Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Sizce Yeni Hocamız Kim Olmalı?

Daraltma
Bu konu kapanmıştır.
X
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• İlk olarak Sibel tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
    Forumda böyle seviyeli mesajlar görmek ne kadar güzel.

Karşı fikirleri aşağılayan, küçük dağları ben yarattım diyenler ve kendi fikri dışındaki insanlara çeşitli ithamlarda bulunan mesajların yanında ihtiyaç duyulan bir mesaj olmuş.
    Teşekkürler.
    forumda o kadar vakit geçirmeme ragmen ender yazarım. çünkü burayı benimsemiş olup kendi dogruları ve görüşleri dışındakilere ani çıkışlar yapan arkadaşlar var. ya seninki bir görüşse benimkide görüş neden saygı ile karşılanmıyor kaldıki ben benim görüşümü kabullende demiyorum.
    sizinde belirttiginiz gibi böyle seviyeli mesajları görmek güzel.
    2010-2011 LİG ŞAMPİYONU Trabzonspor

Yorum

• İlk olarak DeAgLeMaNyAq tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
      Ahmet Çakar: Ersun Yanal teknesini ve metresini Trabzon'a yanında götürürse başarılı olur...
      Metres ne demektir terbiyesiz ahlaksız adam a bak!
      Ulan senin eşine birisi metres dese ne yaparsın? Gerçi bu şovmen çakar oradanda şov çıkartır bişey yapmaz!
      Bu lafa dava açılmalı, O bayanın yerinde olsam mahkemede süründürürüm bu karaktersizi!
      Yâr için ağyâr ile merdane cenk etsem gerek
      İt gibi murdar rakib ölmezse yâr elden gider

Yorum

• Ersun Yanal dünyanin en iyi Hocasi olabilir...

Ama

-fb ile oynadiigmiz mac öncesi aciklamasi.(sehri ve takimi kücük düsürdü)
        -ayni macta yaptigi Usain Bolt kosusu.
        -Her hafta istanbula gidip takimi yanliz birakmasi.

Bu gibi isler cok kötü duruma düsürdü Ersun Yanali...Ve Trabzonspor hocasi bunlari yapamaz asla yapamaz.

2009 yillarindaki ersun ile uzaktan yakindan alakasi yok.

Muharrem Usta ve ekibi muazam hava yaratti...Ersun Yanal ile bu bozulur bunu ancak Ersun Yanalin aciklamalari ve tavirlari arti Baskanin aciklamalari toparlayabilir ve tabiki sahada ki oyun ile skorlar !

Ben Ersun Yanali asla sevmem 2009 yilindada sevmezdim ama genel olarak iyi Hoca bana göre.

Her nekadar Sefa yi satrafora koyup Cardozoyu yedek biraksada...Bosingwayi stopere koysada...Waris cok daha yetenekli oldugu halde kazma Denizi oynatsada..
        ...TRABZONSPOR...
        "Bize Her Yer Trabzon"

Yorum

• Selamunaleyküm. Yeni hocamız Lucescu asla olmamalıdır. Ersun Yanal olmalıdır. Ancak Lucescudan Brezilya bağlantılarını bizimle paylaşması istenebilir. Vermez ama denemekte fayda var.
          Uğurcan 'Dünyanın En İyisi' Çakır

Yorum

• M.Lucescu yada muadili ve uzun vadeli yapılanma derken şapkadan Ersun çıktı..Bundan sonra M.Ustaya farklı bakıcağım en azından tahhaahüt ettikleri ve hayata geçirdikleri arasında tutarlılık ne derece olacak göreceğiz..
            https://www.youtube.com/watch?v=RitJ9T4kIE8

Yorum

• Ersun hocayı kenara çekip; "Bak Ersuncuğum yaptığın doğru değil, sana bizim köyden bir kız bulalım görücü usulu evlen barklan. Evinde lahana çorbası pişsin, mısır ekmeğin olsun. Az ol ama öz ol. Sonra da hep beraber şampiyon olalım" demenin vakti geldi. Şampiyonluğumuz buna bağlı artık çok geç kalınmış bir hamle bu.

SM-A700F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
              Şahıslardan önce kafalar değişmeli.

Yorum

• hayır anlamadığımız şu herhalde neden bir tane Türk hocaya yurtdışından teklif gelmiyor yani bırakın çalştırmayı teklif gelmiyor yani

Türk hocaları yabancı dil bilmez , teknik taktik bilgisi yok , idman programları çağ gerisi , psikoloji , adam yönetimi nedir bilmezler ersun hocada bunlardan bi tık üstü fakat ersun hocayıda denedik olmadı olmayacakta. Herşey hucüm futbolu değil. Ersun hoca taş gibi takım sahaya süremez süremiyor da zaten. Hep kırılgan takımlar oluşturuyor. 2 mağlubiyetle dağılıyor takım. İlk geldiği 2 sene de geçen sene de öyleydi.

Yorum

• Şuan Ersun , Lucescu ve Magath adaylar galiba.

Lucescuya o kadar bütçe imkansız ki verilmez. Magath ise çok fazla transfer isteyebilir.

