Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Sizce Yeni Hocamız Kim Olmalı?

Daraltma
Bu konu kapanmıştır.
X
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• İlk olarak Ünal Er tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
    Hami gitsin 1461'i bir çalıştırsın ondan sonra...
    Trabzonspora gelecek genç tecrübesiz antrenörler neden 1461 de denenmez ki
    1461 sadece oyuncu değil hoca da yetiştirmeli bize. Hami'nin fatih tekkenin kendilerini yetiştirmesi gereken yer orası tam olarak . Bu kendilerine teklif edilmişmidir ya da edilir mi bilmiyorum ama buralardan başlamaları kendileri adına son derece önemli.
    Ama nedense bizim eski futbolcularımız kendilerini geliştirmek adına bu tarz girişimler ya da yurt dışına gidip eğitim alma gibi faaliyetlere hiç girmiyorlar.
    Bugün kimsenin beğenmediği lemi ve giray bulak yurt dışında çalışmalar yapıp eğitim almış kişiler. Bunun haricinde pek bir örnek veremiyoruz. Gerçi eğitim almışlar ama bunun da yetmediğini görüyoruz
    Türkiyede de tugay kerimoğlu bu konuda zirvedir bana kalırsa ancak onunda henüz teknik direktörlük becerisini görebileceğimiz bir durum oluşmadı .
    ///// Balinaya Kafa Atan ÇılGın Hamsi \\\\\

Yorum

• cardozo'nun 17 ekici'nin 10, medjani'nin 7, hatta özer'e bile 7 gol attıran düzen ersun hoca'nın düzeniydi. skoru tutacak ortasaha oyuncularımız yoktu malesef. son dönemi ayrıntılarıyla analiz ettiğinizde ersun yanal'ın yine iyi hoca olduğunu görürsünüz. o yönetimle yapılacak iş sınırlıdır.

Yorum

• Daha önce de belirttim düşüncemi;fakat herhangi bir değişiklik yok forumun azımsanmayacak bir kısmının düşüncesinde ve kendimce tekrar yorumumu yapmak istedim.

Hem profesyonelleşelim diyoruz hem de gelecek hocanın mesaisi dışında ne yaptığıyla alakalı sayfalarca tartışıyoruz burada.Deyin ki Ersun Yanal'ın bu yaşam tarzı takıma ya da camiaya şöyle zarar verir diye ihtimalleri tartışalım;ancak yok yere sırf kendi yaşam tarzımızla örtüşmüyor diye de insanları sadece bu yapıdan dolayı yargılamak da çok mantıklı değil.Din,dil,ırk,yaşam tarzı,siyasi görüşü ne olursa olsun bu camiaya hizmet edecek insanlar hakkında eleştiri ve düşünce kriterleri yapacağı iş itibariyle alabileceğimiz verim ya da onun bu camiaya katabilecekleri üzerine olmalıdır bana göre.Yine aynı örneği vereceğim,burada Jaja hayatının futbolunu oynarken onun yaptığı alemlere "yarasın koçuma" şeklinde yorum yapıp Ersun Yanal'a buradan vurmak pek mantıklı ve tutarlı gelmiyor bana.

Hoca'nın verebileceklerini,yapabileceklerini-yapamaacaklarını,artılarını-eksilerini sabaha kadar tartışalım;ancak kriterlerimiz bunlar olsun ki bize faydası olacak insanları profesyonellik dışı kriterlerden dolayı soğutmayalım kendimizden.
        "Tanrı futbolu havadan oynamamızı isteseydi çimleri oraya koyardı"

Brian Clough

Yorum

• İlk olarak İsmail SARAL tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
          Olması gereken de o.

Tabikide olması gereken. Fakat Giray Bulak'ın arkasında durmak ile Lucescu'nun arkasında durmak farklı. Usta kendisi gider teknik patronu göndermez.
          Dozer Cemil sezonunda bize düşen başka takım kaptanlarının kupa kaldırmamasıdır.
          Dozer Cemil'e sevgilerle.

Yorum

• Bence hic arayisa gerek yok. Aradigimiz adam istanbulda

SM-G850F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Yorum

• Ersun Yanal'ın sezon başı istediği transferlerden bir kısmı gerçekleşti, en azından mevki bazında. M'bia'yı zaten onun istediğini biliyoruz. Cavanda gibi bindirme yapan bekleri seviyor, belki de o da onun listesindendi. Zaten programda da her fırsatta Cavanda'yı övüyor. Marin gibi dribbling özelliği olan oyuncuları da seveceğini tahmin ediyorum. Okay'a da bütün hocalar gibi o da olumlu bakar sanıyorum.

