Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Sizce Yeni Hocamız Kim Olmalı?

Daraltma
Bu konu kapanmıştır.
X
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• İlk olarak Mollasalihoğlu tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
    "Burası bitmiş, buradan bir cacık olmaz, ama gidemiyoruz da."

Bitmişse, ne diye buradasınız?

Bitmemiş ama sıkıntı varsa, öneride bulunmak yerine neden maytap geçiyorsunuz?

Amacınız üzüm yemek mi, bağcı dövmek mi?
    Amacımız üzüm yemek ama bağcıya da kıl olmuyor değiliz hani. Burası bitmişse niye buradasınız diyorsun bitmiş geçen Ocak ayını ve yaz dönemini bilen biri bunu net olarak görür, niye buradayız bir umut belki hareketlenme olur diye.

Peki sen niye bu şekilde ani çıkış yapıyorsun? Forum bitmiş deyince alev aldın birden, haksız mıyım? Sence forumun bulunduğumuz döneme göre hareketliliği normal mi? Yoksa sen ne diye yönetim kurulunda olmana rağmen çözüm üretmiyorsun? Bana diyorsun öneride bulun tamam bulunayım, yöneticiler sosyal hayatlarındaki pasifliği buradaki sanal rütbeleriyle otorite uygulayarak kapatmaya çalışmasınlar. Altı üstü forum yöneticileri yani, daha fazlası değil. Bu öneri hoşuna gidecek mi? Hayır. o zaman siz bulun bir çare sorumluluk sizde.

Yorum

• İlk olarak rhaegarr tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
      Amacımız üzüm yemek ama bağcıya da kıl olmuyor değiliz hani. Burası bitmişse niye buradasınız diyorsun bitmiş geçen Ocak ayını ve yaz dönemini bilen biri bunu net olarak görür, niye buradayız bir umut belki hareketlenme olur diye.

Peki sen niye bu şekilde ani çıkış yapıyorsun? Forum bitmiş deyince alev aldın birden, haksız mıyım? Sence forumun bulunduğumuz döneme göre hareketliliği normal mi? Yoksa sen ne diye yönetim kurulunda olmana rağmen çözüm üretmiyorsun? Bana diyorsun öneride bulun tamam bulunayım, yöneticiler sosyal hayatlarındaki pasifliği buradaki sanal rütbeleriyle otorite uygulayarak kapatmaya çalışmasınlar. Altı üstü forum yöneticileri yani, daha fazlası değil. Bu öneri hoşuna gidecek mi? Hayır. o zaman siz bulun bir çare sorumluluk sizde.
      Bütün sıkıntı Forum Yöneticileri'nin (hepsini bildiğiniz) sosyal hayatlarındaki pasifliği yani? Yoksa kasten ortamı kaşımıyorsunuz, kasten karşılıklı laf atışma yarışına girip polemik yaratmıyorsunuz hiç? Onlar gelip ceza verip egolarını tatmin ediyorlar, öyle mi?

Amacınız bize kıl olsanız da üzüm yemek, beyanınız ise "şu dönem bitse de yeni ortamlar bulsak"

Bari salak yerine koymayın.
      BordoMavi.Net Forum Kurallarına aykırı bir mesaj veya kullanıcı gördüğünüzde, Kullanıcı Panelinde bulunan sekmesine tıklayarak ilgili mesajı raporlamanızı sizlerden rica ederiz.

Yorum

• İlk olarak BERBATOV61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
        ya arkadaşlar iyi güzel hoşta bunlar geçici çözümler kartaldaki araziyi sat antreman sahalarını sat sat babam sat. Biz mütahitlik firması değiliz bunlarla bu günü kurtardık eyw ama bu takımın sportif başarıya ihtiyacı var sen en kötü 2 senede bir şampiyonlar ligine katılabilecek bir düzen yarat ekstra 100 milyon tl demek bu kulubun çıkışı inşaat arsa satışı değil bunlar geçici çözümler bu kulubun parayı bulabileceği en garanti yer sportif başarı bunun içinde mütahit değil lucescu gibi işini bilen bir adam ve menejerlerden değil kendi izleme ekibiyle transfer yapan bir yönetim lazım inş. bu yönetim bunları başaracak

sacma yorum

kartal malimiz degilki satalim
        biz devletten kiraladigimiz toprak
        39 yilmi ne daha bizim
        orayi güzel bir yasam alanina cevirip para kazanmak en dogal hakkimiz
        real madrid bilen mütahhitliklen iflasdan kurtuldu

may tesislerine gelince
        orasi dhmi tarafindan kamulastirilacak
        ss döneminde bir hotel orayi satin almak istemisdi
        ama trabzon havaalani büyütme projesini kapsayan arsalar oldugu icin izinler cikmamisdi
        orayi istesende istemesende verecen vakti geldimi dhmi ye, piyasa degerinden
        "Şairin dediği gibi, ben artık şarkı dinlemek değil, şarkı söylemek istiyorum."

