Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Sizce Yeni Hocamız Kim Olmalı?

Daraltma
Bu konu kapanmıştır.
X
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• Ne olaylar oldu ama. Lucescu çıkıp açıklama yapiyor ve bunu Türk basinı ve birnevi başkanı lekeliyerek yapıyor. Bizde burada gelme olasılığını konuşuyoruz.
    Senaryolar yaziliyor
    Bu günkü maçın tekranini nerden izliyebilirim?
    En son Koray Böyük tarafından düzenlendi; 10.01.2016, 02:08.

Yorum

• Bu aciklama banada cok abarti geldi o nasil cumleler.....

Yorum

• İlk olarak 61ronin61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
        bu sene bizim için bitti.türkiye kupasında şansa bala bişeyler yaparmıyız bilmiyorum .nerede toslucaz onuda merak ediyorum.yarı final olabilir.

hoca sene başında gelmeli kaybedişmiş bir sezon.yeni hoca hırs istek azim heyecan .....vb.la gelmeli .boşu boşuna yıpranmamalı çünkğ bizim için bu yıl bitti.inanmayan puan durumuna baksın.kupaişte kupada bakalımne olucak tek heyecan benim için o kaldı.sadi hoca iledevam kararı yüzde bin doğru.türkiye kupasını almasakta bence sıkıntı yok çünkü onu alan uefaya gidiyor oda bana göre saçma bir turnuva.tek hedef şampiyonlar ligi olmalı.kupayıda almasak bence almayalımda yoksa uefa saçmalığıyla uğraşıcaz .neyse işte izleyelim ts mizi sadece spor olarak beklenti olarak değil tren çoktan kaçtı.şampiyon olamadıktan sonra gerisi benim için anlamsız bir buhar.
        Bence kupayı ıska geçmemeliyiz.Hem avrupa adına hem de takım da yaratacağı hava da çok farklı olacaktır.

Hatırlayın 2010 senesinde kupayı kazandığımız da kimsenin tahmin etmeyeceği bir hava oluşmuştu.Ardından süper kupayı da kazanarak lige çok özgüvenli başlamıştık.

Bu yüzden kupayı kazanmak takımın özgüveni açısından çok önemli

Yorum

• Şevket Çapkınoğlu: Birileri arkanızdan konuşuyorsa ondan öndesiniz demektir..

Başkanın RT yaptığı twit.. Yorumcuları öne alalım

Edit: Başkan çok kararsız. RT'yi kaldırdı
          En son Adem Akyüz' tarafından düzenlendi; 10.01.2016, 02:09.
          www.x.com/zykmda

Yorum

• umarım bu sen ilk 4 e giremeyiz ve türkye kupasını alamayız.bunlar olursa uefaya katılıcaz.saçmalık uefa kupasına yani.uefaya katılmak demek sezonu erken açmak ve lig yarışından kopmak demek benim için.yaaaa ne uefaa kupası yaaa 30 yıldır bekliyoruz şampiyonluk için .

yeni sezonda tek hedef tek güç tek istek lig şampiyonluğu olmalı .

uefaya katılalım diyenler benim için dar görüşlü insanlardır.onlar uefaya katıldığımızda lig şampiyonluğumuzu kaybedeceğimizi göremeyen kişilerdir.

değermi uefa kupasında oynamak için ligi kaybetmeye.biz ne zaman şampiyon olucaz arkadaş.

Yorum

• Luce olmadı da ramos oldu, o da olumlu. Ayrıca bu luçe'nin açıklamaları çok abartı. Çeviri hatası falan olmasın? Aksi halde fena

Yorum

• Kafi mi bunlar? Yoksa dahasınıda anlatayım mı? Yalnız forumdaki bir arkadaşı akrabası fena trollemiş.
                Canınız sağolsun, bir "hiç" büyütüldü koca bir yalana. Gerçek kötü olduğu için söyleyenende yaftalamıyor, ayıp.

Hunharca gülmeye devam. Mustahak bunlar.

Yorum

• İlk olarak Expansea tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                  Umarım senin dediğin gibi olur da
                  Sadi Hoca ile ilk 4'e gireriz
                  Ben halen daha önümüzdeki maçlardan kötü sonuçlar alacağımızı düşünüyorum heleki bugünkü maçtan sonra
                  Biliyoruz ki Trabzonspor taraftarı sabırsız
                  Alınacak üst üste yenilgiler sonrası
                  Yerel Medya dahil bir çok kişi Usta'ya yüklenecek
                  Yerel medya 17'de 17 yapsak da vuracak yer bulur

O yüzden fazla takmamak lazım ki Ustanın da takacağını hiç sanmıyorum.

Büyük resme odaklanmalıyız.

