Ersun'un gelmeyişini devlet meselesi olarak görenleri okumak şaşırtıyor beni.
Duyuru
Daraltma
Henüz duyuru yok.
Sizce Yeni Hocamız Kim Olmalı?
Daraltma
Bu konu kapanmıştır.
X
X
-
İlk olarak Yaşar tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleBenim de çok kullandığım bir laftı "bizi verem eder" lafı. Ve oldum. O yüzden daha güzel deyimler bulmak lazım."Gençliğimizi büyük bir savaş beklemektedir. Bozgunculuğa, tembelliğe, ahlaksızlığa, cehalete, yalancılığa karşı büyük bir savaş." Alparslan Turkeş
Yorum
-
Lucescu'nun ocak ayında iş başı yapacağına inanıyor musun Adem? Ve bekleyecek 6 ayımız var mı? Ya 6 ay sonra çok geç olmuş olursa?
İlk olarak Adem Akyüz' tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleLucescu'yu da gömdü forum [emoji1] [emoji1]Haksızlığın envâını gördük. Bu mu kanun? En gamlı sefâletlere düştük. Bu mu devlet? Devletse de, kanunsa da, artık yeter olsun; Artık yeter olsun bu denî zulm-ü cehâlet.
FIRTINA ☆ İHTİLAL ☆ EFSANEwe the northツ
Yorum
-
İlk olarak Mehmet SELEN tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleDEEP BLUE forumda cezalı durma düşmüş.Bu benim için sürpriz oldu.Nedeni bilen yazabilir mi?
Yorum
-
İlk olarak Bayundur Han tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleAllah acil sifa versin. Dahada kullanmiyorum. Ozur dilerim.
Yorum
-
İlk olarak baki tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleLucescu'nun ocak ayında iş başı yapacağına inanıyor musun Adem? Ve bekleyecek 6 ayımız var mı? Ya 6 ay sonra çok geç olmuş olursa?
Bana göre de şimdiden uzun vadeli bir planlama ile tartışılmayacak bir isimle anlaşılmalı tabi.. 6 ay beklemeye gerek yok.
Ama şöyle bir gerçek de var ki Lucescu dışında kim gelirse gelsin, Usta'ya saldırmak için pusuda bekleyenler harekete geçecek. Usta'nın Lucescu'da ısrar etmesini buna bağlıyorum.
Yorum
-
Açıkçası Lucescu vaadinden gram etkilenmedim. Etkilenip oy verenler vermesinler zaten. İşte o yapı, pusuda bekleyenler sadece uygun sisli ortamı bekliyorlar çok geçmeden Lucescu'yu da yiyecekler. Öncelik o yapıyı temizlemekken ona göre hareket etmek çok yanlış.
Lucescu "gömülmeden" takımın başına gelir inşallah diyelim o zaman.
İlk olarak Adem Akyüz' tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleİyi de bunu bilmiyor muyduk? Muharrem Usta her konuşmasında gelecek sezon için Luce demiyor muydu? Şimdi gündeme Ersun Yanal ismi geldi ve sonunda olmadı diye Lucescu'yu gömmeye gerek yok.
Bana göre de şimdiden uzun vadeli bir planlama ile tartışılmayacak bir isimle anlaşılmalı tabi.. 6 ay beklemeye gerek yok.
Ama şöyle bir gerçek de var ki Lucescu dışında kim gelirse gelsin, Usta'ya saldırmak için pusuda bekleyenler harekete geçecek. Usta'nın Lucescu'da ısrar etmesini buna bağlıyorum.Haksızlığın envâını gördük. Bu mu kanun? En gamlı sefâletlere düştük. Bu mu devlet? Devletse de, kanunsa da, artık yeter olsun; Artık yeter olsun bu denî zulm-ü cehâlet.
FIRTINA ☆ İHTİLAL ☆ EFSANEwe the northツ
Yorum
-
İlk olarak poetricus tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleEvet, aynı şeyi ben de merak ediyorum."Gençliğimizi büyük bir savaş beklemektedir. Bozgunculuğa, tembelliğe, ahlaksızlığa, cehalete, yalancılığa karşı büyük bir savaş." Alparslan Turkeş
Yorum
-
İlk olarak aaahmet61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntülesüper ligin en kötü takımlarından biriyiz hocaya yoğunlaşmışız.keşke sorun hoca olsa .
Sent from my iPhone using Tapatalktrabzonspor
Yorum
-
İlk olarak aaahmet61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntülesüper ligin en kötü takımlarından biriyiz hocaya yoğunlaşmışız.keşke sorun hoca olsa .
Kaliteli bir hoca olmadan doğru yapılanmayı nasıl sağlayacaksınız?
Tabii ki hoca çok önemli...
Yorum
En Aktif Kullanıcılar
Daraltma
En aktif kullanıcı yok.
Yorum