki taraf da aynı gün içinde konuyu kapatmak için açıklama yaptı.

Bilmiyorum, belki de çok iyimserimdir
              Aslında çok iyimser olunacak tarafı da kalmadı.

Yuvarlak cümleler kur, topu taca at falan... Duyurulduğuna göre adam bildiğin sert açıklama yapmış. Dinlemedim sanki tv'de bir kısmını duydum ama eski konuşmalardan da olabilir gibi geldi. Yenisi varsa birisi paylaşırsa güzel olur.

Ayrıca bu muhabbet kabak tadı verdi. Lucescu hevesim pek yok şu anda açıkçası. Ve bu durumu sadece ben söylemiyorum pek çok kişiden benzer şeyler duydum.
              "Büyüklük haksızca kazanılanı hak görmek değil, haksızlıklara rağmen kazanabilmektir."

Özkan Sümer

Yorum

Hangimizin yarına çıkma garantisi var ki
                Lucescu kıyıya yaklaştı biraz

Yorum

• İlk olarak Çağatay_ tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                  Aslında çok iyimser olunacak tarafı da kalmadı.

Yuvarlak cümleler kur, topu taca at falan... Duyurulduğuna göre adam bildiğin sert açıklama yapmış. Dinlemedim sanki tv'de bir kısmını duydum ama eski konuşmalardan da olabilir gibi geldi. Yenisi varsa birisi paylaşırsa güzel olur.

Ayrıca bu muhabbet kabak tadı verdi. Lucescu hevesim pek yok şu anda açıkçası. Ve bu durumu sadece ben söylemiyorum pek çok kişiden benzer şeyler duydum.
                  Lucescu'nun biraz abartılı konuştuğunu yazdım zaten. Ya da tercümede bir sıkıntı vardır bilmiyorum ama aylarca haberleri çıkan bir hocanın şu ana kadar hiç görüşmedik demesi bana garip geldi. Biraz da o yüzden böyle konuyu kapatmak için açıklama yaptılar hissi uyandırıyor..
                  www.x.com/zykmda

Yorum

• Anlamadığım bir nokta var. Bugün Sadi hoca takımı iyi veya kötü yönetiyor. Sadi hoca takımın başından bugün ayrılsa yerine gelecek Ersun Yanal'da dahil olmak üzere bu kadro ile yine aynı serüven bizleri bekleyecek. Hami hocada da böyle oldu.

Benim merak ettiğim sözüm ona başarılı saydığımız teknik direktörler takımın başına geldiğinde Sadi veya Hami hocadan farklı bir Trabzonspor izletmiyor bize. Kadro kötü olabilir kardeşim de , senin hiç mi bir meziyetin yok. Aynı kadro ile sen Sadi veya Hami hocadan çok puan toplayamıyor isen senin meziyetin transfer başarısıdır.
                    Dozer Cemil sezonunda bize düşen başka takım kaptanlarının kupa kaldırmamasıdır.
                    Dozer Cemil'e sevgilerle.

Yorum

• daum haberleri ne yaw??? artık devre arasında sulu kuru hepsi gider, o gazla maça çıkıp gelene 3 gidene 5 atarlar artık
                      County of Essex

Yorum

Lucescu'nun biraz abartılı konuştuğunu yazdım zaten. Ya da tercümede bir sıkıntı vardır bilmiyorum ama aylarca haberleri çıkan bir hocanın şu ana kadar hiç görüşmedik demesi bana garip geldi. Biraz da o yüzden böyle konuyu kapatmak için açıklama yaptılar hissi uyandırıyor..
                        Bu kadar muhabbetin üstüne bence biraz yıprandı. Lucescu tecrübeli adam gelirse yine de her şeyi toparlar. Ama yine de insanlarda bir heves kırılması oldu.

Ben bu arayışın başından beri Thomas Doll, Löw vs gibi genç bir sistemci hoca istiyorum. Tecrübelilerden Gerets olabilir. İlle Lucescu diye tutturmak bence bize zarar veriyor. Devreyi hocasız geçireceğiz.

Evet Sadi hoca tecrübeli, gençlere de şans veriyor ama bir hoca gelip takımı tanısa, sisteme ilk dokunuşları yapıp eksikleri görse bizim için bir dahaki yıl daha umutlu olurdu.

Şimdi ise önümüzdeki yıl sıfırdan başlıyoruz. O da kamp döneminden önce hocayı getirip transferleri yapabilirsek... Her şey zor geliyor şu durumda.
                        "Büyüklük haksızca kazanılanı hak görmek değil, haksızlıklara rağmen kazanabilmektir."

Özkan Sümer

Yorum

• Lucescu'dan olumsuz yorum sonrası başkan, Ramos ile görüştü. Ramos'tan da olumsuz haber aldık. Eğer Lucescu ile anlaşılsaydı, Ramos'a neden teklif yapalım.
                          Dozer Cemil sezonunda bize düşen başka takım kaptanlarının kupa kaldırmamasıdır.

Yorum

• Ne Lucescu muymuş arkadaş başka T.D yok sanki biz bu Sadi ile Avrupaya gidemeyiz.
                            Yalakalardan sakınınız. Çünkü onlar insanları boş kaşıkla besler.

Yorum

• İlk olarak Numan Yerlikaya tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                              Ne Lucescu muymuş arkadaş başka T.D yok sanki biz bu Sadi ile Avrupaya gidemeyiz.

Galatasaray'ın Avrupa kupalarına katılımı imkansız. Şansımız yinede fazla

Yorum

• Sene sonu sadece Luce için beklenmiyor olabilir. Şenol Hoca, Ersun Yanal, Luce. Umarım sezon için hoca konusu gerektirecek durum olmaz. Sadi hoca başarılı olur. O yüzden tüzük değişmeli ve kongreler Mayıs ayında yapılmalı. Aralıkta olan seçime göre yine de iyi yoldayız.

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                Yükleniyor...
                                X