Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Sizce Yeni Hocamız Kim Olmalı?

Daraltma
Bu konu kapanmıştır.
X
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• Muharrem Usta macera arama şansı olmadığı için Ersun Yanal diyor; bence haklı. Maliyeti daha düşük olacaktır, kadroyu tanıyor ve sadece 5 takviye istiyor. Lucescu gelse en az 10 oyuncu ister. Ayrıca takımı oğluna teslim etmek istiyor.

Yorum

• Lucescu'nun geleceğini zannetmiyorum. O açıdan oyumu Ersun Yanal'dan yana kullandım.
      Hamiş

Yorum

• BU yönetimle Ersun Yanal iş yapar oyumu bu bakımdan Ersun Yanal'a verdim Lucescu uzak ihtimal gibi... Ama olursa da hayır demem yani Lucescu'la kim hayır diyebilirki taş oluruz taş
        En son Aydın Danış tarafından düzenlendi; 22.12.2015, 10:58.
        -JOSE ERNESTO SOSA-

Yorum

• Ersun'la ilgili evlilik benzetmesi yapılıyor ve 3. kez aynı kadınla evlenilir mi deniyor. Halbuki dinimizde var; ancak aynı kadınla 3. kez evlenebilmek için kadının araya başka bir evlilik sokması gerekiyor. Tek sıkıntı Ersun bizden sonra araya kimseyi sokmadı.
          En son yazıkoldu tarafından düzenlendi; 22.12.2015, 10:54.

Yorum

• İlk olarak yazıkoldu tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
            Muharrem Usta macera arama şansı olmadığı için Ersun Yanal diyor; bence haklı. Maliyeti daha düşük olacaktır, kadroyu tanıyor ve sadece 5 takviye istiyor. Lucescu gelse en az 10 oyuncu ister. Ayrıca takımı oğluna teslim etmek istiyor.
            lucescunun 10 topçu alarak çıkartacağı takımla ersun yanalın 5 topçu alarak çıkartacağı takımın çapı aynı mı sizce ? he diyeceksinizki para yok luce için ozaman ismini duyarmayacaktı sayın başkan kimseden çıkmadı bu isim bizzat kendi söyledi görüşüyoruz dedi ozaman bilmiyormuydu lucenin şartlarını ? Madem taraftarı kandırmakta bir sıkıntı görmüyordu biz diğerini neden yolladık

Yorum

• oyumu luceye attım... uzakları yakın yapmak için...

Yorum

• İlk olarak A. Aydın tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                Ersun yanala oy verdim.
                Birinci tercihim lucescu fakat; gelmeme ihtimalinin çok yüksek olması ve konuşulan paralar tercihimi değiştirdi.
                Aynen katılıyorum.Yahu adama sınırsız bütçesi olan fB teklif yaptı da getiremedi.Sen 400 milyon TL borçlan nasıl getireceksin bu takımın 50.yılda şampiyon olacağına inanan da soğuk bir su içsin öyle kolay değil o işler önce ayağa kalkıp kazanmayı tekrardan öğrenip kadroyu tornaya sokacak sın ondan sonra şampiyonluktan söz edebilirsin.Bu takımı hiçbir yabancı hoca şampiyon yapamaz türk hocalardan da ersundan başka iyi hoca yok oyum ersundan yana.
                Ayşema yan göz ilen kimseler bakmayacak
                O yaylaya çıkmadan çiçekler açmayacak
                Atın beni ateşe cayir cayir yanayim
                Koyun beni mezara ayşemla uyuyayim ......

Yorum

• Bu vizyondaki bir yonetimle Ersun buluşursa UÇARIZ. Çok net.
                  Lucescu'yu tartışacak halimiz yok ama Trabzonspor'u yonetmesi için onu motive edebilecek herhangi bir neden goremiyorum, ki gelen haberlere gore cok da heyecan duymayan bir adam ikna edilmeye calisiliyor.

3 yıllık bir plan..
                  transferi bu yonetimle Ersun'un birlikte yonettigi bir ortam..
                  başarının gelmeme ihtimali yok.

