Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Sizce Yeni Hocamız Kim Olmalı?

Daraltma
Bu konu kapanmıştır.
X
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• Lucescu haberleri büyük bir yüzde ile sallama. Lucescunun gelmeyeceğini biliyoruz, bu tarz haberlerle de Lucescu soğutulmaya çalışılıyor çok belli. Bir söz attık şimdi o sözün altında kalmayalım. Kim şu anda 100 milyon bütçe isteyebilir, hele kulüplerin durumları ortadayken. Bu nazikçe ben gelmeyeyim demenin bir yolu. Yoksa Lucescu herkesle görüşüyor, kimseyi kırmıyor. yakın zamanda fb ile bile görüştü.
    Bu formda bazı şeyleri bazı insanların kafasında düzeltemiyoruz maalesef. Bosingwa'nın stoper oynama meselesi...Hala Ersun Yanal'ın karılarla, yani bir sürü karı ile sürekli bir şeyler yapıyor zanneden veya insanlara bu şekilde hava yaratmaya çalışan arkadaşlar var. Bir tane kız arkadaşı var, ne tezek yediği seni ilgilendirmez.
    Rahat olun Ersun da gelmiyor Lucescu da Hami ile takılırsınız...
    SÖZ KONUSU VATAN İSE GERİSİ TEFARRUATTIR
    SAVAŞ, BAĞIMSIZLIK SÖZ KONUSU OLMADIKÇA CİNAYETTİR

bülent uygun--es es--korcan--aleks taşcıoğlu--egemen--selçuk-galatasaray

Yorum

• Bu sabah ki masumane mesajımı silen beyin kim çok merak ediyorum ve kendisiyle telde konuşmak istiyorum
      Ya kırdığın gönlü Allah seviyorsa? Bilemezsin. Bilseydin ödün kopardı; dokunamazdın. // Mevlana

Yorum

• İlk olarak Ünal Er tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
        Lucescu haberleri büyük bir yüzde ile sallama. Lucescunun gelmeyeceğini biliyoruz, bu tarz haberlerle de Lucescu soğutulmaya çalışılıyor çok belli. Bir söz attık şimdi o sözün altında kalmayalım. Kim şu anda 100 milyon bütçe isteyebilir, hele kulüplerin durumları ortadayken. Bu nazikçe ben gelmeyeyim demenin bir yolu. Yoksa Lucescu herkesle görüşüyor, kimseyi kırmıyor. yakın zamanda fb ile bile görüştü.
        Bu formda bazı şeyleri bazı insanların kafasında düzeltemiyoruz maalesef. Bosingwa'nın stoper oynama meselesi...Hala Ersun Yanal'ın karılarla, yani bir sürü karı ile sürekli bir şeyler yapıyor zanneden veya insanlara bu şekilde hava yaratmaya çalışan arkadaşlar var. Bir tane kız arkadaşı var, ne tezek yediği seni ilgilendirmez.
        Rahat olun Ersun da gelmiyor Lucescu da Hami ile takılırsınız...
        Abi ersun neden olmadi ? . Hami olayi ongoru mu yoksa gorusme var mi

ASUS_T00J-D cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Yorum

• İlk olarak Ahmet Ulusoy tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
          Düşünsenize dört yıl boyunca aynı teknik direktör ile devam ediyoruz..

Yorum

• yahu ben es kaza işsiz kalsam parası iyi diye fenerbahçede işe başlasam futbollada alakası olmasın kurumun içinde çaycı olarak bile düşünebiliriz. Sonra twit atsam desemki mutluluk fenerbahçede olmaktır. Beni kahveye almazlar ya yemin ediyorum kahveye sokmazlar beni ne demek mutluluk fenerbahçede olmaktır. Şimdi sen bu adamı alıp takıma hoca yapacaksın ve o yazı halen daha orda sonrada istemeyenlere laf çakacaksın değişik kafalar

Yorum

• İlk olarak malkocogluu tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
              Abi ersun neden olmadi ? . Hami olayi ongoru mu yoksa gorusme var mi

ASUS_T00J-D cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
              Ersun Yanal aslında tamamen bizim yöneticilerin yeni yönetici olma probleminden dolayı olmadı. İhtimal var mı ? var ama %1
              Hami tamamen benim sallamam. Çok isteyen, Haminin yönetici olduğunu düşünen arkadaşlara, alternatif kalmadı Hami'ye kaldığımız için sevinmeleri için söylediğim bir şey. Haminin başarısı ne? En önemlisi ekibi kim ve kimlerden oluşuyor. Yıllardır çalıştığı kondisyoneri kim? Kaleci antrenörü ile kaç yıldır çalışıyor? Kaç tane antrenörü var? Çalışma sistemleri nasıl? Kaç yabancı dil biliyor? Hangi teknik direktörlük antrenörlük kurslarını bitirdi? Kaç diploması var? İnsan psikolojisi ile ilgili eğitimi var mı?

