İlk olarak Hamza Yilmaz tarafından gönderildi
Gönderiyi görüntüle
Duyuru
Daraltma
Henüz duyuru yok.
Sizce Yeni Hocamız Kim Olmalı?
Daraltma
Bu konu kapanmıştır.
X
X
-
DEEP BLUE
En son Misafir tarafından düzenlendi; 11.01.2016, 16:56.
-
İlk olarak DEEP BLUE tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleKesinlikle katılıyorum. İdmana çıkmayıp Bodrum'da karı kız peşinde gezen, Avni Aker'de takımdan önce kaçan, şikeci paragöz adamın tekidir Ersun. Zamanında 1 milyonluk Alanzinho'yu bize 4'e kakalayan da kendisi. Vahid hocanın kurduğu taş gibi takımla ancak 5. olabilen sıradan bir hoca. Aklı futbolda değil. Şehre aidiyet duygusu yok. Yani çok haklısın kardeşim.bizdeki bu ersun karşıtlığı sendeki bu ersun taraftarlığı bakalım nere çıkacak bu iş
Yorum
-
benim üzüldüm sey.. usta projeleriyle, sehirimzle , takimizla , taraftarimizla , tarihimzle belliki hic bir "iyi " bir hocayi ikna edememis... yada antr buna bakmiyormufm de extra az budget takimlari alirdim takimin tarihinden taraftalarindna filan
Yorum
-
İlk olarak !olgun! tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
Yorum
-
İlk olarak DEEP BLUE tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleKesinlikle katılıyorum. İdmana çıkmayıp Bodrum'da karı kız peşinde gezen, Avni Aker'de takımdan önce kaçan, şikeci paragöz adamın tekidir Ersun. Zamanında 1 milyonluk Alanzinho'yu bize 4'e kakalayan da kendisi. Vahid hocanın kurduğu taş gibi takımla ancak 5. olabilen sıradan bir hoca. Aklı futbolda değil. Şehre aidiyet duygusu yok. Yani çok haklısın kardeşim.
Gesendet von meinem GT-I9515 mit TapatalkHY67...
Yorum
-
[MENTION=14820]nakzo[/MENTION]
Sen hakaret etmeden 2 cümle kurabilir misin? Var mı öyle bir yeteneğin? Baştan sona saçmalık dolu mesajların. Ben Ersun Hoca gelsin istiyorum ve Şenol Güneş'e de saygı duyuyorum. Ne olacak şimdi? Ben de sana hakaret etmeli miyim bu durumda? Yeter da.Haksızlığın envâını gördük. Bu mu kanun? En gamlı sefâletlere düştük. Bu mu devlet? Devletse de, kanunsa da, artık yeter olsun; Artık yeter olsun bu denî zulm-ü cehâlet.
FIRTINA ☆ İHTİLAL ☆ EFSANEwe the northツ
Yorum
-
İlk olarak baki tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle@nakzo
Sen hakaret etmeden 2 cümle kurabilir misin? Var mı öyle bir yeteneğin? Baştan sona saçmalık dolu mesajların. Ben Ersun Hoca gelsin istiyorum ve Şenol Güneş'e de saygı duyuyorum. Ne olacak şimdi? Ben de sana hakaret etmeli miyim bu durumda? Yeter da.benim nereme tükürüyor?
En son BERBATOV61 tarafından düzenlendi; 11.01.2016, 17:28.
Yorum
-
DEEP BLUE
İlk olarak BERBATOV61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleabi ersun yanal bile kendini senin onu savunduğun kadar savunamaz bu forumdabizdeki bu ersun karşıtlığı sendeki bu ersun taraftarlığı bakalım nere çıkacak bu iş
Yorum
-
İlk olarak DEEP BLUE tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleBen Ersun'u savunmuyorum. Çok bildiğini zannedip onun bunun ağzıyla ahlaksızlık yapanları, daha da beteri farkında olmadan Aziz'in kayığında kürek çeken yiğit oğlanları bir ahlak çizgisine davet ediyorum. Dünyada hiç bir teknik adam bu kadar haksızca paspas edilmemiştir. Hepsi bu...
