Fakat Hami birinci adam olarak düşünülüyorsa Usta için büyük hayal kırıklığı yaşarım.Sonuna kadar eleştiririm.Aynı sebepten ötürü burada Celil Hekimoğlunu eleştirdim.Yerden yere vurdum.Umarım yanıltmaz bizi başkan ve sezon sonu kariyerli bi hoca getirerek Hamiyi çırak olarak yanında yetiştirir.
Duyuru
Daraltma
Henüz duyuru yok.
Sizce Yeni Hocamız Kim Olmalı?
Daraltma
Bu konu kapanmıştır.
X
X
-
İlk olarak Fatih Öztürk tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleNiye yarım dönemlik?
Koskoca Trabzonspor Kulübü hocasının akıbetini 6 ay sonraya neden sallar.Şimdi hocamız belli olsa,Oyuncuları sezon sonuna kadar görüp ayıklamasını yapsa,Sezon sonuda transferde eksik yerlere takviyeler yapılıp yeni sezona girilse fenamı olur.Hoca konusunda ne yapılmak istendiğini hâlâ kavrayabilmiş değilim.“Gökkuşağına ulaşmak istiyorsan yağmura katlanmak zorundasın.”
Yorum
-
İlk olarak kanterts tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleömer sismanoglunu ister , denizide serdar gürleride aldirmisti .cardozoyuda gönderelim , gerek yok demisti , henriquesini geri cagiralim.
İlk olarak !olgun! tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleValla anlatmaktan yoruldum luceyle on sozlesme yapildi...sezon sonu gelecek....on sozlesmenin resmini cektirmeye calisiyorum basara bilirsem burda en guvendigim 1 kavc arkadasla paylasirim hep beraber haberdar olursunuz... ersunla niye konusuldu diceksin en son insnilmaz baski var yazmistim hatta macin aksami onuda bulup paylasirim acil yarin toplaniyolar ins yanlis bise olmaz dedim.... ertesi gun oglende yazdim sadi tekelinin gittigini...İlk olarak My tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleLucescu ile anlaşılmışsa ve de gelmesi için sezon sonu beklenecekse sıkıntı yok bence. Ama bekleriz de bir de 6 ay sonra Lucesku da olmazsa o zaman ortalık karışır işte
İlk olarak Trabzonspor93 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleKatiliyorum. Bunun tek bir açiklamasi olabilir -> Getirmek istediğiniz Hoca gelecek Sezondan irtibaren müsait ve şuan başka bir Takimi çaliştiriyor. Illa Lucescu deniliyor anladiğim kadariyla. Yeni Sezona Lucescu gelmezse boşuna Zaman kaybetmiş olacağiz. Geleceği garanti değilse büyük riske giriliyor. Hem bekleyip hem Hocayi getirememek Yönetimi gözden düşürür. Büyük oynuyoruz yada güvendiğimiz birşey var. Hayirlisi. Juventus Deplasmaninda Hami Hoca güzel Top oynatmişti. Tek Sorunu farkli kaybedilen Derby Maclari. Bombaci Hami hayirli olsun.
Yorum
-
Hami'nin gelişinin en büyük nedeni taraftar. Daha doğrusu mevcut şartlarda sene sonuna kadar geçiş elemanı olarak görev alacak birine ihtiyaç vardı, taraftarın Hami sevdası nedeniyle o isim Hami oldu.
**
Kulüp şuan tam anlamıyla iflas durumunda, mayıs ayına kadar tasarruf falan değil amiyane tabirle oruç tutmamız lazım. Şu durumda yapılacak en ufak harcama bile şubat ayındaki uefa fair play görüşmesinde kulübün elini ciddi şekilde zora sokup ve cezanın katmerlenmesine neden olabilir. Allah korusun bi transfer yasağı demek bütün projenin çöpe gitmesi anlamına geliyor. Ortada hafife alınacak bi durum yok.
