Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Sizce Yeni Hocamız Kim Olmalı?

Daraltma
Bu konu kapanmıştır.
X
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• İlk olarak kyodou tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
    Kurban olması.

Akşam akşam bunu yapmayaydın iyiydi
    #TRABZONSPOR#

Yorum

• Trabzonspor'un başına geçen ve 3 - 4 maç takımın başında Duran teknik direktör tehlikedir. Sadi Tekelioğlu biraz maç kazandı şuan dillendirilmiyor ama Hami ile birlikte 2 - 3 yıl sonra ismi buralara altın harflerle kazınacak.
      Dozer Cemil sezonunda bize düşen başka takım kaptanlarının kupa kaldırmamasıdır.
      Dozer Cemil'e sevgilerle.

Yorum

• Alın size istikrar, çılgın ve sistem uzmanı bir adam.

Yorum

• İlk olarak Sercan Keleş tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
          Adamın gözlerinden hırs belli oluyor valla ışık var kazanma azimi var ve doğal gerçekten bu fotoğrafla kendisini pazarlayabilir
          Yani

Daha genç ve başarıya aç bir hoca. Valencia'da ofansif ve pozitif bir futbol oynuyordu. Bu disiplini ve anlayışı bizde sağlayabilse süper olur.

Ama zor bir transfer, bizden daha güzel teklifleri var kesin.

Gesendet von iPhone mit Tapatalk
          https://twitter.com/Alika87

Yorum

• İlk olarak Fatih K. tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle

Akşam akşam bunu yapmayaydın iyiydi
            Berdyev' in kötü bir espri olduğunu ıspatlamış oldum.
            Şahıslardan önce kafalar değişmeli.

Yorum

• Türkiye de yabancı hocaların tutmamasinin nedeni başkanların tutumuydu bence. Bizde ise çok başka bir başkan var Allah a şükür ki. Bence bize kaliteli bir yabancı hoca lazım.

HTC One_M8 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
              TRABZON SPOR

Yorum

• İlk olarak kyodou tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                Berdyev' in kötü bir espri olduğunu ıspatlamış oldum.
                Okurken bir an şoka girdim inme indi sanki
                #TRABZONSPOR#

Yorum

• Korkarım Şenol Güneş öldükten sonra o ölmedi kalbimizde yaşıyor naralarıyla bi 30 sene daha mezarından kalkıp takımın başına gelmesi beklenecek.Geçici antrenör isteyenlerin tek amacı olası bir bjk kovulması sonucu Şenol Güneşi takımın başına geçirtmek.

Yorum

• İlk olarak baki tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                    @F. Yıldırım

Selçuk, Egemen, Colman, Cale, Alanzinho.

Bu adamlar şampiyonluğu getiren kadronun çekirdeği değilse çekirdek nedir? Performansın tavan yapması başka bu adamları transfer etmek başka. Ayrıca Gökhan'dan zarar etmedik ki. Üzerine Burak + para alarak yolladık.
                    Cale yetenekleri itibariyle çok vasat bir oyuncuydu. Yani takımın iskeletinde olacak bir oyuncu değil. Alanzinho 4 edecek oyuncu asla değildi kaldı ki as oyuncumuz konumuna hiç gelemedi. Diğerleri hakkındaki fikirlerimi söylemiştim ki sadece 3 oyuncu şampiyon takımın iskeletini oluşturacak potansiyelde değildir.

Gökhan'dan zarar edip etmemizi değil de 6 milyona değip değmemesini esas alarak eleştirdim.

Yani bu 5'li şampiyon kadronun çekirdeği demek benim gözümde azıcık mübalağaya girer.

Yorum

• İlk olarak Alika87 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                      Yani

Daha genç ve başarıya aç bir hoca. Valencia'da ofansif ve pozitif bir futbol oynuyordu. Bu disiplini ve anlayışı bizde sağlayabilse süper olur.

Ama zor bir transfer, bizden daha güzel teklifleri var kesin.

Gesendet von iPhone mit Tapatalk
                      Uzun zamandır izlediğim en kötü Valencia takımını izetti bana bu adam. Geçen sene başarılıydı ama bu sene tam bir fiyasko oldu. Ligi geçtim şu ŞL grubundan nasıl çıkamazlar? Neville ne kadar kalır orada bilmiyorum ama Valencia'nın kaderinde Sampaoli var eminim. Bize gelmeyecekse oraya gitsin çok yakıştırıyorum felsefelerini.
                      DRaZeN PeTRoViÇ....(3)
                      ANDRea MeNeGHiN....(11)

Yorum

• Türkiyede yabancı hocalarının tutmamasının en büyük sebebi Türk futbolculardır. Türk futbolcular modern futbolu oynayabilecek donanıma ve zekaya sahip değiller. Bir sistemi olan hiçbir hoca gelipte başarılı olamıyor çünkü Türk futbolunun oynayabildiği tek oyun karambol futbolu. Türk hocalar yerelde başarılı oluyor eyvallahta uluslararası şampiyonalarda kaç tanesi başarılı olabiliyor? Türkiyede sağlam bir yabancı hocaya 2 sene sabredilse devrim yapar ama ne o sabır nede o görüş yok bizim millette. 2 sene sabredip büyük oynayacağına ne olduğu belirsiz bir sistemle şampiyon olmayı tercih eder.
                        #TRABZONSPOR#

Yorum

• Son dakika: Trabzonspor'un yeni teknik direktörü juande ramos. Sportif direktör ise fatih tekke.

Trabzonspor Aski
                          ~Bir Trabzonspor'u seveceksin bir de Trabzonspor'u seveni.
                          ~ Twitter : @emrhan61

Yorum

• 10 yane yabancı teknik direktör ile çalışmışız şimdiye kadar, bunlardan tek kupa kazandığımız (Türkiye kupası) isim Urbain Braems .

Braems demişken ekşi sözlükten bir yazı; gülmekten karnım ağrıdı arkadaş

" Türk ve Trabzonspor taraftarını ilk başta çözümseyememiş olmasına rağmen geçen yıllarla beraber kendisine aramızda saygın bir yer bulmuş teknik direktör.
                            her daim pancar gibi akşamdan kalma suratla maçlara çıkar, hiç heyecanlanmadan maçı izlerdi.
                            türkiye'deki ilk maçlarından birinde o gün 3 gol atıp 1 gol pası veren*başbakan lemi'yi taraftara alkışlatmak için oyunun 85. dakikasında oyundan alır. ancak taraftar bu jeste çok uzak olduğu için anında yedek kulubesine pet şişeler yağmaya başlar, breams daha sonra bunun avrupa'da yaygın bir uygulama olduğunu anlatır taraftara ve olaylar gelişir... :
                            En son Tayfun tarafından düzenlendi; 23.12.2015, 18:38.
                            .

Yorum

• İlk olarak emrhan61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                              Son dakika: Trabzonspor'un yeni teknik direktörü juande ramos. Sportif direktör ise fatih tekke.

Trabzonspor Aski
                              Hadi inşallah .

Gün içinde yazmıştım, başka birşey isteseymişim o an kabul olurdu belki
                              En son Tayfun tarafından düzenlendi; 23.12.2015, 18:40.
                              .

Yorum

• ertem senerin de haberiymis yani bilemicem

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                Yükleniyor...
                                X