Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Sizce Yeni Hocamız Kim Olmalı?

Daraltma
Bu konu kapanmıştır.
X
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• Sorma o Yusuf Şimşek i biz alsaydik muhtemelen biz şampiyon olucaktik. Ben Ersun hocaya güveniyorum gerek kadro kurma oyuncu bulma konusu olsun gerekse taktik bilgisi olsun bizi şampiyon yapmaya yeter yeterki arkasında durulsun sabredilsin. Ersun hoca bizim için yaratılmış desem yeridir.
    HAMİ_41

Yorum

• İlk olarak DEEP BLUE tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
      Yarın, asrın cezasını alacağım forumda... Şimdilik bu kadar.
      Ich auch
      No one wins. One side just loses more slowly.

Yorum

• İlk olarak Nazim Can tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
        Ich auch
        bin dabei

Yorum

• İlk olarak Azrail_61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
          bin dabei
          İlk olarak Nazim Can tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
          Ich auch
          Türkçe meali?
          Yok, öyle umutları yitirip, karanlıklara savrulmak;
          Unutma aynı gökyüzü altında,bir direniştir yaşamak..
          Nazım Hikmet

Forum Kurallarına aykırı gördüğünüz mesajları ve üyeleri kullanıcı panelinde bulunan http://forum.bordomavi.net/images/buttons/report.gif (ikaz tuşu) tıklayarak raporlamanızı rica ediyoruz..

Yorum

• Ersun Yanal gelsin bu takımı şampiyon yapar mı bilmiyorum ama emin olduğum bir şey var; Transferleri yapsın, kendi kadrosunu kursun ligin en iyi, en agresif futbolunu oynayan takımı oluruz.
            2011'den bugüne yaslan geriye, uzun toplarla ya da kontra atakla (ki şu anda onu bile yapamıyoruz) oynanan sıkıcı hatta futboldan soğumama neden olacak kadar iğrenç futbol anlayışımızdan sonra adam gibi hücum futbolu oynayan, rakip sahada pres yapan bir oyun anlayışı görmek istiyorum.
            Bizim deyimimizle DİK oynayan bir takım görmek istiyorum sahada. Bu işi de Türkiye'de en iyi yapan adam Ersun Yanal'dır.
            Bu forumdaki Ersun Yanal'a antipati duyan kişileri anlıyorum ama Hami'ye 47 kişinin oy verdiği bir ortamda da Ersun Yanal eleştirilerini pek kaale almıyorum...

Yorum

• İlk olarak Nazim Can tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
              Ich auch
              Mitläufer )

Yorum

• İlk olarak Sefer Asan tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                Kurban dersen Berdiyev derim ama bilesin
                2. şıkkımız oydu zaten seni mi kıracağum? Kurbaaaan
                Onca nimet varken, kul hakkı yemeyin!

Yorum

• Başkanın Lucescu'nun TRT'ye verdiği demeç hakkında hiç yorum yapmaması bile Lucescu'nun geleceğinin işareti bence.

Enseyi karartmayın

Yorum

• Allah rahmet eylesin, forumun cenazesi hangi vakte müteakip, nereden kalkıyor acaba!

Yorum

• Ben isterim Julen Lopedegui olsun. Geçen yıl Porto'yu şampiyon yapan hoca. Şuan boşta çokta astronomik rakam isteyeceğini düşünmüyorum.

Yorum

• İlk olarak samet_karadeniz tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                        Ben isterim Julen Lopedegui olsun. Geçen yıl Porto'yu şampiyon yapan hoca. Şuan boşta çokta astronomik rakam isteyeceğini düşünmüyorum.
                        Geçen sene Benfica şampiyon oldu diye hatırlıyorum
                        diğerlerinden farklı...öteki...
                        Karadenizliyim, umudumun bittiği yerde inadım başlar..
                        2021-2022 Sezonu Süper Lig Şampiyonu TRABZONSPOR!

Yorum

• Forumda engelleme diye birşey var. Yorumlarını Görmek istemediğiniz kişileri engelleyin rahat edin. İkili tartışmalara gerek yok bence.
                          diğerlerinden farklı...öteki...
                          Karadenizliyim, umudumun bittiği yerde inadım başlar..
                          2021-2022 Sezonu Süper Lig Şampiyonu TRABZONSPOR!

Yorum

• Gecen bir arkadas diyordu lucescunun parasi Ahmedovun bankasinda diye. Gazetelerde yaziyor bu olayi.
                            "Gençliğimizi büyük bir savaş beklemektedir. Bozgunculuğa, tembelliğe, ahlaksızlığa, cehalete, yalancılığa karşı büyük bir savaş." Alparslan Turkeş

Yorum

• Parasi başkanın bankasında diye mi trabzona gelmiyor yani? Ha buna inanan var mi cidden?

Yorum

• İlk olarak hamdi_61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                                Geçen sene Benfica şampiyon oldu diye hatırlıyorum
                                Transfermarkt verilerine göre Benfica'da hocalık yapmadi. En son Porto'yu çalıştırmış geçen hafta istifa etmiş

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                Yükleniyor...
                                X