Ancak Ersun hocanın sevdiği adamlar Bosingwa ve Medjani gitti, stoperde sevmediği Yumlu oynuyor, bir de işin bu boyutları var. Devre arası 5 tane transfer istiyorsa bu problemleri daha da büyütmez mi? 5 tane adam alacaksak 10 tane gönderebilmemiz lazım. Geçen yaz da güya gönderiyorduk, hepsi elimizde kaldı.

Bir sol bek ve bir kanat forvetle idare edebiliriz diye düşünüyorum.
              yattara tribününde maç izlemiş çocuk

Yorum

• İlk olarak Dip.Ing.Mag. tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                bu tarz seylere sasiliyor ya ben de o sarisaranlara sasiyorum. arkadas bu Adam Resit Akcay mi? 1 milyonluk bütce mi isteyecekti? sampiyonlar ligine, avrupa ligine ambargo koymus bir adamdan bahsediyoruz.
                Türkiye Liginde şampiyon olmak için 100 milyon $ a gerek yok. Ha 100 milyon $ istiyorsa eğer bana verin bende şampiyon olurum niye Lucescuyu getirelim? Başından beri Lucescunun bu kadar istenmesin %80 sebebi Brezilyadan getireceği 3-5 yıla büyük paralara satılacağı düşünülen oyunculardı ama 100 milyon bütçe ayırdıktan sonra o futbolcuları bulupta getirmek çok zor değil.
                #TRABZONSPOR#

Yorum

• İlk olarak Mert Oğuzlu61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                  http://www.transfermarkt.com.tr/trab...saison_id=2013

Hami Karabük maçı ile başlıyor... 6 galibiyeti var, 3 tanesi küme düşen yada son anda düşmekten kurtulan takımlara karşı. Dişli diyebileceğimiz takımlardan sadece uefa mücadelesi verdiğimiz Sivas ı devirebilmiş.

Babamda birlikte maç izlerken ''Hami gelsin hepsinden iyi oynatır'' diyip duruyor... Ona da aynısını söylüyorum, ''zamanlama iyi olmaz, hazır değil'' ... Hami nin kendini kanıtlaması lazım, Süper Lig de kendini kanıtlamalı. Ya korkuyor yada teklif gelmiyor. Şimdi gelirse kredisi düşük olur, tepki çeker.

Juventus maçlarına bakarak TS antrenörü seçmek ne derece doğru ? İlk maç ne kadar cesur ve iyiysek 2. maç o kadar kötüydük mesela.
                  Hami nin hoca olmak için pişmesi gerekiyor hem fikirim de bu ersun u çok övüyorken de geçerli olsa verdiğin örnek geçen sene Balıkesir ve Eskişehir maçlarını hatırlatırım leş takımdan evinde 4 yiyen ersun değil mi .
                  “Bir gün birileri gelecek TRABZONSPOR’umu şampiyon yapacak.”
                  HAMİ AYAZ

Yorum

Hami gitsin 1461'i bir çalıştırsın ondan sonra...
                    Trabzonspora gelecek genç tecrübesiz antrenörler neden 1461 de denenmez ki
                    Çünkü direk tepeden inmeye çalışıyorlar. Öylesi daha emeksiz, daha kolay. Hazır şöhretleri varken
                    Türkiye'nin zencileri Trabzon'dan çıkar----------------------------------BUGÜN
                    Trabzonspor şükretmedikçe şampiyon olamaz---------------------------TRABZONSPOR
                    Tüketirsen azalır, üretirsen çoğalır--------------------------------------İÇİN
                    Arslanın sırtlanı çok olur-----------------------------------------------NE YAPTIN?

Yorum

• İlk olarak Sercan Keleş tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                      Benim Ersun Yanal'ı istememe nedenim '' Çapkınlık '' değildir. İstememe nedenim camiayı bölecek olması ve kredisinin olmayışı olacaktır. Ersun gelir beceremezse biz Ersun'u değil Usta'yı hedef alacağız. Ersun İlk yenilgide sabırsızca eleştirilecek. Ben en azından yapılanma senesinde Kredisi olan bir hoca ile başlanmasını olumlu buluyorum.

Burada bahsedilen bazı olaylar var. Ukrayna olayı vs. Doğruluğunu bilmediğim için itibar etmiyorum. Dediğim gibi isterse Türkiye'nin tamamı kadını obje olarak görsün umurumda değil. Kadını obje olarak görmek ahlaksızlıktır. Ersun hoca görüyor görmüyor bu konuyu bilemem. Sadece bir yanlışı doğru olarak göstermekten vazgeçin.
                      ( sizin için söylemiyorum genel olarak ) Daha gelmeden adama destek olmak bir yana kuyusunu hemen kazmaya başlarsak tabiki başarılı olma imkanı yok... Değil Ersun Yanalın hiç bir hocanın yok...

