Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Sizce Yeni Hocamız Kim Olmalı?

Daraltma
Bu konu kapanmıştır.
X
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• İlk olarak yattarahayranı tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
    Yunus Emre Sel'in twitterında böyle bişey yok

tmm sagol hemserim yalan haberler yapiyorlar ..Transfer Zamani basladi simdik cok böyle yalanlar olur anlasilan
    BiZe HeR yEr TrAbZoN

"Dünyâ'da, menfaat için sevgi gösterisinde bulunan insanlar kadar alçağı yoktur!"

Yorum

• şorda taraftarin transfer heyecani var boyu devrilesi iho onuda aldi elimizden

Yorum

• İlk olarak Samet Yildirim tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
        4 Oyuncumuz kadro disi kaldi---> Yillik maliyetleri 2.65 M. €

Erkan ve Sefa garanti ücretleri 3 M. €

Sadece bu 6 oyuncu 5.65 M. €...

Bi yanda bu 6 oyuncu ve bu para bi yanda Lucescu diyelim 6 M. €---

Hangisi ?

---------

Yatabare, Musa, Deniz vb vb cok var onlari saymiyorum bile...
        Bu açıdan bakılırsa mantıklı görünüyor ama 6 milyon € maaş Türkiye sartlarına göre çok ütopik.Mümkünse hiç kimse para için gelmesin kulübe.Bunu iho döneminde maalesef tecrübe ettik

Yorum

• İlk olarak OĞUZHAN061 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
          Bu açıdan bakılırsa mantıklı görünüyor ama 6 milyon € maaş Türkiye sartlarına göre çok ütopik.Mümkünse hiç kimse para için gelmesin kulübe.Bunu iho döneminde maalesef tecrübe ettik
          Ama kimse gelmez para sonucta herkesin sarti

Burada mühim olan sudur.

Mesela 100 M. Tl Takim ve Hoca harcamasi...Ben derim ki 95 M. Tl takima 5 M. Tl Hocaya....Sen diyebilirsin ki Hayir ulan 90 M. Tl takima yeter 10 M. Tl hocaya veriyorum.

Burada mühim olan toplam rakami asmamak dagitimi herkes farkli yapabilir.

Zaten Muharrem Usta bu tarz bir aciklama yapmisti bende izlemistim...
          ...TRABZONSPOR...
          "Bize Her Yer Trabzon"

Yorum

• Muharrem Usta ne demişti? Belli bir bütçe olacak onu aşmadıktan sonra isterse Lucescu 8 milyon euro alsın ne fark eder? Bu adamın sana gelmesi bile bir çok kapı açar reklamında olur.Hayırlısı olsun.
            Onca nimet varken, kul hakkı yemeyin!

Yorum

• Mircea Lucescu!!!
              Onca nimet varken, kul hakkı yemeyin!

Yorum

• 6 rakamı bana çok inandırıcı gelmesede gerçeklik payı olabilir. Ama garanti olacağını sanmıyorum bonuslar dahildir.

Yerel basının özevlatçı büyükleri böyle paralara Türkiye'de hiçbir Hoca imza atmadı şeklinde yorumlar yapmış. Milli takımda Hiddink'e verilen 8 milyon euroyu falan geçtim.

Kulüp takımı olarak Mancini'nin GS'deki sözleşmesine bir bakalım.

Profesyonel Futbol Takımımız Teknik Direktörlüğü için Şirketimiz ile Roberto Mancini arasında 2013-2014 futbol sezonundan başlamak üzere 3 futbol sezonu anlaşmaya varılmıştır. Buna göre Teknik Direktör'e, 2013/14 sezonu için 3.5 MEUR, 2014/15 ve 2015/16 sezonlarının herbiri için yıllık 4.500.000 EUR ücret ödenecektir. Eğer A Futbol Takımı bir futbol sezonunda Türkiye Ligi Şampiyonluğunu kazanır ve aynı sezonda UEFA Şampiyonlar Liginde çeyrek final oynamaya hak kazanırsa bir sonraki sezonun yıllık ücretine 300.000 EUR daha eklenecektir. Ayrıca, Türkiye Ligi Şampiyonluğu durumunda 2013/14 sezonu için 1.250.000 EUR, 2014/15 ve 2015/16 sezonlarının herbiri için de Teknik Direktör'e 1.000.000 EUR prim ödenecektir. Türkiye Kupası Şampiyonluğu durumunda ise Teknik Direktör'ün görevde bulunduğu ve kazanılan her kupa için prim tutarı 500.000 EUR'dur. Şampiyonlar Ligi primleri; Teknik Direktör'ün görevde bulunduğu ve oynanan Çeyrek Final için 350.000 EUR, Yarı Final için 500.000 EUR, Final için 1.000.000 EUR, kazanılan Kupa için 2.500.000 EUR'dur (rakamlar kümülatif değildir). Avrupa Ligi primleri; Teknik Direktör'ün görevde bulunduğu ve oynanan Final için 300.000 EUR, kazanılan Kupa için 1.150.000 EUR'dur (rakamlar kümülatif değildir).UEFA Süper Kupa primi; Teknik Direktör'ün görevde bulunduğu ve kazanılan Kupa için 500.000 EUR'dur.FIFA Kulüpler Dünya Kupası primi; Teknik Direktör'ün görevde bulunduğu ve kazanılan Kupa için 300.000 EUR'dur.
                Bu rakamlara göre Mancini ayrılmasaydı ve Hamza Hoca gibi geçen sene ligi şampiyon bitirip, Türkiye Kupası'nı almış olsaydı. 4.5 + 1 + 0.5 = 6 milyon euro kazanacaktı. Lucescu 6 milyon euro istiyorsa bunun en az 2 milyon eurosunu şampiyonluk primi olarak taahhüt etmek çok da zor olmasa gerek...
                Trabzon bir sevda,
                Trabzonspor bir destan...

