Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Sizce Yeni Hocamız Kim Olmalı?

Daraltma
Bu konu kapanmıştır.
X
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• Hala aynı fikirdeyim en garantisi Mustafa Denizli.O olmazsa ekonomik ve umut vaad eden Hami Mandıralı..
    #11Yattara | 97 Tellioğlu

Yorum

• Hekimoğlu kongreye günler kala Usta lehine adaylıktan çekilir. Hakan Kulaçoğlu ile birlikte Usta yönetiminde görev alırlar. Hoca için uzlaşılan isim tanıdık biridir: Ersun Yanal...

Ne yazdım bee...

Yorum

• Ben de Hami'ye hayir demem. Burda oldugu yarin donem gayet iyi is cikardi. Henrique, Adrian performanslarinda tavan yapti. Zeki'li orta sahalan iyi futbol oynatti. Senol Gunes, Tolunay, MRA'nin duzeltemedigi takimi IHO yonetiminde duzeltti. Ersun Yanal zamanindan bile daha iyi futbol oynuyordu takim.

Yorum

• İlk olarak DEEP BLUE tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
          Hekimoğlu kongreye günler kala Usta lehine adaylıktan çekilir. Hakan Kulaçoğlu ile birlikte Usta yönetiminde görev alırlar. Hoca için uzlaşılan isim tanıdık biridir: Ersun Yanal...

Ne yazdım bee...
          Fena olmaz ama Muharrem Usta'nin gec aday olmasi ve hukumete yakinliligi soru isareti. IHO faciasindan sonra bir tane daha miting ve yalakalik faciasi kaldirabilir mi bu taraftar bilemiyorum. Ayrica Ersun Yanal en favori hocamlardan biriyken son gelisi agzimda hic te iyi bir tad birakmadi.

Yorum

• Eğer olur da İHO tekrar seçilirse(Allah korusun) teknik direktör adayım İsmail Kartal veya Bülent Uygun olur.
            www.x.com/zykmda

Yorum

• lucien favre olmalı

Yorum

• yav ersunu zaten iho kovdu.. ersun iho varken neden gelsin?

vahid giderken de yazdım o zamanki kadro için de şimdiki kadro için de en uygun isim m. denizlidir.. o çok sever böyle kadroları.. ve denizli gelsin emin olun duran toplardan leblebi gibi gol atar kolay kolay gol yemeyiz.. 3 büyük takımı şampiyon yapan hocayı bir kez olsun denemeliyiz.. aklın yolu bir.. macera aramaya hiç gerek yok. borç yarım milyar olmuş.. bu kadro ekseninde devam etme mecburiyetimiz var..
                Attan inip eşeğe bindik!

okay gudubetinin
                bizde oynadığı sürede bir tane bile kupa kazanamamışız!!! toplam 6 senede sıfır kupa!

Yorum

• İlk olarak TSKara61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                  Fena olmaz ama Muharrem Usta'nin gec aday olmasi ve hukumete yakinliligi soru isareti. IHO faciasindan sonra bir tane daha miting ve yalakalik faciasi kaldirabilir mi bu taraftar bilemiyorum. Ayrica Ersun Yanal en favori hocamlardan biriyken son gelisi agzimda hic te iyi bir tad birakmadi.
                  Malum kongrede Muharrem Usta'ya soru işareti diyen özgürlük savaşçıları İHO'yu başkan vekili, WL'i kulüp başkanı yaptı. Hala aynı yerde olmak yanlış...

Bir de Ersun nasıl bir tad bırakmalıydı o aptal kadroyla... Fatih Öztürk, Zeki Yavru, Yumlinho, İshak, Musa Nizam, Ferhat, Fatih Atik, Klara Aydoğdu, Serdar Gürler, Deniz Yılmaz, Sefa

Bu listede isimleri olmayan ama sakat oldukları için kullanılamayanları da yazayım istersen.... :-))))) Ersun kraldır...
                  En son Misafir tarafından düzenlendi; 12.11.2015, 23:53.

Yorum

• İlk olarak U.Sadıkoğlu tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                    Trabzonspor'un hocasının kim olduğu elbette önem arzeder. Ancak öncelik sistemli bir iskelet çalışması başlatmaktan geçer. Dortmund gibi Alt Yapı'ya yönelmeli ve standart bir futbol anlayışı benimsemeliyiz. Trabzonspor'un hocası Yılmaz Vural vs. olamaz. Çok popüler kültüre sahip yüksek kalibrede bir hocada olamaz. Ama örneğin Brendan Rodgers veya Kenny Daglish olabilir, Svenn Goran Eriksson olabilir.. Bu isimler Trabzonspor'a efsane olarak gelmezler çok büyükte gelmezler ama Trabzonspor'da efsane olabilecek potansiyele sahipler...