Benim eleştirim insanların ikiyüzlülüğüne....

Cebi 3 kuruş para görenlerin azıcık ortamına giren sözde ahlak bekçilerinin ne haltlar işlediğini bolca gören birisi olarak konuşuyorum sadece....

Ersun Yanalın yerinde olsa değil İstanbul' a Moskova'ya hatta Karayiplerde soluğu alacak olanlardan bahsediyorum....

İşte O tip insanlar ahlak bekçiliği yapıyor sanal alemde.....
                      Ne mutlu Türk olana değil , Ne mutlu Türk'üm diyene !

"Cahilin karşısında kitap gibi sessiz ol." Mevlana

Yorum

• İlk olarak artvints tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                        cardozo'nun 17 ekici'nin 10, medjani'nin 7, hatta özer'e bile 7 gol attıran düzen ersun hoca'nın düzeniydi. skoru tutacak ortasaha oyuncularımız yoktu malesef. son dönemi ayrıntılarıyla analiz ettiğinizde ersun yanal'ın yine iyi hoca olduğunu görürsünüz. o yönetimle yapılacak iş sınırlıdır.
                        ersun donemının 2 on libero ve sag bek performansını gunumuzlu kıyaslasak zaten basarılı olup olmayacagını cozebılırız

salih.........cavanda
                        fatih atik.....mbia
                        medjani....aytac(okay)

buradan ersun hoca neler yapabılecegı kestılebılır

Yorum

• Devre arası oyuncu falan alınmasın, eldeki fazlalıklar gönderilsin.
                          Trabzonspor'un yaptığı transferlerin kampa yetiştiği, tarihte ilk defa görüldü.

Yorum

• Adam alabiliriz ancak satacak 30 tane futbolcu var, gidişleri ve satışları ile zaten ciddi miktarda bir kazanç sağlamış oluyoruz. Hurma satışları ile hiç uğraşmadı sadece alış kısmına baktı. Bu konu en önemli konulardan biridir Ustanın ki kendisi de televizyonda söyledi. Kadroyu yarıya hatta daha azına indirmek gerekiyor...
                            ERsun hocanın istiyeceği 5 transfer 2 stoper-sol bek-...
                            SÖZ KONUSU VATAN İSE GERİSİ TEFARRUATTIR
                            SAVAŞ, BAĞIMSIZLIK SÖZ KONUSU OLMADIKÇA CİNAYETTİR

bülent uygun--es es--korcan--aleks taşcıoğlu--egemen--selçuk-galatasaray

Yorum

• İlk olarak atomantcum tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                              Ersun Yanal'ın sezon başı istediği transferlerden bir kısmı gerçekleşti, en azından mevki bazında. M'bia'yı zaten onun istediğini biliyoruz. Cavanda gibi bindirme yapan bekleri seviyor, belki de o da onun listesindendi. Zaten programda da her fırsatta Cavanda'yı övüyor. Marin gibi dribbling özelliği olan oyuncuları da seveceğini tahmin ediyorum. Okay'a da bütün hocalar gibi o da olumlu bakar sanıyorum.

Ancak Ersun hocanın sevdiği adamlar Bosingwa ve Medjani gitti, stoperde sevmediği Yumlu oynuyor, bir de işin bu boyutları var. Devre arası 5 tane transfer istiyorsa bu problemleri daha da büyütmez mi? 5 tane adam alacaksak 10 tane gönderebilmemiz lazım. Geçen yaz da güya gönderiyorduk, hepsi elimizde kaldı.

Bir sol bek ve bir kanat forvetle idare edebiliriz diye düşünüyorum.
                              yumlunun kontrati bitiyor
                              okay hocanin istedigi junuzovice 5 cakar, bremenin tabeladaki yeri herseyi acikliyor
                              hrvat forvettende vaz gecmistir zaten
                              "Şairin dediği gibi, ben artık şarkı dinlemek değil, şarkı söylemek istiyorum."

Ünal Karaman

ONUR KALACAK ONURSUZLAR GIDECEK

Yorum

Adam alabiliriz ancak satacak 30 tane futbolcu var, gidişleri ve satışları ile zaten ciddi miktarda bir kazanç sağlamış oluyoruz. Hurma satışları ile hiç uğraşmadı sadece alış kısmına baktı. Bu konu en önemli konulardan biridir Ustanın ki kendisi de televizyonda söyledi. Kadroyu yarıya hatta daha azına indirmek gerekiyor...
                                ERsun hocanın istiyeceği 5 transfer 2 stoper-sol bek-...
                                ersun yanal gelecekse douglas da gönderilmeye çalışılır devre arası. hocanın isteyeceği tipte stoperden çok çok uzak bir konumda.

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                Yükleniyor...
                                X