Yorum

• Lucescu'nun gelmesi için Uefa'nın olası yaptırım risklerinin bertaraf edilmesi gerekiyor.
                  Lucescu'nun kazanacağı ücret ekibinin alacağı ücret ve hatta istediği takım maaş bütçe aralığı gibi konularda anlaşmazlık olmadığı düşüncesindeyim.

Lucescu'nun güncel kontratındaki yıllık kazancı 4 milyon € . Siz bakmayın medyadaki yazılanlara. Ancak Trabzonspordan ne istedi , orasını bilemiyorum.

EPL piyasasına göre konuşursak : Roberto Martinez ve Slaven Biliç'in yıllık kontratı da 4 milyon € , Pelegrini 5,5 milyon € , Van Gaal ve Klopp 9,5 milyon € Wenger ve kısa zaman öncesine kadar Mourinho 11m € bandında gelire sahipti. Şu an itibari ile kulüp takımı çalıştıran hocalar içerisinde son 10 yılda avrupada kupa kaldırmış ve geliri 4 milyon € altında hoca yok .

Lucescu takıma başka bir kimlik kazandırmak isteyecek . Bunun içinde takım içinde takım içinde bir sirkülasyona ihtiyaç var. Evvela Bugünden itibaren Ağustos ayına değin 20 civarında futbolcu ile ilişiğin kesilmesi gerekecek. Bu masadaki ilk konu.

Diğeri ise , yapılacak bu yatırımın geri dönüş süreci . Şayet ilk planda istenen koşullar sağlanamazsa kurulacak bu yapının ne kadar ayakta kalabileceği. Ve elbette tüm bu sürecin, nasıl kim tarafından idare edileceği.

Yorum

• 1.4 milyon euro alan Mehmet'ten bile indirim isteyen, neredeyse ilk icraat olarak sözleşmelere el atan bi başkanın adı ne olursa olsun bir teknik direktöre çat diye yıllık 6 milyon euro maaş bağlamasını beklemek saçmalık.

Bu paralara zaten inanmıyorum ama sponsor olayı falan da bana ayrıca inandırıcı gelmiyor. Lucescu mancini'den daha büyük bi marka mı, ona sponsor bulmak kimsenin aklına gelmezken birileri gelsin lucescu'ya sponsor olsun. Türkiyede bu futbolcu/teknik adam sponsorluğu şehir efsanesinden ibaret. Muhtemelen yönetim sponsor kısmını kendi cebinden karşılayacak.

Şahsen ben bu konuda Usta ve ekibine güveniyorum. 9unda türkiyeye gelecekmiş Lucescu, ben %99 bu işin mutlu sonra biteceğine inanan bi insan olarak böyle hesaplara girmektense biraz daha beklemeyi öneriyorum

Yorum

• İlk olarak Cihad Varlı tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                      Yıllık 6 milyon çok fazla. İki yıl olsa 12 milyon euro yapar. Yaklaşık 36 milyon TL. Paraya bak...
                      Sen ben luce trabzonda diyince kimse inanmasin yazmistin simdi bunami inandin...

Yorum

• İlk olarak !olgun! tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                        Sen ben luce trabzonda diyince kimse inanmasin yazmistin simdi bunami inandin...

Abi, çarpıtıyorsun. O günde söyledim yine söyleleyim, mevzunun seninle alakası yok. Ben kimseye inanılmaması gerektiğini söyledim daha sonra hayal kırıklığı yaşamamak adına. Hala inanmıyorum mesela kimseye, varsayımlar üzerine konuşuyoruz sadece.
                        En son Cihad Varlı tarafından düzenlendi; 04.01.2016, 03:51.

Yorum

• Yaklasimin yanlis... sizin gibi 3 4 arkadas yuzunden ne arif abi nede umit abi kaldi... kaldiki ben duydugumu sadece akraba bagindan dolayi aliyorum...ama bu yaklasimlar degermi degmezmi diye dusunceye sevkediyor kaldiki...akrabam olan bir kisiyi ben niye zan altinda birakim.... bana inanilsin diye ozel cabam yok.... cunku forum benim icin cok onemli bi yer teskil etmiyor...

Yorum

• Muharrem Usta az once sabiha gokcende önumden gecti gidip konuşamadım arkadaş ne çekingen adamım

LG-D855 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Yorum

• Insallah lucescu gelir 6m dolar veya euro hic onemli degil bence basari lazim. Bu adam zaten parasının fazlasını hem maddi hem manevi olarak kazandıracaktır kaldı ki bu yonetim bu hocaya bu parayı veriyorlarsa vardır bir bildikleri. Umarım bizim taraftar ilk macta yenilgi alan hocaya ana avrat kufur etmez. Hoca kac yil imzalarsa o sure boyunca her sonuca karsi takima destek vermek lazım

Yorum

• İlk olarak Kenan Berber tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                                Muharrem Usta az once sabiha gokcende önumden gecti gidip konuşamadım arkadaş ne çekingen adamım

LG-D855 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
                                Bende konuşamazdım ama belki selam verirdim. Onun da garantisi yok tabi )
                                Uğurcan 'Dünyanın En İyisi' Çakır

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                Yükleniyor...
                                X