Yorum

• Aslında kızmıyorum kimseye. Lucescu dediğinde ben zaten inanmamıştım. Dün israil ile konuşan en büyük bilmem nedir diyen ahali bugün israil dostumuz diyor ve bütün güruh o tarafa dönebiliyor, sorun yok. Başkan kupayı getirmezsem bırakırım dedi ne oldu?. Bizim memlekette normal artık bunlar ama AHLAK sınırımız sadece apış arası olunca bu tarz kandırmacalar ahlaksızlık sayılmıyor.
                    Memleketim memleketim memleketim....
                    SÖZ KONUSU VATAN İSE GERİSİ TEFARRUATTIR
                    SAVAŞ, BAĞIMSIZLIK SÖZ KONUSU OLMADIKÇA CİNAYETTİR

bülent uygun--es es--korcan--aleks taşcıoğlu--egemen--selçuk-galatasaray

Yorum

• Kesin söylememişti. Bana göre aklında hiç yoktu, sırf insanlar meşgul olsunlar diye ortaya attı. 72 yaşındaki adamla uzun soluklu olmayacağını bilmeyecek adam değil. İdarecilikte böyle ince işleri normal karşılamak lazım. Her şey Trabzonspor için.
                      İlk olarak BERBATOV61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                      lucescunun 10 topçu alarak çıkartacağı takımla ersun yanalın 5 topçu alarak çıkartacağı takımın çapı aynı mı sizce ? he diyeceksinizki para yok luce için ozaman ismini duyarmayacaktı sayın başkan kimseden çıkmadı bu isim bizzat kendi söyledi görüşüyoruz dedi ozaman bilmiyormuydu lucenin şartlarını ? Madem taraftarı kandırmakta bir sıkıntı görmüyordu biz diğerini neden yolladık

Yorum

• İlk olarak yazıkoldu tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                        Ersun'la ilgili evlilik benzetmesi yapılıyor ve 3. kez aynı kadınla evlenilir mi deniyor. Halbuki dinimizde var; ancak aynı kadınla 3. kez evlenebilmek için kadının araya başka bir evlilik sokması gerekiyor. Tek sıkıntı Ersun bizden sonra araya kimseyi sokmadı.
                        Peki çok dindar değilsek nasıl olacak.

Yorum

• Ha ayrıca bu takım bir vahit felaketi daha kaldıramaz o zaman BANK asyada kurtaramaz bizi .Herhalde Ankaragücü gibi oluruz.Diyorduya ankaragüçlüler: Şampiyon yap bizi cehennemde yak bizi şampiyon yapamadı; ama harbinden cehennemin dibine attı kulübü....
                          Ayşema yan göz ilen kimseler bakmayacak
                          O yaylaya çıkmadan çiçekler açmayacak
                          Atın beni ateşe cayir cayir yanayim
                          Koyun beni mezara ayşemla uyuyayim ......

Yorum

• Üniversite mezunu olmayan hiç kimse adı ve soy adı ne olursa olsun Trabzonspor'a başkan olmamalı.

Yorum

• ya mantık beni benden aldı,
                              anket var, kim iyi olacaksa, hangisi kafana yattıysa, ver oyunu geçsin gitsin,
                              o gelmez diye ötekine verdim nedir ya.
                              bu daha yakın ona oy vereyim nedir Allah aşkına..
                              tahmin yürütmüyoruz ki, çoğunlukta olan tarafta da olmak zorunda da değiliz,
                              böyle oylama mı olur, gözünüzü seveyim...

Yorum

• İlk olarak revolution tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                                günaydın forum .

ersun fanlarına diyecek bi şeyim yok .
                                adamlar kendilerine göre haklı .

ancak başkanın
                                lucescuvari bir teknik direktörden bahsedip
                                ersun.a tornistan etmesi
                                gerçekten de acı verici .

kongre ve öncesinde
                                şahlanmamız için , devrim yapmak için
                                50.yılda şampiyonluk için
                                gerekli hocayı buldum/ bulacağım
                                dediğin hoca
                                ersun mu yani başkanım .

tekrar söylüyorum .
                                hep aynı hatalara düşüp duruyorsunuz .
                                bizim için ersun devri kapanmıştır .
                                anlayan anlamayana bir daha anlatsın .
                                zoraki bir evlilik bu .
                                ne eskisi gibi hırsı , ne eskisi gibi oyunu okuma öngörüsü var artık .

ısıtıp ısıtıp önümüze getirmeyin şu adamı .

insanların umutlarıyla oynamamak lazım başkanım .

tilki , kümesi iyi tanıyor diye bekçi yapılır mı ?

Aslında başkanın vaadini kimse tam olarak anlamadı. Başkan Lucescu'yu getircem hiçbir zaman demedi. Lucescu ismini hedef olarak ortaya attı doğru ama asıl vaadi getireceği hocayla 3 yıllık bir istikrardı. Bu isim Lucescu olmaz, Ersun olur başkası olur bilmem. Ama benim M.Usta'dan beklediğim getirdiği isimle 3 yıl devam etmesi. Çünkü benim gözümde M.Usta'nın vaadi budur.
                                İnadına Trabzonspor !

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                Yükleniyor...
                                X