Ersun Yanal â€@ersunyanal 25 Tem 2014
Mutluluk FENERBAHÇE'de olmaktır.
bu adam bu kulupten ayrıldı geldi bize hoca oldu bu yazı halen daha burda gitti şimdi tekrar gelecek ve bu yazı halen daha orda kalacak şimdi senin içine siniyor mu ? bilip bilmeden sallamadan direk ersun beyin yazdığı yazıyı gösteriyorum sana
Yorum
-
İlk olarak DEEP BLUE tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleBen Ersun'u savunmuyorum. Çok bildiğini zannedip onun bunun ağzıyla ahlaksızlık yapanları, daha da beteri farkında olmadan Aziz'in kayığında kürek çeken yiğit oğlanları bir ahlak çizgisine davet ediyorum. Dünyada hiç bir teknik adam bu kadar haksızca paspas edilmemiştir. Hepsi bu...
Yorum
-
DEEP BLUE
İlk olarak Hamza Yilmaz tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleBenim Ersun Yanal'in özel hayati ile sorunum yok. Isini yaptigi sürece kimin pesinden kostugu umrumda degil. Ben kesinlikle iyi hoca oldugunu düsünmüyorum. En azindan bizim derdimize care olabilecek birisi degil.
Gesendet von meinem GT-I9515 mit Tapatalk
Yorum
-
DEEP BLUE
İlk olarak BERBATOV61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleabi ben sadece şuna taktım.
Ersun Yanal â€@ersunyanal 25 Tem 2014
Mutluluk FENERBAHÇE'de olmaktır.
bu adam bu kulupten ayrıldı geldi bize hoca oldu bu yazı halen daha burda gitti şimdi tekrar gelecek ve bu yazı halen daha orda kalacak şimdi senin içine siniyor mu ? bilip bilmeden sallamadan direk ersun beyin yazdığı yazıyı gösteriyorum sana
Yorum
-
İlk olarak DEEP BLUE tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleArkadaş siz Trabzonspor Kulübüne nasıl bir paye biçiyorsunuz anlamadım gitti. E "mutluluk Trabzonspor'da olmaktır" diyen Giray Bulak gelsin madem... Ha pardon, Sakaryaspor'da çalışırken o da bize laf sokmuştu. Öyleyse Sadi kalsın... Marin'i beğenmiyormuş gerçi, o da olmaz. Düşündüm aklıma Hami geldi şimdi... Off ya, zamanında Galatasaray diye tutturduğu için bütün şehir bir olup evlendirdik adamı kalsın diye... Galiba en iyisi Şenol Güneş... Yoksa o da.....
Yukarıda saydığın hiç bir hocayı istemiyorum bunuda belirteyim sadece bu takımdan birşey olmayacağı ersunun şansı çok azken sen ısrarlarımla şansı yükseldi dedinya sen o anda anladım bizdeki ahbap çavuş işi hiç bir zaman bitmeyecek
Yorum
-
İlk olarak DEEP BLUE tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleArkadaş siz Trabzonspor Kulübüne nasıl bir paye biçiyorsunuz anlamadım gitti. E "mutluluk Trabzonspor'da olmaktır" diyen Giray Bulak gelsin madem... Ha pardon, Sakaryaspor'da çalışırken o da bize laf sokmuştu. Öyleyse Sadi kalsın... Marin'i beğenmiyormuş gerçi, o da olmaz. Düşündüm aklıma Hami geldi şimdi... Off ya, zamanında Galatasaray diye tutturduğu için bütün şehir bir olup evlendirdik adamı kalsın diye... Galiba en iyisi Şenol Güneş... Yoksa o da.....Ben Trabzonspor kaptanıyım . Başka bir kaptanın ardından sahaya cıkmam.
(Dozer) Cemil UstaTrabzonspor amatör ruhtur... Trabzonlu değil Trabzonsporlu olabilecek topçular istiyorum..
Yorum
En Aktif Kullanıcılar
Daraltma
En aktif kullanıcı yok.
Yorum