Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Sizce Yeni Hocamız Kim Olmalı?

Daraltma
Bu konu kapanmıştır.
X
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• #YKO - TEKNİK DİREKTÖR

Bu haber YÜREĞİNİ KOY ORTAYA TRABZONSPOR SAYFASININ özel haberidir

Mircea Lucescu yıllık 6.5 milyon euro'ya tamam dedi.Yalnız yardımcılarının istediği parada sıkıntılar çözülmüş değil.Lucescu'nun yardımcılarının alacağı ücrettede anlaşma olursa Lucescu TRABZONSPOR'da.Ayrıca her ihtimale karşıda yönetim Juande Ramos'uda beklemeye aldı.
    ~Bir Trabzonspor'u seveceksin bir de Trabzonspor'u seveni.
    ~ Twitter : @emrhan61

Yorum

• İlk olarak OĞUZHAN061 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
      +olarak şunu da ekleyebiliriz.Samsun'da resmi olsun özel olsun kurumlarda yöneticiliklerde hep Trabzon kökenli adamlar olmasından acayip rahatsizlar.Mesela Yeşilyurtlar gibi..
      O konuyu da yazacaktım da çok dallandırmak istemedim Samsun'dan bir çok milletvekili de Trabzon kökenli. Sadece Samsun'da değil Türkiye'nin bir çok yerinde bir çok Yöneticilerin, ceoların, müsteşarların, başarılı iş adamlarının vs Trabzonlu olduğunu görebiliriz. Trabzon insanı akıllı, başarılı ve karaktaristik. Samsun daha metropol daha karmaşık çok göç almış bir yer. O yüzden hiç bir zaman Samsunspor Trabzonspor olamaz. Trabzon'da çevir 100 kişi 90 u Trabzonspor'luyuz der. Samsun'da çevir 100 kişiyi 10 u bile demez Samsunspor'luyuz diye. Neyse şehrimin takımı başarılı olsun isterim ama malesef çok zor.

Yorum

• yes tvitterda ramosla anlastik deniliyor benim tvittermi twittermi yok ?? ayrica face de yüregini koy ortaya trabzonspor lucescu ile anlastik diyorlar 6,5 Million euroya yardimcilarinlada anlasirsak tamamdir deniliyor..ayrica facede trabzonspor denilen bir sayfa daha :Trabzonspor'da Stephane Mbia krizi çözüldü. Muharrem Usta, yarın aksama kadar Mbia'nın hesabına 7 Milyon TL yatırmayı kabul ederken, Mbia da sözleşmesinde indirime gitmeyi kabul etti.
        BiZe HeR yEr TrAbZoN

"Dünyâ'da, menfaat için sevgi gösterisinde bulunan insanlar kadar alçağı yoktur!"

Yorum

• İlk olarak special one tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle

1461 in yabancı oyuncuların menajeri
          Büyükaydın denilen adam almış adamları
          1461 den asbaşkandan açıklama geldi biz alınmalarını istemedik
          Zorla birilerinin oyuncuları alınıyor
          kim bu adam ?
          Anlaşılan eski tas eski hamam
          işte vizyon .
          Gerçekten varsa böyle bişey yazıklar olsun

Yorum

• Ben Onur ve Özer ücretlerinde indirime gideceklerdir diyorum ayrıca çok fazla aldıklarını da söylemek istiyorum.Bu olağan üstü sözleşmelerin altında da İHO nun camiayı bataklığa sürükleyen başarılı (!) yönetim anlayışı yatıyor biliyorsunuz.

Yorum

• İlk olarak zaga tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
              yes tvitterda ramosla anlastik deniliyor benim tvittermi twittermi yok ?? ayrica face de yüregini koy ortaya trabzonspor lucescu ile anlastik diyorlar 6,5 Million euroya yardimcilarinlada anlasirsak tamamdir deniliyor..ayrica facede trabzonspor denilen bir sayfa daha :Trabzonspor'da Stephane Mbia krizi çözüldü. Muharrem Usta, yarın aksama kadar Mbia'nın hesabına 7 Milyon TL yatırmayı kabul ederken, Mbia da sözleşmesinde indirime gitmeyi kabul etti.
              Yunus Emre Sel'in twitterında böyle bişey yok

Yorum

• Ulaş Özdemir ‏@ulas_ugras 35 dk.35 dakika önce
                Lucescu haberini Fotospor yapıyor kaynak TRT Spor oluyor. Olur öyle 10 Ocak'a kadar bekleyin erenler...

Yorum

• İlk olarak HOPA'LI TS'Lİ tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                  Son dönemde spor sahalarında veya stadyumlarda dostluk, kardeşlik ve barışı özledik.

Ç.Rize-Trabzon maçında,

53. ve 61. dakikalarda karşılıklı jestler ve maçın sonuna doğru "Trabzon sen bizim kardeşimizsin" tezahüratlarını söyleyen yüreği büyük insanlara selam olsun.

Diğer Karadeniz takımları da bizden onlara zarar değil, fayda geleceğini bir anlayabilse!
                  Kesinlikle katılmıyorum!!!!!!!!
                  Sahte bir söylemdi çünkü

Sen bizim kardeşimizsin demeden 10 saniye önce hep bir ağızdan "Koyduk mu" dediklerini bu kulaklar duydu )

İlk olarak safa77 tarafından gönderildi
                  Roda çıksa bile damdoy girmesin eksik oynayalım

http://s7.directupload.net/images/120830/dwkkcgqy.swf

Yorum

• sadece merak.Samsun'da taraftar bazında TS kaçıncı sırada. ben 1. biliyorum.yanlışsa duzeltin
                    Ne Olmuş Şampiyon Olamadıysak,,,
                    Hayallerimizi Satmadık'ya,,,

Yorum

• SM-A700F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
                      Şahıslardan önce kafalar değişmeli.

Yorum

• Sizce Yeni Hocamız Kim Olmalı?

İlk olarak zafer6161 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                        sadece merak.Samsun'da taraftar bazında TS kaçıncı sırada. ben 1. biliyorum.yanlışsa duzeltin
                        Yok hocam yanlış bilgi gs,şb,bjk ilk üç.

Yorum

• Acayip muhabbetler dönüyor twitterda Nurgül Günaydın falan istihbarat geldi dedi Luce tamam dedi ulaş fiyat meselesiyle ilgili bir şeyler yazıyor ayrıca Luce Niasse'yi istemiş falan

Yorum

• İlk olarak rhaegarr tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                            Acayip muhabbetler dönüyor twitterda Nurgül Günaydın falan istihbarat geldi dedi Luce tamam dedi ulaş fiyat meselesiyle ilgili bir şeyler yazıyor ayrıca Luce Niasse'yi istemiş falan
                            Transfer dönemi öncesi ısınma turları bunlar. Daha yeni başlıyoruz
                            www.x.com/zykmda

Yorum

• Yunus Emre Sel hariç yazılanlara itibar etmeyin derim 7 nedir aga araplar bile o kadar maaş vermiyor..

Yorum

• İlk olarak OĞUZHAN061 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                                Yunus Emre Sel hariç yazılanlara itibar etmeyin derim 7 nedir aga araplar bile o kadar maaş vermiyor..
                                Haydar ali usta diye biri eğer luceskuysa hoca değer yazmış twitterda. Bilemiyorum ama başkanla yakınlığı var mı yok mu..

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                Yükleniyor...
                                X