Boşuna zaman kaybetmeye gerek yok, Ersun Yanal gelsin bu iş bitsin.
Duyuru
Daraltma
Henüz duyuru yok.
Sizce Yeni Hocamız Kim Olmalı?
Daraltma
Bu konu kapanmıştır.
X
X
-
İlk olarak arifberkay tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleCanhan abiyi kaybettik
Yorum
-
Ersun Yanal ile bir ay önce bir yemekte uzun uzun sohbet etmiştim. Burada bahsedilen kişi olmadığını bilmeniz için onunla bir kaç dakika konuşmanız gerekiyor aslında. Futbolcu takip etmez diyenlere bilgi sahibi olmadan fikir sahibi olmamalarını öneriyorum. Ben Ustanın yerinde olsam Trabzon ve Trabzonsporu Ersun hocadan teknik direktör olarak seçmesem bile bir kere olsun dinlerim.
Adamın yatı var ve bir tane de kız arkadaşı var bu konuyu saçmalamanın anlamı yok sanırım. Ersun hocanın ne namussuzluğunu gördünüz tam anlayamadım. Trabzondan para mı çaldı yoksa transferlerde rüşvet mi aldı?SÖZ KONUSU VATAN İSE GERİSİ TEFARRUATTIRSAVAŞ, BAĞIMSIZLIK SÖZ KONUSU OLMADIKÇA CİNAYETTİR
bülent uygun--es es--korcan--aleks taşcıoğlu--egemen--selçuk-galatasaray
Yorum
-
İlk olarak U.Sadıkoğlu tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleBelkide başkan Şenol Güneş'i kastetmiştir
ersun yanal da olabilir cok begendigim bir hocadir ..BiZe HeR yEr TrAbZoN
"Dünyâ'da, menfaat için sevgi gösterisinde bulunan insanlar kadar alçağı yoktur!"
Yorum
-
İlk olarak arifberkay tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleCanhan abiyi kaybettikBiZe HeR yEr TrAbZoN
"Dünyâ'da, menfaat için sevgi gösterisinde bulunan insanlar kadar alçağı yoktur!"
Yorum
-
İlk olarak arifberkay tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleCanhan abiyi kaybettikOnca nimet varken, kul hakkı yemeyin!
Yorum
-
Bir adamın çapkın olması işini iyi yapmasına engel bir durummudur?
Ya da şöyle söyleyeyim dünyanın en dürüst, namuslu, mazbut tam bir aile babası olup yetenekleri kısıtlı olan, faydası minimum olan biri mi, kulübün itibarını zedelemediği sürece performansı yüksek ufak tefek kusurları (ki çapkınlık bence kişiyi bağlayan ve kusur olarak sayılıp sayılamayacağı göreceli olan bir kavramdır).
Ersun Yanal çok başarılı, sistemli çalışan bir teknik direktördür.
Trabzon'da çalışam konusunda istekliyse macera aramaya gerek yok.
Ligi bilen doğru kişidir.
Yorum
-
Sizce Yeni Hocamız Kim Olmalı?
Ersun hoca windows 97 kullanıyormuş ona göre kendisiyle tanışırım hatta bir gün dediki "Bill gates de ne kazanıyor öyle ya ne ciro yapıyordur o"En son Yavuz Bektaş tarafından düzenlendi; 18.12.2015, 10:32.TRABZONSPOR
@yvzbkts61
Yorum
-
İlk olarak Yavuz Bektaş tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleBiraz konuyu değiştirelim.Sponsor meselelerinde bilgin var mı?Olacak mı bir şeyler?
Yorum
-
İlk olarak arifberkay tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleCanhan abiyi kaybettik///// Balinaya Kafa Atan ÇılGın Hamsi \\\\\
Yorum
-
İlk olarak Ünal Er tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleErsun Yanal ile bir ay önce bir yemekte uzun uzun sohbet etmiştim. Burada bahsedilen kişi olmadığını bilmeniz için onunla bir kaç dakika konuşmanız gerekiyor aslında. Futbolcu takip etmez diyenlere bilgi sahibi olmadan fikir sahibi olmamalarını öneriyorum. Ben Ustanın yerinde olsam Trabzon ve Trabzonsporu Ersun hocadan teknik direktör olarak seçmesem bile bir kere olsun dinlerim.
Adamın yatı var ve bir tane de kız arkadaşı var bu konuyu saçmalamanın anlamı yok sanırım. Ersun hocanın ne namussuzluğunu gördünüz tam anlayamadım. Trabzondan para mı çaldı yoksa transferlerde rüşvet mi aldı?
İstediği gibi yaşayabilir kız arkadaşı olmasından kimse şikayet edemez. ama önce işini yapacak ,zaten bunu layıkıyla yapıyor olsa diğer durumlarına kimse aldırış dahi etmez///// Balinaya Kafa Atan ÇılGın Hamsi \\\\\
Yorum
-
İlk olarak nbay tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleFenere gösterdiği eforun ne kadarını sana gösterdi? Ya da gösterebilir, ayrıca bizde haftada 1-2 gün idmana gelmediği oluyordu, fenerde buna cesaret edebilmişmidir acaba?
Biraz mübalağa yapacam kimse kusura bakmasın, malum ts-fb maçında sahadan koşarak kaçışında harcadığı enerjiyi bizi çalıştırırken göstermemiştir, şahsi fikrimdir.- you either die a hero or you live long enough to see yourself become the villain.
Yorum
-
Ersun Yanala iki sene sabredelim bu isi yapar. Yada Hami + sportif direktor olarak tercubeli bir isim. Yada yabanci Bert van Marwijk veya baska biri olabilir. Bunlar hepsi tabi lucescu olmayacaksa. Oyle ravzan lucescu ile babasi olmaz. Ravzanin isini hamide yapar. Gelecekse sadece Mircea.En son Bayundur Han tarafından düzenlendi; 18.12.2015, 11:04."Gençliğimizi büyük bir savaş beklemektedir. Bozgunculuğa, tembelliğe, ahlaksızlığa, cehalete, yalancılığa karşı büyük bir savaş." Alparslan Turkeş
Yorum
-
İlk olarak nbay tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleaslında mevzu kız arkadaşı olması ya da yaşantısı falan değil ,bu yaşamının hocalığının önüne geçmesi. kendine takıma vermeyip bu yönüyle ön plana çıkıyordu .
İstediği gibi yaşayabilir kız arkadaşı olmasından kimse şikayet edemez. ama önce işini yapacak ,zaten bunu layıkıyla yapıyor olsa diğer durumlarına kimse aldırış dahi etmez
ama başkanımızda bunu biliyordur ve ursun hocadan yana kullanırsa tercihini bunlarıda masaya yatırır herhalde. zira kendi dedigi gibi yanılma lüksleri yok2010-2011 LİG ŞAMPİYONU Trabzonspor
Yorum
En Aktif Kullanıcılar
Daraltma
En aktif kullanıcı yok.
Yorum