Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Sizce Yeni Hocamız Kim Olmalı?

Daraltma
Bu konu kapanmıştır.
X
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• İlk olarak Trapezunt tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
    Vallahi Trabzonspor'un eski başkanı geçenlerde açıkladı, bilemiyorum artık
    Açıkladıysa daha vahim O açıklama yaptıysa öyle bir şey yok demektir Tersi çıkar genelde bilirsiniz.
    "...Gelen Karadeniz'den Dalga Dalga Fırtına..."

Yorum

• İlk olarak Fatih Çelik tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
      Açıkladıysa daha vahim O açıklama yaptıysa öyle bir şey yok demektir Tersi çıkar genelde bilirsiniz.

Başkanken evet, tersi çıkardı da artık tersi çıkması pek mümkün değil. Adam sırtından vurulmuş hissediyor, eteklerindekini dökecek da.

Yorum

Vallahi Trabzonspor'un eski başkanı geçenlerde açıkladı, bilemiyorum artık
        Ne demişti eski başkan ? "Keşke Onur' u satsaydım."

Evet iyi tahmin yürütüyorsunuz bu açık. Ama sadece tahmin.

Yeni duyumlarınızda olduğu gibi sadece tahmin. Zekanıza diyecek lafım yok, ortalamanın üzerinde. Ama oldu bitti demekle, olabilir demek arasında kocaman bir EGO var.
        Şahıslardan önce kafalar değişmeli.

Yorum

• Az önce yönetimin yaptığı yazılı açıklamayı okudum tam anlamıyla rezalet rezalet rezalet...
          Çıkarsınız Lucescu konusunu oldu ya da olmadı dersiniz.
          Yok Shaktar'ın ahengiymiş oradan güzel ayrılmak istiyormuş saçmalık.

KATIKSIZ SEVGİ VE SAMİMİYET

Yorum

• İlk olarak kyodou tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
            Onur Gs' ye satılmıştı değil mi ? Gördüğüm kadarıyla klavyeyi bırakmak yerine yenilemişsiniz Munis bey.

Bu kaçıncı "Ya tutarsa ?"
            Huyu da güzel kendi de güzel munis tatlı
            DRaZeN PeTRoViÇ....(3)
            ANDRea MeNeGHiN....(11)

Yorum

• feybe yıldız futbolcuları almadan önce peşinde 1-2 sene koşturuyor. Diyorlar mı ki ya o da futbolcu bu da futbolcu. Bırakalım şu yıldızı. Biz doğru isim peşindeyiz. Uzun sürse de kötülemeyip sabretmesini bilmeliyiz. Olmazsa da yönetimin hocanın ardından atıp tutmamalıyız
              Türkiye'nin zencileri Trabzon'dan çıkar----------------------------------BUGÜN
              Trabzonspor şükretmedikçe şampiyon olamaz---------------------------TRABZONSPOR
              Tüketirsen azalır, üretirsen çoğalır--------------------------------------İÇİN
              Arslanın sırtlanı çok olur-----------------------------------------------NE YAPTIN?

Yorum

Ne demişti eski başkan ? "Keşke Onur' u satsaydım."

Evet iyi tahmin yürütüyorsunuz bu açık. Ama sadece tahmin.

Yeni duyumlarınızda olduğu gibi sadece tahmin. Zekanıza diyecek lafım yok, ortalamanın üzerinde. Ama oldu bitti demekle, olabilir demek arasında kocaman bir EGO var.
                Ah Ah!

Duyum kelimesinden sonra tahmin kelimesini kullanmak, ne bileyim, çelişkidesin herhalde. Olsun, olur öyle şeyler. Olup bitmişti çünkü. Bunu bir de Ahmet Çebi'ye sorun fırsatınız olursa hakeza Onur'a da. Lütfen, sorun, rica ediyorum sorun onlarda samimiyetle cevap versin. İstinye'deki görüşmeyi falan sorun ama Çebi'ye. Tolga'ya sorun sen geliyormuşsun yine Trabzon'a. Sorun lütfen, lütfen, istirham ediyorum.