Şuan Trabzonspor ve Trabzonspor markası belki de tarihinin en düşük değerinde. Eğer zor durumdaysan elindeki mal iyi olsa bile karşıdaki adam "nasıl olsa satmak zorunda" diye düşünüp 5 liralık teklifini 2ye düşürür. Yani forma reklamı vs. gibi gelir getirecek kalemlerin şuanda kullanılması ancak İHO gibi bi çapsızın yapabileceği bi iş.
Devre arasında yabancı bi teknik adam getirmek müthiş bi külfetin altına girmek demek, ki şu kadroyla kulübün şu haliyle başarılı olma şansı maksimum %30. Durduk yere bi kamyon tazminat ödemenin alemi yok.
Yönetim de bunu düşünerek sene sonuna kadar soft ve masrafsız bi geçişi tercih edip tercihini Sadi hocadan yana kullandı ama işler istenildiği gibi gitmedi ne yazık ki. Şimdi aynı mantıkta B planı olarak Hami hoca geliyor. Ben ne karakter ne hocalık olarak Hami'yi zerre beğenmem ama şu durumda yapılacak en mantıklı tercih Hami'ydi, çünkü taraftarın da gazı biraz alınmış oldu. Zaten taraftarın geneli Hami'yi istiyordu, yönetim bu anlamda oluşabilecek baskıyı da minimine etti. Hiç patırtısız, gürültüsüz, masrafsız bi tercih oldu.
Hayırlısı olsun. Umarım sene sonuna kalmadan şu eldekileri gönderip mayıs ayına mali olarak rahatlamış şekilde ulaşırız.En son gometra tarafından düzenlendi; 21.01.2016, 03:43.
Yorum
-
verdigi demeclerden sonra ozellikle Muharrem Usta'ya yonelik Lucescu'nun da gelecegini dusunmuyorum.On sozlesme yapilmis olsa bile kesin gelcek diye birsey yok.En son Hakan Calhanoglu ile on sozlesme imzalanmisti degil mi.
Çünkü sevdim ve ben kalbiyle yaşayanlar zümresindenim.
Yorum
-
Usta da farkındaydı Sadi hocanın artık iyice antipatik hale geldiğinin. Öne geçilen ve kaybedilen Bursa maçı sonrası, hem Sadi hocayı artık fazla hedef tahtası haline getirmeme hem de taraftarın yeter artık vb baskısından dolayı Hami hocanın getirildiği aşikar.
Usta'ya bir not vermek için hâlâ çok erken.Adam öyle pis ve ters bir zamanda takımın başına geldi ki her şey birbirine girdi.
Şahsım adına Usta'dsn umutluyum. Bu senenin gözümde bir değeri yok.Ha,bir TUrkiye Kupası olursa süper moral olur.Sene sonu bakalım neler olacak...Arafilboylu
Ve mikrofonlarımız Avni Aker'de...
Yorum
-
İlk olarak gometra tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleHami'nin gelişinin en büyük nedeni taraftar. Daha doğrusu mevcut şartlarda sene sonuna kadar geçiş elemanı olarak görev alacak birine ihtiyaç vardı, taraftarın Hami sevdası nedeniyle o isim Hami oldu.
**
Kulüp şuan tam anlamıyla iflas durumunda, mayıs ayına kadar tasarruf falan değil amiyane tabirle oruç tutmamız lazım. Şu durumda yapılacak en ufak harcama bile şubat ayındaki uefa fair play görüşmesinde kulübün elini ciddi şekilde zora sokup ve cezanın katmerlenmesine neden olabilir. Allah korusun bi transfer yasağı demek bütün projenin çöpe gitmesi anlamına geliyor. Ortada hafife alınacak bi durum yok.
Şuan Trabzonspor ve Trabzonspor markası belki de tarihinin en düşük değerinde. Eğer zor durumdaysan elindeki mal iyi olsa bile karşıdaki adam "nasıl olsa satmak zorunda" diye düşünüp 5 liralık teklifini 2ye düşürür. Yani forma reklamı vs. gibi gelir getirecek kalemlerin şuanda kullanılması ancak İHO gibi bi çapsızın yapabileceği bi iş.
