İlk olarak Kasım BEKTAŞ tarafından gönderildi
Gönderiyi görüntüle
Duyuru
Daraltma
Henüz duyuru yok.
Sizce Yeni Hocamız Kim Olmalı?
Daraltma
Bu konu kapanmıştır.
X
X
-
İlk olarak yattarahayranı tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleçekememezlik
Kıskananlar çatlasın.2010-2011 SEZONU SÜPER LİG ŞAMPİYONU
82 HELAL PUANLA
TRABZONSPOR
Yorum
-
İlk olarak Kasım BEKTAŞ tarafından gönderildi Gönderiyi görüntülesadece bir yerde gördüğüm için yazıyı sildim
Yorum
-
Lucescu olacaksa istedigi ücreti versinler, olmayacaksa acele etmesinler. En iyiyi bulana kadar beklesinler. Gerekirse bu yarim devre Sadi ile devam edelim. Biz taraftar olarak yönetimin arkasinda duralim. Bakiyorum sabirsizliklar baslamis. Yillardir acele acele hep kayip, sabredelim2009 ---Ne zaman gülecek bu yüzüm,ahhh baba ahhh,nerden aşıladın bu sevdayı bana.....
2010---Baba sana bişi söyliyim mi? Bu sefer olacak gibi...
2011---'Yine mağlup olduk kirli oyunlara....Artık başka bahara...' demiştim şikeymiş meğer
Yorum
-
İlk olarak HOPA'LI TS'Lİ tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleAdamlar sürekli bize kin kusuyor, 61. dakikalarda küfrediyor.
Yardım yapıyoruz.
Onlar bize olan kin ve düşmanlıklarını asla bitirmezler.
Herşeye rağmen Başkan'ın iyi niyetini takdir ediyorum.
Trabzon hem nüfus olarak hem m2 olarak hem de (bence) yaşanılabilirlik olarak Samsun'dan daha alt seviyede olmasına rağmen Trabzonspor'un Anadolu'nun efendisi olmasını, futbol şehri olmasını, dört büyüklerde biri olmasını çekemiyorlar.
Başkanın yardımını da yadırgamamak lazım. Neticede şu anda Samsun'da çok büyük bir hastanenin sahibi ve yenisi yapılmakta. Birileri yardım talep etmiştir ve başkanda yardım etmiştir. Trabzonspor'un kasasından yardım etmedikten sonra kimse de rahatsız olmamalı.
Yorum
-
İlk olarak DeAgLeMaNyAq tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleBaşarıdan uzaklaşınca herkesin salması normal. Takım olmanın özelliği de burada yatıyor. Pektemek BJK'nin önemli bir oyuncusu olmamasına rağmen düğününün ertesi günü kafileyle Sivas'a gidiyor, ertesi gün de maça çıkıp gol atıyor...
sanirim cale gibi izinini erken kesip antrenman yapmaya gelen adam bulmak utopiktir fakat en azindan zamaninda kampa katilmalari basariya odakli olmamaliForvete: Tencere Hill
Sidober: Bud Spencer
Yorum
-
image.jpg
1461 in yabancı oyuncuların menajeri
Büyükaydın denilen adam almış adamları
1461 den asbaşkandan açıklama geldi biz alınmalarını istemedik
Zorla birilerinin oyuncuları alınıyor
kim bu adam ?
Anlaşılan eski tas eski hamam
işte vizyon .“Bir gün birileri gelecek TRABZONSPOR’umu şampiyon yapacak.”
HAMİ AYAZ
Yorum
-
İlk olarak absorve tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleBaba tarafından Samsun'lu ana tarafından Trabzonlu hali hazırda Samsun'da yaşayan ve koyu Trabzonzonsporlu biri olarak bir kaç arkadaşında dediği gibi Samsunspor taraftarının tavrının sebebi çekememezlik.
Trabzon hem nüfus olarak hem m2 olarak hem de (bence) yaşanılabilirlik olarak Samsun'dan daha alt seviyede olmasına rağmen Trabzonspor'un Anadolu'nun efendisi olmasını, futbol şehri olmasını, dört büyüklerde biri olmasını çekemiyorlar.
Başkanın yardımını da yadırgamamak lazım. Neticede şu anda Samsun'da çok büyük bir hastanenin sahibi ve yenisi yapılmakta. Birileri yardım talep etmiştir ve başkanda yardım etmiştir. Trabzonspor'un kasasından yardım etmedikten sonra kimse de rahatsız olmamalı.
Yorum
-
rabotnicki maçının katili onur,
şb.ye hayranlık duyan erkan ve
akrabası lemi sayesinde bu takımda oynayabilen özer
bakalım ücretlerinde indirime gidecekler mi .
gerçi onlara gelene kadar
soner , deniz , serdar, fatih , ndoye gibi ıskatalar var ama
yine de ağır abiler
bakalım vefa lafını duyunca ne tepki verecekler .
bu futbolcuların kulübe bağlılıkla ilgili söyledikleri sözler aklımızda.
tetikteyiz .
bekliyoruz .
Yorum
-
İlk olarak absorve tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleBaba tarafından Samsun'lu ana tarafından Trabzonlu hali hazırda Samsun'da yaşayan ve koyu Trabzonzonsporlu biri olarak bir kaç arkadaşında dediği gibi Samsunspor taraftarının tavrının sebebi çekememezlik.
Başkanın yardımını da yadırgamamak lazım. Neticede şu anda Samsun'da çok büyük bir hastanenin sahibi ve yenisi yapılmakta. Birileri yardım talep etmiştir ve başkanda yardım etmiştir. Trabzonspor'un kasasından yardım etmedikten sonra kimse de rahatsız olmamalı.En son dağlıca61 tarafından düzenlendi; 03.01.2016, 23:38.
Yorum
En Aktif Kullanıcılar
Daraltma
En aktif kullanıcı yok.
Yorum