Bana göre en iyi seçenek Ertuğrul Sağlam olur..
                  En son emrhan61 tarafından düzenlendi; 21.12.2015, 20:37.
                  ~Bir Trabzonspor'u seveceksin bir de Trabzonspor'u seveni.
                  ~ Twitter : @emrhan61

Yorum

• İlk olarak kyodou tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                    Ersun hocayı kenara çekip; "Bak Ersuncuğum yaptığın doğru değil, sana bizim köyden bir kız bulalım görücü usulu evlen barklan. Evinde lahana çorbası pişsin, mısır ekmeğin olsun. Az ol ama öz ol. Sonra da hep beraber şampiyon olalım" demenin vakti geldi. Şampiyonluğumuz buna bağlı artık çok geç kalınmış bir hamle bu.

SM-A700F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
                    karadeniz'de çok eşlilik makbuldur.benim çalışmaya rusya'ya giden akrabalarımın yarısı geri dönmedi bunların çoğu evliydi. ersun hoca da trabzon'da bir ev açsın kendine.

Yorum

• İlk olarak DEEP BLUE tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                      Hocam buradaki bir algıyı düzeltmemiz lazım. Ersun hareket eden her nesneye dalan biri değil. Burada kasıtlı olarak bunu pompalayanlar, adamın bir sevgilisi olduğunu ve sadece onunla birlikte olduğunu bilsinler artık. Ben anlatamadım, bir de siz anlatın.
                      Abi onun imkânı yok, zira anlamaya niyetleri yok.
                      Ben o mesajı bizim pek nezih öz evlatların kırdığı antep fıstıklarına gönderme yapmak için yazmıştım. O arada Güneş'in böyle şeyler yapıp yapmadığı soruldu...

Yorum

• İlk olarak artvints tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                        karadeniz'de çok eşlilik makbuldur.benim çalışmaya rusya'ya giden akrabalarımın yarısı geri dönmedi bunların çoğu evliydi. ersun hoca da trabzon'da bir ev açsın kendine.
                        Ersun Rusya' ya gidemez zaten malum siyasi sorunlar. Sıkıntı olmaz.
                        Şahıslardan önce kafalar değişmeli.

Yorum

• lucescu olmayacak gibi duruyor
                          eğer basında yer aldığı gibi
                          iskelet kadroda yer alacak futbolcuların isteği de ersun yanal ise
                          en mantıklı seçenek
                          at sahibine göre kişniyor
                          son iki haftaki oyun
                          usta başkanın verdiği moraldir

Yorum

• İlk olarak Samet Yildirim tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                            Ersun Yanal dünyanin en iyi Hocasi olabilir...

Ama

-fb ile oynadiigmiz mac öncesi aciklamasi.(sehri ve takimi kücük düsürdü)
                            -ayni macta yaptigi Usain Bolt kosusu.
                            -Her hafta istanbula gidip takimi yanliz birakmasi.

Bu gibi isler cok kötü duruma düsürdü Ersun Yanali...Ve Trabzonspor hocasi bunlari yapamaz asla yapamaz.

2009 yillarindaki ersun ile uzaktan yakindan alakasi yok.

Muharrem Usta ve ekibi muazam hava yaratti...Ersun Yanal ile bu bozulur bunu ancak Ersun Yanalin aciklamalari ve tavirlari arti Baskanin aciklamalari toparlayabilir ve tabiki sahada ki oyun ile skorlar !

Ben Ersun Yanali asla sevmem 2009 yilindada sevmezdim ama genel olarak iyi Hoca bana göre.

Her nekadar Sefa yi satrafora koyup Cardozoyu yedek biraksada...Bosingwayi stopere koysada...Waris cok daha yetenekli oldugu halde kazma Denizi oynatsada..
                            Bence fazla ön yargılı davraniyorsun.

Bu adam 2010-2011 şampiyonu Trabzonspor demis birisi.

Senin dediğin gibi bi düşüncesi olduğunu sanmıyorum Trabzon hakkında.

Yorum

• Adamin adini zamparaya cikardiniz resmen ya, büyük bir ihtimal yeni hocaniz o olacagina göre birakalim artik su muhabbeti. Aramizda bayanlar olmasa cok farkli seyler söylerdim amaaa... Neyse ben hayirli olsun diyorum bu saatten sonra baskasi gelmez, gelmesinde ztn
                              keske tezahuratlara sigsaydin sen,ve keske bir siirle anlatilsaydi renglerine olan askimiz...

Yorum

• Yunus Emre Sel Lucescu 100 milyon istiyor haberi yapmış. Bu haberi muhtemelen yöneticiler ona söyledi. Ya Lucescu aptal mı böyle bir bütçe istesin. Ne zaman böyle birşey yapmış. Haber ateşletmişler Yunus Emre Sel'e. Yunus Emre Sel'in kabahati yok tabi o ona söyleneni haber yapmıştır.
                                Yalan. Her zaman karşılaştırğımız şey bu camiada. En kötüsünden en ümitverenine kadar herkes yalanın içinde. Yazık.

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                Yükleniyor...
                                X