Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Sizce Yeni Hocamız Kim Olmalı?

Daraltma
Bu konu kapanmıştır.
X
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• Ersun'un gelmeyişini devlet meselesi olarak görenleri okumak şaşırtıyor beni.

Yorum

• DEEP BLUE forumda cezalı durma düşmüş.Bu benim için sürpriz oldu.Nedeni bilen yazabilir mi?
      Hasta la Victoria Siempre!

Yorum

• İlk olarak Yaşar tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
        Benim de çok kullandığım bir laftı "bizi verem eder" lafı. Ve oldum. O yüzden daha güzel deyimler bulmak lazım.
        Allah acil sifa versin. Dahada kullanmiyorum. Ozur dilerim.
        "Gençliğimizi büyük bir savaş beklemektedir. Bozgunculuğa, tembelliğe, ahlaksızlığa, cehalete, yalancılığa karşı büyük bir savaş." Alparslan Turkeş

Yorum

• Lucescu'nun ocak ayında iş başı yapacağına inanıyor musun Adem? Ve bekleyecek 6 ayımız var mı? Ya 6 ay sonra çok geç olmuş olursa?

İlk olarak Adem Akyüz' tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
          Lucescu'yu da gömdü forum [emoji1] [emoji1]
          Haksızlığın envâını gördük. Bu mu kanun? En gamlı sefâletlere düştük. Bu mu devlet? Devletse de, kanunsa da, artık yeter olsun; Artık yeter olsun bu denî zulm-ü cehâlet.
          FIRTINAİHTİLALEFSANE
          we the north

Yorum

• Lucescu olursa sezon sonu olacak devre arası olsa neyse.. Usta net söyledi devre arası imkansız olduğunu..
            I am not in danger , I am the danger..

Yorum

• Usta akıllı adam Ersunu getirecektir sıkıntı yok..

Yorum

• Sene sonuna Kim ole Kim kala sene sonu da yalan olur luce.

Baska hoca mi yok avrupada getirin bi yabanci hazir yabanci siniri kalkmış hala yerlilerle uğraşıyoruz. Getir ordan bi ingiliz ne biliyim bi alman.
                Portekiz ya da ıspanyol olmasın ama

Yorum

• İlk olarak Mehmet SELEN tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                  DEEP BLUE forumda cezalı durma düşmüş.Bu benim için sürpriz oldu.Nedeni bilen yazabilir mi?
                  Evet, aynı şeyi ben de merak ediyorum.

Yorum

• İlk olarak Bayundur Han tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                    Allah acil sifa versin. Dahada kullanmiyorum. Ozur dilerim.
                    Estağfurullah kardeşim, Allah sağlıktan sıhhatten etmesin insanı.

Yorum

• İlk olarak baki tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                      Lucescu'nun ocak ayında iş başı yapacağına inanıyor musun Adem? Ve bekleyecek 6 ayımız var mı? Ya 6 ay sonra çok geç olmuş olursa?
                      İyi de bunu bilmiyor muyduk? Muharrem Usta her konuşmasında gelecek sezon için Luce demiyor muydu? Şimdi gündeme Ersun Yanal ismi geldi ve sonunda olmadı diye Lucescu'yu gömmeye gerek yok.

Bana göre de şimdiden uzun vadeli bir planlama ile tartışılmayacak bir isimle anlaşılmalı tabi.. 6 ay beklemeye gerek yok.

Ama şöyle bir gerçek de var ki Lucescu dışında kim gelirse gelsin, Usta'ya saldırmak için pusuda bekleyenler harekete geçecek. Usta'nın Lucescu'da ısrar etmesini buna bağlıyorum.
                      www.x.com/zykmda

Yorum

• Açıkçası Lucescu vaadinden gram etkilenmedim. Etkilenip oy verenler vermesinler zaten. İşte o yapı, pusuda bekleyenler sadece uygun sisli ortamı bekliyorlar çok geçmeden Lucescu'yu da yiyecekler. Öncelik o yapıyı temizlemekken ona göre hareket etmek çok yanlış.

Lucescu "gömülmeden" takımın başına gelir inşallah diyelim o zaman.

İlk olarak Adem Akyüz' tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                        İyi de bunu bilmiyor muyduk? Muharrem Usta her konuşmasında gelecek sezon için Luce demiyor muydu? Şimdi gündeme Ersun Yanal ismi geldi ve sonunda olmadı diye Lucescu'yu gömmeye gerek yok.

Bana göre de şimdiden uzun vadeli bir planlama ile tartışılmayacak bir isimle anlaşılmalı tabi.. 6 ay beklemeye gerek yok.

Ama şöyle bir gerçek de var ki Lucescu dışında kim gelirse gelsin, Usta'ya saldırmak için pusuda bekleyenler harekete geçecek. Usta'nın Lucescu'da ısrar etmesini buna bağlıyorum.
                        Haksızlığın envâını gördük. Bu mu kanun? En gamlı sefâletlere düştük. Bu mu devlet? Devletse de, kanunsa da, artık yeter olsun; Artık yeter olsun bu denî zulm-ü cehâlet.
                        FIRTINAİHTİLALEFSANE
                        we the north

Yorum

• İlk olarak poetricus tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                          Evet, aynı şeyi ben de merak ediyorum.
                          Bende guzel yaziyordu. Sikayet mailine bakan yok zaten. Bir kac kere yazmistim zamaninda. Biri banlamissa adam kendini savunamiyor bile.
                          "Gençliğimizi büyük bir savaş beklemektedir. Bozgunculuğa, tembelliğe, ahlaksızlığa, cehalete, yalancılığa karşı büyük bir savaş." Alparslan Turkeş

Yorum

• süper ligin en kötü takımlarından biriyiz hocaya yoğunlaşmışız.keşke sorun hoca olsa .

Yorum

• İlk olarak aaahmet61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                              süper ligin en kötü takımlarından biriyiz hocaya yoğunlaşmışız.keşke sorun hoca olsa .
                              Şu an ne yapılabilir başka misal

Sent from my iPhone using Tapatalk
                              trabzonspor

Yorum

• İlk olarak aaahmet61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                                süper ligin en kötü takımlarından biriyiz hocaya yoğunlaşmışız.keşke sorun hoca olsa .
                                Yeni hoca kuracak takımı. Gidecekler-kalacaklar-gelecekler...

Kaliteli bir hoca olmadan doğru yapılanmayı nasıl sağlayacaksınız?

Tabii ki hoca çok önemli...

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                Yükleniyor...
                                X