Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Sizce Yeni Hocamız Kim Olmalı?

Daraltma
Bu konu kapanmıştır.
X
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• İlk olarak absorve tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
    O konuyu da yazacaktım da çok dallandırmak istemedim Samsun'dan bir çok milletvekili de Trabzon kökenli. Sadece Samsun'da değil Türkiye'nin bir çok yerinde bir çok Yöneticilerin, ceoların, müsteşarların, başarılı iş adamlarının vs Trabzonlu olduğunu görebiliriz. Trabzon insanı akıllı, başarılı ve karaktaristik. Samsun daha metropol daha karmaşık çok göç almış bir yer. O yüzden hiç bir zaman Samsunspor Trabzonspor olamaz. Trabzon'da çevir 100 kişi 90 u Trabzonspor'luyuz der. Samsun'da çevir 100 kişiyi 10 u bile demez Samsunspor'luyuz diye. Neyse şehrimin takımı başarılı olsun isterim ama malesef çok zor.
    O 10 kişide dışardan gelmiş öğrencidir DD

Şuna dikkat çekmek istiyorum bende öğrenciyim ve dışarıdan buraya okumaya gelmiş başka takımı tutan(Şikebahçe dahil) kişilerle tanıştıkdan sonra tutup maça getirip Trabzonspor diye bağırtmış,Ts Clubdan alışveriş yaptırmış birisi olarak bunu herkesin yapabileceği kanaatindeyim D

Çünkü;Adam misal Mersinde büyümüş etrafa ayak uydurup istanbul cücüklerini tutuyor ama bunu sadece ekrandan maç izleyip 2-3 yılda bir forma alarak yapıyor yani aslında bir bağlığı yok etrafınızdaki istanbul hayranlarına sorun %50 si hayatında tuttuğu takımın stadına maç izlemeye gitmemiştir.

Sen adamı tutup stada sokunca hoşuna gidiyor orada millet bağırırken önce sessiz kalıyor sonra içinden söylemeye başlıyor ve en sonunda kendini söylerken buluyor...

Şimdi bana gelip "bidahaki maça gidiyoruz dimi!
    "Bak finaller 22 sinde bitiyor ama ben biletimi 25 ine aldım çünkü 24 ünde beşiktaş maçı var" diyen insanlara dönüştüler

İlk olarak safa77 tarafından gönderildi
    Roda çıksa bile damdoy girmesin eksik oynayalım

http://s7.directupload.net/images/120830/dwkkcgqy.swf

Yorum

Yok hocam yanlış bilgi gs,şb,bjk ilk üç.
      500 Bin trb lu olduğu nu biliyordum.yinede sagol
      Ne Olmuş Şampiyon Olamadıysak,,,
      Hayallerimizi Satmadık'ya,,,

Yorum

Haydar ali usta diye biri eğer luceskuysa hoca değer yazmış twitterda. Bilemiyorum ama başkanla yakınlığı var mı yok mu..
        Sanmam..7 m€ inandırıcı değil zaten.Daha geçen mbianin sözleşme şartlarına atıf yapan başkan gidip hocaya yıllık 7 m vermez

Yorum

• Mircea Lucescu 6 alsada 7 alsada...Muhtemelen Sponsor vardir..
          ...TRABZONSPOR...
          "Bize Her Yer Trabzon"

Yorum

• İlk olarak EMİR tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle

Şuna dikkat çekmek istiyorum bende öğrenciyim ve dışarıdan buraya okumaya gelmiş başka takımı tutan(Şikebahçe dahil) kişilerle tanıştıkdan sonra tutup maça getirip Trabzonspor diye bağırtmış,Ts Clubdan alışveriş yaptırmış birisi olarak bunu herkesin yapabileceği kanaatindeyim D

Çünkü;Adam misal Mersinde büyümüş etrafa ayak uydurup istanbul cücüklerini tutuyor ama bunu sadece ekrandan maç izleyip 2-3 yılda bir forma alarak yapıyor yani aslında bir bağlığı yok etrafınızdaki istanbul hayranlarına sorun %50 si hayatında tuttuğu takımın stadına maç izlemeye gitmemiştir.

