Sorma o Yusuf Şimşek i biz alsaydik muhtemelen biz şampiyon olucaktik. Ben Ersun hocaya güveniyorum gerek kadro kurma oyuncu bulma konusu olsun gerekse taktik bilgisi olsun bizi şampiyon yapmaya yeter yeterki arkasında durulsun sabredilsin. Ersun hoca bizim için yaratılmış desem yeridir.
Duyuru
Daraltma
Henüz duyuru yok.
Sizce Yeni Hocamız Kim Olmalı?
Daraltma
Bu konu kapanmıştır.
X
X
-
İlk olarak DEEP BLUE tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleYarın, asrın cezasını alacağım forumda... Şimdilik bu kadar.No one wins. One side just loses more slowly.
Yorum
-
-
İlk olarak Azrail_61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntülebin dabeiİlk olarak Nazim Can tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleIch auchYok, öyle umutları yitirip, karanlıklara savrulmak;
Unutma aynı gökyüzü altında,bir direniştir yaşamak..
Nazım Hikmet
Forum Kurallarına aykırı gördüğünüz mesajları ve üyeleri kullanıcı panelinde bulunan http://forum.bordomavi.net/images/buttons/report.gif (ikaz tuşu) tıklayarak raporlamanızı rica ediyoruz..
Yorum
-
Ersun Yanal gelsin bu takımı şampiyon yapar mı bilmiyorum ama emin olduğum bir şey var; Transferleri yapsın, kendi kadrosunu kursun ligin en iyi, en agresif futbolunu oynayan takımı oluruz.
2011'den bugüne yaslan geriye, uzun toplarla ya da kontra atakla (ki şu anda onu bile yapamıyoruz) oynanan sıkıcı hatta futboldan soğumama neden olacak kadar iğrenç futbol anlayışımızdan sonra adam gibi hücum futbolu oynayan, rakip sahada pres yapan bir oyun anlayışı görmek istiyorum.
Bizim deyimimizle DİK oynayan bir takım görmek istiyorum sahada. Bu işi de Türkiye'de en iyi yapan adam Ersun Yanal'dır.
Bu forumdaki Ersun Yanal'a antipati duyan kişileri anlıyorum ama Hami'ye 47 kişinin oy verdiği bir ortamda da Ersun Yanal eleştirilerini pek kaale almıyorum...
Yorum
-
-
İlk olarak Sefer Asan tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleKurban dersen Berdiyev derim ama bilesinOnca nimet varken, kul hakkı yemeyin!
Yorum
-
İlk olarak samet_karadeniz tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleBen isterim Julen Lopedegui olsun. Geçen yıl Porto'yu şampiyon yapan hoca. Şuan boşta çokta astronomik rakam isteyeceğini düşünmüyorum.diğerlerinden farklı...öteki...
Karadenizliyim, umudumun bittiği yerde inadım başlar..
2021-2022 Sezonu Süper Lig Şampiyonu TRABZONSPOR!
Yorum
-
Forumda engelleme diye birşey var. Yorumlarını Görmek istemediğiniz kişileri engelleyin rahat edin. İkili tartışmalara gerek yok bence.diğerlerinden farklı...öteki...
Karadenizliyim, umudumun bittiği yerde inadım başlar..
2021-2022 Sezonu Süper Lig Şampiyonu TRABZONSPOR!
Yorum
-
İlk olarak hamdi_61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleGeçen sene Benfica şampiyon oldu diye hatırlıyorum
Yorum
En Aktif Kullanıcılar
Daraltma
En aktif kullanıcı yok.
Yorum