Bu kadar basit.
                    Bahsettiğiniz olay bize çok uzak.Bizim altyapıya yatırım yapma gibi bir lüksümüz yok en azından şimdilik.Biz şuan günü kurtarmalıyız.O yüzden en İdeal mustafa Denizli gibi duruyor

Yorum

• kongreye kadar biri gelmesin de bide yeni gelen onu degişmesin teknik direktörümüz kim bilmiycez sonunda böyle dakka bası adam mı degişilir
                      ölmeden bir şampiyonluk kutlasak be
                      Bizim çalınan sadece kupamız değil , umudumuz,sevincimiz,gelecegimiz .. https://twitter.com/halanikli

Yorum

• İlk olarak revolution tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                        bielsa.yı getireceklermiş.
                        atış serbest nasıl olsa .
                        getir baba getir .
                        zaten bielsa.da bizim için yanıp tutuşuyordu .
                        ..........
                        oğlum hadi yöneticilerimiz çapsız . siz bari yapmayın .
                        500 trilyon borcun üstüne bielsa ne lan .
                        herifin eline caf caf lı kadro vermezsen anca rüyanda görürsün bielsa.yı .
                        hangi parayla , nasıl transfer yapacan da bielsa.nın tamamen duygusal (!) kalbini fethedeceksin.
                        ikinci bir rune lange vakası daha istiyorsunuz anlaşılan .
                        .........
                        sallayalım .
                        ama lütfen destekli sallayalım .
                        Çok kör ve belli amaçlarla yapılmış bir eleştiri , şu yazdığın şeyi tekrar tekrar okuyup son 2,5 yılda harcanan 500 milyon TL nin açıklamasını kendi içinde değerlendir lütfen ...

Hiçbir başarı kazanilmadan harcanan bi 500 milyon TL para var ortada bu parayı yonetimdeki kişiler cebinden çıkarıp vermedi , bu miktar bizlere Trabzonspor un gücünü gösterir , öyle senin bahsettiğin gibi bielsa gelse isteklerini neyle karsilariz diye bir derdimiz yok , zengin yöneticilere de ihtiyacımız yok ... Ne yaptığını bilen , ne konuştuğunu bilen , planları , projeleri olan bi yönetime ve bu doğrultuda takımı hakettiği büyüklüğe çıkaracak , Trabzonspor un büyüklüğüne yakışır bir td ye ihtiyacı var , boş yere 500 milyon TL harcayan bir kulüp , başarılı olduktan sonra bi 500 daha harcar , başarısızlığın karşılığı yok ama başarının karşılığı var ...

Dünyada iki farklı insan türü vardır : Bilmek isteyenler ve inanmak isteyenler ...

Nietzsche

Yorum

• İlk olarak DEEP BLUE tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                          Hekimoğlu kongreye günler kala Usta lehine adaylıktan çekilir. Hakan Kulaçoğlu ile birlikte Usta yönetiminde görev alırlar. Hoca için uzlaşılan isim tanıdık biridir: Ersun Yanal...

Ne yazdım bee...
                          Abicim zaten böyle bir birleşme , böyle bir bütünlük olmazsa değişen çok birşey olmaz bu parçalanmışlıkla . . . Eğer amaç Trabzonspor menfaatleri ise bu en kötü günlerimizde herkes taşın altına elini sokup , böyle bir güç birliğine gider ... Yok değilse , yine herkes en iyi ben bilirim , gelen gelsin gelmeyenin ayağına gitmem , ben en büyüğüm derse iho deneminin ikinci perdesini açmış oluruz .

Dünyada iki farklı insan türü vardır : Bilmek isteyenler ve inanmak isteyenler ...

Nietzsche

Yorum

• İlk olarak Pinkman tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                            Bu konuda Samet Aybaba konusunda başkana mesaj atan sonrada yönetimden istifa ile ayrılan kişide Celil Hekimoğldur bu arada

http://www.sporx.com/futbol/superlig...SXHBQ155948SXQ
                            Az degilmis bu Hekimoglu haa
                            Trabzon futbolunun kralı, Ahmet Suat Özyazıcı

Yorum

• imzandaki nietzche.ye ait olan yazıyı görünce aslında sen kendi kendine cevabını vermişsin dostum .

bence hiç kasma .

bana verdiğin cevapla imzandaki söz birbirine örtüşmüyor .

herkes önce evinin önünü süpürsün derim .

saygılar .

saygılar .

Yorum

• İlk olarak revolution tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                                imzandaki nietzche.ye ait olan yazıyı görünce aslında sen kendi kendine cevabını vermişsin dostum .

bence hiç kasma .

bana verdiğin cevapla imzandaki söz birbirine örtüşmüyor .

herkes önce evinin önünü süpürsün derim .

saygılar .

saygılar .
                                Kasacak birşey yok bunda zaten , benim gözümde ki Trabzonspor dünya üzerindeki her td ile çalışabilecek kadar büyüktür , plan proje olarak bize uygundur değildir onu tartişabilirsin ama senin yaptığın gibi o çok büyük td onu doyuramayiz demek hatadır, senin inanmadiğın şeye kim , neden inansin, bu kulübün bugün bu denli siradanlasmasinin sebebidir bu düşünce şekli , yanlış anlama benim derdim bielsa değil , bielsa yi Trabzonspor dan daha büyük görmeniz .
                                En son DarkBlooD tarafından düzenlendi; 13.11.2015, 02:40.

Nietzsche

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                Yükleniyor...
                                X