Sen adamı tutup stada sokunca hoşuna gidiyor orada millet bağırırken önce sessiz kalıyor sonra içinden söylemeye başlıyor ve en sonunda kendini söylerken buluyor...

"Bak finaller 22 sinde bitiyor ama ben biletimi 25 ine aldım çünkü 24 ünde beşiktaş maçı var" diyen insanlara dönüştüler
            Yazdığın şey çok doğru. Takımına aşırı bir bağlılığı yoksa o atmosferden etkileniyorlar. Hataylı olan ve KTÜ'ye gelen fenerli bir arkadaşı tutup Avni Aker'e götürmüş, üstüne Fenerbahçe'ye küfrettirmistim. Kupadaki 6-0'lık Sivas maçında da rakip takım tribününe doğru saldırıya geçmişken polisten cop yemişliği de var.. 4 sene boyunca 10'dan fazla kez Trabzonspor maçına gelip benim kadar bağırmıştır herhalde..
            www.x.com/zykmda

Yorum

• Yıllık 6 milyon çok fazla. İki yıl olsa 12 milyon euro yapar. Yaklaşık 36 milyon TL. Paraya bak...

Yorum

• Sizce Yeni Hocamız Kim Olmalı?

İlk olarak EMİR tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle

Tribün başka birşey. Ben şampiyon olduğumuz sezon kombine aldım ve fırsat buldukça Trabzon'a gittim maçlara. Hele liverpool maçı vardı ki o atmosferi unutamam. Bende gs li bir arkadaşımı götürmüştüm maça şok olmuştu atmosferden.

Ama Trabzon Trabzonspor'un değerini bilmiyor. O stad her hafta nasıl dolmuyor hayret ediyorum. Altı üstü 20.000 kişi gelmiyor stada.Yahu bilet ucuz, takım Trabzonspor nasıl dolmaz arkadaş nasıl dolmaz. Biz deliriyoruz statta Trabzonspor'u izlemek için. Trabzon elindekinin kıymetini bilmiyor.

Ben tribünü başarıya endekslemeye karşıyım. Trabzon futbol şehri diyorsak o stat do-la-cak. Şike, hakemler, futboldaki pisliklere inat o stat dolacak ki Trabzonspor diğer takım oyuncuları için yeniden en zor deplasman olsun, korkularak gelinen, titrenerek gelinen yer olsun.
                En son Selim MACİT tarafından düzenlendi; 04.01.2016, 00:45.

Yorum

• İlk olarak zafer6161 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                  500 Bin trb lu olduğu nu biliyordum.yinede sagol
                  Tüik'e göre 37.000 bin Trabzonlu Samsun'da yaşıyor. Ama bu muhtemelen nüfus kaydında trabzon yazıp samsunda yaşayanlardır. Nüfusta samsun yazıp trabzonlu olanda çoktur.

Yorum

• İlk olarak Samet Yildirim tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                    Mircea Lucescu 6 alsada 7 alsada...Muhtemelen Sponsor vardir..
                    Bncede sponsor vardir ama alacagi para hakkidir.

