Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Sizce Yeni Hocamız Kim Olmalı?

Daraltma
Bu konu kapanmıştır.
X
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• İlk olarak Mustafa' tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
    Bence kupayı ıska geçmemeliyiz.Hem avrupa adına hem de takım da yaratacağı hava da çok farklı olacaktır.

Hatırlayın 2010 senesinde kupayı kazandığımız da kimsenin tahmin etmeyeceği bir hava oluşmuştu.Ardından süper kupayı da kazanarak lige çok özgüvenli başlamıştık.

Bu yüzden kupayı kazanmak takımın özgüveni açısından çok önemli

30 yıl.evet 30 yıl renkdaşım şampiyonluk turu atabildik mi .son 30 yılda.

ne olucak uefa ya katılınca para yok gereksiz futbolcular yorulucak yıpranıcak sakatlanıcak ve ligi gene kaybedicez.uefada maçı kaanınca 150 bin dolarmı ne alıyorsun (450 bin tl) yaaaa bizim süper ligde 3 puanı alınca 1 milyon tl alıyorsun(eski parayla 1 trilyon)bu uefanın cazibesi nedir arkadaş biri anlatsın.

en nefret ettiğim takım şikebahçe ama doğruya doğru adamlar geçmiş sezonlarda uefaya kaılınca hemen eleniyorlar .neden çünkü önemliolan lig ve şampiyonluk şampiyonlar ligi.ben uefa kupasını alsma sevinmem arkadaş.beni tek sevindirecek olan olan lig şampiyonluğudur.

bu saçmalık uefa kupasını ne kadar gözüüzde büyütüyorsunuz gram birne parasalne başka bişey getirisi yok.ama kaybettirdikleri çok.

yine diyorum işallah ligi ilk 4 te bitirmeyiz ve kupayıda alamayız.yoksa bu saçmalık uefa kupasına katılıp 32 .senede şampiyonluk hayelleri kurmaya devam edicez.çünkü bu saçmalık uefa ile uğraşırken gene şampiyon olamayıp 31 . senede gidicek.,

benim görüşüm bu katılmayabilirsiniz.benim için tek hedef lig şampiyonluğu.zaten lig şampiyonu olunca para şampiyonlar ligi itibar vb.... zieve yapıcak.uefada sadece herşeyi kaybedersin ne para kazanırsın ne ligi devam ettirebilirsin.saçmalık bu uefa.

Yorum

• İlk olarak A. Aydın tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
      Bu cumleyi kurdu ama ortada nasil bir soru var o da onemli.
      Sadece lucescu nun verdigi cevaplari dinledik.
      Sezon sonu sozlesmem bitiyo dedi buna paralel sitemizde aciklama yapildi.
      Bi ihtimal anlasmayi yapmislardir, lucescu sezon sonuna kadar dillendirilmesini istemiyordur.
      Benimkisi de sadece tahmin.
      Tabi o da bir ihtimal.Ben Luce kesin geldi gözüyle bakıyordum.Belki de bu açıklamalarda gerçek değildir.Yarın usta yazar tivittirdan zaten

Yorum

• bu arada transferde hiç haber yok muiho da haber alabiliyorduk bunlarda çıt yok resmen Vidar Kjartansson haberi vardı nette bilgisi olan var mı

Yorum

• İlk olarak !olgun! tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
          Imzadi demistin yirttilarmi o anlsmayi yoksa yenidenmi hazirlicaklar
          Bayağı acizmişsin sen yahu, yazık ki halen daha kimse yaftalamıyor seni. Gerçekler ortada be çılgın çocuk. Lucescu nerede sen neredesin. Ersun gelir az sabır yahu, memlekette kağıt mı yok.

Yorum

• İlk olarak Mustafa' tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
            Yapma be ronin

Gelecek sene adına hem avrupada hem de ligde başarılı olmak gibi bir şansımız yok mu?

Ayrıca Avrupa bizim için daha önemli olmalı.Prestij açısından da daha önemlidir diye düşünüyorum.

Sana bi soru

Avrupa kupasında finalmi ?

Yoksa süper ligde şampiyonluk mu ?

tabiki süper ligde şampiyonluk,

itibarı süper ligde şampiyon olarak yakalarız.inanki biz uefa şampiyonda olsak biz trabzonsporlulardan başka kimse sevinmehyecek.ben türkiyeye dizçöktürmek istiyorum.lig şampiyonluğunu istiyorum.

uefayıda alsak gazateler o gün yazar programlarda bir gün konuşulur.(tabi şikebahçe alsa bu 5-6 ay olur konuşmlar yayınlarişeyt bunlar böyle Allahsız)

AMA ligşampiyonu olursak elleri mecbur.bizi yazmaya programlarda konuşmaya.ben bu Allahsızların karşımızda diz çökmesini istitorujm bunun yoluda sadece lig şampiyonluğu sevgili renkdaşım
            En son 61ronin61 tarafından düzenlendi; 10.01.2016, 02:30.

Yorum

• İlk olarak Trapezunt tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
              Bayağı acizmişsin sen yahu, yazık ki halen daha kimse yaftalamıyor seni. Gerçekler ortada be çılgın çocuk. Lucescu nerede sen neredesin. Ersun gelir az sabır yahu, memlekette kağıt mı yok.
              Dogru ben lucescunun yaninda diilim o baya uzakta.. ama sanirim ersun tatile giderken seni yanina almis...