Devre arasında yabancı bi teknik adam getirmek müthiş bi külfetin altına girmek demek, ki şu kadroyla kulübün şu haliyle başarılı olma şansı maksimum %30. Durduk yere bi kamyon tazminat ödemenin alemi yok.
Yönetim de bunu düşünerek sene sonuna kadar soft ve masrafsız bi geçişi tercih edip tercihini Sadi hocadan yana kullandı ama işler istenildiği gibi gitmedi ne yazık ki. Şimdi aynı mantıkta B planı olarak Hami hoca geliyor. Ben ne karakter ne hocalık olarak Hami'yi zerre beğenmem ama şu durumda yapılacak en mantıklı tercih Hami'ydi, çünkü taraftarın da gazı biraz alınmış oldu. Zaten taraftarın geneli Hami'yi istiyordu, yönetim bu anlamda oluşabilecek baskıyı da minimine etti. Hiç patırtısız, gürültüsüz, masrafsız bi tercih oldu.
Hayırlısı olsun. Umarım sene sonuna kalmadan şu eldekileri gönderip mayıs ayına mali olarak rahatlamış şekilde ulaşırız.
Galatasaray UEFA'dan cezayı aldı. Bir ceza da bizim kapımızda. Usta ve yönetimi mali yapıyı düzeltmeye çalışsa da engel olamayabilir. Şu durumdan kurtarmak hiç de kolay olmayacak. Umarım ceza almadan durumu kurtarabilirler. Geçiş döneminde sevmesem de Hami'ye katlanabilirim hoca olarak. Sadi T. 'den kötü daha kötü olamaz
Forum Kurallarına aykırı gördüğünüz mesajları ve üyeleri kullanıcı panelinde bulunan http://forum.bordomavi.net/images/buttons/report.gif (ikaz tuşu) tıklayarak raporlamanızı rica ediyoruz..
Yorum
-
Beşiktaş maçına çıkmayacak mı Hami? En azından bir kan değişikliği olurdu
Forum Kurallarına aykırı gördüğünüz mesajları ve üyeleri kullanıcı panelinde bulunan http://forum.bordomavi.net/images/buttons/report.gif (ikaz tuşu) tıklayarak raporlamanızı rica ediyoruz..
Yorum
-
Usta'nın seçim öncesi söyledikleri ile yaptıkları şuan için tamamen uyuşuyor.
Ne demişti hatırlarsak; "Kendi değerlerimizden birisini getireceğimiz yabancı(Lucescu) hocanın yanında tecrübe kazanması ve yabancı dilini geliştirebilmesi gerekir. Daha sonrasında tam yetkili olabilmesi için" açıklama birebir aynı değil fakat söylemek istediği buydu. Bende başkanın Lucescu veya ayarında bir hoca ile anlaşıp gelecek yıllarda takımı Hami'ye emanet etme gibi bir düşüncesi olduğunu düşnüyorum. Burada Hami'nin özverisi ve 2. adam olmam düşüncesine girmemesidir.
Yorum
-
İlk olarak zahido tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleHami turgut doğan şahin ile anıl taşdemiride yanında getirir mi acaba?Şahıslardan önce kafalar değişmeli.
Yorum
-
İlk olarak kyodou tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleBu transferlerin Hami ile alakası yok. Hami' ye çoktan yol verilmişti.8. Kuşatma
Yorum
-
İlk olarak Ahmet Hamza tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleDoğru, Hami Ömer Şişmanoğlu'nu alıp şampiyon olacaktı.“Bir gün birileri gelecek TRABZONSPOR’umu şampiyon yapacak.”
HAMİ AYAZ
Yorum
En Aktif Kullanıcılar
Daraltma
En aktif kullanıcı yok.
Yorum