Ünal Karaman

ONUR KALACAK ONURSUZLAR GIDECEK

Yorum

• bişeyin bittiği mittiği yok.bmn yıkılmayan son kaledir.

türkiyede trabzonspor taraftarının bir araya geldiği en büyük forumdur.burda herşey süper daha süper olucak.

kurallara uyun yoksa mapushane kaçınılmaz sondur.

bmn hepimizin evidir.

Yorum

• Gerginlik yok çalışmaya devaaam
            -JOSE ERNESTO SOSA-

Yorum

• İlk olarak Mollasalihoğlu tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
              Bütün sıkıntı Forum Yöneticileri'nin (hepsini bildiğiniz) sosyal hayatlarındaki pasifliği yani? Yoksa kasten ortamı kaşımıyorsunuz, kasten karşılıklı laf atışma yarışına girip polemik yaratmıyorsunuz hiç? Onlar gelip ceza verip egolarını tatmin ediyorlar, öyle mi?

Amacınız bize kıl olsanız da üzüm yemek, beyanınız ise "şu dönem bitse de yeni ortamlar bulsak"

Bari salak yerine koymayın.

Kardeşim forum ölmüş, bu durgunluk normal değil dedim sen bana cevap olarak ''öneride bulunun, maytap geçmeyin'' diyorsun. Alakaya maydonoz dedikleri durum bu işte yok ortamı germek falan bilmem ne forum durgun dedik diye ortam mı geriliyor muş? Abuk subuk çıkışlar yapıyorsunuz sebebi nedir bilemem, neden bu kompleks; çocukken neler yaşadınız falan beni aşar kimsenin kimseyi salak yerine koyduğu yok kalabalık bir ortam ve sohbet vardır umuduyla giriyoruz ama in cin top oynuyor sıkıntı bu. Sen memnunsan, açmayın bu konuları diyorsan sen bilirsin nickimi dikkat çekecek şekilde bordo yapıp altına YK rütbesi koyan ben değilim, sorumluluğum da yok.

Yorum

• Derdinizi anlatmak için güzel bir fırsat.
                DRaZeN PeTRoViÇ....(3)
                ANDRea MeNeGHiN....(11)

Yorum

• İlk olarak selcuk tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                  sacma yorum

kartal malimiz degilki satalim
                  biz devletten kiraladigimiz toprak
                  39 yilmi ne daha bizim
                  orayi güzel bir yasam alanina cevirip para kazanmak en dogal hakkimiz
                  real madrid bilen mütahhitliklen iflasdan kurtuldu

may tesislerine gelince
                  orasi dhmi tarafindan kamulastirilacak
                  ss döneminde bir hotel orayi satin almak istemisdi
                  ama trabzon havaalani büyütme projesini kapsayan arsalar oldugu icin izinler cikmamisdi
                  orayi istesende istemesende verecen vakti geldimi dhmi ye, piyasa degerinden
                  iyi saçmaysa 20 sene sonra çaylıkları satarda borcu kapatırız. biz satmasın mı diyoruz sanki önce yazılanları oku

Yorum

• İlk olarak rhaegarr tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                    Kardeşim forum ölmüş, bu durgunluk normal değil dedim sen bana cevap olarak ''öneride bulunun, maytap geçmeyin'' diyorsun. Alakaya maydonoz dedikleri durum bu işte yok ortamı germek falan bilmem ne forum durgun dedik diye ortam mı geriliyor muş? Abuk subuk çıkışlar yapıyorsunuz sebebi nedir bilemem, neden bu kompleks; çocukken neler yaşadınız falan beni aşar kimsenin kimseyi salak yerine koyduğu yok kalabalık bir ortam ve sohbet vardır umuduyla giriyoruz ama in cin top oynuyor sıkıntı bu. Sen memnunsan, açmayın bu konuları diyorsan sen bilirsin nickimi dikkat çekecek şekilde bordo yapıp altına YK rütbesi koyan ben değilim, sorumluluğum da yok.
                    Forum durgun demekle "forum durgun, istedikleri ortam zaten bu, neyse şu dönemi atlatalım yeni yerimize bakarız" demek aynı şey değil. Alaka - maydonoz ikileminden ise dansöz - kıvırma eşleşmesine somut bir örnek.