Yorum

• Zavalli Kurban hoca da bekleyi orda... Bizum baskan yüzine bakmayi
                Haaah baskan gördun mi Luçe'yi muçeyi ? "adumi kullandun adumiii" diyi saa

Anlasana baskanum
                Luçe bizden kaçayi
                Kaç defa dedum sana
                Getur Kurban hocayi
                Trabzon futbolunun kralı, Ahmet Suat Özyazıcı

Yorum

Dogru ben lucescunun yaninda diilim o baya uzakta.. ama sanirim ersun tatile giderken seni yanina almis...

Yerleri karıştırdın. Trabzonspor için Lucescu ile masadaydım. Çok şey yapma, çaktırma sen.
                  [MENTION=24107]DEEP BLUE[/MENTION] ne diyorsun sen abi, Amerika'ya gitmişmiyimdir. Yanına eküri geldim bak
                  En son Trapezunt tarafından düzenlendi; 10.01.2016, 02:34.

Yorum

• İlk olarak 61ronin61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                    30 yıl.evet 30 yıl renkdaşım şampiyonluk turu atabildik mi .son 30 yılda.

ne olucak uefa ya katılınca para yok gereksiz futbolcular yorulucak yıpranıcak sakatlanıcak ve ligi gene kaybedicez.uefada maçı kaanınca 150 bin dolarmı ne alıyorsun (450 bin tl) yaaaa bizim süper ligde 3 puanı alınca 1 milyon tl alıyorsun(eski parayla 1 trilyon)bu uefanın cazibesi nedir arkadaş biri anlatsın.

en nefret ettiğim takım şikebahçe ama doğruya doğru adamlar geçmiş sezonlarda uefaya kaılınca hemen eleniyorlar .neden çünkü önemliolan lig ve şampiyonluk şampiyonlar ligi.ben uefa kupasını alsma sevinmem arkadaş.beni tek sevindirecek olan olan lig şampiyonluğudur.

bu saçmalık uefa kupasını ne kadar gözüüzde büyütüyorsunuz gram birne parasalne başka bişey getirisi yok.ama kaybettirdikleri çok.

yine diyorum işallah ligi ilk 4 te bitirmeyiz ve kupayıda alamayız.yoksa bu saçmalık uefa kupasına katılıp 32 .senede şampiyonluk hayelleri kurmaya devam edicez.çünkü bu saçmalık uefa ile uğraşırken gene şampiyon olamayıp 31 . senede gidicek.,

benim görüşüm bu katılmayabilirsiniz.benim için tek hedef lig şampiyonluğu.zaten lig şampiyonu olunca para şampiyonlar ligi itibar vb.... zieve yapıcak.uefada sadece herşeyi kaybedersin ne para kazanırsın ne ligi devam ettirebilirsin.saçmalık bu uefa.
                    Dibine kadar katılmıyorum.

Avrupada adının duyulması bir klüp açısından çok önemli diye düşünüyorum.

Ayrıca öyle bir hale getirdinki olayı avrupaya giden şampiyon olamıyor gibi bir şey oldu bu.

Gayetde ikisini beraber idare edebiliriz neden edemeyelimki ?

Sezon öncesi geniş çaplı bir kadro kurarsan iki kulvarda da başarılı olabilirsin.

Başkan Muharrem Usta'nında dediği gibi ; " İki kolda iki karpuz " neden olmasın ?

Yorum

• Forumun daha doğrusu taraftarların kafasını başkanın yada X hocanın açıklamaları değil ortada bilgi getiriyorum ayağına dolaşanlar karıştıyor.İnsanları 2 dakika rahat bırakın.LÜTFEN!

Yorum

• İlk olarak Trapezunt tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle

Yerleri karıştırdın. Trabzonspor için Lucescu ile masadaydım. Çok şey yapma, çaktırma sen.
                        Bende seni kaideye aliyorum)cilgin cocuktan yas ve beyin potansiyelini anlamaliydim...

Yorum

• Fuat Avni??

Yorum

• İlk olarak Sefer Asan tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                            Zavalli Kurban hoca da bekleyi orda... Bizum baskan yüzine bakmayi

Anlasana baskanum
                            Luçe bizden kaçayi
                            Kaç defa dedum sana
                            Getur Kurban hocayi
                            Kurban i bende severim ve takımda girmeyi çok isterim yaptıkları ortada. Ama şöyle birşey var bizim türk basına spor sayfalarinda basliklarla skibbe ye ne yaptığını biliyorsundur.
                            Bir galibiyette şöyle olabilir
                            Kurban olayım saaa.
                            Bjk yı yendigimizde Trabzonspor Kurban kesti.

Ama olsun o adamın tesbihi yeter

Yorum

Bende seni kaideye aliyorum)cilgin cocuktan yas ve beyin potansiyelini anlamaliydim...
                              B12 tavsiye ederim, anlayamadığın noktalarda yardımcı olur. Yalnız koca akrabalık ağının topacı seni bulmuşlar sürekli çeviriyorlar. O değilde ben en çok İzzet Usta kulübü yönetiyor dediğinde aydınlandım ki hayret forumun gözünden kaçmış.

Seni çılgın, hadi oradan.

Ek: Kaideye alınmaz kaale alınır.
                              En son Trapezunt tarafından düzenlendi; 10.01.2016, 02:40.

Yorum

• İlk olarak Sefer Asan tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                                Zavalli Kurban hoca da bekleyi orda... Bizum baskan yüzine bakmayi

Anlasana baskanum
                                Luçe bizden kaçayi
                                Kaç defa dedum sana
                                Getur Kurban hocayi
                                Mecnun Leyla'sına kavuştu sen Kurban'a kavuşamadın be Sefer

Bu arada son zamanlarda artık çok sık rastlıyoruz forumda ikili tartışmalara, özel mesaj denen şey niye var be kardeşim oradan yapın atışmanızı.
                                Mustafa Yumlu.

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                Yükleniyor...
                                X