Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Sizce Yeni Hocamız Kim Olmalı?

Daraltma
Bu konu kapanmıştır.
X
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• İlk olarak 61ronin61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
    bana göre bu ligde doğruları yaparak şampiyon olamıyorsun.

bence az buçuk oynayan bjk dediğin bence bu bjk bu ligi domine ediyor.rakib savunma yapsa fark yiyor cesaretli oynayıp saldırsa yine fark yiyor.

bence saygınlık süperlig şampiyonu olmaktan geçiyor.

VE İŞTE CEVABININ CAN ALICI NOKTASI NAPOLİ YÜZDE ELLİ PERFORMANLA BİZİM AKLIMIZ ALMIŞTI DEMİŞSİN..işte uefada sonumuz yok şampiyonlar liginden gelen yada kalburüstü takım zaten aklını alıcak o zaman ne gerek var uefa da cebelleşmeye uğraşmaya sonuçbelli herşey mükemmel gitse çeyrek fnal hadi renkdaşım senin hatrına yarı final.değermi süper lig şampiyonluğuna.

x takımları filan örnek vermişsin ama biz farklıyız.liginde şampiyon olamamış takımlar uefaya katılınca kendini yırtabilir başarılıda olabilir ama bizim durum farklı biz bu şerefsizligde şampiyon olmalıyız.tek hedefimiz süper lig olmalı.

bu arada bunu sormak ve demek istemem ama 7. şampiyonluğumuzda nerede tur attın yada kutladın renkdaşım.üzülerek diyorum ki tff de şikebahçe yazıyor ben sana katılıyorum yanlış anlama bencede bizşampiyonuz ama resmiyette şikebahçe yazıyor.biz kesinlikle 7.kez şampiyon olduk yazdıklarımdan farklı anlam cıkarma renkdaşım.
    Senin düşüncen sadece lig, saygı duyuyorum

Ama yinede hedefi büyük tutalım derim ben

Yorum

• İlk olarak Mustafa' tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
      Senin düşüncen sadece lig, saygı duyuyorum

Ama yinede hedefi büyük tutalım derim ben

ok renkdaşım tam ben yazıcaktım.tamda çıkıyordum.farklı bakıyoruz .ben süper lig şampiyonluğunu istiyorum sen uefayı.

bana göre benim hedefim büyük sana göre senin hedefin büyük neyse.iyi akşamlar.

Yorum

• İlk olarak 61ronin61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
        ok renkdaşım tam ben yazıcaktım.tamda çıkıyordum.farklı bakıyoruz .ben süper lig şampiyonluğunu istiyorum sen uefayı.

bana göre benim hedefim büyük sana göre senin hedefin büyük neyse.iyi akşamlar.
        Sana da iyi geceler ronin kendine iyi davran

Yorum

• bence luce'nin açıklamaları doğru okunmalı. yaptığı saygısızlık değil aksine işine ve çalıştığı kulübe ne kadar büyük saygı duyduğunun göstergesidir. adamın 10 yıldır emek verdiği, 10 yıldır da ona emek veren bir kulübü var ve sezon sonuna kadar sözleşmesi olduğu halde bizim medyamız hergün onunla ilgili haberler yapıyor, hatta imza attığını yazıyor. luce'nin bütün tepkisi medyaya. söylediği de direk bu zaten. muharrem usta veya trabzonspor'la ilgili olumsuz bir sözü yok. türk medyası o kadar utannmaz ki kendilerine edilen küfürlere "muharrem usta'ya büyük şok" diye yayınlıyorlar.

bu noktada tepki vermeden önce düşünmemiz lazım. luce trabzon'da doğmadı. bize bir borcu yok. çıkan haberler kendisine, mesleğine ve takımına büyük saygısızlıktı. sabretti sabretti, sonunda mecburi olarak kesip atmak zorunda kaldı zira aylardır ardı arkası kesilmedi. en ufak olumlu bir şey söylese gazeteler onu da aylarca haber yapardı. bence yapmak zorunda olduğu açıklamayı yaptı.

yine başlamış kimse trabzonspor'dan büyük değildir muhabbetleri. arkadaşlar bırakın bu ayakları. yıllardır bu takımı sömürenlerin, ağzına edenlerin haddi hesabı yok. büyüklüğümüz bizim bize faydalı olacak adamlara, luce'ye, onur'a söküyor ancak. keşke bu büyüklüğümüzü, iho'ya, nuri'ye, burak yılmaz'a, selçuk inan'a, tüpçüye gösterebilsek. prensipli olmak ve takıntılı olmak arasındaki ayrımı dikkatli yapalım lütfen. lucescu zaten gelirse sezon sonunda gelecekti. bunu herkes biliyordu. o zamana kadar shaktar'ın sözleşmeli hocasıdır. böyle saçma sapan dedikodu haberleriyle shaktar'la luce'yi kötü ayırmak medyanın haddine değil. luce yapması gerekeni yaptı. o kadar.

