Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Sizce Yeni Hocamız Kim Olmalı?

Daraltma
Bu konu kapanmıştır.
X
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• İlk olarak Hamza Yilmaz tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
    Lucescu gelmek istemeyebilir normal. Sonucta 2003-2004 sezonunda BJK ile yasadiklari ve Türk Futbolu hakkinda düsündükleri malum.

Benim anlamadigim Lucescu'nun alternatifi niye Ersun Yanal oluyor. Lucescu nereee Ersun neree. Aralarinda nerden baksan 2-3 seviye fark var. Yani seviye olarak Lucescu'dan az geride ama Ersun'dan üst seviyede bir hoca hic mi yok Trabzonspor'u calistirabilecek.

Hem Ersun daha önce bizde iki kez hocalik yapti ne basarisi var bizle? Gecen sezon ne yapti? Gitti tek hedef olan Kupa'da Sivas'a elendi. Sadece 2010-2011 sezonunun kadrosunun temellerini o atti diye avutuyoruz kendimizi. Tamam kadro kurma ve idman anlaminda iyi olabilir ama hocaligi yetersiz bence

Gesendet von meinem GT-I9515 mit Tapatalk
    Kesinlikle katılıyorum. İdmana çıkmayıp Bodrum'da karı kız peşinde gezen, Avni Aker'de takımdan önce kaçan, şikeci paragöz adamın tekidir Ersun. Zamanında 1 milyonluk Alanzinho'yu bize 4'e kakalayan da kendisi. Vahid hocanın kurduğu taş gibi takımla ancak 5. olabilen sıradan bir hoca. Aklı futbolda değil. Şehre aidiyet duygusu yok. Yani çok haklısın kardeşim.
    En son Misafir tarafından düzenlendi; 11.01.2016, 16:56.

Yorum

• İlk olarak DEEP BLUE tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
      Kesinlikle katılıyorum. İdmana çıkmayıp Bodrum'da karı kız peşinde gezen, Avni Aker'de takımdan önce kaçan, şikeci paragöz adamın tekidir Ersun. Zamanında 1 milyonluk Alanzinho'yu bize 4'e kakalayan da kendisi. Vahid hocanın kurduğu taş gibi takımla ancak 5. olabilen sıradan bir hoca. Aklı futbolda değil. Şehre aidiyet duygusu yok. Yani çok haklısın kardeşim.
      abi ersun yanal bile kendini senin onu savunduğun kadar savunamaz bu forumda bizdeki bu ersun karşıtlığı sendeki bu ersun taraftarlığı bakalım nere çıkacak bu iş

Yorum

• benim üzüldüm sey.. usta projeleriyle, sehirimzle , takimizla , taraftarimizla , tarihimzle belliki hic bir "iyi " bir hocayi ikna edememis... yada antr buna bakmiyormu fm de extra az budget takimlari alirdim takimin tarihinden taraftalarindna filan

Yorum

• İlk olarak !olgun! tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
          süper sadece gülelim =) allah daim etsin

Yorum

Benim Ersun Yanal'in özel hayati ile sorunum yok. Isini yaptigi sürece kimin pesinden kostugu umrumda degil. Ben kesinlikle iyi hoca oldugunu düsünmüyorum. En azindan bizim derdimize care olabilecek birisi degil.

HY67...

Yorum

• [MENTION=14820]nakzo[/MENTION]

Sen hakaret etmeden 2 cümle kurabilir misin? Var mı öyle bir yeteneğin? Baştan sona saçmalık dolu mesajların. Ben Ersun Hoca gelsin istiyorum ve Şenol Güneş'e de saygı duyuyorum. Ne olacak şimdi? Ben de sana hakaret etmeli miyim bu durumda? Yeter da.
              Haksızlığın envâını gördük. Bu mu kanun? En gamlı sefâletlere düştük. Bu mu devlet? Devletse de, kanunsa da, artık yeter olsun; Artık yeter olsun bu denî zulm-ü cehâlet.
              FIRTINAİHTİLALEFSANE
              we the north

Yorum

• Burası soğuk klimanız yok mu?
                TRABZONSPOR

@yvzbkts61

Yorum

• İlk olarak baki tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                  @nakzo

Sen hakaret etmeden 2 cümle kurabilir misin? Var mı öyle bir yeteneğin? Baştan sona saçmalık dolu mesajların. Ben Ersun Hoca gelsin istiyorum ve Şenol Güneş'e de saygı duyuyorum. Ne olacak şimdi? Ben de sana hakaret etmeli miyim bu durumda? Yeter da.
                  ben ersunuda şenoluda istemiyorum o nasıl olcak şimdi onada bişey demesi lazım benim nereme tükürüyor?
                  En son BERBATOV61 tarafından düzenlendi; 11.01.2016, 17:28.

Yorum

• İlk olarak BERBATOV61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                    abi ersun yanal bile kendini senin onu savunduğun kadar savunamaz bu forumda bizdeki bu ersun karşıtlığı sendeki bu ersun taraftarlığı bakalım nere çıkacak bu iş
                    Ben Ersun'u savunmuyorum. Çok bildiğini zannedip onun bunun ağzıyla ahlaksızlık yapanları, daha da beteri farkında olmadan Aziz'in kayığında kürek çeken yiğit oğlanları bir ahlak çizgisine davet ediyorum. Dünyada hiç bir teknik adam bu kadar haksızca paspas edilmemiştir. Hepsi bu...