Çocukken neler yaşadığımı falan irdeleyerek, aklınca beni sinirlendirmeye mi çalışıyorsun, egonu tatmin edip beni itham ettiğin ancak büyük ihtimalle sahibi olduğun kompleksini mi yatıştırmaya çalışıyorsun, anlamadım. Zira adımın ne renk olduğundan etrafındaki rütbelere kadar maşallah döşemişsin. Haa umurumda mı, zerre değil.

Benim forumun halinden memnun olup olmamam, seni samimi bulmadığım için, seni ilgilendirmez. Ama sorumluluktan bahsediyorsak, evet sorumluluğum var, ve insanların sizin bu boş beleş eleştirilerinizi, alakalı alakasız her başlıkta okumasına engel olmak da bunlardan biri.

O yüzden bundan sonrasını http://forum.bordomavi.net/showthrea...vi-net/page383 linkinde, Danışma kısmına yazmanızı rica edeceğim. Aksi halde de mesajlar silinecektir.
                    BordoMavi.Net Forum Kurallarına aykırı bir mesaj veya kullanıcı gördüğünüzde, Kullanıcı Panelinde bulunan sekmesine tıklayarak ilgili mesajı raporlamanızı sizlerden rica ederiz.

Yorum

• Başkan Muharrem Usta bir projeden bahsetti ve Kartal arazisi ile ilgili 100 milyon doları telaffuz etti; ama bu bugün yarın olacak bir proje değil.
                      İlk olarak BERBATOV61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                      valla dostum ben kartalda oturuyorum o araziden nasıl 100 milyon dolara kazanacaz anlamadım 100 milyon tl belki olabilir ama dolar zor heleki burayı kendimiz değil bir mütahit firmaya verip yaptırıcaz sonuçta bizde öyle canlı bir para yok o rakamlar biraz uçuk geliyor bana demek istediğim gelen parayla borcu kapatmak yetenek değil gelen parayla bir daha borca girmemize gerek bırakmıyacak sistemi kurmak iş inş. yönetim yüzümüzü kara çıkarmaz

Yorum

• [MENTION=1952]Mollasalihoğlu[/MENTION] 9 ocakta oynayacağımız adanspor maçının başlığını ben mi göremiyorum yoksa hala açılmamış mı?

Açılmamışsa bi el atıverin lütfen

İlk olarak safa77 tarafından gönderildi
                        Roda çıksa bile damdoy girmesin eksik oynayalım

http://s7.directupload.net/images/120830/dwkkcgqy.swf

Yorum

• İlk olarak BERBATOV61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                          iyi saçmaysa 20 sene sonra çaylıkları satarda borcu kapatırız
                          elimizden öylede böylede bu mallar cikacak
                          ondan sacma
                          sanki bise olmayan yerleri, ts clup i, ss binasini, klüp isim hakkini, hes projesini vs satiyoruz sanacak insan

kartal bizim degil
                          may tesislerini zoraki devlete veriyorsun, bunu anlamamakda neyse
                          En son selcuk tarafından düzenlendi; 05.01.2016, 14:06.
                          "Şairin dediği gibi, ben artık şarkı dinlemek değil, şarkı söylemek istiyorum."

Ünal Karaman

ONUR KALACAK ONURSUZLAR GIDECEK

Yorum

• İlk olarak EMİR tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                            @Mollasalihoğlu 9 ocakta oynayacağımız adanspor maçının başlığını ben mi göremiyorum yoksa hala açılmamış mı?

Başlık var ancak arka sayfalarda kalmış

www.x.com/zykmda

Yorum

• Evet Kartal arazisi hazineden 49 yıllığına kiralanmış bir yer. Bu tür finansman olanakları kullanılmadığı sürece bu borç ile takım yönetilemez.
                              İlk olarak selcuk tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                              elimisden öylede böylede bu mallar cikacak
                              ondan sacma
                              sanki bise olmayan yerleri, ts clup i, ss binasini, klüp isim hakkini, hes projesini vs satiyoruz sanacak insan

kartal bizim degil
                              may tesislerini zaraki devlete veriyorsun, bunu anlamamakda neyse

Yorum

• İlk olarak EMİR tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                                [MENTION=1952]Mollasalihoğlu[/MENTION] 9 ocakta oynayacağımız adanspor maçının başlığını ben mi göremiyorum yoksa hala açılmamış mı?

İlgili başlık genelde mevcut.

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                Yükleniyor...
                                X