Yorum

• Ayni gunde resmi siteden ve Luce'den haber gelmesi gelisme yasandiginin garantisi. Iyi yada kotu sezon sonu biliriz

HEP
            DESTEK TAM DESTEK

Yorum

• bu arada konuşmadan da şu satır başlarını paylaşmak istiyorum. öncelikle trabzon, trabzonspor veya muharrem usta hakkında hiçbir olumsuz sözü yok luce'nin. baştan sona türk medyasına giydiriyor. hatta özellikle bunu yapan trabzon medyası değil diye bile söylüyor, yine bize toz kondurmuyor yani. başkanla ilgili de seçimde adımı kullandı, bu onun sorunu diyor. bu da çok doğru. usta luce dedi diye gelecek hali yok lucescu'nun. adam bu çıkan haberler yüzünden camiasıyla bir sürü problem yaşamış. bu haberleri de çıkaran biz değiliz, istanbul. o yüzden bu heriflerin aramıza girmesine müsaade etmeyin.

ve şöyle bitiyor konuşması, ben shaktar'ın sözleşmeli hocasıyım. önceliğim shaktar. sözleşmem bitince bakacağız. zaten bunun aksine bir şey söyledik mi biz? söylemedik. hürriyet 2 gün önce luce imzaladı diye haber yaptı, luce bunun üzerine çıldırdı. şimdi de utanmadan hürriyet'e sövdüğü röportajı "usta'ya büyük şok" diye haber yapıyorlar. kaldı ki kulüple eş zamanlı olarak benzer açıklamalar yapmaları manidar. belli ki bir takım görüşmeler yapılıyor.

Yorum

• İlk olarak Adem Akyüz' tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                Şevket Çapkınoğlu: Birileri arkanızdan konuşuyorsa ondan öndesiniz demektir..

Başkanın RT yaptığı twit.. Yorumcuları öne alalım

Edit: Başkan çok kararsız. RT'yi kaldırdı
                Kaldirmamis ki ..

ASUS_T00J-D cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Yorum

• İlk olarak Trapezunt tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                  Bayağı acizmişsin sen yahu, yazık ki halen daha kimse yaftalamıyor seni. Gerçekler ortada be çılgın çocuk. Lucescu nerede sen neredesin. Ersun gelir az sabır yahu, memlekette kağıt mı yok.
                  Yalniz Ahmet Cubukcu da sene sonu hocamiz Lucescu diyormus . O da mi geriden geliyor . ( baskanin en yakini ) . Milleti trollicek hali yok herhalde.

ASUS_T00J-D cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Yorum

• İlk olarak Yavuz Bektaş tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                    [MENTION=24107]DEEP BLUE[/MENTION] Abi görüşmelerde hiç foto çekişmiş midir gizli de olsa.Belge varsa Usta belgeyi koysun işi bitirsin.Bizde Ersunu getirelim hemen.
                    Çekilmiştir Yavuz'cum... Bükreş Organize Sanayi'nin içindeki meşhur Voyvoda çorbacısında, Lucescu bol sarımsaklı işkembeye kaşık sallarken, Usta'da hoşafla kendinden geçerken görüntülenmiştir :-)))
                    En son Misafir tarafından düzenlendi; 10.01.2016, 07:16.

Yorum

• İlk olarak Mehmet BAŞ tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                      Arkadaşlar Lucescu'nun ne demesini bekliyordunuz?

Shaktar Donetsk'in sözleşmeli hocası, hala sözleşmesi devam ederken başka takımla flört ediyorum mu diyecekti?

Bırakın artık bir taraf yalan konuşuyor, şok şok şok haberlerini okumayı...

Lucescu doğru bir açıklama yapmıştır.

Anlaşılan Türkiye'de yapılan haberler kendisini zor durumda bırakmış!

Etik olarak bir hocanın söylemesi gerekenleri söylemiştir. Muharrem USTA ile görüşmüş olsa bile şu an bunu basına açıklayamaz.

Panik yapmaya gerek yok...

Dogru olan aciklamanin baskanla ile ilgili olan kismi ne kadar etik acaba..Anlasma olsa bile kimse o sozleri soylemez baskan icin yok ismini kullanmista secim kazanmak icin gecelim bunlari.
                      Çünkü sevdim ve ben kalbiyle yaşayanlar zümresindenim.

Yorum

• İlk olarak DEEP BLUE tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                        Lucescu'la kesinlikle görüşüldü. Hatta anlaşma aşamasına gelindi. Başka türlü nasıl anlatabilirim bilmiyorum ama insanına güvenilmeyecek ülkeler var... Çok uyardık. "Ersun'la anlaşmayacaksanız bile gündemden düşürmeyin, adamın eline koz vermeyin" dedik. Madem Ersun mayın eşeği olarak kullanılıyordu, niye hemen patlattınız kardeşim...Akıl alır gibi değil... Bize zamanında kızanlar, hoplayıp zıplayanlar bilsinler ki yanlış bir şey önermez ve yazmayız. Vardır bir bildiğimiz...

Luce hala olabilir... Ama hangi koşullarda?... Soru bu...
                        Abi bu is yine Ersun Yanal'a cikacak demistim buyuk ihtimal ile oyle olacak ama bu sefer Ersun Yanal ne der bilemem.
                        Çünkü sevdim ve ben kalbiyle yaşayanlar zümresindenim.

Yorum

• Kurban Berdiyev
                          Trabzon futbolunun kralı, Ahmet Suat Özyazıcı

Yorum

• Her seyde bir hayir var Ersun hoca basta gelseydi sezon sonuna kadar yipranirdi insaAllah sezon sonu gelir de hem onun hem bizim icin hayirlisi olur
                            ALLAH UTANDIRMASIN

Yorum

• Lucescu bir şeylerin uğruna dayatma ve boş açıklamalar yapıyorsa direk çıkarsınlar gündemden. Bu şartlarda gelse de Halilhodzicten farkı olacağını sanmıyorum.
                              #TRABZONSPOR#

Yorum

• Muharrem Usta: "Gandırdım xgffgfgg"
                                Şahıslardan önce kafalar değişmeli.

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                Yükleniyor...
                                X