Yoksa Bursa'yıda yensek beşiktaş'da yensek çok bir şey değişmeyeceğini hepimiz biliyoruz.Sadece anlık sevinçler yasayacağız bu sene ligde

Yorum

• Luce bu açıklamadan sonra artık Trabzonspor ile ilişkisi kalmamıştır. Hiç kimse bu takımdan büyük değildir. Yok parasını alamamış yok topçuları çok üzülüyor mus. Pardon da o topçular oraya kazık mi cakmis. Başkan kiziyormus taraftar uzuluyormus. Luce gelse takarmi bunları.
                    Alın size senaryo seneye takımın basinda luce olmayacak..

Yorum

• İlk olarak Trapezunt tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle

Kafi mi bunlar? Yoksa dahasınıda anlatayım mı? Yalnız forumdaki bir arkadaşı akrabası fena trollemiş.
                      Canınız sağolsun, bir "hiç" büyütüldü koca bir yalana. Gerçek kötü olduğu için söyleyenende yaftalamıyor, ayıp.

Hunharca gülmeye devam. Mustahak bunlar.
                      Hocam kasiniyosun anladim...ersun imzalamadi diye boylesin onuda anladim keske az bekleseydin zamansiz cikis yaptin yine
                      En son Adem Akyüz' tarafından düzenlendi; 10.01.2016, 02:19.

Yorum

• İlk olarak 61ronin61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                        umarım bu sen ilk 4 e giremeyiz ve türkye kupasını alamayız.bunlar olursa uefaya katılıcaz.saçmalık uefa kupasına yani.uefaya katılmak demek sezonu erken açmak ve lig yarışından kopmak demek benim için.yaaaa ne uefaa kupası yaaa 30 yıldır bekliyoruz şampiyonluk için .

yeni sezonda tek hedef tek güç tek istek lig şampiyonluğu olmalı .

uefaya katılalım diyenler benim için dar görüşlü insanlardır.onlar uefaya katıldığımızda lig şampiyonluğumuzu kaybedeceğimizi göremeyen kişilerdir.

değermi uefa kupasında oynamak için ligi kaybetmeye.biz ne zaman şampiyon olucaz arkadaş.
                        Yapma be ronin

Gelecek sene adına hem avrupada hem de ligde başarılı olmak gibi bir şansımız yok mu?

Ayrıca Avrupa bizim için daha önemli olmalı.Prestij açısından da daha önemlidir diye düşünüyorum.

Sana bi soru

Avrupa kupasında finalmi ?

Yoksa süper ligde şampiyonluk mu ?

Yorum

• İlk olarak OĞUZHAN061 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                          Bence Lucescu olayı yattı.Eğer beni seçim malzemesi olarak kullandı ifadesi Luce'nin mübarek ağzından çıktıysa ipler koptu demektir.
                          Yatsa bile dünyanın sonuymuş gibi davranmanın lüzumu yok.Avrupa'da Lucescu'dan başka sistem hocası mı yok Allah aşkına?
                          Acele etmeye gerek yok.Yarım sezon sabredeceğiz mecburen.Sabırsızlığın cezasını çekiyoruz yıllardır
                          Bu cumleyi kurdu ama ortada nasil bir soru var o da onemli.
                          Sadece lucescu nun verdigi cevaplari dinledik.
                          Sezon sonu sozlesmem bitiyo dedi buna paralel sitemizde aciklama yapildi.
                          Bi ihtimal anlasmayi yapmislardir, lucescu sezon sonuna kadar dillendirilmesini istemiyordur.
                          Benimkisi de sadece tahmin.

Yorum

• İlk olarak !olgun! tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                            Hocam kasiniyosun anladim...ersun imzalamadi diye boylesin onuda anladim keske az bekleseydin zamansiz cikis yaptin yine
                            Günlerdir yalan konuşuyorsun daha doğrusu arkadan geliyorsun bildiğini zannettiklerin güncel durumla örtüşmüyor. Olumlu bir isim olduğu için millette sana inanıyor.

Halen dahada sürdürüyorsun. Ersun imzalar yahu az sabır.

Yorum

• Lucescu 4 dakikalık röportaj yapıyor ve röportajın ana konusu ''Türk Basının Asılsız Haberleri ve Lucescu'nun Duyduğu Rahatsızlık''

Lucescu'nun Başkan'a yönelik ağır bir ithamı olduğunu düşünmüyorum.

Adamın Başkana yönelik tek dediği;

''Ben kimseyle konuşmadım, seçimde benim adımı kullandı, Muharrem Usta'nın beni ikna etmesi gerek ama yapmıyor.''

Burada nasıl bir ağır söz var?

Açıkçası ben ağır bir söz göremiyorum, adamcağız Türk basınına verdi veriştirdi. Yalan haberler yapıyorsunuz diyor.

Neyse her şey olacağına varır. Hayırlısı olsun.

Trabzonspor'u çalıştıracak bir hoca elbet bulunur.

Yorum

• Imzadi demistin yirttilarmi o anlsmayi yoksa yenidenmi hazirlicaklar

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                Yükleniyor...
                                X