Yorum

• Hami'yi hoca olarak isteyenlerin mantıklı bir açıklaması var mı?
                ALLAH UTANDIRMASIN

Yorum

• İlk olarak BERBATOV61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                  yahu ben es kaza işsiz kalsam parası iyi diye fenerbahçede işe başlasam futbollada alakası olmasın kurumun içinde çaycı olarak bile düşünebiliriz. Sonra twit atsam desemki mutluluk fenerbahçede olmaktır. Beni kahveye almazlar ya yemin ediyorum kahveye sokmazlar beni ne demek mutluluk fenerbahçede olmaktır. Şimdi sen bu adamı alıp takıma hoca yapacaksın ve o yazı halen daha orda sonrada istemeyenlere laf çakacaksın değişik kafalar
                  herkesin tuttuğu bir takım vardır Ersun Yanal'ın da fenerli olduğunu bilmeyen yok zaten kendi de inkar etmiyor
                  Şenol Hoca Trabzonsporlu ama BJK'yı çalıştırıyor
                  veya Giray Bulak Trabzonsporlu o zaman Trabzonsporlu o zaman takımı o çalıştırsın
                  bu mantık bence çok yanlış...
                  ALLAH UTANDIRMASIN

Yorum

• İlk olarak x_man tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                    herkesin tuttuğu bir takım vardır Ersun Yanal'ın da fenerli olduğunu bilmeyen yok zaten kendi de inkar etmiyor
                    Şenol Hoca Trabzonsporlu ama BJK'yı çalıştırıyor
                    veya Giray Bulak Trabzonsporlu o zaman Trabzonsporlu o zaman takımı o çalıştırsın
                    bu mantık bence çok yanlış...
                    nasıl yanlış dostum ya şenol hocan trabzonluda gidip şiirler şarkılar okuyor bjk taraftarına trabzonda yapmadığı romantiklikleri yapıyor kendini kabul ettirebilmek için emeğinin çalınmasına göz yumup şampiyon olmadım diyor. Bir biz profesyoneliz bu ülkede bir bize profesyonellik var fenerbahçeliyim dedirtmiyorsun adama trabzonda maçını izlettirmiyorsun formasını giydirmiyorsun ama başına ben fenerbahçeliyim diyen adamı getirirken rahatsız olmuyorsun. Bu nasıl bir tezat ?

Yorum

nasıl yanlış dostum ya şenol hocan trabzonluda gidip şiirler şarkılar okuyor bjk taraftarına trabzonda yapmadığı romantiklikleri yapıyor kendini kabul ettirebilmek için emeğinin çalınmasına göz yumup şampiyon olmadım diyor. Bir biz profesyoneliz bu ülkede bir bize profesyonellik var fenerbahçeliyim dedirtmiyorsun adama trabzonda maçını izlettirmiyorsun formasını giydirmiyorsun ama başına ben fenerbahçeliyim diyen adamı getirirken rahatsız olmuyorsun. Bu nasıl bir tezat ?
                      Taraftarlık ayrı profesyonellik ayrı işini iyi yapan insanlara ihtiyaç var tuttuğu takım beni ilgilendirmez Yumlu gibi Trabzonsporlulardan ziyade Egemen gibi profesyonelleri tercih ederim bu kulüp kimsenin malı değil başarılı olan kalır başarısız olan gider tuttuğu takım kıstas olmamalı
                      ALLAH UTANDIRMASIN

Yorum

• İlk olarak x_man tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                        Taraftarlık ayrı profesyonellik ayrı işini iyi yapan insanlara ihtiyaç var tuttuğu takım beni ilgilendirmez Yumlu gibi Trabzonsporlulardan ziyade Egemen gibi profesyonelleri tercih ederim bu kulüp kimsenin malı değil başarılı olan kalır başarısız olan gider tuttuğu takım kıstas olmamalı
                        dostum ben ersun gelmesinde hami gelsin demiyorum yerelci zihniyete bende karşıyım işini iyi yapan gelsin hak eden gelsin. Ama ersun gibi ayan beyan fenerliyim diyen adamı benim midem kaldırmıyor. Dünyada eşi benzeri olmayan bir adam değil edirneden dışarı çıkmamış adamı olmazsa olmaz olarak görmenin manası yok. En az 2 milyon euro alacak bu adam bedavada gelmiyor o maaşı verip ersun kadar başka yabancı bir hoca bulamıyorsak oda ayrı bir sorun

Yorum

• Şu Hoca belli olsada rahatlasak artık milletin iyice devreleri yandı
                          -JOSE ERNESTO SOSA-

Yorum

yahu ben es kaza işsiz kalsam parası iyi diye fenerbahçede işe başlasam futbollada alakası olmasın kurumun içinde çaycı olarak bile düşünebiliriz. Sonra twit atsam desemki mutluluk fenerbahçede olmaktır. Beni kahveye almazlar ya yemin ediyorum kahveye sokmazlar beni ne demek mutluluk fenerbahçede olmaktır. Şimdi sen bu adamı alıp takıma hoca yapacaksın ve o yazı halen daha orda sonrada istemeyenlere laf çakacaksın değişik kafalar
                            Siz fb'den nefret ediyor olabilirsiniz...Ben bütün istanbul takımlarından nefret ediyorum. Bu mantıkla Şenol Güneş bırak Trabzonsporda yöneticiliği Trabzona ayak basamaz. Gitmiş şikecilerle beraber olmuştur. Mustafa Denizli ve ekürileri hayatı boyunca Trabzona teknik direktör olamaz çünkü bütün istanbul takımlarında bir işle meşgul oldu. Vs. Vs. Vs
                            Kim olacak peki? Tek aklıma Sadi Hoca geliyor şu an için...