Yorum

Ben Ersun'u savunmuyorum. Çok bildiğini zannedip onun bunun ağzıyla ahlaksızlık yapanları, daha da beteri farkında olmadan Aziz'in kayığında kürek çeken yiğit oğlanları bir ahlak çizgisine davet ediyorum. Dünyada hiç bir teknik adam bu kadar haksızca paspas edilmemiştir. Hepsi bu...
                      abi ben sadece şuna taktım.

Ersun Yanal ‏@ersunyanal 25 Tem 2014
                      Mutluluk FENERBAHÇE'de olmaktır.

bu adam bu kulupten ayrıldı geldi bize hoca oldu bu yazı halen daha burda gitti şimdi tekrar gelecek ve bu yazı halen daha orda kalacak şimdi senin içine siniyor mu ? bilip bilmeden sallamadan direk ersun beyin yazdığı yazıyı gösteriyorum sana

Yorum

Yo yo haksızlık etmeyelim Trabzon değirmeninden bu gibi çok hoca geçmiştir, Ersun 3 kere geçti sadece onun şanssızlığı bu oldu sanırım.

Yorum

• İlk olarak Hamza Yilmaz tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                          Benim Ersun Yanal'in özel hayati ile sorunum yok. Isini yaptigi sürece kimin pesinden kostugu umrumda degil. Ben kesinlikle iyi hoca oldugunu düsünmüyorum. En azindan bizim derdimize care olabilecek birisi degil.

Söylemiştim. Hoca değil... Zeki'den Musa'ya, Atik'ten Klara'ya elindeki muhteşem kadroyla içerde en çok puan toplayan 3 takımdan biri olmak birşey değil... Vahid kalsa daha iyisini yapardı zaten. Ki, 8 maç 1 galibiyetle bunu ispatlamıştı. Yani hala aynı şeyi düşünüyorum. Yetersiz...

Yorum

• İlk olarak BERBATOV61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                            abi ben sadece şuna taktım.

Ersun Yanal ‏@ersunyanal 25 Tem 2014
                            Mutluluk FENERBAHÇE'de olmaktır.

bu adam bu kulupten ayrıldı geldi bize hoca oldu bu yazı halen daha burda gitti şimdi tekrar gelecek ve bu yazı halen daha orda kalacak şimdi senin içine siniyor mu ? bilip bilmeden sallamadan direk ersun beyin yazdığı yazıyı gösteriyorum sana
                            Arkadaş siz Trabzonspor Kulübüne nasıl bir paye biçiyorsunuz anlamadım gitti. E "mutluluk Trabzonspor'da olmaktır" diyen Giray Bulak gelsin madem... Ha pardon, Sakaryaspor'da çalışırken o da bize laf sokmuştu. Öyleyse Sadi kalsın... Marin'i beğenmiyormuş gerçi, o da olmaz. Düşündüm aklıma Hami geldi şimdi... Off ya, zamanında Galatasaray diye tutturduğu için bütün şehir bir olup evlendirdik adamı kalsın diye... Galiba en iyisi Şenol Güneş... Yoksa o da.....

Yorum

Arkadaş siz Trabzonspor Kulübüne nasıl bir paye biçiyorsunuz anlamadım gitti. E "mutluluk Trabzonspor'da olmaktır" diyen Giray Bulak gelsin madem... Ha pardon, Sakaryaspor'da çalışırken o da bize laf sokmuştu. Öyleyse Sadi kalsın... Marin'i beğenmiyormuş gerçi, o da olmaz. Düşündüm aklıma Hami geldi şimdi... Off ya, zamanında Galatasaray diye tutturduğu için bütün şehir bir olup evlendirdik adamı kalsın diye... Galiba en iyisi Şenol Güneş... Yoksa o da.....
                              Profesyonel düşünmemiz lazım diyorsun yani abi öylemi ama ersun efendi bunu yazarken profesyonelliğin koymuş ahır altlarına ona hiç bir şey deme hakkımız yok ersun bey yapabilir o isterse profesyonel olabilir isterse olmaz.

Yukarıda saydığın hiç bir hocayı istemiyorum bunuda belirteyim sadece bu takımdan birşey olmayacağı ersunun şansı çok azken sen ısrarlarımla şansı yükseldi dedinya sen o anda anladım bizdeki ahbap çavuş işi hiç bir zaman bitmeyecek

Yorum

Size katılıyorum. Bir insanın başarılı olabilmesi için başlangıçta bir gönül bağı gerekmez, hatta belki sonrasında da gerekmez. Kaldı ki ben Ersun Hoca'nın Trabzon şehrine ve takımına gönül bağı olduğunu düşünüyorum. Lakin yorumculuk gibi yağlı ve stressiz bir işten Trabzonspor T Direktörlüğü gibi stresli bir işe hemen ha diyeceğini sanmıyorum.Bunda mevcut maddi durumun etkisi ve yönetimin çok yeni olmasının etkisi olduğunu düşünüyorum. Bence Ersun Hoca'da maddi durumu ve yönetimin hamlelerini bir süre gözleyecektir.
                                Ben Trabzonspor kaptanıyım . Başka bir kaptanın ardından sahaya cıkmam.
                                (Dozer) Cemil Usta
                                Trabzonspor amatör ruhtur... Trabzonlu değil Trabzonsporlu olabilecek topçular istiyorum..

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                Yükleniyor...
                                X