Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Sizce Yeni Hocamız Kim Olmalı?

Daraltma
Bu konu kapanmıştır.
X
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• Devre arasi yabanci hoca gelmemeli takimi zaten taniyana kadar bikac Mac yenilir sonra da taraftar protestoya baslar sene sonu da gönderilir.

Sezon sonuna kadar bizi idare etcek Adam lazim. Hamiyi getirin bu ara kendini gosterebilirse yeni hoca kazanmış oluruz gösteremezse de hami defteri biter. Yoksa hep bi tarafımız hami iyi isler yapti o gelsin dicek. Bence bu iyi bir firsat.

Sene sonu da hem daha cok secenek olur hem de gelen hocanın zamani olur.

Yorum

• Olan yine garibana oldu

Yorum

• Herkes reklamlara tıklar mı acaba?

Forum ve anasayfa
        BordoMavi.Net Forum Kurallarına aykırı bir mesaj veya kullanıcı gördüğünüzde, Kullanıcı Panelinde bulunan sekmesine tıklayarak ilgili mesajı raporlamanızı sizlerden rica ederiz.

Yorum

• Andre Villas'ı Zenit'ten calamazmiyiz. Fatih Tekke'de çalmamiza yardim etsin, hoca problemi bitmis olsun...
          2009 ---Ne zaman gülecek bu yüzüm,ahhh baba ahhh,nerden aşıladın bu sevdayı bana.....
          2010---Baba sana bişi söyliyim mi? Bu sefer olacak gibi...
          2011---'Yine mağlup olduk kirli oyunlara....Artık başka bahara...' demiştim şikeymiş meğer

Yorum

• Lucescu'yu getir gaddemit Lucescu'yu..!
            En son Fatih Çelik tarafından düzenlendi; 11.01.2016, 23:33.
            10-Abdülkadir Ömür

----------8---------

Yorum

• Yerli hocalar ile yabancı iyi futbolcu Portföy ün sonuç alamayacağını düşünüyorum. Yerli futbolcuların da kalitesini gördükçe kesinlikle kariyer sahibi bir hoca derim. Lucescu da olabilir kaliteli başka yabancı hoca da
              En son Kamil Çakmak tarafından düzenlendi; 11.01.2016, 23:28.

Yorum

• İlk olarak samet_karadeniz tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                Transfermarkt verilerine göre Benfica'da hocalık yapmadi. En son Porto'yu çalıştırmış geçen hafta istifa etmiş
                yanlış anladın arkadaşım.geçen yıl şampiyon Porto değil Benfica şampiyon oldu
                diğerlerinden farklı...öteki...
                Karadenizliyim, umudumun bittiği yerde inadım başlar..
                2021-2022 Sezonu Süper Lig Şampiyonu TRABZONSPOR!

Yorum

• İlk olarak hamdi_61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                  yanlış anladın arkadaşım.geçen yıl şampiyon Porto değil Benfica şampiyon oldu
                  Çok pardon Ozaman düzeltme için teşekkür ederim

Yorum

• Ersun sevilir sevilmez orası beni ilgilendirmez, sevmeyeni de olabilir doğaldır. Ancak Ersun için ''geçen sezon geldi de ne yaptı ?'' diyenlere çok şey yazmak istiyorum, tane tane anlatmak istiyorum, başarı kriterlerini ve antrenörden beklentilerini öğrenmek istiyorum ama... Sonra durup düşünüyorum; Fatih Atik in sağ bek, İshak ın sol bek, Prensesin merkez, Sefa nın hücum, Zeki Yavru ile Salih in hamle oyuncusu olarak oynadığı maçta 300 milyon euro luk Napoli den 4 tane yedi ve bunları eleyemedi diye antrenöre yetersiz diyen taraftar ile nasıl futbol muhabbeti kuracaksın ?

Koca yarım devrede Ferhat Yazgan, Atik, Salih, Prenses ve diğer süper yıldızlarla oynayıp Avrupa bileti almayı başaran hoca TS için yetersiz hoca oluyorsa Ersun konusunu uzatmaya gerek yok. Muharrem Usta yönetimi yeterli antrenör getirince burada herkes rahat edecek, benim için problem yok kim gelirse gelsin destekleyeceğim. En azından başarı kriterim var, kendini dev aynasında gören taraftar değilim ve ne istediğimi biliyorum.
                    "Dağlardan yağmur gibi geçtiler, çayırlardan yel gibi estiler. Günler batıdan battı bile, tepelerin ardından gölgeler içine. Nasıl bu hale geldik?"

Yorum

• Olmusken Porto ile namaglup sampiyon Andre Villas olsun, adam Mourinho'nun yamagi
                      2009 ---Ne zaman gülecek bu yüzüm,ahhh baba ahhh,nerden aşıladın bu sevdayı bana.....
                      2010---Baba sana bişi söyliyim mi? Bu sefer olacak gibi...
                      2011---'Yine mağlup olduk kirli oyunlara....Artık başka bahara...' demiştim şikeymiş meğer

Yorum

• [MENTION=30538]Mert Oğuzlu61[/MENTION] hocam yazılarını beğeniyle takip ediyorum.Senin gibilerin forumda çoğalmasını diliyorum.
                        Bahsettiğini anlattık ama anlamak istemediler.Atik denen kişi o maçı nasıl trolledi ortada.Kadronun durumu ortadayken hala Napoliden 4 yedik demeleri ayrı komedi.O maç yedekleri dolduramadık.
                        Dipnot Ersun hocayla ikinci yarı 35 puan aldık şb ise 41.Kadrolar ve hedefler göz önüne alındığında başarılıdır hoca.
                        TRABZONSPOR

@yvzbkts61

Yorum

• Geçen Sezon
                          Ligin 2.yarısında
                          Galatasaray 43 Puan
                          Fenerbahçe 38 Puan
                          Beşiktaş ve Trabzonspor 34 Puan topladı
                          Ersun Hoca Ön Liberosu Fatih Atik olan takımla iyi işler çıkarmıştır
                          Bizim sadece deplasmanda kazanamama sorunumuz vardı
                          En son Ahmet Kara tarafından düzenlendi; 11.01.2016, 23:44.

KATIKSIZ SEVGİ VE SAMİMİYET

Yorum

• Benim siralamam soyle

1-Lucescu

2-Kurban Berdyev

3-Ersun Yanal

4-Tolunay Kafkas

Hangisi olursa olsun mutlu olurum desteklerim.

Yorum

• İlk olarak S.ÖZKAN tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                              Benim siralamam soyle

1-Lucescu

2-Kurban Berdyev

3-Ersun Yanal

4-Tolunay Kafkas

Hangisi olursa olsun mutlu olurum desteklerim.
                              +1 Serdar abi
                              "...Gelen Karadeniz'den Dalga Dalga Fırtına..."

Yorum

• Faruk Berberoğlu.
                                Twitter Adresim

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                Yükleniyor...
                                X