*Dinamo Bükreş
                    Romanya Ligi: 1989–90
                    Romanya Kupası*: 1985–86, 1989–90
                    UEFA Kupa Galipleri Kupası*Yarı Final:*1989–90*
                    .
                    .
                    Brescia Calcio
                    Serie B: 1991–92
                    Anglo-İtalyan Kupası: 1993–94*
                    .
                    .
                    Inter Milan
                    UEFA Şampiyonlar Ligi*Çeyrek Final:*1998-99*
                    .
                    .
                    Rapid Bükreş
                    Romanya Ligi: 1998–99
                    Romanya Kupası: 1997–98
                    Romanya Süper Kupası: 1999*
                    .
                    .
                    Galatasaray
                    Süper Lig:*2001–02
                    UEFA Süper Kupa:*2000
                    UEFA Şampiyonlar Ligi*Çeyrek Final*:*2000-01*
                    .
                    .
                    Beşiktaş
                    Süper Lig:*2002–03
                    UEFA Kupası*Çeyrek Final:*2002-03
                    .
                    .
                    *Shakhtar Donetsk
                    Ukrayna Premier Ligi: 2004–05, 2005–06, 2007–08, 2009–10, 2010–11, 2011–12, 2012–13, 2013–14
                    Ukrayna Kupası: 2003–04, 2007–08, 2010–11, 2011–12, 2012–13
                    Ukrayna Süper Kupası: 2005, 2008, 2010, 2012, 2013, 2014, 2015
                    UEFA Kupası:*2008–09
                    UEFA Süper Kupa*İkinci*:*2009
                    UEFA Şampiyonlar Ligi*Çeyrek Final:*2010-11
                    .
                    .
                    Kariyerinde 12 lig sampiyonlugu var.(1 de italya ikinci lig sampiyonlugu.)
                    Dunyada kendisine rakip olabilecek hoca sayisi bir elin parmaklarini gecmez.
                    En son A. Aydın tarafından düzenlendi; 04.01.2016, 00:51.

Yorum

• Ersun yanal ´in kisiligini sevmesem de antrenor olarak usta ´nin antrenor profiline uydugunu dusunuyorum. Bu yuzden lucescu nun 6m€ istedigi dogru ise ersun'la 2 m a calisilmasini tercih ederim. 6 m cok cok uçuk bi rakam sampiyonluk garanti ile 6 m€ olacaksa ok. Prim sistemi vs ile. Net maas i 2,5-3 uzeri cok fazla.

Yorum

• İlk olarak samet yildirim tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                        mircea lucescu 6 alsada 7 alsada...muhtemelen sponsor vardir..

nerde imiş öyle enayi 6 m sponsor olacak

lucascu güzel ama o parayla ööküz aliriza katiliyorum yuh bana inandirici gelmedi

Yorum

• 4 Oyuncumuz kadro disi kaldi---> Yillik maliyetleri 2.65 M. €

Erkan ve Sefa garanti ücretleri 3 M. €

Sadece bu 6 oyuncu 5.65 M. €...

Bi yanda bu 6 oyuncu ve bu para bi yanda Lucescu diyelim 6 M. €---

Hangisi ?

---------

Yatabare, Musa, Deniz vb vb cok var onlari saymiyorum bile...
                          ...TRABZONSPOR...
                          "Bize Her Yer Trabzon"

Yorum

• İlk olarak sasort tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                            nerde imiş öyle enayi 6 m sponsor olacak

lucascu güzel ama o parayla ööküz aliriza katiliyorum yuh bana inandirici gelmedi
                            Anlatamadim.

3 kulüp verir. 3 Sponsor verir mesela.
                            ...TRABZONSPOR...
                            "Bize Her Yer Trabzon"

Yorum

• İlk olarak samet yildirim tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                              anlatamadim.

3 kulüp verir. 3 sponsor verir mesela.
                              anlattin güzel kardeşim de ben dalgaya vuruyorum işi

şu rakamlar doğru ise başariya göre esneyecek rakamlardir

mesela şampiyonluk artiş katsayisi kazanilan maç katsayilari vardir.

Yorum

• İlk olarak sasort tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                                anlattin güzel kardeşim de ben dalgaya vuruyorum işi

şu rakamlar doğru ise başariya göre esneyecek rakamlardir

mesela şampiyonluk artiş katsayisi kazanilan maç katsayilari vardir.
                                Ha tamam

Artik okadarini bilemem
                                ...TRABZONSPOR...
                                "Bize Her Yer Trabzon"

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                Yükleniyor...
                                X