Yorum

• Vallahi forum da ki insanlarin tepkileri, dusunceleri, gorus ve vizyonlari (herkes degil tabi) ile Trabzonspor da cayci bile olsan elestirilirsin dedirtiyor. Baskan olmanin verdigi zorluklari, hoca olarak goreve baslayacagin dakika da uzerine gelen baski/yorumlari okudugun vakit "ben nereye geldim" der insan.

Her yil sampiyonluk kovalayan,
                              Her yil avrupa da rakiplerini dize getiren,
                              Her yil kupalar kazanan,

bir takimin taraftari gibi konusmaya devam eden arkadaslar, burunlarindan kil aldirmayan arkadaslar oldugu muddetce bu takim ayaga kalkmaz. Ha bir sene kalkar ondan sonra bir 5 sene belini dogrultamaz. Bunun sebebi ise, basarili bir sezonun ardindan tekrar basari istemesidir. Bu basariyi da 3 kulvarda istemesidir. Ne de olsa alismisiz kupalari her yil kaldirmaya.

Allah bu kulupte iyi niyet ile birseyler basarmak isteyenleri korusun, Allah onlara dayanma kuvveti ve peygamber sabri versin.

Yorum

• Devre arasında takas yöntemiyle oyuncu takviyesi yapılacakmış, kimi takasa vereceksiniz de kaliteli oyuncu alacaksınız. Takımdan bir kaç oyuncu dışında serbest bıraktığınız halde üste para isteyenleri takasa vereceksin de adam da sana kınalı kuzusunu mu verecek. Teknik direktör en kısa sürede netlik kazanacakmış, en kısa süre ne kadardır; bu açıklamaları hiç yapmasanız daha iyi. Bütçeniz nedir, destekse sonuna kadar destek oluruz, mesajlarınızı açık açık verin.
                                İlk olarak Gokhlayeh tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                                Başkanımız Muharrem Usta ve Yönetim Kurulu üyelerimiz Kasımpaşa maçı öncesinde biraraya gelmiş, kulübümüzün içinde bulunduğu durumla ilgili olarak değerlendirme toplantısı yaparak bir dizi kararlar almıştır. Bu toplantı sonrası Başkanımız Muharrem Usta yapılan değerlendirme ve alınan kararlarla ilgili olarak tüm taraftarlarımız tarafından da bilinen önümüzdeki acı reçeteyle yüzleşmenin ve bir an önce camiamızın da desteğiyle gerekli uygulamaların hayata geçirilmesinin gerekliliğini vurgulamıştır.
                                Ligin ilk yarısının sona ermesiyle birlikte yönetim kurulumuzun hayata geçirmeyi planladığı maddeler şu şekilde sıralanmıştır;

1-Bundan böyle giderler ciddi bütçe disiplini içerisinde asgariye çekilecek.

2-Kadroda revizyona gidilerek kadro ve bütçe disiplini sağlanacak.

3-Takım içi ücretler planlanan sınırlar içerisine çekilerek oyuncular arasında hakkaniyetli hale getirilecek.

4-Devre arasında kaliteli oyuncu bulmanın zorluğu göz önüne alınarak mümkünse eksik bölgelere öncelikle takas yöntemiyle iyi oyuncu takviyesi yapılacak.

5-Yapılan analizler sonucu bazı oyuncularla onların da bundan sonraki futbol hayatlarının daha sağlıklı ve verimli geçmesi adına yollar ayrılacak kadro ideal sayıya oturtulacak.

6-Teknik Direktör konusundaki yol haritamız olağanüstü bir durum olmadığı taktirde en kısa sürede netlik kazanacak.

7-1461 Trabzon'un 8 Ocak’ta kongresi yapılarak yeni yönetimi belirlenecek ve tüm sorunlarına köklü çözümler üretilecek.

8-Kulübün kurumsal bir yapıya oturtulması için konunun uzmanlarınca çalışmalar başlatılmış olup bu çalışmalar doğrultusunda yeniden yapılanma hamlesi başlatılacak.

9-"Trabzonspor Etik Kuralları" adı altında Trabzonspor Anayasası hazırlanarak camiamızın görüşüne sunulacak.

10-TOKİ ile yapılan görüşmeler sonucu stat yeni sezona yetişecek ve bir dünya kulübüyle açılış maçı yapılacak.

http://www.trabzonspor.org.tr/defaul...D=18658#Icerik
                                En son yazıkoldu tarafından düzenlendi; 28.12.2015, 10:18.

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                Yükleniyor...
                                X