Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Sizce Yeni Hocamız Kim Olmalı?

Daraltma
Bu konu kapanmıştır.
X
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• En başta Ersun Yanal ile anlaşsaydık bu kadar madara olmazdık hem Ramos'un başarılı olacağını düşünmüyorum yine de hayırlısı tabi
    ALLAH UTANDIRMASIN

Yorum

• Juande Ramos fm 2016 profili atın, fm yalan söylemez bakalım içini dışını orada görürüz !

Kim gelirse gelsin ben rahatım, eşşek bile olsa Muharrem Usta yönetimiyle başarılı olur ama fakat lakin... Dünyaca ünlü kulüplerde yapılanlar zerre umurumda değil, biz yıldız antrenör aramıyoruz bizi yıldız yapacak kadar kaliteli antrenör arıyoruz. Antrenör konusunda tek kriterim şu soruda gizli: ''Gelecek olan kişi hayatında kaç tane loser kulüp çalıştırmış, kendi markasını yaratmış ?''

Ramos bey ???
      "Dağlardan yağmur gibi geçtiler, çayırlardan yel gibi estiler. Günler batıdan battı bile, tepelerin ardından gölgeler içine. Nasıl bu hale geldik?"

Yorum

• İlk olarak x_man tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
        En başta Ersun Yanal ile anlaşsaydık bu kadar madara olmazdık hem Ramos'un başarılı olacağını düşünmüyorum yine de hayırlısı tabi
        Niye madara olmuş oluyoruz bu nasıl aşağılık kompleksidir

Sent from my iPhone using Tapatalk
        trabzonspor

Yorum

• İlk olarak hanzale tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
          Niye madara olmuş oluyoruz bu nasıl aşağılık kompleksidir

Sent from my iPhone using Tapatalk
          Adam ismimi kullanarak başkan oldu diye haber yolluyor daha ne olsun
          ALLAH UTANDIRMASIN

Yorum

• Bir anektod;

Juande Ramos ile Lucescu 11 kez karşılaşmış; 3 galibiyet Ramos - 4 Galibiyet Lucesu - 4 Beraberlik

Ayrıca Ramos;

Barcelona ile 15 kez karşılaşmış; 6 galibiyet - 2 beraberlik - 7 mağlubiyet

Real Madrid ile 14 kez karşılaşmış ; 5 galibiyet - 2 beraberlik - 7 mağlubiyet
            En son Tayfun tarafından düzenlendi; 12.01.2016, 11:45.
            .

Yorum

• İlk olarak Tayfun tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
              Bir anektod;

Juande Ramos ile Lucescu 11 kez karşılaşmış; 3 galibiyet Ramos - 4 Galibiyet Lucesu - 4 Beraberlik

Ayrıca Barcelona ile 15 kez karşılaşmış; 6 galibiyet - 2 beraberlik - 7 mağlubiyet
              Güzel bilgiler bunlar bence Ramos olabilir.
              -JOSE ERNESTO SOSA-

Yorum

• Ramos veya muadili hocalar iyi hoşta nedense bizim takımda/camiada başarılı olamazlar gibi geliyor. Sonra M. Usta ve yönetim aklıma geliyor biraz ümitleniyorum.
                Trabzonspor'un yaptığı transferlerin kampa yetiştiği, tarihte ilk defa görüldü.

Yorum

• İlk olarak İsmail SARAL tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                  Ramos veya muadili hocalar iyi hoşta nedense bizim takımda/camiada başarılı olamazlar gibi geliyor. Sonra M. Usta ve yönetim aklıma geliyor biraz ümitleniyorum.
                  Önceki korkularımız bunlar bizim işte ama Muharrem Başkan ve ekibini düşününce insanın içini bir huzur kaplıyor
                  -JOSE ERNESTO SOSA-

Yorum

• İlk olarak İsmail SARAL tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                    Ramos veya muadili hocalar iyi hoşta nedense bizim takımda/camiada başarılı olamazlar gibi geliyor. Sonra M. Usta ve yönetim aklıma geliyor biraz ümitleniyorum.
                    iyi adam bize gelmezler , bize geliyosa iyi degildirler , burası avrupaya benzemezler , bu dusuncelerin tarihe karısmak üzere oldugunu ümit ediyorum.

Ustanın sirkesi ihonun balından , SSnin pekmezinden tatlı olacaktır.

Yorum

• Arkadaşlar foto nasıl ekliyorduk?

Yorum

• ispanyol mantalitesindeki hocaların türkiye de başarılı olmasını çok olası görmüyorum.

aragones, delbosque, hatta rijkaard vs gibi örnekler de var.
                        orada ki sistemde bana şu mevki de şu özellikte adam lazım deniyor, kulüpleri de kendi ekiplerinin araştırmalarıyla hocalarına seçenekleri sunuyor. burada işler mi bu sistem!? bize ekibiyle beraber gelip her konuda yetkiyi eline alacak bir isim lazım. lucescu bu açıdan önemliydi.

Yorum

• yBANCI TEKNIK DIREKTORE KIM OLURSA OLSUN KARSIYIM
                          Turkıyede adalet 12 yasında kız cocugudur, O nun da kendı Rızası vardır.... Turk mahkemeleri..

"Adaletın Temelı Mulktur"

Yorum

• İlk olarak demir tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                            yBANCI TEKNIK DIREKTORE KIM OLURSA OLSUN KARSIYIM
                            Ben de öyle ama bu yönetimle uyumlu çalışabilir diye düşünüyorum tabi taraftar ve medya rahat bırakırsa.

Yorum

• Foto eklemeyi bilen yok mu?

Yorum

• Şimdi gelecek beni ne kulüpler istedi de ben buraya geldim; Bu kadro yetersiz bu şehir nedensiz kıldı tüydü kapris ve bahaneleriyle uğraş
                                ALLAH UTANDIRMASIN

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                Yükleniyor...
                                X