Egolu olmak forum kurallarınca ve Türkiye Cumhuriyeti yasalarınca suç değil.

Yorum

• lucescuda şartlar zorlanmalı olabildiğince ancak bulunmaz hint kumaşı muamelesi yapıp çok fazla ümit ve yük bağlarsak bu dağa bolca karlar yağar.. işini yapmasını ve rahat bırakılmasını düşünüyorum.. lucescuya dünyaları vermeyede gerek yok tabiki. yıllık 6 milyonlar felan kesinlikle reddedilir böyle bişey.

Yorum

• İlk olarak Expansea tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                    Az önce yönetimin yaptığı yazılı açıklamayı okudum tam anlamıyla rezalet rezalet rezalet...
                    Çıkarsınız Lucescu konusunu oldu ya da olmadı dersiniz.
                    Yok Shaktar'ın ahengiymiş oradan güzel ayrılmak istiyormuş saçmalık.
                    asıl senin yorumun saçmalık. bırakın şu iho ağzını artık. çok yerinde ve muhtemelen lucescunun isteği ile yapılmış bi açıklama. ordan iyi ayrılmak istiyor muhtemelen.hemen herşeyi vurdu kırdı ile çözmeye çalışmayın yeni üslubumuz budur bundan sonra beğenmeyen okumaz.

Yorum

• Açık konuşayım ceza da yiyeyim bu taraftar profiliyle bir Bok olmaz. Daha bismillah iki ay olmadan beceremediniz diyenlerle dolu bir taraftar yapısı. Ustanın yernde olsam sokayım borcuna bu taraftara şirn görmek şazım der getiririm üç beş veteran alırım şöyle en kazığından üç beş yerli topçu bak nasıl alkışlanıyor

Sent from my iPhone using Tapatalk
                      trabzonspor

Yorum

Ah Ah!

Duyum kelimesinden sonra tahmin kelimesini kullanmak, ne bileyim, çelişkidesin herhalde. Olsun, olur öyle şeyler. Olup bitmişti çünkü. Bunu bir de Ahmet Çebi'ye sorun fırsatınız olursa hakeza Onur'a da. Lütfen, sorun, rica ediyorum sorun onlarda samimiyetle cevap versin. İstinye'deki görüşmeyi falan sorun ama Çebi'ye. Tolga'ya sorun sen geliyormuşsun yine Trabzon'a. Sorun lütfen, lütfen, istirham ediyorum.

Sorun tabi ya onlar da hemen cevap verir

Sent from my iPhone using Tapatalk
                        trabzonspor

Yorum

Ah Ah!

Temel imammış. Cemaat demişki; "Temel hocam günde 5 vakit namaz zor geliyor yetiştiremiyoruz. Ne yapalım ?"

Temel: "5 yedişmeyisa 3 gilun, caizdur."

Cemaat: "Hocam olur mu öyle şey, 3 vakit yeter mi ?"

Temel: "İnanmaysanuz çikun sorun."

Yorum

Temel imammış. Cemaat demişki; "Temel hocam günde 5 vakit namaz zor geliyor yetiştiremiyoruz. Ne yapalım ?"

Temel: "5 yedişmeyisa 3 gilun, caizdur."

Cemaat: "Hocam olur mu öyle şey, 3 vakit yeter mi ?"

Temel: "İnanmaysanuz çikun sorun."

Kahkaha attım, sağolasın. Çıkma cesaretin, ihtimalin yoksa kuru lakırdıyı bırakacağız o zaman. Nokta atışı yaptın bak, tebrik ederim.

Yorum

• Aciklamayi yazabilicek olan varmi ?
                              Bordo-Mavi

Yorum

Kahkaha attım, sağolasın. Çıkma cesaretin, ihtimalin yoksa kuru lakırdıyı bırakacağız o zaman. Nokta atışı yaptın bak, tebrik ederim.
                                Tabikide. Onur ile, Çebi ile muhabbetimiz olsa sen burda konuşamazdınki zaten. Bu da TAHMİN için limitleri zorlamaya yeterli bir sebep.

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                Yükleniyor...
                                X