Mbia ve Cavanda ne zaman kadro dışı bırakılıyor?
Duyuru
Daraltma
Henüz duyuru yok.
Sizce Yeni Hocamız Kim Olmalı?
Daraltma
Bu konu kapanmıştır.
X
X
-
İlk olarak katre-i.matem tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleHami hamlesi bir çok taraftarda hayal kırıklığı yaratmış olabilir ama benim gibi polyannacılar sezon sonu Luce geleceği için 6 aylık Hami ile anlaşıldı diye kendilerini avutabilirler. İyi geliyor
Yorum
-
Kongreden önceki hemen hemen her konuşmasında tercih hatası yapmayacağız, bu maddi zarar hep tercih hatasındandır dedi ve görevi devraldı. Bu hamleyi şu sezonu bitirmelik geçici bir plan olarak görüyorum. En azından yeni sezon başlayana kadar destekleyip izleyeceğim. Devre arasında Shaktar ile sözleşmesi olan Lucescu'nun buraya geleceğini düşünen var mıydı aranızda onu da bilmiyorum. İzleyip görelim. Hayırlı olsun.T R A B Z O N S P O R
Yorum
-
hami bu geçiş döneminde olabilecek en akıllı hamle. daha önceki gelişinde takımdaki oyuncuların performansını belli oranda arttırmış, takıma pozitif hava katmış, gitti denilen avrupa potasına takımı ulaştırmıştır. hatta yönetimin yeni sezonda takımdan uzaklaştırdığında camiadaki birçoğumuz kendisine haksızlık yapıldığını düşünmüş en azından bir sezon daha sans vermeyi hak etmiştir diye düşünmüsüzdür.
Yorum
-
İlk olarak 7can61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleLucescu gelmese de Lucescu kalibresinde birinin sene sonunda geleceğinden ve seneye büyük bir değişim/oluşum içine gireceğimizden kuşkum yok.
Usta last hope....
Yorum
-
Bizim taraftardaki yabancı hayranlığına hastayım. Bir kaç yabancı dışında ne hayırlarını gördük. Bize şu sıralar klas oyuncudan ziyade yüreğini ortaya koyacak Trabzonsporlu olan ve bu takımın yenilgisinde milyonlarca insanın haftasının zehir olduğunun bilincinde olan oyuncuları ben sahada görmek istiyorum. Elimizde böyle oyuncu çok fazla yok doğrudur ancak aldığı paranın karşılığını profesyonellik çizgileri içinde veren veya vermeye çalışan oyuncu da çok fazla yok. Alayının şeyinde değil takım kazanmış kaybetmiş. Trabzonspor'un kaybettiği maçlardan sonra ağlayan futbolcular kaleciler gören bu gözler son yıllardaki bu ruhsuz oyuncu kitlesinden bıktı usandı. O nedenle sahada mücadele etmeden terinin son damlasına kadar emeğini sahaya vermeyen oyuncu kadroya alınmasın. Trabzonspor'da o mücadeleci sert inatçı hırt futbolcu yapısı tamamen yerini eli şeyinde dolaşan futbolcu yapısına döndü. Beni en çok rahatsız eden de budur.Bazen Sevinç Bazen Keder, Trazonsporlu Olmak Yeter!
(Hepimiz TÜRKÜZ Ulan!)
Yorum
-
lucesku trabzonspora neden gelmez
1-ukraynada çok iyi para kazanıyor hatta ve hatta shaktar başkanının bankasında 20 milyon euro parası olduğu söyleniyor.
2- istanbulun 3 yalakası hoca aradıklarında ilk tercihleri heplucesku oldu ama hiçbirine gitmedi tutup bizemi gelecek.
3-shaktara her zaman gönül bağının olduğunu ve kovulmadan burdan ayrılmam diye defalarca yaptığı açıklamalar var
4-shaktar başkanıyla arası çok iyi ve onun sözünden çıkmıyor
5-ukraynada shaktarın şampiyonluk şansı 100 de 60 ama trabzonsporun şampiyonluk şansı 100 de 20 bunu çok iyi bilen lucesku 100 de 60 ı seçer
6-ukraynada sinirsiz stressiz parasını kazanıyor türkiyeye gelip neden kendini sin,r strese soksun
7-sizce şartlar bu iken lucesku trabzonspora gelirmi bence gelmez.
Yorum
En Aktif Kullanıcılar
Daraltma
En aktif kullanıcı yok.
Yorum